Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szálasi

GondolatokKedves Imre!
Tudjuk, hogy a zsidók örömmel szennyezik be a magyar hõsök emlékét, de:
Szálasi 14 éves korától a szüleitõl távol, katonai kollégiumban lakott. 18 évesen már hadnagy volt, majd 3 évig a fronton lakott. Csak 1929-ben költözött Budapestre, ahol nem tisztázott, hogy a további katonai pályafutása alatt mennyi idõt lakott kaszárnyákban. Továbbá több, mint 3 évet börtönben is volt.

Vagyis csak a zsidók próbálják õt úgy beállítani, mint aki egy szerencsétlen, akit az anyja babusgat.
Szálasi élete nagy részét kollégiumban, laktanyákban, katonai szállásokon, pártszékházakban majd börtönben töltötte.
Az, hogy gondoskodott az öreg anyjáról nem jelenti azt, hogy õ az anyjával lakott.
Abban egyértelmûek igaza van önnek, hogy Szálasi gyenge pontja többek között az anyja volt, de bizonyos, hogy a többi rokonát is hasonló képen féltette.

Minden esetre ha mi nem vagyunk zsidók és nem zsidó-szemmel vizsgáljuk az õ életpályáját, akkor tisztán látjuk, hogy õ óriási katonai karriert, majd még nagyobb politikai karriert futott be. Az, hogy utolsó budapesti éveiben közös háztartásban lakott az anyjával nem jelenti azt, hogy Szálasi az felnõtt korában is az anyjával lakott volna. Ez két teljesen külön fogalom.
Szálasi néhány hónapig volt nemzetvezetõ. A börtönévek után már tombolt a totális háború, ami tönkretette a telekommunikációs hálózatot az országban. Azok a zsidó terroristák, akik a saját fajtársaikat végezték ki nyilasként, azok nem lettek felakasztva, hanem átvették õket a Kommunista Pártba. Viszont amikor az országban totális háború folyik, akkor nem lehet 100%-ban központilag ellenõrizni, hogy a több tízezres tagságból melyik bûnözõ zsidó végez ki zsidó foglyokat.
Továbbá én állítom, hogy ezen kivégzések nagy része csupán zsidó rege, monda, mítosz. Ugyanannyira sci-fi, mint az egész holokauszt. Én csupán arra kérem, hogyha részben egyet ért, akkor vigyázzon a szavaira, mert egy két meggondolatlan mondattal nagyon sok radikális fiatalt tud megsérteni, akikre viszont bizonyosan számíthatna a jövõben. Nagyon sok nacionalista fiatalt ismerek, akik nyíltan hungaristák és õk jelenleg a Mi Hazánk szavazóbázisának egy része.
De pont õk azok, akik egy ellenállás vagy hatalomátvétel kapcsán ideális mészárosok, akik a kemény magot képezik a csatában, akik arra várnak, hogy harcolhassanak.
Vagyis kérem, ha legközelebb a hasára üt és csak úgy mondd valakit, akkor ne Szálasit, Bárdossyt vagy Gömböst mondja. Annyi sok zsidóbérenc kutya volt, akik valóban megérdemlik, hogy így utólag kiteregessük a szennyesüket.

Elnézést, hogy ilyennel raboltam az idejét, de bizonyosan megérti, hogy emellett nem mehettem el szó nélkül.
Az Isten áldja!

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2019-04-28 07:00
RE: Szálasi

Kedves ..., kényes téma, de én nem vagyok az és 2019-et írunk vagy legalábbis úgy véljük. Tegnap Kubinyinál is odajött egy fekete ruhás fiatal fiú ezzel a kéréssel, kérdéssel. Tisztáztuk, amennyire lehetett. Javaslom, ha ennyire fáj, akkor hozza össze azokat a hungaristáknak nevezetteket és elmondom mi van. Ott meg lehet lincselni, vagy pajzsra emelni. Majd eldõl. Amíg torockaiznak, számomra csak hullajelöltek, buták, semmi egyebek. Ostoba mészárosokra pedig semmi szükség. Az MNA volt az egyik kiemelten értelmes társaság, akivel szót lehetett és tudtam érteni. Inkognitóba vonultatták õket a Györkös fiaskó miatt, vagy legalábbis annak okán. Nincs "szent tehén". Szálasi csak olyan erõs lehetett, mint a gyenge pontja. Erre utaltam a kulcsi beszélgetésben. A gond ezzel az, hogy géniusz volt a maga nemében, de se utódokat nem hagyott maga után, sem pedig stratégiai benyomást. A nyilasok közt túl sok volt a zsidó. Maradjunk annyiban, hogy az a bizonyos "háttérhatalom" benne talált egy "balekot", aki ideális magyar archetípusként a mai napig példázza az elszántságot, vak hitet és bizonyos értelemben a butaságot. Megérne egy átbeszélést a dolog, mert annyira nem lehetett hülye, hogy ne lássa, mire fogják felhasználni. Nem dolgom megítélni, de a helyzetünk nagyon hasonló Levente, ezt el kell ismerje. Ma-holnap itt egy "Szálasi" kell megint akivel a "zsidókérdést" megint rendezni kell. Ideális jelöltet ismer? Nos, én igen! De nem fogom megismételni a hibákat, ezt nyugodtan rám lehet bízni, elhiheti. Ne féljenek a tényektõl, de ha félnek, akkor ugyanúgy fognak járni, mit elõdeink minden esetben. Levelével megtisztel és kérem, gondolkozzunk közösen ezen az egészen el. Másképpen harcol egy férfi, ha van asszony, gyerekek és másképpen, akinek nincs. Levelét név nélkül lehozom, mert úgy érzem nagyon is helyénvaló minderrõl beszélni. A meghívást elfogadom így látatlanba. Nem félek már rég sem a pipafüsttõl, sem a tabunak számító témáktól, sem hõzöngõ dúlt keblû magyaroktól, vagy annak álcázott valakiktõl. Szabó Albert megvan még? Ausztráliában, vagy Izraelben él. Vagy 10 éve levelezgettem vele is. Zsidó a "szentem". Györkös Istvánnal többször váltottunk szót, közeli kapcsolatban álltunk (fiával is napi kapcsolat) és mibe keveredett? Igaz, hogy Áder rokona? A felesége ezt állítja. Bácsfi Diána (ma Avatara) kicsoda? Az, hogy belügyes zsidó ne legyen kérdés? Levente, van még valami? Várom a meghívást és ne legyenek ennyire érzékenyek. Tudom mirõl beszélek és miért, nem csak úgy összevissza. Torockai "zsidó". Most akkor azok a "hungaristák" akik a "mi hazánkat" tolják, azok is azok? Na jó, kezdetnek legyen ennyi elég.
Üdv!

Imre
1349 #2 Nagy Levente
- 2019-04-28 14:00
Ez a fajta "nacionalizmus" avagy "nemzeti szocializmus" vagyis "nácizmus", amit ha jól gondolom egyes "hungarista" mozgalmak képviselnek, a zsidó hátérhatalom egy jól bevált eszköze. Tudják, hogy a többségi társadalom "békés nyugalomra" vágyik és csak akkor juttatják hatalomra a nácikat (pl. Hitler Német Birodalma), ha azt akarják bemutatni, hogy ennél (a mostaninál is) csak látjátok roszabb lehet, a "nemzeti" oldal. Csakhogy ez egy hammis és általuk pénzel lefizetett, "támogatott" "nemzeti" oldal mindig, minden idõben. Ha jóhiszemûen állunk is a Szálasi kérdéssel szemben, akkor a legjobb esetben is azt lehet mondani, hogy szépen belestált a zsidók által számára felállított csapdába. Ha reálisan állunk, viszont akkor azt mondanám, hogy a csõcselét meg aztán lehet "nyilaskeresztes hungarista" módon is tüzelni. Mindenesetre a magyarság számára a II. Világháború az egyik legsötétebb idõt hozta, amelyet többé nem kívánhatunk senkinek.
1368 #3 Karpatkanyar
- 2019-04-28 15:06
Szalasirol egy a kadar eraban irt könyvet olvastam, megpedig a puccs volt a központi temaja. Bemutatja, semlegesen, a Szalasirol terjesztett rossz hireket is, de a jokat is. Az az erdekes, hogy a jo hirek azok a titkosszolgalati semleges jelentesek, melyek Szalasit egy kivalo intelektussal megaldott, konok modon kitarto, magat szorgalmasan önkepzö, aszketa tipusu embernek irjak le.
A puccsrol nem mondhatni, hogy zsido kelepce volt. A zsidokat nem lehet ennyire MINDENHATOK-nak predikalni, mert az elöbb-utobb benitolag hat: Nem tehetünk ellenük semmit. Szoval a zsidozasbol is mertekkel, mert a mereg csak akkor gyogyszer ha patikusi merlegen van kimerve.
Nagyon biztak akkor tovabbra is a nemet csodafegyverben. A nemet penzen kinevelt zsido tudosok a sok eredmenyt vittek magukkal Amerikaban es ott meggyöztek a politikat arrol, hogy a nemet atombomba az bizony realis fegyver. Amerika nem viselt akkor meg haborut, es amikor viselte is azt, akkor sem tett olyan gazdasagi meg human-eröforras eröfeszitest, mint a sokkal kisebb Nemetorszag. Tehat sokkal nagyobb tamogatast nyomtak bele az atombomba kutatasba, mint azt tehettek Nemetorszagban. Arrol ne is beszeljünk, hogy a haboru masodik feleben mar kikemkedtek a legfontosabb gyarakat es azokat probaltak lebombazni. Igy pl. a nehezviz gyarat, ahol egy magyar kemikus volt a vezetö, akinek a haboru vegen vegül Venezuelaba sikerült meneküllnie.
Vendegeink jöttek. Kesöbb folytatom.
521 #4 Istoczy
- 2019-04-28 17:40
Bizony bizony, Szálasi igaz magyar hazafi volt, aki nem menekült el a reá váró biztos halál elõl, hiszen tudta, kikkel áll szemben. Mostanság emlékeztek meg hazai zsidóink és csahosaik arról a "szörnyûségrõl", hogy Szálasi gettóba záratta a Bp.-i zsidóságot.
Érdekes, de..egyetlen bomba nem hullott a gettóra, amig a várost szarrá bombázták, de orosz katona sem erõdszakolt a szép zsidólányok közül. Ja.. és malenkij robotra sem vittek el senkit sem, mert nem tudták az utcán összefogdosni õket. Arról sem beszélnek, hogy ( miután szétbombázták már a vasutvonalainkat) hogy gyalogszerrel vittek még szerencsétleneket a munkatáborba és utközben többen meghaltak...Szálasi leállitatta a menetet, lelketlenségre hivatkozva. Van még más is,de szivesen résztveszek egy szeánszon,...a többi nem idevaló.
4 #5 Posta Imre
- 2019-04-28 18:53
Istoczy, pontosan! Fel kell tenni a kérdést, hogy mi lenne most, ha helyzet adódna! Mit kezdenék mondjuk "én" a zsidókkal és cigányokkal és az alja-hulladék magyarjával? persze aztán felköthetnek! Na, aki nem tanul még a hamis történelembõl sem, az mennyit ér ma? Sok igaz magyar ember van, aki most sem alkudna meg, inkább meghalna, csak közben nem érti a "miértet" A zsidóért soha többé senki magyar áldozatot ne hozzék! Áldás, béke, szeretet és pipafüst!
80 #6 monguzking
- 2019-04-28 18:53
szállasi megsértette a szent-korona tant törvénytelen hatalom átvételével s ez a magyarságra a történelem során mindig sulyos következményekkel járt--igy nem nevezném magyar hazafinek--egyetlen don kanyart megjárt katona sem akart szállasi nyilasa lenni hisz tudták mennyire aljasul viselkedtek németek ott(---ugyan budapesti várvédö németek már katonatársak voltak magyar honvédekkel de itt mindenki tudta hogy halára vannak itélve igy másként müködik elme).Az hogy magyarság itt tart abban szállasi is bünös...
1119 #7 Csorba Tibor
- 2019-04-28 19:20
Világ véradója

A békesség a világban
egyszer meghonolna,
háborúknak vámszedõje
föld alá vonulna,
sírja fölött szeretetbõl
tündérrózsa nyílna -
nem lenne a magyar többé
világ véradója.

2019.04.28. Cs.T.
521 #8 Istoczy
- 2019-04-28 19:57
Monguzking!
Amíg nem olvasol vesztesek által írt történelem könyvet, addig ne itélj elhamarkodottan. Próbálj utána nézni tényeknek is.
1368 #9 Karpatkanyar
- 2019-04-28 21:35
Folytatás 2:
Bemutattam röviden a környezetet, amely kitermelte a Szálasi féle puccsot. A puccshoz szükséges katonai erõszak is, ezt a németek biztosították a Nyilasoknak Skorzeny vezetésével. A szervezést, a pozicíók elfoglalását Szálasiék végezték.
238 #10 bivaly
- 2019-04-29 08:19
Kedves Istoczy !

Legyél szíves a félretájékozott mindenttudókat felhomályosítani, hogy NEM VOLT PUCCS !!! A mindenre alkalmatlan Horthyt lemondásra kényszerítették a fiával ! A németek megszállták Magyarországot, mert a hülye Horthy hülye híveinek hülye hozzáállása ezt okozta !

Monguz !

Nagyon nem akarok én itt már senkivel sem vitatkozni, sem "beszélni", de aki le meri írni, hogy Szálasi tehet arról, hogy itt ma mi van, az egy végtelen nagy idióta ! És ezt nem lehet megmagyarázni ! "Mélymagyar" létedre talán kevesebb egzotikus kurvát kellett volna megbasznod, és akkor a nemi bajok változatos tárházának birtoklása részedrõl nem okozna ekkora szellemi leépülést. Igaz, Lenin is vérbajban halt meg, mint a becsület és erkölcs két lábon járó szobra. Ja, nagy szellemek, ha találkoznak. De miért pont a kuplerájban ?
684 #11 atacama
- 2019-04-29 08:51
Akkor mi volt egy kis vanília kis pisztáciával?
https://konteo.bl...an-halala/
4 #12 Posta Imre
- 2019-04-29 10:20
Bivaly, ez zseniális. Tudodm nem annak szántad, de akkorát nyerítettem, hogy meg kell köszönjem!
2 #13 gerry
- 2019-04-29 11:26
bivaly - a humor éles fegyver.
Én sem állok ki veled késpárbajra. s_hihi

cdn.citybeat.com/files/base/scomm/cb/image/2016/06/640w/eats_rom-wells.jpg
- de ez ugye nem te vagy?
1368 #14 Karpatkanyar
- 2019-04-29 20:34
Ugy latom egyesek nem tudjak a puccs meghatarozasat. Meg a fidesz is puccsot csinalt, nemhogy Szalasi.
521 #15 Istoczy
- 2019-04-29 21:34
Monguzking! Akkor kard ki!
Vannak nekem is úgymond ( tényeim), de kenterbe veri a Te Kádár korszaki történelemnek nevezett (bizonyitékokat), ne felejtsd el,hogy a jelenlegi történészeink, ( Karsai, Kun Miklós ) stb.honnan származnak. Mégegyszer leírom: Szálasi egy igaz magyar hazafi volt!!! A többi az csak duma.
80 #16 monguzking
- 2019-04-29 22:24
Nem azt mondtam hogy szallasi miatt hanem azt hogy o miatts is itt tart magyarsag---fogalman sincs miert kellett volna nemetek mellett kitartani vegsokig mert az hogy magyar honvedek hosiesen vedtek a hazat karpatokban mig romanok elnem arultak minket addig okes de nyilasok mar barmok voltak s tobbsege sopredek is....nem igen voltak koztuk katonak
..szamomra nem magyar hazafi ki szent korona tant elarulja s azota tart torvenytelen allapot fent tehat nagyon is felelos szallasi...ha vegignezem kormanyat hat ki volt koztuk igazi magyar de szallasirol sem tudom azt hogy hosiesen kuzdott volna fronton...szamonra zrinyi miklos a merce

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.13 másodperc
4,610,924 egyedi látogató