Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Magyar fiatalokat vert meg brutálisan egy arabokból álló csoport Pécsen

BelföldÁlhír! Ebben a kánaáni rendben csak az történhetett, hogy zsidókat püföltek cigányok! Magyar innen már kihalt, arab meg szúr elõbb majd kérdez. Fordítottja, hogy magyar fiatalok kóhncoltak fel ómingránsokat már elképzelhetetlen.
Az egyik sérültnek, akit a földön is rugdostak, betört a koponyája.

Komoly verekedés tört ki múlt péntekrõl szombat virradóra egy népszerû pécsi szórakozóhely elõtt. A szemtanúk elmondása szerint több mint tíz, vélhetõen arab fiatal támadt rá négy magyar középiskolásra – közölte a Pécsi Újság.

A csetepatéban a magyar diákok súlyosan megsérültek: egyiküket, miután elájult, a migránsok még a földön fekve is rugdosták, kitört több foga, elvesztette eszméletét, valamint betört a koponyája. Mûteni nem kellett, a homlokát összevarrták, jelenleg is kórházban ápolják.


A sértett ismerõse arról tájékoztatta a Pécsi Újságot, hogy a kamerafelvételek alapján a rendõrök még keresik az elkövetõket. A Baranya Megyei Rendõr-fõkapitányság közlése szerint csoportosan elkövetett garázdaság miatt zajlik nyomozás ismeretlen tettesek ellen.

A szórakozóhely az esettel kapcsolatban azt közölte, hogy amint észlelték a dolgozók a közterületi parkolóban zajló verekedést, azonnal értesítették a hatóságokat, akik kiérkezésüket követõen intézkedtek.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2019-04-17 19:52
Új alapokra helyezik a magyar-brazil kapcsolatokat


Teljesen új alapokra helyezik a magyar-brazil külpolitikai és gazdasági kapcsolatokat, Magyarország nagyobb figyelmet szentel Brazíliának – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Budapesten.

A tárcavezetõ Eduardo Bolsonaróval, a brazil képviselõház külügyi és védelmi bizottságának elnökével tárgyalt, majd közös sajtótájékoztatójukon kiemelte: Brazíliában jelentõs politikai változások történtek az elmúlt idõben, és az ország rendkívül fontos szerepet tölt be a világpolitikában és a világgazdaságban. Ezért közös stratégiát fogadtak el, amelynek értelmében a gazdasági kapcsolatokban az agrártechnológiákra, a vízgazdálkodásra és az egészségiparra összpontosítanak, még szorosabbra fûzik a kutatási együttmûködést, továbbá növelik az ösztöndíjak számát a brazil hallgatók számára.
https://www.hirad...csolatokat
684 #2 atacama
- 2019-04-17 20:19
legalább így kéne rá reagállani!!:D:D
https://www.youtu...uh7UDI4Vso
https://www.youtu...Yqh-sHYwkI
8 #3 miskolcilaci
- 2019-04-17 20:32
Arabok verték meg brutálisan a fiatal magyar középiskolás zsicigányokat!
Ebbõl mi lesz? Sakk-matt!
:D
267 #4 Perle
- 2019-04-17 20:45
Magyar brazil kapcsolatok
Braziliát ki akarják vonni a Bricsból és bevonni a Natoba?
https://www.reute...SKCN1R024O
Hirtelen fontos lett most számunkra is a Dél-amerikai ország.
1368 #5 Karpatkanyar
- 2019-04-18 07:43
Trump reszeröl nagy huzas lenne, ha Brazilia belemenne ebben a csabitasba. Ugyanis a BRICS erösen meggyengülne Brazilia nelkül. Ez egy Oroszorszzag elleni geostrategiai huzas. Kivancsi lennek mit tervez Putyin ellenhuzaskent. Putyinnak 2 nagy geopolitikai terve van:
1. Eurazsiai Unio (EAU)
2. BRICS.
Az EAU amennyiben letrejön, akkor Amerika hegemoniajanak örökre vege. Ennek letrejötte csak az oroszoktol es a kinaiaktol függ. Kina a "bekes" Selyemut projekttel terjeszkedik Europaban. Ezt a maszlagot Nyugateuropa is bevette mar es ott rangtaozik a zsinor vegen. Mindenki akarna hatalmas falatokat a sok milliardos Selyemut projektböl. Miutan gazdasagilag becserkeszte az EU-t politikailag mar könnyebb dolga lesz. Ehhez tarsul az orosz energiaexport, gazcsövek eszakon es delen, köolaj, meg asvanyi kincsek plusz az EU bekötese a Selyemuton keresztül az Azsiai verkeringesbe egy közeptavu (25 ev) geostrategiai megallithatatlan közeledes es vegkifejlet.
Aki a Szivorszagot uralja az uralja a Terra nevü bolygot!!!
4 #6 Posta Imre
- 2019-04-18 09:01
Garázdaság a 6-os villamoson

A 24 éves férfi kirúgta a villamos ablakát Terézvárosban.

A Budapesti Rendõr-fõkapitányság ügyeletére 2019. április 17-én 15 óra 24 perckor érkezett bejelentés, hogy a VI., Nyugati téren egy férfi kirúgta a 6-os villamos egyik ablakát, ami a peronra esett, egy másikat pedig megrongált.

A 24 éves szír állampolgárt T. Adelt az V. kerületi nyomozók, a Fõvárosi Büntetés-végrehajtási Intézet egy szolgálatban lévõ századosának segítségével a helyszínen elfogták és elõállították a VI. kerületi Rendõrkapitányságra, elszámoltatása folyamatban van.https://444.hu/20...zolgalatba

Kárpááááát! Nem egészen, hanem pont fordítva. A BRICS veszi át a "világgzdaság irányítását! Nem USA csábítja át, hanem az USAt kötik be, a többi meg teljesen igaz. A hegemonia már létrejött.
1368 #7 Karpatkanyar
- 2019-04-18 10:02
Posta Imre: "A BRICS veszi át a "világgzdaság irányítását! Nem USA csábítja át, hanem az USAt kötik be, a többi meg teljesen igaz. A hegemonia már létrejött."
Ugy legyen!
De ez meg olyan tavol van, hogy csak remenykent lehet megfogalmazni. Szoval te azt mondod, hogy a brazilok lesznek a NATO-ban a trojai falo???
Az EAU atveszi a vilaggazdasag iranyitasat, ez meg elhihetö lenne, mint tavlati szandek, amennyiben az EU csatlakozik az EAU-hoz. De ott van az az atkozott HH, amelynek a szandekait es gazdasagi erejet nem ismerjük, es a NATO az ö privat hadserege. Tul sok a veletlenszerü lehetöseg, ahhoz, hogy lehessen egyertelmü prognozisokat irni. De a te "meglatasod" egyeseknek meg remenyre is okot adhat. Kivancsi vagyok, hogy mit lepnek erre a kinalatra a brazilok. Egyelöre az OECD-t szivesen fogjak vallalni. A többit majd a vak is meglätja.
267 #8 Perle
- 2019-04-18 16:43
https://eurasiafu...join-nato/

Szíj-gyártó lassan felfigyelhetIindiára is.
1368 #9 Karpatkanyar
- 2019-04-18 20:10
Perle, erröl beszelek: szetszedik a BRICS-et. Aztan ezeket felveszik az OECD-be es Oroszorszagot meg nem hivjak meg ide, mivel engedely nelkül bevonult a Krimbe. Ezzel meg is van a levalasztas. Most minden ezeknek az allamoknak a bölcs döntesen mulik. Amennyiben bölcsen es a nemzetükert felelösen döntenek, akkor tavol maradnak a NATO-tol. Putyin betette a labat Libiaba is es Schäuble megrettent ettöl. Ott tartozkodik 800000 menekült, akik mar keszen allnak az EU-ba migralasra. Ezeket Putyin az EU nyakaba fogja zuditani. Megpedig a szokasos indirekt strategiaval. Füti a polgarhaborut, ami hamarosan ki is fog robbanni, vagy mar ugy is tekinthetjük hogy javaban folyik, es gondoskodni fog arrol, hogy a millios menekült tömegnek ne legyen rendszeresen vize, meg ennivaloja, az ilyen olyan harci csapatok meg legyilkoljanak naponta nehanyat közülük es megeröszakoljak a nöiket.
Aztan lesz majd gumicsonak eleg a kikötökben, meg uszo melleny, aminek darabja 200.-dollar.
Europa elidegenitese folytatodik.
A migracio tamogatoi meg itt lapulnak a barsonyszekekben es igazgatjak titokban a dolgokat!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.67 másodperc
3,405,526 egyedi látogató