Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Eltûnnek a keresztek Norvégiában a migránsok miatt

KülföldA vikingek amúgy is mind zsidók, nem "keresztények", agymosott ökrök. Vallási okokból a szüzeiket szolgáltassák be a közösbe, oszt a "migráns", had baxakodjon! Ha erre sem tör ki a parasztgyalázat (nem fog), akkor tényleg csak az atom segíthet rajtuk. A Norvég Bevándorlási Igazgatóság azt kérte az egyházaktól, hogy a migránsok vallási meggyõzõdésére tekintettel távolítsák el a kereszteket, valamint a Jézust ábrázoló festményeket.
Eltûnnek a keresztek Norvégiában a migránsok miatt

A Norvég Bevándorlási Igazgatóság 30 ezer menekült elszállásolásán dolgozik. Ehhez pedig segítségül hívta a civil szervezeteket és az egyházakat - írja a norvég The Local. Az egyházi befogadóktól azt is kérte az igazgatóság, hogy a migránsok vallási meggyõzõdésére tekintettel távolítsák el a kereszteket, a Jézust ábrázoló festményeket és minden egyéb vallási szimbólumot.

A hírportál szerint a "vallásilag semleges" helyek kialakítására vonatkozó felhívásnak szinte minden keresztény felekezet eleget tesz, egyetlen egyház kivételével.

Az Evidence of Faith gyülekezet vezetõje, Rune Edvardsen azt nyilatkozta a norvég TV2 riporterének, hogy a központi nagykereszt a helyén marad. Facebook posztjában is megerõsítette döntését: mivel a javaslatnak nincs semmi értelme, minden a helyén marad, de a legnagyobb szeretettel várják a menekülteket.

Más keresztény közösségek ugyanakkor üdvözölték a döntést, és helyeslik a keresztény jelképek eltüntetését a migránsokra való tekintettel. A Norvég Missziós Közösség vezetõje, Jelte Smith szerint a bevándorlók nem foglalkoznak azzal, milyen jelképek veszik körül õket, mégis eltávolítják a központjukról a szimbólumokat.

A bevándorlási igazgatóság szóvivõje szerint ez nem a kereszténység ellen irányul, mivel az összes vallás szimbólumának elrejtését kérik a befogadóktól, egyszerûen csak nem kszeretnék megbántani a bevándorlókat.

atv.hu
Link

Hozzászólások

75 #20 talpi
- 2015-12-02 21:54
Imrém!
Való igaz,de ki az ki "fel is ébred? s ki az ki csak a "csipás szemeit meresztgeti" bambulva a Világba?
Tudod, Makarenkó, kár, hogy korábban született, viszont, talán, el kellene kezdeni az "elveit" használni. :D
6 #21 anzsi a macska hala
- 2015-12-03 07:01
Talpi!
Tudod mi volt Makarenko utolsó mondata?Ne lõj fiam!
75 #22 talpi
- 2015-12-03 08:36
Anzsi
:D :D :D
6 #23 anzsi a macska hala
- 2015-12-03 09:44
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/89/Makarenko.jpg
"Makarenko egyenesen az írógépet vágta egyik zsidózó tanulója fejéhez, majd a székével támadt rá, szerencsére lefogták, mielõtt nagyobb baj lett volna a dologból."
75 #24 talpi
- 2015-12-03 16:23
Milyen meglepõ megállapítás,
"
Dezsõ, talán meglepõ dolgot fogok mondani, de ez az igazság. Semmit nem rontottál el, soha nem hibáztál, nincs mit jóvá tenned. Az elõtted álló évben meg fogod érteni, hogy minden ami az eddigi életedben veled történt a fejlõdésedet szolgálta

Bármilyen fájdalmas nehézséggel néztél is szembe bölcsebbé és erõsebbé tett téged. Talán azt gondolod, hogy sok hibát követtél el, amit jóvá akarsz tenni, de az igazság az, hogy NEM HIBÁZTÁL, csak tanultál és fejlõdtél.

Az az erõ, amit 2016-ban felfedezel magadban abból a hosszú és nehéz útból táplálkozik, amit idáig megtettél. Meg fogod érteni, hogy semmi nem volt hiábavaló. Minden akkor történt, amikor történnie kellett, semmit nem mulasztottál el. Bölcsebbé és erõsebbé váltál minden nap. Minden, ami történt most új értelmet nyer."
75 #25 talpi
- 2015-12-03 17:10
"Levél a nagy MAGYAR Nemzeti Anyának"
ismeretlen szerzõ mûve,de igaz!

Szervusz

Elõször: a törvény szerint a törvény megfogalmazásában:

"A TAJ‐t igazoló okmányra (hatósági igazolvány, az ún. TAJ kártya) a társadalombiztosítási ellátások igénybevételéhez van szükség. A biztosított az egészségügyi szolgáltatás igénybevételéhez a TAJ‐t igazoló hatósági igazolványát, és ‐ amennyiben a biztosított a 14. életévét betöltötte ‐ érvényes, a személyazonosság megállapítására alkalmas igazolványát is köteles bemutatni.+

Mivel a gyerek okmányával te rendelkezel, azt köteles vagy átadni a másik szülõnek arra az idõre, amíg a gyerek nála tartózkodik, mert bármilyen egészségügyi ellátás esetén az okmányt fel kell mutatni. Ez részedrõl nem kegygyakorlás hanem a kötelességed. Vagy a számát kell megadnod.
De nem probléma, írásban ki fogom kérni a Gyámhivatalon keresztül.

Kettõ: A bírósági megegyezés nem rögzítette hogy hétközben skype-on nem láthatom a gyereket.

Abszolút visszaélsz azzal hogy a gyerek nálad lett elhelyezve.

Három: Én miattad jóval áron alul eladtam a dunakeszi házamat és miattad felrúgtam mindent, életteret változtattam, munkahelyet és barátokat hagytam el miattad.
Te pedig úgy teszel, mint amikor valaki egy zsíros pörkölt után megtörli a száját és azt mondja: " nem csináltam semmit.
Vigyázz mert az élet vissza fog ütni. Az olyan lelkiismeretlen emberek mint te is vagy, egyszer olyan szituációval fogtok találkozni az életben, ami rá fog kényszeríteni hogy átgondold hogy mit mûvelsz.

Elhagytál ahogy elhagytál, de a külön költözés után rég le kellett volna ülnünk megbeszélni a dolgainkat. Normálisan.

Ha Te 3o körül nem tudtál családot és normális kapcsolatot elõttem kialakítani, majd én feladtam érted mindent , te pedig egy gyerekszülés és élettársi kapcsolat során a kapcsolatodat nem megmenteni akartad, és anyámmal is csak üvöltözni tudtál, majd gyalázatosan megszöktél - ez azt mutatja hogy egy öntörvényû éretlen nõcske vagy csak, a nemzeti dolgokhoz és értékekhez semmi rálátásod, mindent érzelmi-indulati szögbõl vagy csak képes érzékelni, aztán ha megunod, félredobod mint egy taknyos zsebkendõt.Nem vagy érett családi életre, felelõtlen vagy most is .
Ezért tart itt az ország, de egész Európa. Hiába olvasod a Posta oldalt, nem érted a lényeget. Bomlasztó vagy, mert az éretlenséged miatt nincs benned kitartás az élet igazán fontos dolgai és lényege iránt. Bomlasztó vagy.

Vissza fog ez ütni rád, mert az éretlen emberbõl csak éretlen cselekedetek és gondolatok jönnek elõ, nincs áldozatvállalás, tehervállalás, mindig a könnyebb utat választod, ahogy mondják, a könnyebb ellenállás irányába mész.
Ezért nem fog sikerülni az életed sem. Mert nem a nehezebb de becsületes utat választod, hanem könnyebb becstelent.

Hidd el, szívesen visszaforgatnám az idõt, ha visszaadnád a lakásom árát és a régi életem. De ezt nem tudod. Így mementónak itt leszek a szemed láttára, hogy emlékeztesselek bûnödre, könnyelmûségedre, mert tudom hogy igazán szívedbõl sosem szerettél. Csak elfogadtál egy idõre, aztán mikor meguntad a családi élettel járó problémákat, kötöttségeket, rúgtál egy jó nagyot.

De vigyázz, mert az Isten malmai lassan, de õrölnek. A te életedet is fel fogja õrölni, nem fiatalabb leszel már hanem öregebb, és megeshet hogy meg fogod majd te is tapasztalni azt a félrerúgást hogy megrokkansz bele. Emlékezz majd erre. És az Isten emlékezni fog majd akkor arra is, hogy öreg édesanyámmal hogyan üvöltöztél és hogyan hordtad el mindennek. Egyszer kénytelen voltál ezért bocsánatot is kérni. Emlékezz csak.

Gonosz szívû, gátlástalan kegyetlen nõ vagy.

A másik a gyerekünk: ennyi idõs korodra és ahhoz képest hogy tanyára akartál menni meg gazdaságot vezetni, - még egy gyermeket sem tudsz tisztességesen nevelni. Ez a szerencsétlen kicsi ahogy erõszakkal kiragadtad a közös otthonból, már bölcsõdébe is adtad. Ez lenne a te híres szereteted meg nemzeti tudatod? Ez? Hogy félrelököd a gyereked pici korában akkor amikor még az állat sem löki ki kölykét? Vedd tudomásul hogy a gyereknek csak egyszer van gyerekkora.
Soha nem fogod tudni visszaadni neki az elmulasztott idõt, amit szülõk nélkül kell töltenie, és Te sem fogod ezt a korát visszakapni, pedig most a legaranyosabb.
A gyerek ráadásul 2 hónapja,folyamatosan hurutos, mégis hurcolod a bölcsibe, mert neked "halaszthatatlan dolgaid vannak és a Kicsink utadban van."
Általában ez a sorsa a bölcsõdés gyerekeknek. Mindig betegek, alighogy meggyógyulnának már esnek bele a másik betegsége.
több alkalommal, magam kértelek sms-ben, hogy a Kicsinket vidd orvoshoz, de ezt is elodázgattad. A pici gyerek az anyjától kapja az immunrendszerét, és ilyen kis korban nem véletlenül hogy a normális társadalmakban végig az anya mellett van a gyerek.
Na de hát fontosabb a szemöldöktetoválás meg a hajszõkítés és a "barátokkal" ? való csavargás, igaz? Erre kapják az anyák a gyerektartást, a családi pótlékot meg a gyedet, gyest, ugye?

Hát nem tagadod meg a múltadat, az szent. És anyának is kegyetlen, rossza anya vagy.

És még te kurváztad le öreg édesanyámat..... Te. A skype-on szexelõ, exdrogos...... No comment.

No ez az igazi zsidó mentalitás gyümölcse, és ezek nevezik magukat magyarnak, mikor még fél zsidónak is kevesek. Akkor hogyan akarunk ezekkel Világot váltani? Hiszen ezeket kell elõször eltakarítani az útból, mert másként folyamatosan akadályozva leszünk.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.56 másodperc
4,460,716 egyedi látogató