Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Posta Imre otthon a CMM TV stábjával

GondolatokLink Link Ha már így alakult, akkor ne fogjátok vissza magatokat. Osszátok! Nem volt tervezve, illetve spontán alakult így a "garázs riport" után. Alapvetõen azért forgathattunk szabadon, mert nem volt otthon az asszony, így cincoghattak az egerek. De komolyra fordítva a szót, kell szervezkedjetek és meglesz az a közösség, mert meg kell lennie! Ja, valakik szóljanak már a fészen a linkek alatt, hogy hiába üzengetnek ott, le vagyok tiltva. Ha valakinek kellek, itt megtalál, vagy a doki.bubo@gmai.com címen.

Hozzászólások

139 #1 jozsef toth
- 2019-05-03 21:12
Imre a SPONTAN jott dolgok ,neha jobbak mint a be tervezetts_proszt.
Csak igy tovabb!s_grat
1513 #2 Irrefutable
- 2019-05-03 21:25
No...Azt gondolom, hogy oly magas szintre mívelte a világ az egyéni önmegvalósítást, hogy elfelejtettetk az emberök MI-ben gondolkodni. Akárhová nézel...valósítsad meg magad, ha kapsz valamit fogadd el, és hálálkova kússzál a porba. Ne is törödj vele ,hogy nagyban ez mit okoz. És itt nemcsak a krumplival, meg tüzelõvel megvett szavazósdisok, hanem ahogy elhangzott a magyar hagyományokkal aránylag komoly szinten foglalkozó társaságok szintjén is. Véres csörtéim voltak tavaly az egyik ,másik társasággal, akiket szépen beállított a Fidesz a táborukba. Nos jöhettek nekem a rohadt torta ép szeletével, ami nem is olyan ép, mondtam nekik szégyeljék össze a fejüket, hogy így viselkedtek. Csak a repkedõ 10 millió csóókkal jöttek, meg a de jó a Turán alapítvány támogatásával. A szemetek jojózna ,ha tudnátok havonta mennyi pénzt tömnek a képviselõk zsebébe.
Aztán néha egyik másiknál megjelennek a csúnya rendõr bácsik, eltûnnek egy kis idõre, majd éltetik a pártot.
Gondolom " hõsnek" lenni csak addig érdemes, míg meg nem röppentgetik nekik azt a tíz-tizenöt év welness ellátást.
Hazaárulás....lehet keményen fogalmazok, de mindegyik az, amelyik meghunyászkodik két fillérért. Egyszerre két urat nem lehet szolgálni.
Ezért sem járok már se SZER-ekre , se shová, mert mikor a tanárom azt mondta, hogy milyen jó igaz magyar emberekkel találkozni, megkérdeztem, hogy 10 igaz magyar embert ott megtud nevezni?
Mert bizony az egymás überelése, meg tiprása megy.
Másik...FELELÕSSÉG.
Ez most megint barátgyûjtõ eszmefuttatás lesz..
Ha akár itt vagy máshol más csoportokban is megy a szavahihetetlenség,vagy ha az emberek használják és kihasználják akár fizikai, akár lelki nyomorukban a másik embert, akkor mirõl beszélünk? Be nem tartott igéretek, mások lenyúlása? És tisztelet a kivételnek..! Az emberek nem játékszerek.
Ha a család a fõ alapkõ, akkor hogyan fér bele a promiszkuid életmód? Na ezeken kéne nagyon sok embernek elgondolkodni.
Felelõsséget vállalni magukért és környezetükért, hazájukért. Amíg megy a szlogen, hogy egyéni megváltás van csak, az a szeparációt erõsíti, és nem is lesz közös érdek, összefogás. Mert mindenki a maga gesztenyéjét kapirgálja.
Lehet sírni, hogy rossz a rendszer, vagy világ, ha az egyén nem képes a saját árnyékán átlépni.
Igen vàltozás kell, és szélsebesen. Az egyénben, a családban, a társadalomban.
Addig meg maradnak a gyernõttek, a hedonista 40-45 éves primiparák, meg a vàlások nagy szàma. Lassan ez lesz a kötelezõ.
A legkisebb nehézségektõl való meghátrálás, és az egyszerûbb kényelmesebb élet fele törekvés.
99 #3 MORMOTA1968
- 2019-05-03 23:16
Kedves Imre! Mentve és osztva! Szép nagy udvarotok és házatok van Imre! Várjuk a folytatást! Aki még mindig nem ért a szóból, az vessen magára! Szerintem elég érthetõen és világosan elmagyaráztad mindenkinek, hogy mi a büdös nagy helyzet, mire számítson és számíthat és hogy mi vár azokra akik tovább szolgálják ezt a mocskos áruló, tömeggyilkos cionista rezsimet! Rendõrök, katonák, de még ti is titkosszolgálatosok, ha nem a kipás fajhoz tartoztok, kapjatok észbe, míg nem lesz túl késõ számotokra! A magyarokon nem csak a saját országuk sorsa, saját jövõjük és a következõ generációk jövõje múlik, de nyugodtan lehet mondani, az egész civilizáció további sorsa, jövõje! Különösen az Európai fehér fajú rasszoké, népekké! A magyarság sok jót tehet ennek a világnak, ha hagyják végre élni, fellélegezni, megszabadulni béklyóitól, mindenféle jött-ment népek rabigája alól! Nem lesz többé szükség adózásra, se közüzemi számlák fizetésére és az egészségügy ténylegesen is a gyógyításról fog szólni, nem csak a tüneti kezelésrõl vagy épp a tünetek még nagyobb mértékû fokozásáról! És nem csak a globális gyógyszer maffia üzleti érdekeirõl! Sok felesleges dolog van ma beépítve a rendszerbe, amik mind ki lesznek szelektálva egytõl-egyig, mert lehet ezt sokkal jobban is csinálni! ÉLNI ÉS ÉLNI HAGYNI! Rengeteg a tennivaló! A megváltoztatni való jó irányba! Hogy újra békében, nyugalomban és boldogságban, stressz mentesen élhessen a magyar és minden más a példáját követõ népek is! Az ellenségeink mindent elfognak követni azért, hogy felemelkedésünkben, béklyónk lerázásában megakadályozzon minket! Erre is fel kell készülnünk! Most is folyamatos támadás alatt állunk és nem csak az idõjárásunk befolyásolásán keresztül! s_Laptop
238 #4 bivaly
- 2019-05-04 05:48
Irrefutable !

Nagyon fontos és pontos diagnózis ! Csak nagyon ép lelkû és gondolkodású emberek képesek ezt felülrõl látni, úgy hogy értsék is !
A "valósítsd meg önmagad" aljas hazugsága mérhetetlenül nagy, és rendkívül szerteágazó.
Hozzá teszek egy szorosan ide tartozó, de nagyon ritkán felemlegetett tényt, hogy az államnak kell megteremtenie az egyén munkalehetõségét, lakhatási és oktatási lehetõségeit, minden más hazugság, félrevezetés !!! Olyan gazdasági és jogi feltételeket KELL(ENE !) teremteni, hogy az egyén képes legyen finanszírozni önmaga és családja életét, ebben lakhatás, iskola, mûvelõdés, egészségügy, minden benne van. Amikor ez nincs, és EZ MAGYARORSZÁGON RÉGEN NINCS (!!!), akkor van az ami van, TEHÁT AZ ÁLLAM NEM LÉTEZIK !!!
Minden ebbõl indul ki, mert a családok széthullása alapvetõen a mindennapi megélhetési problémákon alapul 90 %-ban, vagy a felett, plusz a "valósítsd meg önmagad" agyba szögelése, a "demokratikus liberalizmus" aljas, gyilkos eszméinek kötelezõvé tétele !

Ami itt van, az a teljes nihil, ehhez képest a madáchi Falanszter mûködõ, rentábilis kisszövetkezet !
238 #5 bivaly
- 2019-05-04 06:21
A videót csak most néztem meg, nem elõtte !
4 #6 Posta Imre
- 2019-05-04 06:41
Na, ha a diagnózis kész, akkor most jöhet a terápia! Mi a javaslat? Amputáció? Nyaktól lefelé? Mi a gond ezzel? Valami új, szokatlan? Nyilván a folytatást is elõre jósolható, ha van valakinek jósolós indíttatása.


"A belsõ ellenség mindig kíméletlenebb, aljasabb, becstelenebb, könyörtelenebb, galádabb, erõszakosabb és véresebb, mint a külsõ. És mindezt a tulajdonságait nem nyíltan hordja, hanem burkolja vallásosságba, nacionalizmusba, felebarát-szeretetbe, hazaszeretetbe, mindenbe, csak hogy célját elérje. A külsõ ellenség mindig nyílt."

Szálasi Ferenc

"Ha egy nemzet gyávává vált, és csak ezer ember maradt, akik valami nagyot akarnak, és akiknek erejük van az állam átalakítására, akkor ez az ezer ember a nemzet" Mein Kampf
238 #7 bivaly
- 2019-05-04 07:57
Imre !

Nem is Neked írtam !!! Csak úgy, hát ha és esetleg "valakit" érdekel ?
A birodalmak idõvel szét hullanak, mert csak erõ tartja õket össze, nem a szellem.

Kiegészítésként idézet egy volt barátomtól, " magyarnak lenni egy lelki és szellemi állapot".
Aki ezt magától értetõdõnek tudja, az rendben van, aki nem, azt partvonalon kívülre !
1513 #8 Irrefutable
- 2019-05-04 08:04
Kedves Bivaly!
Nem tudom hogy kivagyok,vagy ki vagyok-e? De az TELJ-esen.
Hangyányit késõn érõ tipusként, bizony harminc X. Évesen döbbrntem, hogy aki idõsebb, vagy egyenesen öreg, az messzemenõleg lehet sokkal infantilisabb, mint bárki fiatal.
Terápia...habár az erekciót valóban kellemetlen összekeverni a rigor mortissal, azt tudom szajkózni , mint akár te kedves néha kedvetlen Imre, vagy akár más-Ok. Mert ugye okkal van az OK, meg a sok Ok-os:) De mondenki tegye MAG-át rendbe. A legbelsõ Mag(j)ukat, próbálják magukat kívülròl néuve figyelni a figyelõt, és az ok-okozatot. Vissza az eredeti IS-Ten-i erkölcsökhöz.
Majd még folytatom egyszer csak, csak mennem kell taxizni ballagtatni a gyerekeket. s_nezem
8 #9 miskolcilaci
- 2019-05-04 10:14
Nagy a kísértés napjainkban. Amikor napi 24-órán keresztül stimulálva van az emberi agy a hullámok, és a propaganda által. Talán a legnagyobb lecke EMBERNEK maradni…Születéstõl a halálig.
https://www.youtu...SBPTlWi94E
1349 #10 Nagy Levente
- 2019-05-04 16:41
Imre, a "terápiát" igaz csak röviden, tömören, - mert a "mindenséghez" sokan kellünk - leírtam "A tegnapi, mai és holnapi és nem csak kilakoltatások margójára!" cím 10# hsz.-ban! Ha szükséges majd kifejtem bõvebben, amennyire én tudom, de a "mindenséghez mint írtam: sokan kellünk"!
A videóban ezt Te is megfogalmazod, amivel "csak" egyet tudok érteni!
4 #11 Posta Imre
- 2019-05-04 19:54
Na, kezd lassan beindulni a "régi magyar virtus". Tettem fel pár olvasói levelet, de lehet tolni a "cuccot" és ne beszéljünk mellé, hanem lõjünk a közepébe!
238 #12 bivaly
- 2019-05-05 06:02
Kedves Irrefutable !

Nem kell mellébeszélni, ki kell mondani amit tudunk, és azt jól tudjuk, ( van aki tagadja ), hogy az emberi természet örök! Nincs változás egy ember életében, benne van a genetikai pecsét, meg az IQ-ja, amit születéskor kapott. Evvel kell(ene) fõzni ! Nem lehetséges, kicsiben igen, nagyban nem.
Az elhülyített nagy tömegek alkotják a világ 95-98 százalékát. Marad opcióként a mostanában igen sokat emlegetett ezer. Abból is ki kell szûrni a zaccot. Ez van.
Meg használni kell a gógyit, nem látványosan a falnak rohanni, a hülyék csak másodpercekig hõsök, el lesznek felejtve azonnal.
Összefogáshoz meg emberek kellenek, akik legelõbb önmagukkal vannak jóban ! A félresiklott életû, pótcselekvésbõl "harcoló" egyedek jelenléte csak kolonc, lassan ölõ szellemi méreg, nem tûrhetõ a közelségük !
Azt hiszem, párszor már leírtam, és 100-ból 100-szor nem érdekelt senkit. Amikor ez nincs, minden többi felesleges, még elmondani is.
Ezt sem Neked írom, még ha Neked írom akkor sem. Ki veszi itt észre magát ? Nézd meg az oldalt ! A fotel trubadúrok, meg az önjelölt lantosok ostoba rímeket faragnak bárgyú dallamok kíséretében, és azt ismétlik különbözõ hangfekvésben évek óta. Mert õk elolvasták, és meghallgatták , és az úgy van !!! Önálló gondolat ? Némi kérdések feltevése önmagának ? Esetleges válaszkeresés erre ? Egészséges kételkedés az ismeretlen felé, mivel az ismertrõl tudja, hogy nem igaz ?
Csak ismétlem magam. Marad az ezer. De, ha kilencszáz, úgy is jó. Van annyi ?
165 #13 LM
- 2019-05-05 08:00
Jól kidolgozott alternatíva nélkül semmi nincsen. Ennek a másik választási lehetõségnek, útnak, legalább alap szintem biztosítania kell a megélhetést, lakhatást, alapvetõ szükségleteket és legalább az élhetõbb jövõ ígéretét. Jelenlegi rendszerben ez sokaknak nincsen meg így van csak bármi esély arra, hogy egyáltalán meghallják az üzenetet.

2 lehetõséget látok, egyikre kevesebb esély van mint a másikra, dehát ha könnyû lenne már megcsinálták volna.

Alapfeltevés, hogy jelenleg az ország lakosságának 90%-a ön és közveszélyes idióta

1: Jelenlegi politikai elit lehetõleg több tagjától olyan minõségû, átfogó leleplezõ vallomás ami a komplett rendszert (pártoskodó, megosztó, Kft-ként mûködõ, gazdasági gyarmat státuszú) kompletten felfedi és még a leghülyébbeknek is leesik, hogy valójában mi folyik itt. Ezzel párhuzamosan már egy kész kidolgozott alternatívát kínálni.

2: Társadalom a társadalmon belül. Ilyenre azért elég sok példa van akár a szekták (nem túl fényes példa tudom) akár például usa-ban a latin közösségek vagy nyugat európában a muszlim közösségek. Ha jól emlékszem Te is többször emlegetted a "törzsi" szintrõl való szervezédést :) Természetesen itt is jól kidolgozott program és módszer kell. Gazdasági alap, közösségi tulajdonban (leginkább jelenleg a szövetkezethez hasonló) vállalkozások, föld területek, befektetések. Ezek felett pedig szigorú közösségi (svájci demokráciához hasonlító) felügyelet. Nyilván ki kell dolgozni (különös tekintettel a kompromittált tagok kizárásának folyamatát és az elõállított javak igazságos felosztásának módszertanát) nem tudok olyanról, hogy ilyen jelenleg mûködne bárhol is, de ha valaki tud róla alapul lehet venni, át lehet dolgozni.

Mit gondoltok?
56 #14 Galagonya
- 2019-05-05 08:26
Érdekel a dobókésed, illetve a használatának az elsajátítása is. Esetleg távírányító is kellene hozzá, hogy innen helybõl célba tudjak juttatni pár ezret belõlük.
4 #15 Posta Imre
- 2019-05-05 08:41
LM ez jó megközelítés! Na végre egy húsba vágó megnyilatkozás. Nem azt mondom, hogy az "ötlet" jó, de megvitatásra érdemes és köszönöm, hogy benne vagy a közös gondolatban.

Tegnap felötlött bennem, hogy átmenetileg egy komoly "politikai rendõrség" mindenképpen szökségeltetik amíg ennyire nagy a katyvasz. Gestapo, NKVD vagy ÁVH ,mintára amolyan Dzserzinszkijesen. Ja és ez nem vicc!

Galagonya, na végre valaki, aki férfi! Vagy nõ. De te férfi vagy. A beütõmet várom és meg kell edzeni a vasakat és aztán lehet jelentkezni! Most is röpül és talál, ha nem mellé megy, de ha nem is áll bele, ha jól dobod, agyonütheted vele. Azért negyed kilõ vas tud zúzni! Hogy akarod? Helybõl, vagy inkább nekifuttattásból?
139 #16 jozsef toth
- 2019-05-05 12:04
Imre erre is kell tartasi es hasznalati engegely?s_hihi
Elonye ,hogy nincs nagy hangjas_franc
Mennyit kersz 1 orai tanittasi idore???
2 #17 gerry
- 2019-05-05 13:14
Imre ne add magad olcsón - a régi, postaimre.com neved még most is ennyit ér! Mi lesz most, ha megint felpörögsz a köztudatban... talán valamelyik külföldön élõ nagymagyar megvehetné a számodra - a következõ tít évet is elõre fizetve... ki tudja, nem? De.

Az viszont disznóság, hogy rajtad keresnek, pedig nem is engedted meg!
https://www.huged...&e=com
4 #18 Posta Imre
- 2019-05-05 15:31
Józsi, sporteszköz! Éppen hegyes, de azt is minimalizálom és teljesen életlen. Aki meg akarja majd fenni magának az megélezi. Egy óra nem kerül semmibe, ha túléled az elsõ fél órát! Na az sokba fog fájni!


Gerry, ne es reménykedj! Ez olyan, mint a Kiss herczog , aki megszelídítette a harapós rokkát! Ez már rajtad marad, ha a karod, ha a vállad, vagy derekad. Nem kapkodnak érte, ahogy látom.
1513 #19 Irrefutable
- 2019-05-05 19:21
Kedves Bivaly! Az IQ az IQ. Habár vannak olyanok, akik úgy tartják, hogy az EQ a lényeg. Az az érzelmi intelligencia, amit jó esetben az édesanyánktól kapunk. Nagyon ritkán vannak kivételek, amikor egy EQ roggyant nõnek egy csupaszív gyereke születik. Azt hiszem ezt a szülõkhöz való kezdeti viszont hívják õsbizalomnak. Ha ez sérül, vagy nem megfelelõen van a kisgyerek gondozva-"szeretve", akkor adott megtestesülésre kakukk van.Vannak akik úgy tartják, hogy a butácskább emberek közt gyakrabban elõfordul a gonoszság.
Mert észszel nem érik fel, hogy szavaik, tetteik, mit okoznak mások életében. A vicc az, hogy mindenki arra vágyik, hogy szeressék és elfogadják. Közben meg...
Nem gondolnám, hogy sokan pótcselekvésbõl lennének itt vagy másol. Csak adott tudatosságukkal egy adott szintig tudnak felfejlõdni. Erre írtad azt, hogy genetikai pecsét. Habár nekem az a 10 éves tapasztalatom, hogy vannak csodàk. Mindenki a maga tempójában döcög. De nem is kell nindenkinek, mindenkivel foglalkozni.
Lehet nagyképû, vagy lekezelõ amit most írok, elõre is elnézést: De egy kisiskolásnak sem lehet deriválást tanítani egyetemi professzornak. Mindenkinek megvan a maga helye, ideje, feladata. Majd foglalkoznak olyanok velük, akiket jobban megértenek, vagy az adott tudatosságuknak a legmegfelelõbb szinten tudnak haladni.
Gyakorlatilag mindenkinek van egy vagy több kisiklási pont az életében. Egyesek hamar találkoznak keserû dolgokkal, mások késõbb. Sajnos nem lehet megúszni. A lényeg a regenerációs képesség. Nem vagyok Darwin fan, abban igaza van, hogy az az egyed éli túl a dolgokat, amelyik a leggyorsabban tud adaptálódni az új élethelyzetekhez.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 2.13 másodperc
4,220,328 egyedi látogató