Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Durva pofont kapott a magyar diplomácia

BelföldÚj izrael (korábban Magyarország) izrael legjobb partnere, sõt maga izrael, így nehéz nem cionista módon sakkozni? Király üti királynõt, fekete ló lõ, Bástya elvtár berosál. Most akkor makkabi, vagy holnap kabbe, esetleg kebab?
Az EU figyelmen kívül hagyta a magyar vétót egy Izraelt elítélõ nyilatkozat ügyében.
Az Európai Unió gyakorlatilag figyelmen kívül hagyta a magyar kormányzat utolsó pillanatban benyújtott vétóját, és annak ellenére is egyfajta közös álláspontot fogalmazott meg Izrael ügyében az ENSZ Biztonsági Tanácsának ülésén – jelentette az EUObserver szerdán.

A brüsszeli hírportál arról számolt be, hogy közvetlenül a hétfõi ülés elõtt Magyarország elutasította az EU tervezett nyilatkozatát, de az unió soros elnökségét júliustól betöltõ Finnország ENSZ-nagykövete azt ennek dacára is felolvasta.

Noha Kai Sauer azzal kezdte a felszólalását, hogy huszonhét uniós tagállam nevében beszél, amelyeket Magyarországot kihagyva fel is sorolt, utána olyanokat mondott, hogy “az Európai Unió súlyos aggodalmát fejezi ki a kétállami megoldást veszélyeztetõ jelenlegi trendek miatt”, illetve az EU álláspontját ismertette az izraeli telepek és a palesztin tüntetõk halála ügyében.

Diplomáciai források szerint alapvetõen a jelenlegi román EU-elnökségnek kellett volna elõadnia a közösség álláspontját, de ehhez egyetértésre lett volna szükség a tagállamok között.
Magyar konokság

Az EUObserver által megkérdezett illetékesek közölték, hogy Magyarország a “legeslegutolsó pillanatban” fejezte ki tiltakozását, és azt nem is indokolta semmivel, a végeredmény pedig így egyfajta “átmeneti pragmatikus megközelítés” volt a “magyar konokság” miatt.

Egy névtelenséget kérõ tisztségviselõ “arroganciaként” értékelte, hogy az illetékes magyar uniós nagykövet még egy másnapi brüsszeli ülésükön sem adott semmilyen magyarázatot a történtekre.

A cikk szerint Magyarország az elmúlt két évben most ötödik alkalommal torpedózta meg az EU közös nyilatkozatát Izraellel kapcsolatban, bár volt, hogy ehhez más, például Csehország is csatlakozott. Tavaly pedig kilencszer blokkolta egy Kelet-Jeruzsálemre vonatkozó bizalmas belsõ jelentés elfogadását.

Külpolitikai kérdésekben az EU tagállamai egységes szavazással hoznak határozatokat, azonban pont az ilyen vétók kikerülése érdekében az Európai Bizottság nemrég javaslatot tett a minõsített többségi döntéshozatalra való áttérésre.

Ezt az EU-tagok többsége, köztük Németország és Franciaország is támogatja, viszont ehhez is egyhangúságra lenne szükség, ami nem valószínû, hogy meglesz.

(MTI)Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2019-05-01 19:59
"Budapest a ti városotok is" . mondta befejezésül OV a kinti látogatásán legutóbb, amikor bejelentette a diplomáciai státussal rendenkezõ !!! ker .képviselet megnyitását.
https://www.faceb...335819382/

Ami amiénk, az az övéké is.:o
684 #2 atacama
- 2019-05-01 20:05
perle,közös lónak túrós lesz a háta vagy turhás...:(
238 #3 bivaly
- 2019-05-02 06:34
Ez a nyílt hazaárulás ! Hangosan, beismerve, és LEGALIZÁLVA A BETELEPÍTÉS, BETELEPÜLÉS TÉNYÉT.

Orbán, te minõsíthetetlen féreg, nincs a világon egyetlen szótár sem, aminek minden gyalázkodó jelzõje elég lenne leírni, hogy micsoda tetves egy abortusz maradék vagy csak ! Voltak itt szarháziak az elmúlt két évszázad során, de te mindegyiket felülmúlod.

Tudom, hogy lesz aki ezt elolvassa. Remélem át is adják !? Nincs az a rossz a világon, amit ne kívánnék neked, meg a barátaidnak, meg a családodnak ! Miért ? Mert nincs az a rossz a világon, amit te, meg a barátaid, meg a családod ne tett volna meg evvel a szegény országgal ! Nekem ez a Hazám, te mocskos parazita féreg, neked meg csak egy élõsködõ hely. Én Magyarországért éltem, te meg Magyarországból ! Azt kívánom, hogy mind azt a mocskot, szevedést, az életedben kapd vissza, amit nekünk adtál, és okoztál ! Nem többet, de nem is kevesebbet ! Nekem annyi az "erõm", hogy ezt ide leírhatom. A többi az Isten dolga. Nem bottal ver orbán ! De ez már a pofádra van írva. Sokan látjuk ám, még ha a kitenyésztett seggnyaló médiád nem is írja, vagy titkolja. Úgy nézel ki, mint egy elhízott hentes és mészáros, az is vagy, csak te nem állatokat vittél a vágóhídra, hanem egy országot . Verjen meg nagyon az Isten !
1368 #4 Karpatkanyar
- 2019-05-02 07:57
Bivaly, vegre jo iranyba fokuszalod a dühödet!

A hazarulast mind kevesbe alcazzak, annyira nyeregben erzik magukat.

De gondoljunk deak Ferencre, a haza legnagyob Arulojara, aki a kiegyezes elött mar kivaltott helyi lazadasokat a Habsburgok segitsegevel mind veresen leverte, a hazarulast meg elkövette es az azutan is letrejövö lazadasokat meg kegyetlenebbül leverte. Nezzetek utana es meglatjatok, hogy ez az aljadek milyen szandekosan követte el a hazaarulast. Hanyingerem van mikor egy szobrat meglatom, vagy a nevet az utcasarkokon, tereken.
8 #5 miskolcilaci
- 2019-05-02 09:19
Rossz vége lesz...

www.kepfeltoltes.eu/images/2019/03/726Benj_m_n_Netanj_h_s_Or.jpg
99 #6 MORMOTA1968
- 2019-05-02 09:57
Valaki egyszer itt az oldalon felrakott egy csomó fotót, hogy milyen szépen kiplakátolta valamelyik város utcáit a zsidó betelepítésre vonatkozó felhívással és hogy õk a magyarság terrorizálói, gyilkosai, irtói! Most simán ki lehetne plakátolni az ország több pontján is ezt és az ehhez hasonló fotókat! Akinek ez tetszik, aki ezzel egyet ért, hogy ekkora a haverság Orbán és Izrael között, az egyértelmûen hazaáruló és az ilyeneket erõsen számon kell tartani! Az ATV, amely az izraeli terrorállam szócsöve "hozzáteszem nem egyedüliként, mert szinte mind az" és amely tévé csatorna a ciont éltetõ "Hit gyülevészei szekta" többségi tulajdonában van, rengeteg gój marhát ver át, uszít napi szinten, szinte a nap 24 órájában! Esetleg lenne rá lehetõség, hogy kicsit tanulva az ellenségtõl, a magyar is indítson egy kibeszélõ tévé csatornát, vagy legalább internetes tévé csatornát? Hatalmas szükség lenne rá! Többek között erre is! Mert így minden gój marha a zsidó kibeszélõ mûsorokban köt ki elõbb vagy utóbb! Akár újságot is lehetne terjeszteni havi szinten országszerte, természetesen ingyen! Ma, a fénymásolók korában ez nem okozhat túl nagy gondot! Csak írások, fotók egy szerkesztõ, nyomtató, számítógép és jó sok ezer forint kérdése az egész! Jó lenne végre nem egy helyben toporogni, illetve szinte egy helyben! A PI klub találkozókra se juthat el mindenki! És sokkal, de sokkal több mindenrõl kellene beszélni, mint amik az ilyen találkozásokon elhangzanak! Ha nagyon sok ember kezébe juthatna el például "Ifj.Walther White: A rejtett zsarnokság 1-2" címû írása fotókkal illusztrálva, kibõvítve fontosabb tudnivalókkal, szerintem simán fel lehetne duzzasztani az ébredezõk táborát! Ha lenne pénzem, ahogy nincs és meglennének az eszközeim hozzá, már rég megléptem volna a dolgot egyedül is! Rengeteg mindent lehetne tenni, rengeteget! A fentebb említett "Rejtett zsarnokság" szerintem az egyik legütõsebb írás, ami valaha felkerült a netre! Egy ilyen fotóra is, mint ez itt feljebb a két népirtóról nagyon sok embert kellene, hogy felrázzon, megbotránkoztasson, de sajnos nem sok ember tudatáig jut el, mit is jelent a világ leggyûlöltebb fajtájával való nyílt haverkodás az országunk és népünk biztonságára, életünkre és életünk minõségére nézve! Sokkal több embernek kellene látnia az ehhez hasonló fotókkal együtt, mi is történik az országával, népével valójában! Dühítõ, hogy annyi mindent lehetne tenni, de csak kevesekben van meg hozzá az akarat! :@
684 #7 atacama
- 2019-05-02 11:22
Parolázunk kvaterkázunk.. a kép önmagáért beszél,
szárazon tartani a puskaport emberek és magasan az adrenalint!:(
gyilkosok és terorristák az ország vezetõinek barátai minden további nélkül búvóhelyet és büntetlenséget találnak magyar honban de hát divat volt ez a Kádár érában is a hírhedt Carlos és bûnbandája is itt heverészett a vészterhes idõkben!!!
Parolázunk ,Kvterkázunk a világ tömeggyilkosaival..
2 #8 gerry
- 2019-05-02 11:50
A fényképrõl:
Baloldai tetveske ezt gondolja magában: - Látják ezt a majmot ahogy vigyorog a szerencsétlen?
Jobboldai meg ezt: - Igen én vagyok! Láttok? Igen engem dícsér, csak nem mondja ki, de azért tudom!
1 #9 Pitkin
- 2019-05-02 16:59
Vétó jog van vagy nincs? Megvétózta, de a többiek figyelmen kívül hagyták? :D Mi van?

Benes-dekrétumot meg "tetszetõsnek", "maradhatnak" nyilvánította az e-juh?
1349 #10 Nagy Levente
- 2019-05-02 17:08
Bivaly, ebben melletted és veled vagyok!
Ezt, ennél - ahogyan Te leírtad - nem lehet jobban megfogalmazni.
"Egy az Isten, egy a Nemzet"!
40 #11 bulcsu
- 2019-05-02 22:20
Egy kis reklám új izraelnek...

"Felejtsd el Drakula várát, Erdély sokkal többet kínál" - Az izraeli Globes-on olvasható élménybeszámoló Székelyföldrõl


"Ha Finnország az ezer tavak földje, Hargita megye minden bizonnyal az ezer források földje" - dicséri Hargita megyét Gilli Mazza, aki az Izraelben népszerû Globes hírportálon jelentetett meg terjedelmes turisztikai élménybeszámolót - sajnos csak héber nyelven - Hargita megye látványosságairól és kikapcsolódási lehetõségeirõl."

"Az újságíró kiemeli, hogy a manapság egyre nagyobb népszerûségnek örvendõ, úgynevezett lassú turizmust kedvelõk számára Hargita megye az ideális célpont."

http://temesvarih...QE8VeIHDiE
267 #12 Perle
- 2019-05-03 10:45
Méghogy pofont? Ha nem vétóznak, sosem menne OV a tengeren túlra. Most majd örömmel vásáról fegyvereket, cseppfolyós gázt, és leállíthatja a bársonyos utat Kínától .:|Tbibi bácsi elintézte neki .
Talán még efharmincötösöket is illene vennünk, mert a németeknek nem kellene. Õk vesznek európai gyártásút.

Mindig kell egy barát! : https://www.youtube.com/watch?v=XV-ngaBC4no

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.11 másodperc
3,392,424 egyedi látogató