Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Nyílt levél, üzenet Posta Imre fannosoknak!

Gondolatok Ez nekteknek szól, kedveskémeim! Látom nagyon bele lett pislantva a murciba és megrottyant! Mit fûzhetnék ehhez a debil anemjójáthoz hozzá?

Károly Kocsifalvi
7 órája ·

„Na, most álljon meg a menet!
Hogy befejezzem a mondást, - „mert pöcse van a menyasszonynak!”
Nyílt levél, üzenet Posta Imre fannosoknak!
Az utóbbi idõben egyre másra küldözgetitek nekem priviben Posta Imre videóit, de ugyanezt tapasztalom az üzenõ falon, valamint egyes ismerõseim megosztásaiban is.
Engedjétek meg nekem, hogy errõl a jelenségrõl had mondjam el a véleményem és érzésem.
Had kezdjem a múltban.
Valamikor 2007 tájékán magam is olvasója voltam Posta Imre weblapjának, valamint hallgatója, az internetre feltett elõadásainak. Ment ez kb 2-3 esztendõn át. Sok érdekes információt olvastam/hallottam abban az idõben tõle és a szûk baráti körétõl egyaránt.
De ez az idõ elég volt arra is, hogy kiismerjem õt és higgadt, józan paraszti ésszel rájöjjek vele kapcsolatban, - az aprónak tûnõ, de annál jelentõsebb - politikai kritikáira, és jellembeli megnyilvánulásaira.
Az a 2-3 év bõven elég volt belõle, még sok is volt nekem.
Posta Imre, 2010 tájékán már semmi újat nem tudott mondani, és adni, legalább is nekem nem. Addigra már csak unos-untalan ismételgette magát, és a baráti köre pedig a kórust adta alá.
A refrénjének szövege évekig folyamatosan, unalomig ismételve - még a mai napig is, - ugyan az volt, az (akkori) ellenzék bukásának a megjóslása, és maradéktalan ledegradálása a maga és szûk baráti köre részérõl.
Mikor már untam ezt a fajta folytonosságot nála, - mert már más témája sem akadt, - ott hagytam a weblapját és sok-sok évig nem is hallottam felõle…..… hála Istennek!
Míg nem, most az utóbbi hetekben az ismerõseimnél azt tapasztaltam, hogy újra „divatba jött” Posta Imre. Egy nemrégiben felvett elõadás videóját küldte nekem egy ismerõs priviben, néhány nap gondolkodás után úgy döntöttem, hogy ha nehezen is, de ráveszem magam, a megtekintésére.
Kár volt…….... Illetve dehogy!
Legalább megtapasztaltam újra, hogy Posta Imre nem változott az elmúlt, majd 10 esztendõ alatt. Ugyanazon az óvodai szinten jár körbe, körbe és egy jottányit sem fejlõdött az elmúlt évek során.
Apropó, egy kérdésem volna felétek!
Aki megtekintette ezt vagy a régebbi videóit, kérdezem tõlük: - Véletlenül nem tûnt fel azoknak is, - vagy csak nekem, - hogy Posta Imre soha nem az elmúlt 30 év alatt váltakozó politikai hatalmakat szapulja, akik felváltva tönkretették ezt az országot, akik eladták, ellopták, valamint elképesztõ módon eladósították ezt az országot!!!! Posta Imre mindig, - tíz évvel ezelõtt is, valamint a mai napig is, - csak is a politikai ellenzéket ócsárolja, becsmérli, szapulja, gyalulja, ott ahol csak tudja……. Ez az õ stratégiája. Eddig még bevált neki, mert sokaknak nem is tûnt ez fel, hogy mennyire elfogult, és néma, a hatalommal szemben!
Ez nem gyanús egy kissé a Posta Imre fannosoknak? – csak nekem tûnik fel minden esetben, mikor hallgatom õt?
És még õ ügynöközik le mindenkit, amikor maga ad erre a feltételezésre legnagyobb indokot vagy gyanút. Általában a beépített provokátorok mentalitására, megnyilvánulására jellemzõ ez a fajta stílus. Tudnék rá mondani pár példát rögtön, de nem teszem.
Ami még szót érdemel, hogy nem tesz egy hajszálnyi különbséget sem, a Jobbik, sem a Mi Hazánk között. Nála minden ellenzéki oldal a hatalom bérence, egyben ügynöke a zsidó háttérhatalomnak, egytõl egyig.
Még Gyurcsány bûneirõl is megfelejtkezik rendszeresen, kizárólag az ellenzék „Nemzeti oldalával” van elfoglalva folyamatosan. A jelenlegi hatalomról pedig ne is beszéljünk, Posta egy árva szót nem ejt arról, hogy az elmúlt két ciklus alatt, és a jelenlegi plusz egy év alatt a jelenlegi hatalom, mily kiszolgáltatottá tette a bankok és a külföldi multik részére a magyar társadalmat!! - amely valószínûleg megadja a végsõ döfést ennek az országnak! Hogy a magyar fiatalok többsége hosszú évek óta elhagyja (jelenleg is) az országot, helyettük román, ukrán munkaerõt hoz be ez a politikai rezsim, akiknek már építtetik vidéken a szállásokat, amelyek szinte már kész állapotban vannak!
Hogy az orvosaink java szintén külföldön praktizál, ezekrõl Posta Imrének, soha de soha nem hagyja el kritikusan az ajkait, e tényekrõl történõ beszéd. Érdekes, nem?
Egy gondolat erejéig, had kérdezzem meg tõletek. Vajon Posta Imrének, miért nem görbült meg soha, még a haja szála sem? Ezt csak úgy, gondolatébresztõnek kérdezem.
Talán néhány gondolattal megpróbálok erre is rávilágítani a magam módján.
Ha tévednék, kérek bárkit, igazítson ki az esetleges hiányos tudásom, vagy ismereteim miatt. Nyugodtan hazudtoljon meg, ha nincs valamiben igazam.
Posta Imre vonatkozásában, - hogy a komplett ellenzék szapulásánál maradjak, kérdezem. Aki tudj, válaszoljon rá esetleg.
Posta Imre hol volt 2006. október 18-án? Mert a Kossuth téren, vagy a Szabadság téren az MTV székházánál biztos, hogy nem! Gondolom otthon az ágy alá bújva követte valamelyik Tv csatornán az ott történõ eseményeket. Gondolom, hogy mikor elült a „por”, akkor kimerészkedett a búvóhelyérõl, majd nagy pofával – a mai napig, - kérdõre vonja, persze nem szemtõl szemben, Toroczkai Lászlót, hogy mit keresett akkor ott, egy rendõrautóban? Nos, ha már nem meri megkérdezni tõle személyesen, had válaszoljak én erre.

Aznap Toroczkai egy petíciót vitt el a televízió székházához, amelyet szeretett volna átadni valamely illetékesnek, azzal a céllal, hogy azt, aznap este beolvassák a Tv fõ csatornáján a hírekben, esetleg adásmegszakítással. Lehet, hogy Toroczkai a Kossuth térrõl hívott többeket is a Tv székház elé, hogy azok a személyek is jelen legyenek, de itt most nem ez a lényeg. Nagyon sok ember sereglett oda, és amely dologról nem tájékoztatott másokat sem Posta Imre (a „kémein keresztül, :-) - ahogy mondani szokta, :-) - errõl pedig tudomása kellett volna, legyen) – odasereglett jó néhány, beépített provokátor is, amely személyek, eltakarták az arcukat kendõkkel, hogy ne lehessen beazonosítani késõbb õket. Majd ezek a provokátorok erõszakosan kezdtek fellépni, elõbb a biztonsági õrökkel verbálisan, majd ezt követõen az ott lévõ rendõrökkel szintén.
A provokátorok egy része, az ott összegyûlt tömeget is hergelni kezdték, szándékaik feltehetõen, hogy lincs-hangulatot akartak ott teremteni.
Ezt akarta megakadályozni Toroczkai László, elõbb puszta szóval csitítgatta a lépcsõn lévõket, de mivel nagy volt a kiabálás, valamint a hangzavar, ezért lement a lépcsõ mellett álló rendõrautóhoz és megkérte a rendõröket, hogy had beszéljen a kiabáló és egyre dühödtebb tömeghez lecsillapítás végett. Ezt engedték meg neki a rendõrök. Így került a rendõrautóba!
Most így már világos? Kis szarkeverõ szarjankó!
A cipõje sarkáig sem érsz fel, a mai napig sem!
De nem akarom túl hosszúra fogni a mondanivalóm, csak néhány kérdés maradt még bennem Posta Imrével kapcsolatosan.
Posta Imre hány alkalommal szervezett a maga részérõl bármilyen demonstrációt, - vagy csak vett részt, - olyan jellegû rendezvényen, amely az elmúlt évtizedek hazug politikája ellen irányult esetleg? – és itt akár a Gyurcsány kormány ellen, akár a jelenlegi hatalom hamis politikája ellen szólt?
Posta Imre hány alkalommal jelent meg személyesen, a magyar emberek, devizahitelesek kilakoltatásán, és szólalt fel a hatalom igazságtalan, könyörtelen, bankok behódolása ellen? - mert ezt mások, nagyon sok esetben megtették, akik nem verik a szájukat e miatt………….. Ezért nõtt nagyot a szememben pl Molnár F. Árpád, (akit régebben egy kissé félnótásnak hittem, elnézést kérek tõle!), - szinte minden kilakoltatásnál jelen van, videót készít az aljas, brutális hatalmi erõszakról, cselekményekrõl, majd mindezt láthatjuk a világhálón, hogy milyen sors vár a hatalom által becsapott devizásokra, ha a bank, indok nélkül többszörösére emeli a törlesztõ kamatokat……
No, kis komám, még az õ cipõje sarkát sem éred el! Csak, hogy tudd!! Kis piti, ellenzéket szapulós…….
Befejezésül még annyit had mondjak el, hogy szétröhögtem magam a legutóbbi Posta Imre videón, - amit küldött valaki, fent már említettem.
Még mindig az a kisded, óvodai szint köszön vissza, Posta Imre beszéde során. Had mondjam el, Posta Imre még mindig ott tart tíz év után, hogy, szerinte, jó lenne, valamikor már alapítani a részérõl egy un „Talk-show” egyesületet, ahol, elmondása szerint, „bizonyos tagdíj befizetésével”, mert pénz az nincs rá egy fillére sem, összejönnének emberek alkalmanként, egy-egy traccsparti keretében, hogy ott, mindenki elmondhassa a maga búját, baját, bánatát.
Tisztelt óvodás szintû megmondó ember! Tényleg ezzel szeretnéd megoldani az emberek mai problémáját? A kilakoltatásokat? A fiatalok külföldre történõ elvándorlását? A betegellátás várólistákat? A magyarországi rabszolgabért? A 400 óra túlóráztatás lehetõségét? A bankok pénzügyi hatalmi visszaélését a társadalom felett? Az ország kiárusítását? A tudatos lakosság cserét? Sorolhatnám még napestig neked, te okostojás!! De konkrétan felmutatni valamit, cselekedni nem tudsz, csak az ellenzéket gyalázni, szapulni, már sok-sok éve. Mindösszesen ehhez értesz. Vagy ezt várják el tõled titokban a gazdáid….. Ez majd egyszer úgy is kiderül!
Tudod mi a különbség köztük és közted?
Õk legalább megpróbáltak, megpróbálnak valamit !!! - míg neked csak a szád jár, sok éve már….
De minek? - magad sem tudod!
Csak, hogy szerepelj.

Hozzászólások

116 #1 livia
- 2019-04-28 09:43
Már elolvastam, bár törölve,csak sikerült megtalálni. Kösz, hogy felraktad, innen nem tûnik el.
8 #2 miskolcilaci
- 2019-04-28 09:51
Kedves uram! Utánanézve sem múltja, sem fényképe sincs, vagyis ön számomra egy arctalan, és gerinctelen embrijó. Szakszerû hozzászólása alapján egybeesik azon társai véleményével, amit hivatalosan is megtanítottak az ilyen esetekben a célzott személy lejáratására, nevetségessé tételére, tönkretételére. Tudomásom szerint, -és az elmúlt harminc év tapasztalata alapján- az ilyen hozzáállást az ügynökképzõben tanítják. Én örülök, hogy észhez tért és kikerült a PI-körébõl, és az önhöz hasonlók is remélem, fontolgatják végleg a távozásukat. Tudja elég sok férget láttam már, és ahol megjelentek ott mindig büdös volt, és van.

www.kepfeltoltes.eu/images/2019/03/64513055329_8340203367030.jpg

Omega - Az arc nélküli ember
https://www.youtu...F2DlIW_I0c
1368 #3 Karpatkanyar
- 2019-04-28 10:13
Felesegem annyit kinyomozott, mar regebben, hogy Kocsifalvi nagyon joban van a Duro Dora szüleivel. Allitolag összejarnak. Innen a nagy patkosbirka Mi Hazank viselkedes.
457 #4 elsolajos
- 2019-04-28 10:23
Karcsika sem csúszott volna le a sütõlapátról Auschwitzban!
51 #5 Skorpio58
- 2019-04-28 10:30
Aki még nem látta!

https://www.youtu...YNJ9JspgqA
1513 #6 Irrefutable
- 2019-04-28 10:33
Hogyne...mindenki ügynök IS. Pont volt szerencsétlenségem látni a polgi videóját. Mert az nem dedós, hogy azt az épületet eldozerolta, amibõl már csak a patyomkin fal volt meg, na meg még be is sózta.
Aztán a jogcím nélküli cigány lakásfoglalókat sem bírta kitenni:D
A kilakoltatásoknál maxmium meg pszichikai támasz a sok felvonult otthonvédõ, nemzeti celeb, mert bizony azokat a szerencsétlen sorsú embereket csak kiteszik az ingatlanból. Végsõ soron eredménye nincs az ottlétüknek.
Orvosok: Rogyásig ki lett beszélve. Megmozdultak az emberek az orvosokért vagy nõvérekért? Vagy akár az oktatásért? Ugyna már! A plebs otthon szájkaratézik. Cinikusan mondva tetszettek vóna forradalmat csinálni. Értem ez alatt azt, hogy a legtöbb településen a helyi hajakend pínzembereket választják meg önkormányzati képviselõknek. Akik gyûjtik is szorgosan a maguk malmát. Viszont, hogy az iparûzési és más felsorolhatatlan számú adók hova vándorolnak....na jó ez költõi kérdés volt. Ezek képezhetnék a mozgóbér alapját. Nem pedig a cigányoknak osztogatott krízis segély. Annak itt van a biztosító, meg amúgy sem kéne a budit, meg a tetõ gerendáit betüzelni. Amíg a helyi választott képviselõk, polgárõrök, rendõrök félnek tõlük, és mindnet megadnak nekik,addig mint a termeszek lelakják az országot és valóban a társadalom prudens mûködésére nem jut forrás. Zlinszky professzor is azt tanította, minden nagy birodalom(ország) akkor vész el, mikor a jogokat a kötelességek elé helyezi.
És a társdalamat mi egyének adjuk.. te, meg te meg a több ezer másik. És addig, míg nincs valós összefogás, hogy egy adott cél megvalosuljon, mert egy vesszõn is összevesznek és személyeskednek, addig itt nem lesz semmi, csak a pusztulat.
Én is 10 éve hallgatom, hogy ezt vagy azt miért nem lehet megcsinálni...azt soha, hogy miért igen.
És míg valóban mindenki a sült galambot várja vagy a VEZETÕT, addig robogunk lefelé. Azt gondolom az udvariaskodàs ideje lejárt. Meg kell határozottan értetni az emberekkel, kik nem megfelelõen az orszàg javára teszik amit tesznek, hogy elég!
Ezt egész kis dolgoba, megnyilvánult másokat sértõ magatartásokranis alkalmazni.
Tolakszik, fenyegetõzik, köpköd? Ki kell nyitni az esetleg még többségi társdalamonak a száját!
Állj vissza a sorba kisfiam, ne káromkodj, ne lökdösödj.
Mit csinál a magyar? Lesüti a szemét. Nem ám összefog és lerakja a drogost, vagy toljat a buszról, vagy máshonnan.
Ne értéstek félre, nem vagyok férfigyülölõ, de bizony sok esetben a nõk azok, akik kinyitják a szájuk.
Velünk is megtörtént, higy vagy 5 órát vártunk a rendelõ elõtt, míg egy 5 tagú cigánykompánia várakozás nélkül beslisszolt a rendelõbe. Hosszáteszem vagy 50 ember várakozott. Mindenki ott höbörgött, de nem csinàltak semmit! Mert egész egyszerûen MÁR ELHISZIK, nekik nem szabad felemelni a hangjuk a cigányok ellen
. Ha egy magyar ment volna be tuti meglincselik a többiek.
Micsoda világ, hogy emberek félnek a saját hazájukban. Na ezt nem szabad eltûrni.
1349 #7 Nagy Levente
- 2019-04-28 11:21
Ha Imre az ellenzéket bírálja "csak", azt is jogosan teszi. Mert, ha ezen íromány szerzõje vagyis a Károly Kocsifalvi saját maga felvetett "problémákat" jogosnak érzi és jelen vannak társadalmunkban, akkor mit csinál az ellenzéknek nevezett csõcselé ( beleértve a Mi hazánk politikusait is). Csak azt, amit a csõcselé szokott (a francia "felvilágosult" forradalom óta közismert kellene hogy legyen) alamizsnát kunyerál, tartya a markát, viszályt szít és a hatalom kezére játszik. Ez a mai "népképviseleti demokrácia" csúcsa. Innen nincs feljebb, akarommondani lejebb legalábbis "látszólagos békeidõben". Ha olyan becsülettel álnák a sarat, ahogy az Imre, minimum nem vennének fel egy zsidó krajcárt sem a parlamenti teendõkért. Ez egy cirkusz, ez az " ellenzéki " szereposztás. Ennél sokkal jobbat ki lehetne találni és még tán bele se pusztulna senki. Egyszó, mint száz Imre jogosan bírálja és tartja zsidó bérencnek a parlamentben ülõ ellenzéket. A hatalmat meg én úgy látom a tõle elvárató kellõ súllyal szintén bírálja. Addig nincs mit sokkal többet tenni, míg az agymosott tömegbõl többen fel nem ébrednek! Ezért nem "nyúlnak jobban hozzá" az Imréhez sem, mert a mártír csak rontja a hatalom helyzetét. Ezért már nincs mártírokra sem szükség, sõt. Addig míg így van csak: "csendben fennyük hozzá a kaszát" a jobb világért!
69 #8 Szalonna
- 2019-04-28 11:24
s_vigyori
4 #9 Posta Imre
- 2019-04-28 12:01
Károly Kocsifalvi gyûlölködõ, pártpropagandista színvonalú támadása Posta Imre ellen
Posta Imre feljelenti a magyarországi kisebbségi etnikumokat a cigányságot és a zsidóságot hazaárulás vétke miatt: https://www.faceb...mp;theater

Link a Kocsifalvi cikkéhez, de mivel megtörténhet, hogy törli a cikket, vagy engem kitilt, s akkor a cikke is eltûnik innen, ezert biztonságból legalul ide másolom a cikket is.
https://m.facebook.com/story.php…

Válaszom:
Ehhez a förmedvényhez mit is szólhatnék? A cikk állításait kellene sorra cáfolnom, s ez nem hsz méretû lenne. Vegyük csak a legeslegfontosabbakat.
1. A teljes cikk érthetetlen gyûlölködés.
2. A kép pedig homoszexualitást sugall, habár a Júdás- csókot ábrázolja, vagyis az árulást.
3. Posta Imre Posta hajszála sem görbült! -állítja a szerzõ. Sajnos Posta Imre 3 gyermekes apát 1 év börtönre jogerõsen elítélték. Politikai elítélt !!!
4. Posta Imre katonatiszt és pszichológust eltávolítottak a hadseregbõl és a hatalom, így a Fidesz is, gondoskodik arról, hogy ne találjon sehol munkát.
5. Posta Imre eltûnt. -állítja a szerzõ. Persze, hogy eltûnt, mert a családot el kell tartani, és Magyarországon nem talált munkát. Így bekapcsolódott a nyugateurópai vándormunkások áradatába õ is. Tehát a kivándoroltak folyamát gazdagította. Diplomás heggesztõként dolgozott Norvégiában, Svájcban, megint Norvégiában, stb. Jelenleg betonozási munkát végez magyar építkezésen.
6. Szerzõ úgy próbálja beállítani PI-t, mintha a Fidesz kormány ügynöke lenne. Ezt a súlyos következtetést csak abból az általa feltételezett "ténybõl" vonja le, hogy PI nem kritizálja a kormányt. Ez sem igaz. PI már az ezredforduló után megmondta és azóta is mondja, hogy Orbán Viktor apai ágon Orsós nevû cigány, és anyai ágon Sípos, azelõtt Oldstein nevû zsidó.
7. PI nemcsak Orbánt kritizálja, hanem a tolvaj szélhámos zsidó holdudvarát is: Rogánt, Habonyt, Andy Vajnát, stb.
8. PI legfõbb gondja, ahogy nekem is, hogy kiürítik Magyarországot, és ugyanakkor özönlik be a sok zsidó az országba. Ezt a folyamatot elemzi folyton. Izrael a Közel Keleten állandóan az összeomlás szélén táncol. Az izraeli stratégák elõkészítették a menekülési útvonalakat, és az új hazát. Ez biztosan Magyarország, de Netanjahu szeretné, ha az Izraeli 8 millió lakos a V4-ek területére lenne szétosztva. A V4-ek Izraeli csúcstalálkozójából nem lett semmi, mert a lengyelek visszatáncoltak. Orbán mégis elrepült Tel Avivba és késõbb megnyitotta a magyar kereskedelmi irodát Jeruzsálembe. PI kijelentései, miszerint Magyarország Izrael betelepedési célországa lett alátámasztható az épülõ lakóparkokkal, és Kissinger kijelentésével is aki szerint Izrael 15 éven belül összeomlik. Ugyanezt állítja a NATO Katonai Akadémia geostratégia professzora még 1986-ban kiadott könyvében "A földközi-tengeri országok geopolitikai szerepe". A haza zsidók általi elidegenítését senki nem képviseli nyíltabban és vehemensebben, mint PI.

Mindent egybevetve nem érthetõ:
1. Szerzõ által megnyilvánult PI ellenes alacsony színvonalú, alátámasztások nélküli gyûlölet
2. Toroczkai szerecsenmosdatása, mivel az a bizonyos rendõrautó nem a lépcsõk mellett állt, és Toroczkai nem beszélt onnan a tömeghez. De ezt a fázist, Szerzõ, aki mindent alá tud egy videóval támasztani, nagyszerû lenne ha szintén alátámasztaná, vagyis azt az állítását, hogy Toroczkai azért ült be a rebdõrautóba, hogy annak a hangosbeszélõjén szólhasson a tömeghez. Várjuk mindannyian ezt a videót!
3. PI felajánlotta, tegnapi Kubinyi Tamással való beszélgetése alatt, Toroczkainak, hogy az amerikai rendõrezredes hazugságvizsgáló gépén vesse alá magát egy hazugságvizsgálati tesztnek. Toroczkai ennek szives-örömest eleget kellene tegyen, ha tiszta ember és nem ügynök lenne. Várjuk, hogy tisztázza magát a hazugságvizsgálattal. Ugyanezt meg kellene tegye a "Mi Hazánk" párt összes vezetõ politikusa. Tisztuljon meg végre a nemzeti oldal.
4. Kocsifalvi eddigi nemzeti érdekû tevékenysége alapján elvárható lenne, hogy ne süllyedjen le most egy banális pártpropagandista színvonalára, hanem inkább az új párt, Mi Hazánk, vezérei tisztaságának ellenõrzésében legyen érdekelt.
5. Javaslatom Kocsifalvinak, hogy mikor vállalja a fb oldalán a saját arcát, nevet, iskolai tanulmányait, munkahelyeit, mert ez mind hiányzik a facebook (arckönyv) oldaláról, miközben a nyíltan fellépõ Posta Imrét ügynöközi! Így lenne a politikailag korrekt, és becsületes.

Tisztelettel
Sebestyén T. István
Dr. Sc. Techn. ETH Zürich
146 #10 satu
- 2019-04-28 16:00
Ki ez a f@sz?
De úgy is kérdezhetném: ki vagy morci?
684 #11 atacama
- 2019-04-28 16:17
érdekes hogy mostanában azok ellen akik már régebb óta dolgoznak a magyar nemzet érdekében ügyében most mindenki megkapja az ügynök vádat.. tehát a görbe csöpögõs orrú,púposhátú disznó így próbál lejáratni igazi magyarszívû hazafiakat!
684 #12 atacama
- 2019-04-28 16:19
Morcinak nem jutott dinnyefõd satu.
146 #13 satu
- 2019-04-28 16:30
Ata!
Kell ez is, így leszünk hitelesítve... Talán odáig jutottunk, hogy nem tudnak kikerülni, elkerülni.
1572 #14 lackomalacko
- 2019-04-28 17:48
Megszámoltam... 20- szor írta le, hogy Posta Imre... :-)
961 #15 szabir
- 2019-04-28 18:39
''sok-sok évig nem is hallottam felõle…..… hála Istennek!
Míg nem, most ''
:D
267 #16 Perle
- 2019-04-29 12:03
A nyilt levelet megfogalmazó " úriember" nagy nyelvjátékos lehet. Nem csoda, ha gondolatban eljutott a rajongótól a fanig, onnan a fanszõrzetig, végül fallosig. Ki mint él, úgy ítél, mondja a dakota közmondás.s_nezem
684 #17 atacama
- 2019-04-29 12:21
Perle nagyon jól látod.. ellepték az oldalt a nyelvjátékosok. nagyjából felfedõdtek a csavaros észjárású zemberek de zúdul a szar a nyakunkba rengeteg újregis képében.. na most légy okos domonkos..:)
267 #18 Perle
- 2019-04-29 12:27
Atacama, engem nem zavar, ha valaki könnyedén játszik a szavakkal, mert ahhoz jó koponya kell. De ez a kocsis lefalloszozott bennünket ismeretlenül. Igaz, hogy álcázta, de így annál rosszabb.
199 #19 cico
- 2019-04-29 13:25
Drága Karesz. Nem muszáj ám olvasni Posta Imrét....csak nem tudom, hogy akkor miért teszed? Maradtál volna inkább csöndben...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.09 másodperc
4,707,995 egyedi látogató