Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

5G

GondolatokSzia. Csak a 70-es út mentén találtam két új 5G tornyot. Mindkettõ magán tulajdonú területen van- Az egyik a Santander cég akit a jogi irodánk régebben képviselt, évtizedek óta itt vannak az országban. Most egy másik néven futnak, megváltoztatták. Hitelügynökség, behajtás, végrehajtás az arculat....
no comment.

Hozzászólások

8 #20 miskolcilaci
- 2019-05-05 22:55
Osmagyar! Leírok egy titkot, de ne mondd el senkinek! Én leginkább a vezetékes telefont használom. Amúgy sürgõs esetben olyan kõkorszaki mobil telefont használok, ami a hívásokon kívül még sms-ezni lehet! A mobiltelefon szatyorba, táskába van elhelyezve, nálam, a ruházatba nem teszem. Annyit beszélek rajta, hogy elég legyen az évenkénti egyszeri feltöltés! Biztos okos ember vagy több diplomával, meg tán nyelveket is tudsz! Ez dicséretes! Itt az alkalom tudásod kamatoztatására. Mivel nekem nincs meg a 8 általánosom, így nem tudok vitatkozni sem veled, sem senkivel. Amit én érzek és tapasztalok. Senki ne mondja meg mi az amit éreznem kell, vagy tapasztaljak magamon, ezért is tartok kapcsolatot olyan személlyel, aki véletlen óramû pontossággal elmondja mit is érez a testében. Nevetséges mi? Még itt is! Sebaj. Még lehetsz olyan helyzetben, mikor elmondanád az igazat, akkor kinevetnek majd. Provokálni lehet, sõt köpködni, és anyázni is! Néha elgondolkodom, hogy vannak emberek akikre nem hat a sugárzás. Azok Magyarok e, vagy csak hamisítványok? Végül is nem szartunk a kútba, csak a kávájára! Amúgy én is szeretlek!
------------------------------------------------------------
A vezeték nélküli rádiófrekvenciák, amelyeket az Egyesült Államok kormánya az 5G mobilhálózatok számára árverésre bocsátott, zavarhatják az idõjárás-elõrejelzéseket, és sokkal kevésbé pontosíthatják õket, mivel a mobilhálózat olyan interferenciát okozhat, amely megakadályozza a mûholdak számára a vízgõz koncentrációinak pontos észlelését. Új globális probléma.
http://strangesou...hreat.htmll
8 #21 miskolcilaci
- 2019-05-05 23:49
Ha már mérnök vagy kezdj is neki a tanultak alapján:
https://www.youtu...a1QzJi6Cwc
Próbáld ki otthon: 22:34- 22:52
Nézd végig. Semmi káros hatása sincs! -Míg meg nem tapasztalod!- Próbáld ki önmagadon! Azután írj véleményt.
51 #22 Skorpio58
- 2019-05-06 08:53
Lica is elmondja a tutit!!

18:00-tólhttps://www.youtu...3ibIuAX7i8
267 #23 Perle
- 2019-05-06 11:57
El kellene dobni az okos telefonokat, úgy ahogy vannak. Kivenni a fiatalok kezéból, a zsebébõ, fülébõl a készülékeket és tartozékait addig, ameddig nem okoztak még komolyabb egészségügyi problémákat. Ez a 4G sem lehet kevésbé ártalmas, mint az 5G.
30 #24 osmagyar
- 2019-05-06 14:35
Perle! Teljesen egyetértek veled. Én nem a sugárzásban látom a mobiltelefon veszélyét, hanem hogy függõséget okoz fõleg a fiataloknál. Kiszakadnak az emberi közösségbõl egy virtuális világba és gyakorlatilag megszûnik az élõ társas kapcsolatuk egymással. Ismerõsök, testvérek ülnek egymás mellett és szótlanul bökdösik a saját telefonjukat. Van aki már az utcán, séta közben se tudja letenni a mobilját. Ez az igazi gond.
4 #25 Posta Imre
- 2019-05-06 20:01
Ez most kárpátkanyarnak nem fog tetszeni, de más is hisz az összeesküvésekben még Svájcban es!
https://www.compu...07071.html
238 #26 bivaly
- 2019-05-06 20:11
osmagyar !

Akkor pontosan tudod ( kellene !), hogy nem az a legfontosabb, hogy mi mennyire, hanem, hogy mindegyik rohaszt ! A szakterületed csak szalámi, az az elektromérnöki szakág. Egyik darabja. De vedd tudomásul, hogy nincs az a kis kisugárzó akármi, ami ha testet ér, nem okoz benne kárt, amennyiben interferálódik annak frekvenciájával. Abban igazad van, hogy ez teljesítmény függõ, de nincs átmenetileg, ez folyamatos, egyszerûsítve, elektroszmog, és ha kiveséznénk, hogy azok a rohadt energia takarékos izzók is mekkora káros kisugárzással bírnak, mert hogy kapcsolóüzemû miniatûr táppal mûködnek.
Nem fedem fel magam, de ! Akkor képedtem el igazán, amikor egy régi analog tuner hallgatása közben bekapcsoltam a számítógépet, és egy lámpát, hogy lássak. Utóbbiban LED izzó ! A készülékek között két méter távolság volt. A rádió hallgathatatlanná vált , csucsogott, visított, sustorgott, amikor kikapcsoltam a két említett készüléket, az URH szintjén zajmentessé vált !!! És ez csak egy szaros laptop, meg egy 12 wattos energiatakarékos izzó sugárzása volt !!!
Nem beszélhetünk teljesítményrõl a szó szakmai értelmében, minimális a teljesítmény wattban !!!
Azt hiszem benned is a szakmai felsõbbrendûség mûködik, sajnos, de nagyon sajnos. Ami nincs az egyetemi jegyzeteidben, az akkor sem létezik szerinted, ha rajta állsz, vagy rajta fekszel . Végtelen nagy szomorúsággal sokadszor szembesülök a ténnyel.
267 #27 Perle
- 2019-05-06 22:47

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.63 másodperc
4,606,282 egyedi látogató