Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Ez az út biztos a pokolba megy!

GondolatokImre, még mindig sajnos a sötétségrõl vagyok kénytelen írni. (Ezért a Bikini együttestõl vett idézet a tárgyban.) A holnapi Kubínyi Tamással való megbeszélésetek kapcsán jutott eszembe pár dolog, amit ha megengedsz megosztok most veled. Ha jól összerakom a Kulcson történtekbõl is merítve a következõ szûrõdik le nekem világunkkal kapcsolatban:
Azt leszögezhetjük, - bár remélhetõleg nem örökre - hogy most egy olyan "sorba" kényszerítenek beleállítani mindenkit, amelynek az útja lassan de biztosan a pokol vagyis egy nagy tátongó "szakadék" felé viszi a magyarságot is. Ezt, hogy hogyan kell beállni a sorba már a kommunista-szocializmus " rendszere " alatt jól megtanították a magyar néppel. Azt viszont, hogy ez a sor, amelybe "be kell állni, ha tetszik ha nem" a háttérhatalom ( jezsuita, illuminati, szabadkõmûves stb. zsidók ) által van kijelölve és a pokol legmélyebb bugyra felé " tereli " a magyarságot " is " arra már mindenkinek saját magának kell rájönni, a saját kárán, mert még sokszor a saját családjának is hiába mondja a "valóság igazságát" az ember a különbözõ és már kora gyermekkorban elkezdett (nevelés-oktatás intézményeiben) manipulációk, agy és lélekmosások miatt " mintha lóval imádkoznánk " nem értik. A sorból való kiszállási kísérlet a széles körû " támogatás " hiánya miatt lehetetlen. Ha irónikus akarok lenni mondhatnám azt is, hogy: a sorba törtnõ beszállás díjtalan, a kiszállás bizonytalan.
Ezért van már csírájában elfojtva az olyan "kiugrási kísérlet" is, mint amit Kulcson a Németh István vázolt például. Ami az egyik legjobb kezdeményezés lenne az ellenkezõ irányba vezetõ úthoz. Tele van és fõleg a közszféra ( de a verseny, a magánszféra sem kivétel ) pl. a Magyar Államkincstártól kezdve a bíróságokon át az önkormányzatokig minden olyan hazug látszattevékenységekkel, ami ellensúlyozni tudja az eredeti tõkefelhalmozás folyamatából eredõ valós hátrányokat, amely a magyar népet sújtja. Úgy megtudták csinálni a kizsákmányolást és beterelni a magyarságot a rabszolgatartásba az évszázadok során, - amely nemzet legalábbis Európában talán legtovább kitartott a szabadság és az igazság útján - hogy " zsírtól fénylõ pofával megyünk a pokolba " ! ( De az is lehet, hogy kiszáradva) Ettõl "szebben" ezt nem tudom leírni.
Nem "csak" a családom miatt írom eme sorokat, nem is magam miatt, - mert velünk már majdcsak lessz valami - de nekem is van három gyermekem és értük aggódom, meg a többiért a jövõ generációjáért. Velük mi lesz így? Sokat töprengek ezen, mert látom ezeket a "bajokat", de még a hagyományainkra, a gyökereinkre és a Te vagy a Tamás és a hozzátok hasonló " látók " megszólalására támaszkodva látom a " célt " is, még ha nem is teljes körûen. De a célhoz vezetõ út, - amely a most jártnak az ellenkezõ irányában van - teljesen el van zárva. Valahogy ezt az útzárat ( évszázadok óta ), ezzel a húzd meg érezd meg politikával úgy mûködtetik, hogy mutatnak egy " látszólag " kisebbik rosszat ( mint a mostani Perez-Netanjahu terv szerinti ) s ezzel szembe állítanak egy rosszabb alternatívát ( mint most a Kalergi-Soros tervet a muszlim migránsokkal ). De ez mind egy tõrõl fakad így ugyan oda vezet, csak legfeljebb kicsit másként. (Többek között és végsõ soron az elviselhetetlen mértékû környezetszennyezés miatt a természet reagál, és a "teremtõ" mivolta helyett megismerjük a "pusztítót" és az emberi " civilizáció " romba dõl.) Ennek a felismeréséhez viszont úgy látszik, hogy legalábbis a többséget süketté és vakká tették (a szívében-lelkében). A célhoz vezetõ úthoz azt gondolom, hogy az olyan tanítók által megfogalmazott tanácsokat és intelmeket kell a következõ lépésekben megfontolni ( a teremtõ rend felé vezetõ utat kitaposni ), - hagyományainkkal is alátámasztva - mint például a Jézusé, ( bár tudom, hogy ez a jezsuiták, az egyházak, a szabadkõmûvesek stb. tevékenységei miatt, - amelyek ezeket a tanításokat igyekeztek 180 fokban elferdíteni - óvatosságra int, de Te tudod, hogy én a " pogány Krisztust " értem alatta és nem az ezek által összetákolt Bibliát) aki azt mondta, hogy: " A jó pásztor gondot visel a nyájára és ha kell kész meghalni is érte " Na hát, ezek a jó pásztorok és tanítások hiányoznak elsõsorban - a bölcs táltosoké, mágusoké - ezeket kell újra értelmezni, és magunkévá tenni, hogy " jó pásztorokká" váljunk és a jó irányba tereljük " az Istenadta nyájat ". A jövõért és a magyarság megmaradásáért!
A következõ idézet "fényében" kifejezve:
" A szép szabadságra, magyarság javára törekedõ jó urunk,
Úri dicsõségbõl, mint Krisztus mennyekbõl, alászállott gyámolunk, Szolgai ruhában, katona formában, hallgasd meg az mit írunk ..."
Debreceni Szappanyos János: Katonák üdvözlete Bocskai Istvánhoz (részlet)

Hozzászólások

1368 #1 Karpatkanyar
- 2019-04-28 07:07
A jelenlegi helyzetben véget kell vetni már a morfondírozásnak. Konkrét kiút keresés kell.
Lépésrõl lépésre felvázolt kiút.
809 #2 megmondhatom-e
- 2019-04-28 08:37
-igen , ez igaz lehet!
Ha valaki(k) úgy látják , hogy Isten nincs , csak istenek vannak , annak -azoknak pedig ez igen rossz hír !
Pokol márpedig létezik. Az isteneknek meg ehhez szavuk sincs !
80 #3 monguzking
- 2019-04-28 19:09
sose szabad feladni--még uggysem hogy semmi remény--emberiség már rég elvesztette jászmát s szerintem nem is volt sosem reális esélye a felemelkedésre--csupán önmagát tudja megváltani az ember bár ha tükörbe nézzek akkor önmegváltástol is elmegy a kedvem--utazgatni még jo bár ha ilyen tempoban oregszem akkor nemsokára vége a dalnak s igy inkább meglehet hogy táncolnék egy utolsot--AK-val anám alá muzsikát----tényleg nincs kiut-pontosabban rengeteg kiut létezik csak idö nincs már hozzá--nem a zsido a legnagyobb ellensége az emberiségnek hanem az idö---szoktam fogadni s en arra tenném zsetonokat hogy emberiségnek 2-3 éve van hátra a megsemmisülésig
1093 #4 vian
- 2019-04-29 20:30
A kiút elsõ lépcsõfoka, az ébredés
https://indavideo...felfedeshu -
szavak nélkül is érthetõ.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.59 másodperc
4,606,300 egyedi látogató