Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A tegnapi, mai és holnapi és nem csak kilakoltatások margójára

BelföldDr. Balogh János állítólagos Országos Rendõrfõkapitányság 1139 Budapest, Teve utca 4-6

Indítványozó: Szûcs Eszter Éva 5000 Szolnok, Botár Imre utca 6. fsz.5 a. Dátum: 2019.05.01.

Tárgy: Tájékoztatás

Tisztelt Válaszadó!Tájékoztatom, hogy amennyiben a Válaszadó(k) nem nyújtja be nyolc, azaz 8 naptári napon belül az Udvarias értesítés alapjául szolgáló tevékenység visszavonhatatlan megszüntetését, egyértelmû, hogy a Válaszadó(k) titkosan és egyénileg kölcsönhatásba akar(nak) lépni Indítványozóval. Vagyis Válaszadó(k) az Udvarias értesítés küldésének alapjául szolgáló cselekvések folytatásával, a kellõ tudás birtokában, akarattal és szándékosan, az Udvarias értesítés kézbesítésének napján elfogadja (elfogadják) az Indítványozó által felajánlott IAMFREE-2012 számú szerzõdési feltételeket.

Kivéve, ha Válaszadó(k) nyolc, azaz 8 naptári napon belül a IAMFREE-2012 számú Feltételekben elõírtak szerinti Megfelelõen Igazolt Választ képes (képesek) adni, amivel a Válaszadó(k), és One People között létrejött jogszerûen kötelezõ erejû szerzõdést bizonyítja (bizonyítják).

Felhívom a Válaszadó(k) figyelmét arra, hogy az Indítványozó által felajánlott IAMFREE-2012 számú szerzõdési feltételek elfogadásával teljes tudás birtokában, önként és akarattal feltétel nélkül lemond(anak) az ellenvetés, a mentelmi jog és a védelem bármilyen és valamennyi jogáról, továbbá teljes tudás birtokában, önként és akarattal elismeri(k), hogy mûködtet(nek) vagy fenntart(anak) bármilyen és valamennyi RABSZOLGA RENDSZERT a többi állampolgár ellen, ezért teljes tudás birtokában, önként, és akarattal dönt(enek) arról is, hogy ezért a fegyveres erõkön belüli önkéntesek letartóztatják és fogva tartják.Különösen felhívom a figyelmet a Nemzetközileg elismert UCC szabályai szerinti 2012.12.25. napján kiadott csatolt HIVATALOS NYILATKOZAT-ra, mely azt is tartalmazza, hogy az embereknek, minden embernek a földön van, egyenlõen, egyénileg, megfelelõen ellenõrzött, arannyal és ezüsttel fedezett jogszerû ÖT MILLIÁRD (5,000,000,000.00) $-nak megfelelõ összege, amihez azért nem jutnak hozzá az emberek, köztük Válaszadó(k) sem, mert még bûnözõ test állapotok, ügynökeik, tisztjeik és más szereplõk birtokolják, mûködtetik, vagy bûnpártolóan támogatják a RABSZOLGATARTÓ RENDSZERT.


Indítványozó:Szûcs Eszter Éva

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2019-05-03 13:49
Ezért bocs, de már molnárefárpi is katonai dizájnban nyomatja az õrületet. Ez õrület! Ebbõl letartóztatás lesz! https://www.youtu...&t=964
809 #2 megmondhatom-e
- 2019-05-03 14:33
"one people" - egy emberek . . .

ez olyan , mint az egy vakondok, két vakondokokok , három vakondokokokok stb - kok.

Iam free ! -and you ?
684 #3 atacama
- 2019-05-03 15:11
Tényleg õrület!!! tényleg õrület van!:o
75 #4 talpi
- 2019-05-03 16:03
Ugye hogy ugye? Nyiladozik az értelem? Vagy valami más?
99 #5 MORMOTA1968
- 2019-05-03 17:18
Csak néhány gondolatébresztõ felvetés! Mindenféle törvényeket és rendeleteket hoznak! Minél zavarosabban, kacifántosabban vannak megfogalmazva, megalkotva, annál jobb! Nem is kell azt értenie mindenkinek, ahogyan a Talmud tanításait sem! De kik ezeknek a törvényeknek, rendeleteknek a gazdái, kiagyalói? Azoknak a nevére vagyok kíváncsi, akik keserves kínok között ezen törvények, rendeletek szövegét megszülték, hogy legyen mit törvényesíteni? Ki kérte fel, jogosította fel ezen személyeket arra, hogy ezeket a törvényeket, rendeleteket kiagyalja? Miért kell mindenkinek betartania olyan törvényeket, rendeleteket, amelyekrõl senki sem tudja kik és mi célból alkották meg? Többnyire mások rovására, idegen érdekeket kiszolgálva és egy népet kiszolgáltatva? Hogyan törvényesíthetõ és hozható forgalomba maszekon gyártott hamis pénz, amiért másoknak súlyos börtönbüntetés jár? Hogyan érhet egy darab festékes papír bármit is? És hogyan vehetnek el ezért a festékes, semmit sem érõ papírokért cserébe bárkitõl valós értékeket? Õk, a féreg paraziták soha semmi értéket nem adnak, de cserébe értéket követelnek azoktól a szerencsétlenektõl, akik nem képesek vissza perkálni a parazitáknak idõben a kapott papír szemét összeget, illetve a sohasem létezett uzsora forintok összegét? Nem õrület számokért hajtani egy életen át, amiért nagyon de nagyon drága árat fizet minden egyes "EMBER!" AZ ÉLETÉVEL, SZABADIDEJE NAGY RÉSZÉVEL, FIZIKAI ÉS SZELLEMI MUNKÁJÁVAL ÉS A LEGDURVÁBB, AZ EGÉSZSÉGÉVEL! Tudom megint ismétlek, de nem lehet mindezeket elégszer leírni! A SZÁMOK FOGSÁGÁBAN ÉLÜNK, SZÁMOKBÓL ÉPÍTETT BÖRTÖNBEN SÍNYLÕDÜNK EGY ÉLETEN ÁT! Akinek ez normális, az nem normális!!! Sokaknak kell itt majd lógniuk emberek milliói életének tönkretételéért, megnyomorításáért, hazaárulásért, népirtásért és ebben való közvetlen vagy közvetett közremûködésért! Akik meg Izraelt, cion hatalmát éltetik és hatalmi törekvéseit bármi módon segítik, azokra ugyan az a sors vár, mint imádott kiválasztottjaikra! s_ezt-ni s_hihi s_franc s_hee s_ratata
4 #6 Posta Imre
- 2019-05-03 18:52
Egyre több olyan fress film kerül elém, melyben azt sugalmazzák, hogy a népeknek köll rákényszeríteni a hatalmat a változásra és a bûnözõ, korrupt hatalmaskodókat elfogni! Ugyan miért?
1349 #7 Nagy Levente
- 2019-05-03 19:55
Ez jó kérdés Imre, mert ez csak felesleges idõpocséklás lenne! Mert ezer új ugyanolyan jön helyettük, míg ebben a "rendetlenségben" tud már csak gondolkodni a többség!
4 #8 Posta Imre
- 2019-05-03 20:21
Levente az a helyzet, hogy "helyettük" most még rosszabb jöhetne, illetve hitványabb, de ez összetett dinamikai profil, mert "helyettük" nem is biztos, hogy jönnie kellene valakinek, vagy bárkinek.
1180 #9 Robag
- 2019-05-04 02:35
Szia Imre!
Talán azért, mert ez az elsõ lépcsõfok az Emberré válás útján...
Én személy szerint Nem kérnék több rendszert és annak kormányaiból sem! Pont sok volt ennyi is...
1349 #10 Nagy Levente
- 2019-05-04 05:37
Imre, ahelyett, hogy itt egyik tolvaj, szemét, zsidóbérenc, hazaáruló, gazembereket "cserélgetünk" vagy "marasztalunk" négy vagy a helyhatóságoknál(önkormányzatok) öt évente sokmindent át kellene gondolni, mielött nagy harácsolásuk közepette kihúzzák végleg alólunk meg a hülyék maguk alól is a talajt. (Mert ha pusztulásra ítéltetett minden azt õk sem tudják megúszni.) (A parazita lét már csak ilyen mikor felélt magakörül mindent.) Ahhoz, hogy az ember ezt elkerülje azt kell számbavennie, hogy a több száz vagy akár ezer év alatt - az olyan zsidó hátérhatalmi brutális terror intézkedseket nyomatékosan megvizsgálva mint a Trianon, kommunizmus, kapitalista-liberális privatizciók stb. - melyek voltak azok a pénzben nem is mérhetõ értékek, amivel a "magyar teremtõ rendet" lassan de annál biztosabban tönkretették. Ha van szufla még bennünk miután összeszedtük újra helyre kell azokat tenni, hogy "hazataláljunk". Az lehet a "kulcsa", hogy külön-külön ha nem is, de összeségében meghaladja ennek a mai "rendszernek" az ösztönzõit, így - reményeim szerint - ha nem is könnyen de a magyar ember visszaterelhetõ a rendbe. A többi nemzet meg hátha aztán "kedvet kap" hozzá, mint egykoron sokan közülük is.
1513 #11 Irrefutable
- 2019-05-04 05:45
Nekem ez olyan, mint amikor egy idegen nyelvû jogi szöveget google fordítóval, vagy azzal ami a facen is fordít, fordítanak.le.:D
809 #12 megmondhatom-e
- 2019-05-04 17:07
- szorosan a témához kapcsolódva - as a relief -

Alvin Lee - the bluest blues

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.82 másodperc
3,401,680 egyedi látogató