Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Nyílt levél, üzenet Posta Imre fannosoknak!

Gondolatok Ez nekteknek szól, kedveskémeim! Látom nagyon bele lett pislantva a murciba és megrottyant! Mit fûzhetnék ehhez a debil anemjójáthoz hozzá?

Károly Kocsifalvi
7 órája ·

„Na, most álljon meg a menet!
Hogy befejezzem a mondást, - „mert pöcse van a menyasszonynak!”
Nyílt levél, üzenet Posta Imre fannosoknak!
Az utóbbi idõben egyre másra küldözgetitek nekem priviben Posta Imre videóit, de ugyanezt tapasztalom az üzenõ falon, valamint egyes ismerõseim megosztásaiban is.
Engedjétek meg nekem, hogy errõl a jelenségrõl had mondjam el a véleményem és érzésem.
Had kezdjem a múltban.
Valamikor 2007 tájékán magam is olvasója voltam Posta Imre weblapjának, valamint hallgatója, az internetre feltett elõadásainak. Ment ez kb 2-3 esztendõn át. Sok érdekes információt olvastam/hallottam abban az idõben tõle és a szûk baráti körétõl egyaránt.
De ez az idõ elég volt arra is, hogy kiismerjem õt és higgadt, józan paraszti ésszel rájöjjek vele kapcsolatban, - az aprónak tûnõ, de annál jelentõsebb - politikai kritikáira, és jellembeli megnyilvánulásaira.
Az a 2-3 év bõven elég volt belõle, még sok is volt nekem.
Posta Imre, 2010 tájékán már semmi újat nem tudott mondani, és adni, legalább is nekem nem. Addigra már csak unos-untalan ismételgette magát, és a baráti köre pedig a kórust adta alá.
A refrénjének szövege évekig folyamatosan, unalomig ismételve - még a mai napig is, - ugyan az volt, az (akkori) ellenzék bukásának a megjóslása, és maradéktalan ledegradálása a maga és szûk baráti köre részérõl.
Mikor már untam ezt a fajta folytonosságot nála, - mert már más témája sem akadt, - ott hagytam a weblapját és sok-sok évig nem is hallottam felõle…..… hála Istennek!
Míg nem, most az utóbbi hetekben az ismerõseimnél azt tapasztaltam, hogy újra „divatba jött” Posta Imre. Egy nemrégiben felvett elõadás videóját küldte nekem egy ismerõs priviben, néhány nap gondolkodás után úgy döntöttem, hogy ha nehezen is, de ráveszem magam, a megtekintésére.
Kár volt…….... Illetve dehogy!
Legalább megtapasztaltam újra, hogy Posta Imre nem változott az elmúlt, majd 10 esztendõ alatt. Ugyanazon az óvodai szinten jár körbe, körbe és egy jottányit sem fejlõdött az elmúlt évek során.
Apropó, egy kérdésem volna felétek!
Aki megtekintette ezt vagy a régebbi videóit, kérdezem tõlük: - Véletlenül nem tûnt fel azoknak is, - vagy csak nekem, - hogy Posta Imre soha nem az elmúlt 30 év alatt váltakozó politikai hatalmakat szapulja, akik felváltva tönkretették ezt az országot, akik eladták, ellopták, valamint elképesztõ módon eladósították ezt az országot!!!! Posta Imre mindig, - tíz évvel ezelõtt is, valamint a mai napig is, - csak is a politikai ellenzéket ócsárolja, becsmérli, szapulja, gyalulja, ott ahol csak tudja……. Ez az õ stratégiája. Eddig még bevált neki, mert sokaknak nem is tûnt ez fel, hogy mennyire elfogult, és néma, a hatalommal szemben!
Ez nem gyanús egy kissé a Posta Imre fannosoknak? – csak nekem tûnik fel minden esetben, mikor hallgatom õt?
És még õ ügynöközik le mindenkit, amikor maga ad erre a feltételezésre legnagyobb indokot vagy gyanút. Általában a beépített provokátorok mentalitására, megnyilvánulására jellemzõ ez a fajta stílus. Tudnék rá mondani pár példát rögtön, de nem teszem.
Ami még szót érdemel, hogy nem tesz egy hajszálnyi különbséget sem, a Jobbik, sem a Mi Hazánk között. Nála minden ellenzéki oldal a hatalom bérence, egyben ügynöke a zsidó háttérhatalomnak, egytõl egyig.
Még Gyurcsány bûneirõl is megfelejtkezik rendszeresen, kizárólag az ellenzék „Nemzeti oldalával” van elfoglalva folyamatosan. A jelenlegi hatalomról pedig ne is beszéljünk, Posta egy árva szót nem ejt arról, hogy az elmúlt két ciklus alatt, és a jelenlegi plusz egy év alatt a jelenlegi hatalom, mily kiszolgáltatottá tette a bankok és a külföldi multik részére a magyar társadalmat!! - amely valószínûleg megadja a végsõ döfést ennek az országnak! Hogy a magyar fiatalok többsége hosszú évek óta elhagyja (jelenleg is) az országot, helyettük román, ukrán munkaerõt hoz be ez a politikai rezsim, akiknek már építtetik vidéken a szállásokat, amelyek szinte már kész állapotban vannak!
Hogy az orvosaink java szintén külföldön praktizál, ezekrõl Posta Imrének, soha de soha nem hagyja el kritikusan az ajkait, e tényekrõl történõ beszéd. Érdekes, nem?
Egy gondolat erejéig, had kérdezzem meg tõletek. Vajon Posta Imrének, miért nem görbült meg soha, még a haja szála sem? Ezt csak úgy, gondolatébresztõnek kérdezem.
Talán néhány gondolattal megpróbálok erre is rávilágítani a magam módján.
Ha tévednék, kérek bárkit, igazítson ki az esetleges hiányos tudásom, vagy ismereteim miatt. Nyugodtan hazudtoljon meg, ha nincs valamiben igazam.
Posta Imre vonatkozásában, - hogy a komplett ellenzék szapulásánál maradjak, kérdezem. Aki tudj, válaszoljon rá esetleg.
Posta Imre hol volt 2006. október 18-án? Mert a Kossuth téren, vagy a Szabadság téren az MTV székházánál biztos, hogy nem! Gondolom otthon az ágy alá bújva követte valamelyik Tv csatornán az ott történõ eseményeket. Gondolom, hogy mikor elült a „por”, akkor kimerészkedett a búvóhelyérõl, majd nagy pofával – a mai napig, - kérdõre vonja, persze nem szemtõl szemben, Toroczkai Lászlót, hogy mit keresett akkor ott, egy rendõrautóban? Nos, ha már nem meri megkérdezni tõle személyesen, had válaszoljak én erre.

Aznap Toroczkai egy petíciót vitt el a televízió székházához, amelyet szeretett volna átadni valamely illetékesnek, azzal a céllal, hogy azt, aznap este beolvassák a Tv fõ csatornáján a hírekben, esetleg adásmegszakítással. Lehet, hogy Toroczkai a Kossuth térrõl hívott többeket is a Tv székház elé, hogy azok a személyek is jelen legyenek, de itt most nem ez a lényeg. Nagyon sok ember sereglett oda, és amely dologról nem tájékoztatott másokat sem Posta Imre (a „kémein keresztül, :-) - ahogy mondani szokta, :-) - errõl pedig tudomása kellett volna, legyen) – odasereglett jó néhány, beépített provokátor is, amely személyek, eltakarták az arcukat kendõkkel, hogy ne lehessen beazonosítani késõbb õket. Majd ezek a provokátorok erõszakosan kezdtek fellépni, elõbb a biztonsági õrökkel verbálisan, majd ezt követõen az ott lévõ rendõrökkel szintén.
A provokátorok egy része, az ott összegyûlt tömeget is hergelni kezdték, szándékaik feltehetõen, hogy lincs-hangulatot akartak ott teremteni.
Ezt akarta megakadályozni Toroczkai László, elõbb puszta szóval csitítgatta a lépcsõn lévõket, de mivel nagy volt a kiabálás, valamint a hangzavar, ezért lement a lépcsõ mellett álló rendõrautóhoz és megkérte a rendõröket, hogy had beszéljen a kiabáló és egyre dühödtebb tömeghez lecsillapítás végett. Ezt engedték meg neki a rendõrök. Így került a rendõrautóba!
Most így már világos? Kis szarkeverõ szarjankó!
A cipõje sarkáig sem érsz fel, a mai napig sem!
De nem akarom túl hosszúra fogni a mondanivalóm, csak néhány kérdés maradt még bennem Posta Imrével kapcsolatosan.
Posta Imre hány alkalommal szervezett a maga részérõl bármilyen demonstrációt, - vagy csak vett részt, - olyan jellegû rendezvényen, amely az elmúlt évtizedek hazug politikája ellen irányult esetleg? – és itt akár a Gyurcsány kormány ellen, akár a jelenlegi hatalom hamis politikája ellen szólt?
Posta Imre hány alkalommal jelent meg személyesen, a magyar emberek, devizahitelesek kilakoltatásán, és szólalt fel a hatalom igazságtalan, könyörtelen, bankok behódolása ellen? - mert ezt mások, nagyon sok esetben megtették, akik nem verik a szájukat e miatt………….. Ezért nõtt nagyot a szememben pl Molnár F. Árpád, (akit régebben egy kissé félnótásnak hittem, elnézést kérek tõle!), - szinte minden kilakoltatásnál jelen van, videót készít az aljas, brutális hatalmi erõszakról, cselekményekrõl, majd mindezt láthatjuk a világhálón, hogy milyen sors vár a hatalom által becsapott devizásokra, ha a bank, indok nélkül többszörösére emeli a törlesztõ kamatokat……
No, kis komám, még az õ cipõje sarkát sem éred el! Csak, hogy tudd!! Kis piti, ellenzéket szapulós…….
Befejezésül még annyit had mondjak el, hogy szétröhögtem magam a legutóbbi Posta Imre videón, - amit küldött valaki, fent már említettem.
Még mindig az a kisded, óvodai szint köszön vissza, Posta Imre beszéde során. Had mondjam el, Posta Imre még mindig ott tart tíz év után, hogy, szerinte, jó lenne, valamikor már alapítani a részérõl egy un „Talk-show” egyesületet, ahol, elmondása szerint, „bizonyos tagdíj befizetésével”, mert pénz az nincs rá egy fillére sem, összejönnének emberek alkalmanként, egy-egy traccsparti keretében, hogy ott, mindenki elmondhassa a maga búját, baját, bánatát.
Tisztelt óvodás szintû megmondó ember! Tényleg ezzel szeretnéd megoldani az emberek mai problémáját? A kilakoltatásokat? A fiatalok külföldre történõ elvándorlását? A betegellátás várólistákat? A magyarországi rabszolgabért? A 400 óra túlóráztatás lehetõségét? A bankok pénzügyi hatalmi visszaélését a társadalom felett? Az ország kiárusítását? A tudatos lakosság cserét? Sorolhatnám még napestig neked, te okostojás!! De konkrétan felmutatni valamit, cselekedni nem tudsz, csak az ellenzéket gyalázni, szapulni, már sok-sok éve. Mindösszesen ehhez értesz. Vagy ezt várják el tõled titokban a gazdáid….. Ez majd egyszer úgy is kiderül!
Tudod mi a különbség köztük és közted?
Õk legalább megpróbáltak, megpróbálnak valamit !!! - míg neked csak a szád jár, sok éve már….
De minek? - magad sem tudod!
Csak, hogy szerepelj.

Hozzászólások

684 #20 atacama
- 2019-04-29 13:38
Karcsika 1-es leülhetsz!!
238 #21 bivaly
- 2019-04-29 17:12
Imre !

Hogyan nem veszed észre, hogy itt újkori, mondanám Jézus reinkarnációk mentik a magyarságot, elemi erõvel, feltartóztathatatlanul, nagy sikereket elérve !?
Nem látod ? Akkor jó, mi sem !

Ez a hivatásos retek, akkora hülyeségeket, és benne hazugságokat ír ide, (meg a franc tudja hova ?), hogy aki nem rendelkezik kellõ tapasztalattal, még talán el is hiszi, de !!! Aki itt, ebben az országban él, és nem kezelik elmebajjal, és legalább képes követni a történéseket, az pontosan tudja, hogy Toroczkai mit csinált ( csinálhatott) a múltban, egyetlen piciny retorzió nélkül !? Én a negyedéért vagy nem élnék, vagy 15-25 éves börtönbüntetésemet tölteném, kimerítve a BTK. ide vonatkozó összes paragrafusát.

Kárcsikám, hogy borítson az Isten pofával a lószarba ! Ne nézz má' ennyire hülyének mindenkit ! Ez benned a legidegesítõbb.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.38 másodperc
4,610,853 egyedi látogató