Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Teljes sötétség!

BelföldTe Imre, Te ezt, még ha "csak" a nyugati tudományokkal megalapozva is, de tanultad ezért tõled kérdezem: Hogyan lehetnek okos és értelmesnek mondható emberek ennyire sötétben? Chamtrail, okkultuzmus, agymosás, lélekmosás, megfélemlítés, vagy esetleg pénz - mondjuk csak a fizetésért - és hátérérdekek? Vagy mindez egyszerre?
A szitu a következõ: Az ötvenedik évében járó ember a kapitalista-liberalizmus határozottan elutasítja mondván az azt jelenti, hogy: "csak én, csak én, csak én". - Amivel teljesen egyet tudok érteni! - Ez a mai nyugati civilizáció alapjaira épült "rendszer" megérett a bukásra ! - Aztán a Peresz-Netanjahu tervhez hûen Orbán és bandája bevezeti a "közfoglalkoztatást". Tanulmányaimból adódóan is, - mivel a mai nyugati tudományokkal megalapozott közgazdászként végeztem - és már most (ugyanazok akik kitalálták azt is) szapulják a kommunista-szocializmust és ezt szerintem azért jogosan teszik, hogy mennyire nem az emberek érdekét szolgálta és én ezért csípõbõl már a bevezetéskor azt mondtam, hogy csak ezt ne! Bebizonyosodott mára, hogy teljesen igazam volt! A pénz bele a feneketlen zsákba öntve, a lenyúlás, a lopás meg amit el lehet képzelni korrupcióként. A közmunkás meg még a támogatott védõitalból sem kaphatott. Az illetõnek - mert amúgy rendes ember - nem volt belõle haszna ezt garantálom. De annak ellenére, hogy tudta, hogy mekkora pénzlenyúlás az egész azt találja mondani, hogy "ettõl fügelenül jó ötlet volt, mert így sokan be tudtak kerülni a versenyszférába". De "könyörgöm" pont õ mondta azt is, hogy a liberális-kapitalizmus - vagyis a versenyszféra - az a csak én, csak én, csak én vagyis a profitmaximalizálás. Tehát, hogyan lehet és mivel ennyire "elvakítani" embereket, hogy saját magukat képesek teljesen átverni és meghazuttolni? Saját magukkal ekkora ellentmondásba keveredni? Vagy csak egyszerûen annyi, hogy mivel a Kalergi-Soros és a Peresz-Netanjahu terveken alapuló akár kommunista, akár liberális módszereken kívül nem mutatnak más alternatívát, és ezért az emberek nem tuják hogy lehetne máshogyan is? Mondjuk: élni és élni hagyni!

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2019-04-18 14:58
Még mindig jobb a közfoglalkoztatás, mint a fizetett semmittevés közpénzból. A munka nem árt meg senkinek. Elõzi a bûnt, az unalmat és a szegénységet, mondta az egyik francia filozófus.
Nagyapám szerint aki 14 éves kora körül nem kezd el dolgozni, az késõbb sem fog. Ezt beigazolódott, ezerszer tapasztaltam a környezetemben .
Amerikában is volt ilyen foglalkoztatás a gazdasági világválság idején, amikor a nemzeti parkokat éptítettek, rengeteg embernek munkát adva és ezáltal csökkenteve a unkanélküliek számát. Nem járt azzal rosszul senki.
Lenne nálunk is tennivaló bõven a stadion építéseken kívül.
684 #2 atacama
- 2019-04-18 16:18
Perle ezzel is visszaél néhány büdöslábú kooton szökevény a pógárok mesterei..
leigazolják az idejüket azt alo mars kienek a szöllejébe kinek a házkörülit csinálgatják...
így megyen ez!!!!
267 #3 Perle
- 2019-04-18 17:10
A nyugati " civilizációról" , a világ második leggazdagabb államáról, Norvégiáról, annak is gyermekjóléti szervezetérõl évek óta jelennek meg cikkek Ezek arról panaszkodnak, hogy ez a gyermekvédelmi szervezet mindenféle komolyabb indok nélkül kiemel családokból gyerekeket és odaadja õket azonos nemû pároknak, esetleg pedofiloknak, vagy muszlim családoknak. A gyerekek elvételét nem elõzi meg bírósági tárgyalás .Elegendõ a döntésükhöz az, ha egy ismerõl, vagy szomszéd névvel, vagy névtelenül feljelenti a gyerekek szüleit.
Elgendõ indok az a gyerekelvételhez az is, ha nincs pld pelenkázó a lakásban, vagy külön szoba a gyerekeknek. Amiatt is elvettek már újszülöttet, mert az anya odevette a babáját az ágyába. A nevelõ szülõk hatalmas összgeket kapnak az idegen gyerekek felneveléséért, akik a saját szüleiket évente csak néhány órára láthatják . Nem is értik a kicsik, hogy az anyjuk miért adta el, adta oda õket. Nem magyarázza el nekik senki, hogy a vérszerinti szülõktõl erõszakkal, indok nélkül vették el õket. Nagyon sok az öngyilkos kisgyerek is.
Itt errõl egy cikkl magyarul, de számtalan van fenn a neten évek óta angolul is.
http://divinity.s...u/?p=15283
Egy bolgár szülõ szerint legutóbb az Oszmán birodalomban fordult elõ, hogy elvettek gyerekeket a törökök, és janicsáft faragtak belõle.
1349 #4 Nagy Levente
- 2019-04-18 18:01
Kedves Perle!
Senki nem állítja a nagyapád ellenkezõjét ebben a gondolatban, sõt!
Ha viszont ezek a feudalizmus, nemzeti-szocializmus (náci), kommunista-szcializmus, kapitalista-liberalizmus (a mostani ilyen) vagyis a zsidó Római-Birodalom és annak jogfojtonosságán alapuló ezek vagy ezekhez hasonló rendetlenséget mûködtetûnk, amelyek kizsákmányolóak, környezetszennyezõek és ezáltal is pusztítóak, akkor el is pusztul világunk. Az, hogy élni és élni hagyni azt jelenti, hogy vissza kell adni az embereknek az ellopott életterét, amit nagytõkévé aljasítottak ezekben a folyamatokban. Mégpedig pont azért, hogy a saját Teremtõtõl kapott dolgaikat, munkáikat végezhessék és ne a nagytõkés most épp "kapitalista" zsidók zsebét tömje degeszre rabszolgaként mára már mindenki!
8 #5 miskolcilaci
- 2019-04-18 22:11
A közfoglalkoztatás meghatározásának a beidegzõdése szab határt! Ugyan a program jól mûködik, de nem csak a retkek kapargálnak az útszéleken, no meg a gyepen. Én már csak tudom! Késõbb köz foglalkoztatottként fizikailag a szakmámban húztam le 4.5-évet, de sokan a végzettségüknek megfelelõen az irodai munkára voltak beosztva. Így költségkímélõ, vagyis államilag támogatott a cég részérõl az ingyenmunkás, annak munkája ugyanaz, mint akik a közalkalmazotti foglalkoztatásban részt vesznek. -Csak a jövedelem más.- Igaz? Egy esélyem volt visszakerülni így ötven felé a -munka- világába: Az, hogy közben ürül ki az ország, és így felszabadultak munkahelyek!
1349 #6 Nagy Levente
- 2019-04-19 03:22
Itt nem "csak" a "közfoglalkoztatásról" van szó, hanem arról, hogy ha ezekben a zsidók által nekünk kitalált fosvány "tervekben", "rendetlenségekben" maradunk és nem lépünk ki belõle, akkor egyszercsak nem lesz tovább.
Itt ezekben a "tervekben" ugyanolyan kitaláció és manipuláció a munkanélküliség, a közfoglalkoztatás, a kamat, az infláció, az árak, a bérek, a profit stb. Ez mind a rabszolgaságot eredményezi csak különbözõ "szinteken". "Az ozd meg és uralkodj" rég és jól bevált módszere alapján. Ezek pedig "végsõsoron" és többek között nagyfokú és elviselhetetlen környezetszennyezéshez és ezért "is" pusztuláshoz vezetnek!
8 #7 miskolcilaci
- 2019-04-19 08:10
Ez a cél! És ahogy látom, profi módon csinálják!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.63 másodperc
3,398,698 egyedi látogató