Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Posta Imre otthon a CMM TV stábjával

GondolatokLink Link Ha már így alakult, akkor ne fogjátok vissza magatokat. Osszátok! Nem volt tervezve, illetve spontán alakult így a "garázs riport" után. Alapvetõen azért forgathattunk szabadon, mert nem volt otthon az asszony, így cincoghattak az egerek. De komolyra fordítva a szót, kell szervezkedjetek és meglesz az a közösség, mert meg kell lennie! Ja, valakik szóljanak már a fészen a linkek alatt, hogy hiába üzengetnek ott, le vagyok tiltva. Ha valakinek kellek, itt megtalál, vagy a doki.bubo@gmai.com címen.

Hozzászólások

139 #20 jozsef toth
- 2019-05-05 22:00
Imre erre be nevezek,;;Egy óra nem kerül semmibe,;;
Ennyit en is ki birok.s_grat
Veled.s_grat
1349 #21 Nagy Levente
- 2019-05-05 22:17
Irrefutable, ezért az EQ-ért mondták a "régi öregek" meg még ma is Erdélyben Székelyföldön az idõs emberek, ha megkérdezik tõlük, hogy mi a mai világ baja, a következõ választ: " A gyermeknek hét éves koráig otthon van a helye"!
Na ebbõl sok minden következik! A mai oktatás-nevelési intézmények elsõdleges célja az, hogy "beoltsanak a zsidók szelíd oljafájába", azaz integrálnak a pokolba vezetõ útba így vagy úgy mindenkit. A mai "rendetlenség" elsõdleges fenntartói "szörnyen" magas IQ- val, de mérhetetlen alacsony EQ- val rendelkeznek. Állítom nem is emberek, hanem valamiféle "zsidó hibridek".
238 #22 bivaly
- 2019-05-06 04:48
Kedves Irrefutable !

Bizony az a baj, hogy az EQ erõsen rovására megy az IQ-nak ! Az IQ-nak kell tudnia adoptálni az EQ-t, az arányok fontosak. Nem okoskodni akarok, csak vannak dolgok amiket érzelmileg eldöntve saját nyakunkba tesszük a kötelet. Azt hiszem rendkívül szükséges az IQ racionalitása, hogy képes legyél legyõzni az EQ-t szükség esetén. Ehhez kell igazán egésznek lenni. Némelyek egész élete kisiklik az értelmi megközelítés teljes elhagyása, és a csak érzelmi megközelítés okán.

Nem vagyok meggyõzhetõ szép szavakkal, hogy ki miért van az oldalon is !!! Tudod, a fent említett EQ, meg IQ, meg a sokéves tapasztalatom, ami sajnos egészen lesújtó ! Az oldalt sokkal régebbtõl olvasom, mint hogy regisztráltam volna, amit némelykor abszolut feleslegesnek látok. A tények kõkemény dolgok és mocskosul rondák jelen esetben.
Abban nagy igazság van, hogy mindenki szeretetre vágyik, csak sokan nincsenek még avval sem tisztában, hogy mi az a szeretet ! Nem megfogalmazni nem képesek, lehet, hogy azt sem, de alapból gondolják igen sokan ( fõleg az aluliskolázott zöm ), hogy az a szeretet, ha õk kérnek, a másik meg teljesíti. Leegyszerûsítettem, azon kívül, hogy ez nem visz sehová !

Nem akarok magammal példálózni, de sikerült bele küzdenem magam pár dzsungelba, ahonnan ha nincs meg az ami meg van, akkor már élni sem élnék. Ehhez persze némi szerencse, vagy minek nevezzem is szükséges volt. Ezek a dolgok nem feltétlenül politikai jellegûek voltak. A világot pontosan jól látom, már amennyire láthatom a magam helyérõl, nem tudok mindent, és nem is csinálok úgy mint ha mindent tudnék, jóban vagyok önmagammal, elszámolok a hibás dolgaimmal önmagam felé, és nincsenek pótcselekvéseim !!! Ez utóbbi a legfontosabb (lenne) mindenki életében ! A világot nem aszerint ítélem meg, hogy ha nekem jó, akkor jó a világ, ha nekem rossz, akkor meg rossz a világ, és taszít minden, ami nekem elõnyös lenne, másnak meg káros, haszonnal becsapni embereket, képtelen lennék, vagyok.
Nem tartok ember helyett állatokat, azokat felruházva emberi tulajdonságokkal, mert érzelmi frusztrációban úszkálok !!! Nem írok ezer helyre okosítani másokat, hogy magam elõtt bizonygassam penge elmém képességeit !!!

Legvégül meg érthetõen, a szarba szöget verni az Isten sem tud ! Az ostoba tömegeket csak erõszakkal tudod az úton tartani, de a gyerekeiket, akik még esetleg meg sem születtek, elméleti eséllyel megváltoztathatod. Talán ? Ehhez viszont ezt a mérhetetlen mocskot ami ebben az országban van, le kell mosni az ablakokról, hogy az emberek értik vagy nem, de megláthassák a valóságot. Arra is ügyelni kell, hogy a szembe tett valóság dühe ne téged végezzen ki elsõként, a jó EQ értelmezése miatt az IQ hiányában !

Mondtam valami újat ? ( Nem, nyugi, csak megismételtem pár dolgot, hiába, ismétlés a tudás anyja.)
1513 #23 Irrefutable
- 2019-05-06 05:51
Azt mondják a spiricsirik, hogy a Ji King-ben 64 különbözõ embertípus van. Ezért nem is annyira bonyolult az emberiség, mondhatni 64 kaptafára, feladatra születtek. Aztán vannak valóban akiknek az EQ miatt silkik ki az élete, de bizony olyanok is akiknek az IQ racionalitása miatt. Mindnekinek megvan a maga kis csomagja. Aztán beszélhetünk az értékrendekrõl is. Ami az egyik csoportnak isteni kinyilatkoztatás a másiknak ördögi cselszövevény. Aztán, hogy mi a vagy létezik e az abszolúlt igazság, az a filozófia, és adott rezonancia tárgyköre.
Boncolgathatjuk, még a család szerepe témakörét akár..már megint a sein sollens_kv
Felmerült Krisztián tollából, miszerint a gyerek 7 éves koràig maradjon otthon, mert ha és nem ellepheti a fertõ.
Azért a korábbi évszázadok, ezredek modelljeit nem biztos, hogy kell vagy érdemes visszahozni. Nekem az az àlláspontom, hogy mikor adott esetben volt 7-8 vagy akárhány gyerek egy családban ott kialakulhatott a korai csoportos szocializáció. De most?...
Gondolom mindneki látott már napirend nélküli babakocsis kisgyereket, félig kibukva a kocsiból, mert anya,ahelyett, hogy vele foglalkozott volna, egész nap csavargott a haverinákkal a plázába. Mert neki gyes betegsége meg unalma volt.
Mikor a 90-es években mielõtt a gyesesek ki lettek volna tiltva a bölcsibõl, az a volt a divat, hogy reggel 7-kor belökték a kicsiket majd este 5 kor értük libegtek a mamák.
Mikor maga a szülõ is Isten bocsássa meg olyan egyszerû, mint a faék, akkor véleményem szerint sokkal jobban jár a gyerek a közösségben. Mert normálisan meg van etetve, tanítva vannak nekik dalok, játékok, és nem egy mobiltelefonos Bogyó és Babóca mese a bébisittere.
Ha engem kérdeztek a változásról, igencsak felemelném a pedagógia karokra a ponthatárokat. Mikor 10000 éve én is érettségiztem, már akkor is a bekerülési minimálpontok voltak ovpeden, meg tanító-tanár szakokon. A legtöbb esetben az ment tanárnak, akiket nem vettek fel jogra vagy orvosira.
Egyszrészt már a képzésük során lehetett bennük egy megkeseredés, most meg koruknàl fogva mindenféle hajakend státuszban igazgathatnak. Pontosan ezzel a minimum pontokkal kezdték kinyírni az oktatást. Most is...aki akar egy diplomát ilyen -olyan okból, de nem túl szorgalmas vagy talentumos elmegy ovpedre. Mert gyereket õrizni , estig életben tartani bárki tud.
Viszont konfliktusokat kezelni köztük, vagy adott esetben észrevenni, hogy differencia van a gyerekkel, már nem biztos, hogy megállós.
Bekerülnek az iskolába és a tanítók kínlódnak velük, mert sokszor semmire sem tanították 7 éves korig a gyereket. Pl. Kanállal enni, és ez nem vicc!
Ha már végletekben gondolkodom, pont a dokinál akadtam össze azzal a 37 éves komplett infant nõvel, aki elmondása szeint nem érett az anyaságra. Nézem ezeknek a nõknek a viselkedését, ha õk nem is értik, a környezetük igen, hogy lassan nagymamkorban miért vannak sokan pártában még mindig. Jó bornak nem kell cégér, habár õk úgy mondják, nincsenek normális pasik, vagy nincsen szerencséjük. A durrdefekt gondolkodásuk, viselkedésük eszükbe sem jut. Talán a normális férfiak, normális nõk mellett vannak??
Ugyanoda visszakanyarodtam én is, ahonnan elindultam. Az individuális társadalom buktatóihoz. És szociológiai népirtásához.
1596 #24 Rokkenroller
- 2019-05-06 12:27
Üdv mindenkinek!
Emlékszem 9 éve egyszer Imre Szekszárdon megkérdezte ,te még mindig itt? Most újra beregisztráltam mert a kezdetek óta elõször aktív,majd passzív szemlélõje voltam az oldalnak,de most úgy érzem történik valami és remélem én is tudok segíteni. Abban egyetértünk Imrét idézve hogy az emberek Gyõzike a gyök alatt szinten vegetálnak,hiába próbálom ébresztgetni õket évek óta. Persze csekély kivétel akad,csak abban a bátorság legapróbb szikrája sincs benne. Elindultam én is a rögös UCC ösvényen,várom mi lesz,ezektõl a zsidajoktól érdemi választ nem várok már régóta,csak a kovácsoltvas nyílvesszõhegy nyelvén fognak érteni..
Imre emlékszel-e még reám? :)
Csak annyit még hozzá Imre,hogy a szabadkõmûves témát remélem tesztnek szántad és nem kódolt üzenetnek. De ha azt jól értem akkor a kódolással sincs baj.
238 #25 bivaly
- 2019-05-06 16:28
Irrefutable !

Nem kell hosszan ! A múlt nem megváltoztatható, papíron, meg "értelmezésében" igen. A jelenben tehet(sz) bármit a jövõ érdekében, a siker kétséges, de ugye a katona nem úgy indul harcba, hogy meg akar halni.
Amit írtál, relatíve köztudott, a tanárok nagy része (a szocialista ember típus !), aki máig regnál, illetve már semmire sem alkalmas liberális humanoid fos, uralkodik !!! A Kádár rendszer kitermelte a "csak csináljak valamit pénzért", proli értelmiséget ! Ennek legszembetûnõbb társadalma a pedagógus pótló tanár, aki(k)nek magánéletét megkapirgálva a zöm esetén rálelünk a szingli üzemmódra, a definiálatlan én tudatra ( egy életen át önmagát keresi !), és egyéb nyalánkságokra. Ezt kár boncolgatni, illetve elrettentõ példaként kötelezõen szükségszerû .
Megint csak vulgárisan, de nagyon érthetõen, a selejt szar ne degenerálja saját képére a rábízottakat ! És ez csak egy kicsi de fontos szeglete a nevelésnek. A hülye szülõk hülye gyerekeit a Taigetos szikláján erõsen megegyelném !!! Ja, a szülõkkel együtt ! Számon kérném azt, hogy szültél, de kit, és mire, minek !? A férfit is , nem csak a nõt !
Persze ez leírva egyszerû, ettõl a valóság sokkal bonyolultabb, de hogy 7,62-essel megritkítva másodpercek alatt a hülye is tudná, hogy mi a kötelessége, és azonnal ! A csõcselék csak az ostornak ért, mivel esze nincs.
A proli pedagógus elárasztotta Magyarországot a hatvanas évek végétõl. Jó társra leltek a megélhetési pszihológusokkal, és a mindenre kapható, bólogató seggagyú szülõkkel, akik bármihez bólogattak, amirõl fingjuk sem volt, és egy nyomorult betût nem tudtak hozzá tenni önmaguk képére idomult hülye gyerekeik jobbá tételéhez.
Ezek megint csak a szigorú tények. Lehet dumálgatni, "értelmezgetni, csomózgatni" a dolgokat, nincs nagy értelme, huszárvágás szükségeltetik. Kérdés, ki tudja megcsinálni, és ez az egyetlen kérdés. A többi csak ez után vetõdik fel, mivel akkor érünk a folyóhoz, már ha oda érünk ?
1551 #26 Baranyi Tibor
- 2019-05-06 16:51
A világnyelv.
A dínó éppúgy „URU”, mint a tURUl, vagy kángURU. Salamon, mielõtt a pogány tudományt megismerte volna, látta ezeket a fejeket. Hármat ismerek még. TaURUs, URUsláy, és URUpán. Sárkány, sólyom, kenguru, bika, oroszlán, kecske.
A fenti hat, szóösszetételeinek mintájára értelmezzük szét a PO-GÁNY szót. Ahogyan URU, tudás minden esetben, úgy vizes a PO-hár, a PO-csolya, a PÓ-folyó Itáliában, sõt I-PÓ-ly is Szlovákiában. Gányolni pedig mai értelem szerint is, annyit tesz, mint nem túlzott precizitást igénylõ munkát végezni. A Po-mázolása Po-mázon egy dolina karbantartását jelenti. Po-gányolás megértésétõl Salamon olyasmiket beszélt, amiket a körötte élõk nem értettek. A tábla mutatja hogyan épül föl a világnyelv.

A harmónia, HON szavunk hidrogén, oxigén, nitrogén elemi tartalmának élet szabályozó feladatát mondja el, ha értjük, hogy a három-oN-ia mit jelent. Gén a javából mindhárom. Alkottunk, mányoltunk, alkotmányoztunk. Ráhel apja elvette tõlünk. Mára alaptörvényt tekert a nyakunkra. Ister országából jöttekkel találkozott a Sivatagban. Istennek hitt bennünket. Bosszút esküdött, mikor rájött, hogy emberek vagyunk. A Nemzet-ölés oka ez, és nem más. Együtt éltünk a dinoszauruszokkal. Dinó a KÖRROVÁSON=Odin, kinek anyja Bár. Ez azt jelenti, hogy magyar megfigyelõ rögzíti a tudást, URU-t, amit a hüllõ produkál, hogy a Bár-vízbe, azaz melegvízbe tojja a tojásait. Hatvanöt millió éve halt ki a dinó. Mi ott voltunk, mert láttuk hogyan szaporodik.

Tizennyolcezer évenként vannak jégkorszakok, ezt a jégrétegek mutatják a sarkokon. Ha találkoztunk a dinókkal, akkor három ezerhatszáztíz jé korszakot éltünk át. Nyelvünk periodikus fejlõdése is erre utal. A hatezer évre visszatekintõ népek tudása, õseink mûveltségébõl táplálkozik. A tarsolyosok kiirtása, a rovás jelek éltüntetése, a mai degenerált gazdasági helyzet, mind a magát kiválasztottnak tartó primitív nép törekvése a szégyenének leplezése érdekében. Kultur alapot, múltat nem lehet lopni. Idõt csalni már nem lehet, annál fejlettebb a világ, hogy az ezirányú, zavaros történeteket elfogadja. A kolontári tömeggyilkosságok ideje is lejárt. Csak a totális diktatúra marad hatezer éveséknek, ami az elsõ helyet biztosítja. A Magyar Nemzet létezése kizárja ennek a törekvésnek az eredményességét. Az Ister országa még él, és õrzi a hagyatékot. Nyelvünk alapszavai olyan tudáshordozók, amik az ember elsõ lépéseit dokumentálják. A tábla végtelenségig növelhetõ. A tartalom a növekedés hatására egyre több ponton hat vissza, mint igazolás. Nincs mégegy nemzet, kinek múltja ennyire hatna jelenére. Amiért harcolnak ellenünk az nálunk van. Harccal elveszíthetjük.
Csupán élnünk kell vele!
Jásdi Kiss Imre
238 #27 bivaly
- 2019-05-06 19:43
Baranyi Tibor !

Jeeh ! És mi ebbõl a kézzel fogható tanulság ? Értelmezzem hangosan Jásdi Kiss Imre elért eredményeit, jelenlegi állapotát ?

Errõl ugatok madár nyelven, és folyamatosan !!! Hogy elméletileg minden nagyon rendben, de gyakorlatilag ?
Romboljak, csupán avval, hogy leírom, mi a hozadék ?
165 #28 LM
- 2019-05-07 08:58
Egyet kell értenem Bivallyal, ennek nem most és nem itt van a helye.

Néztem közben Geri Tibor elképzelését is, szép és jó de számol olyannal, hogy nép... ejjjj

Egyre inkább az erõsödik bennem, hogy amíg nem lesz egy szûk csoport (mag) a legjobbjaink közül akik jelen, cudar körülmények között is boldogulnak és le tudnak valamit tenni az asztalra, meg tudják mutatni, hogy figyeljetek lehet így is, ez a minta, az irány pedig ez csináljuk együtt addig nem tudunk továbblépni.

Valamit mutatni kell anélkül nem fog menni. Jézus story sem lett volna ilyen népszerû, ha mondjuk nem gyógyít vakokat és csinál még néhány mutatványt.

Igen itt alapvetõen olyan nagyságrendekre gondolok, hogy meg tud venni egy komplett falut, egy mintagazdaságot vagy olyan tudás (felõlem lehet alkímia is mondjuk aranykészítés :) ) de kicsit hétköznapibban van olyan szabadalma amit az építendõ közösség rendelkezésére tud bocsátani vagy akár önmagát beáldozva olyan információt tud hozni ami alapvetõen változtat a játékszabályokon.

Nincsenek illúzióim, hogy erre mennyi esély van de abban biztos vagyok, hogy csak a legkiválóbbak és itt alapvetõen nem arra gondolok, hogy derék rendes ember vagy sem hanem , hogy olyan képeségekkel rendelkezik amivel szinte bármilyen körülmények között, szinte bármit el tud érni, igen szinte emberfeletti, erre van szükség mert valljuk be le lehet írni a nagy igazságokat, lehet róla szónokolni mekkora királyok a szkíták és milyen tudással rendelkeztek (rendelkeznek?) de példaként egy rokkantnyugdíjas havi 50e Ft-ból (amit egyébként a gyûlölt államtól kap)albérletben nem fog tudni olyat mutatni ami meggyõzi az embereket, hogy van egy másik út amire érdemes rálépni, ettõl még a munkája lehet rendkívül értékes és építõ és szükség is van rá de ahhoz , hogy jelen pontról továbblépjünk materiális alapok kellenek ha tetszik ha nem és azok akik ezt össze tudják rakni hiszek benne, hogy ki tudják válogatni az arra érdemes elméleti hátteret. De persze ha a tudás népe vagyunk és színrelép a nagy örzõ egy olyan mutatvánnyal ami megváltoztatja a világot hát legyen arra bíztatom tegye meg, nagy szükség lenne rá, ha meg nem akkor marad amit elõtte írtam, legalábbis szerintem.
1368 #29 Karpatkanyar
- 2019-05-07 11:03
EQ, IQ nemcsak ennyi Q van, hanem összesen 9. Es pszichologusok szerint mind egyenranguak.
En pl. zeneben, nem tudok enekelni, nincs ritmuserzekem, föld buta vagyok. Tajekozodas az erdöben, termeszetjaras es ismeret területen szinten gyenge. Intraperszonalis nagyon jo, interpersonalis szinten jo, sportban atlagosnal jobb voltam, logika atlagosnal jobb, EQ atalagosan jo. Kettö nem jut eszembe hirtelen.
Tehat az aki logikai Q-ban erös, de Intrapersonalisban hülye, az meg mindig föld buta lehet es a tarsadalomnak kevesbe van hasznara. Van közismert kep is a neten a 9 intelligenciarol.
A rajzot itt talalhatjatok:

https://www.googl...4Y6wgpv7M:

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.94 másodperc
4,615,205 egyedi látogató