Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Nyulak veszélyzónában

BelföldAz alábbi levelet kaptam egy órával ezelõtt, s miután ezt a világot nem ismerem túl jól (mint egykori hülye pesti srác és a jelenlegi svájci nyugdíjas kispolgár) kénytelen vagyok hozzátok fordulni azzal a kérdéssel, hogy tudtok-e erröl valamit, ha igen akkor mit lehetne tenni ellene (nekem lenne a feljelentgetõs állatvédõkkel kapcsolatban egy ötletem, de most még nem mondom el nektek)
Nézzünk, nézzetek körül kik ezek az emberek!

A levél:

Haszonállattartók és állatvédõk

Szia ! Segítséget kérnék tõled tõletek ! A haszonállattartókra rászálltak az állatvédõk nekem is vannak nyulaim mint õstermelõ de teljesen ellehetetlenítik az eladást. Ahol tudnak jelengetik a hirdetéseinket már már lassan tényleg odajutunk hogy senki nem mer hirdetni eladó jószágot. Kérdésem mit tudnánk tenni ellene hogy ezt ne tehessék meg velünk mert már tarthatatlan ez a helyzet. Mi magunk is szeretjük és elitéljük a kutyák macskák kínzását de az hogy már most a haszonállatot sem lehet eladni szerintük ez érthetetlen. köszönöm válaszod elõre is


(xxx)

Hozzászólások

684 #1 atacama
- 2019-04-29 20:00
Mormi mit szólsz te mindehez, mint nyulász?
ragadozók ragadozzák édes kevesünket...
ki akarják nyírni a még mûködõ háztájikat amik csak éppen hogy fenntarthatók.. hogy mindenki a tetvesektõl vásárolja a legapróbb napi betevõt is aztán majd játszanak az árakkal... és csak egy ugrás lesz a jegyrenszer is!
8 #2 miskolcilaci
- 2019-04-29 20:29
Elgondolkozom, hogy régen, még Ronald idejében- a háztáji állatokat a húsipar feldolgozta, ami jó minõségû feldolgozott árút biztosított nem csak a határon belül, hanem a határon túl is.
A minap kezembe került egy REÁL kenyeres címke amelyen a kenyér elkészítésének alapanyagául a liszt helyett, lisztjavító anyag szerepelt.
Azért csak elszólta magát a szalagos orsós, hogy a Kárpát medence szemétlerakó hely lett, és ahogy látom, fokozatosan kapcsolnak nagyobb tempóra.
809 #3 megmondhatom-e
- 2019-04-29 20:31
, hogy nem egészen értem ezt a problémát !
"már most a haszonállatot sem lehet eladni"
- Szóval ezt akarják elérni a zsidók !?

Ha mindenáron "meg akarunk felelni" az épp soros zsidók degenerált ötleteinek , ezt most könnyen megtehetjük !

Szólni kell a magyarok Viktorának , hogy hozzon egy új törvényt . ( õ ért ehhez nagyon )
Törvénybe kell foglalja a Viktor : mindenki csak azt a húst eheti meg , amit megtermel - és nincs több (zsidó) vita !
Mi termelünk nyulat , csirkét , struccot stb-t amit megeszünk , a zsidó meg amit az termel !
Nem Sólymosi Esztert ám ! zsidó szörnyek ! Nincs több embervér ivás !
Csak amit megtermeltek fenevadak !

Meg kell tanulnunk kezelni a zsidó kérdést ! Ha már így ide pofátlankodtak .
99 #4 MORMOTA1968
- 2019-04-29 20:35
Kedves Atacama! Mit szólok hozzá? Agyhelyen csapni mindet! s_franc Mit gondoltok kik pénzelik a zöldeket, meg a többi marhát? Greenpeace, stb...Mibe nem avatkoznak már bele az állatvédõk? Még olyankor is, amikor arra semmi szükség! A kóser vágás nem ba@a a csõrüket? Ja, hogy az oké, mert az zsizsik, a kiválasztottakat meg nem ba@tatjuk, ugye? Én ma este egészen máson húztam fel magam kicsit! Úgy látszik ez egy ilyen nap! Ma néztem meg Kubinyi mûsorát Imrével. Ott is voltak kötözködõk! Visszatérve a nyulakra! Lesza@ni mit pofáznak! És elküldeni õket a jó édes anyjukba! Egyébként a szûk ketrecben tartást én is elítélem! Azért csak gondoljon bele az ember a nyúl vagy bármilyen állat helyzetébe! A minimális élettér minden állatnak kijár. Nálam láthattad, jókora helyen szabadon rohangálhatnak. Kivéve egy-kettõt, amelyeket ellés és nevelés idejére ketrecbe rakom, de nem valami szûk rácsos szarba, amiben megfordulni sem tud! Egyszerûen gyûlölöm azokat az állatkínzó alacsony, keskeny fémketreceket, amikbe párosával rakják a nyulakat, hogy minél elõbb megnõjenek! s_ratata Na az ilyeneket én is elítélem! Legyen szó bármilyen állatról. Az a természetes állattartás, ha jókora helyen mozoghat az az állat. Nem rabnak született egyik sem. A szúnyog se tudja elkapni úgy õket, olyan könnyedén, ha van mozgási lehetõsége. Egy szûk, alacsony fémketrecben tartott nyúl életének minden pillanata kínszenvedés! Vettem már ilyen nyulat nem egyszer annak idején. Lapos kúszásban közlekedett jó ideig, hisz a ketrecben se felállni, se megfordulni nem igen tudott. Felállni egyáltalán nem. Gyûlölöm az ilyen állattartást és próbálja ki a gazdi, hogy milyen érzés az, ha ilyen ketrecben kínoz egy állatott levágásig! Régen embereket is zártak ilyen vermekbe, kutyaólszerû építményekbe büntetés képen és van ahol megteszik ma is, még sem tudja beleélni magát, meg nem is akarja, aki így tart állatokat.
4 #5 Posta Imre
- 2019-04-29 20:38
Õk mit szólnak? https://www.mgksz...
1513 #6 Irrefutable
- 2019-04-29 20:43
Amennyire ismerem az esetet, nemcsak a facen, hanem minden más netes oldalon is támadják õket. Habár nem tudom milyen indokkal vetetik le a hirdetéseket, egyéb szerverekrõl.
A cél gondolom ugyanaz, mint anno a négy mancsosoknál, mikor a libásokra szálltak rá, és kiderült teljesen kamu a video, amit minden fórumon nyomattak. Odáig fajultak a dolgok, hogy a haszonállatokat a tenyésztõk, és õstermelõk, titkos csoportba kénytelenek hírdetni. Biztos valami import játék folyik, hogy majd valami mesterségesen kitenyésztett távolkeleti dömpinggel árasztják el az országot. Nem beszélve arról, hogy az értékesítet állatokat továbbtartásra adják el leginkább. Így ha a hazai piacot lezárják , kénytelenek az állatokat levágni. No kedves állatvédõk, így lesztek védõkbõl gyilkosok! De amikor a jószándék hülyeséggel párosul arra nincs mentség! Nem csak az állattartókkal baszkuráltok ki, hanem a fogyasztókkal és az agráriummal is!
Igen neves állatvásárokra a környezõ országokból is tódulnak a vásárlók, a minõség és kedvezõ ár végett.
Most szerintem két eset van 1. "Politikai-gazdasági megrendelés"
2. Azok a mentálisan nem túl egézségesen állatvédõk kaprak valami hormonális fejlövést, és most éppen erre élvezkednek a " hõs" szerepében tetszelegve.
Ezen állattartók ahogy írták is, mélységesen elítélik az állatkínzást, és õk mindnet megtesznek az állatokért.
809 #7 megmondhatom-e
- 2019-04-29 20:45
- nem a nyúltartással van itt baj gyerekek !

Ahogy a zsidó próbálja tartani az EMBER-t !

Az EMBER meg nem eléggé antiszemét , így a zsidó disznó vígan röfög!
99 #8 MORMOTA1968
- 2019-04-29 20:55
Itt minden az üzletrõl szól, idegen érdekekrõl! Isaac Isitan filmje "A pénz" pontosan errõl szól, hogyan tették tönkre sorra az erõs mezõgazdasággal, állattartással, gazdasággal rendelkezõ országokat! Ez megint valakinek az üzleti érdekei miatt folyik! Ezeknek minden üzlet, minden!!! Születés, élet, halál! s_ratata
116 #9 livia
- 2019-04-29 20:56
Aki nem dolgozik, ráér morfondírozni. Például azon, vajon mások mibõl élnek, és hogy tudna ennek keresztbe tenni. No, nálunk nagyon sok az ingyenélõ, aki csupán a munkát nem irigyli.
8 #10 miskolcilaci
- 2019-04-29 21:04
Ahogy a zsidó próbálja tartani az EMBER-t !


www.kepfeltoltes.eu/images/2019/03/742K_pkiv_g_s.png
1513 #11 Irrefutable
- 2019-04-29 21:04
Mormi..amit írtál a tartásról.Igaz én nem tartok nyúlakat, csak kutyákat de minek, ha a nagyobbik sztahanovista kedvvel vállalja néha a szomszéd néni portájának õrzését, de a tenyésztõknek nem kell valami minimális állategészségügyi kritériumoknak megfelelni?
Gondolom az eladásra vagy vágásra szánt állatokat valahogy igazolni kell..vagy nem? Hogy egészséges, minden apacukát megkapott meg ilyenek. Vagyis valami lódoktor félének nem kell ott lebzselni és ha valaki nem alkalmas erre, azt felszámoltatni?
238 #12 bivaly
- 2019-04-30 05:57
Elszállt az elõbbi, ha valaki megtalálja, törölje !

Az "állatvédõk" többnyire nem ÁLLATVÉDÕK !!! Utóbbi az egész legfeljebb 10 %-a ! El is vannak lehetetlenítve, minden szempontból.

A "négy mancs" egy bécsi székhelyû zsidó brancs volt, akinek az a mélyen humánus feladata volt, hogy egzisztenciális tömeggyilkosságot hajtsanak végre. Végre is hajtották, a szarfaszú, tetves "magyar jogvédelem" asszisztálása mellet. Mint kilakoltatás, deviza hitel, stb. Itt van ám az a rohadt nagy "minden összefügg mindennel" ! Majdnem, de itt nagyon !
99 #13 MORMOTA1968
- 2019-04-30 07:12
Kedves Irrefutable! Van egy állatorvos ismerõsöm, de nem szokott kiszállni, hogy megvizsgálja a nyúlállományom, hogy egészségesek e a levágáshoz, eladáshoz. Azt a gazdinak kell látnia, tudnia, ha nem egészséges egy állat. A viselkedésükön látszik azonnal! Ha nem természetesen viselkednek. Meg levágáskor a máj sok mindent elárul. Foltos e vagy tiszta. Egyébként nyerni, keresni rajta nem sokat lehet. Mielõtt rám szállna a NAV, meg hasonló paraziták! Régen nem egy családnak jelentett másod bevételt a nyulak tartása, leadása, sõt, volt aki teljesen ebbõl élt! Most is lehetne így, olcsó takarmánnyal, rendes felvásárlási árakkal és feldolgozással, akár helyben is, községi vágóhídon, úgy hogy nyereség is legyen rajta, vagyis megtudjon élni belõle az ember! De ez a világ nem az a világ ahol ezt meg lehetne csinálni! Kulcsi új ismerõsünk, aki polgármester is volt és elmondta hogyan sajátították ki idegenek a községek, falvak körüli földeket is ugyan azt vallja amit én és mások is. Hogy helyben lehetne munkája mindenkinek és a magunk megtermelte termékeket, haszonállatok húsát kellene fogyasztanunk, egymás áruját, termékét vásárolnunk, nem idegenek moslékát vásárolni és zabálni két pofára! Azt hiszem ebben mindannyian egyet érthetünk! Egyébként mi is foglalkoztunk Németvizsla tenyésztéssel anno! Sajnos nem rendelkeztünk olyan ismeretségi körrel, hogy keressünk is rajtuk, annak ellenére sem, hogy kutya kiállításokon általában a mi vizsláink nyerték a legszebb kutya vagy fajtagyõztes címét. Késõbb, mikor már évek óta nem élt a díjnyertes kutyánk, amelynek utódaiból jutott Európa számos országába, még Angliából is keresték a kankutyánktól és párjától származó kölyköket, igaz Görög bélyeggel jött levélen, de angol nyelven, ami még számunkra is fura volt. Akkor el lehet képzelni hányfelé jutott a Pesten eladott, leginkább Olaszországba kivitt kölykökbõl! Lassan mi is úgy járunk mint az amcsik. Még a házunk környékén, saját használatra is törvény fogja tiltani bármilyen haszonállat tartását, bármi zöldség, gyümölcs megtermelését! Nagyon efelé haladunk mi is! Az ásott és fúrt kutakra is rászálltak már, ugye? Szerencsétlen palesztinok sorsára jutunk, akiket már rég elvágtak saját földjeiktõl, kútjaiktól saját õsi hazájuk földjén! A parazita nem egy nép vérét szívja, hanem minden népét! Épp a napokban néztem egyik ismeretterjesztõ csatornán, hogy már a természeti népeket, akik még az õsi vadászó-gyûjtögetõ életmódot folytatják, a természettel teljes szimbiózisban élve, õsi törzsek maradékát képviselve, már õket is sorra számolják fel! Semmi nem maradhat, ami õsi! És mindig mindenhol ugyanazon érdek csoport áll mindezen törekvések mögött! s_Laptop
457 #14 elsolajos
- 2019-04-30 07:26
Nagyon igaz,Mormota !
Bezáratni a kóser vágóhídat állatkínzásért. Feljelenteni minden héten õket. Takarodjanak isrühelbe,ott úgy vérengzik,ahogy akar,vagy inkább dögöljön éhen a rohadt zsidaja!
809 #15 megmondhatom-e
- 2019-05-01 09:26
- hogy úgy legyen !

aztán béke lesz.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.10 másodperc
3,399,672 egyedi látogató