Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az "orosz" zsidó ágensekrõl

GondolatokTegnap, miközben a fiam vezetett a kétórás út alatt játszadoztam a szavakkal és meglepõ eredményre jutottam. Lehetne folytatni, de a plakátról a tutsek onoka és Dórika kancsintott, így rá-lyuk fókuszáltam. Mindegyik "neve" orosz nyelven is értelmezhetõ a Jásdi-féle "körforgón" keresztül. Torockai a TUT (sek)-ból lehetett Tóth (a véletlen mint olyan kizárható), de a Torockó helységnév is ad némi kapaszkodót a "kotoroc" és az "oroc-kot", vagyis orosz kandúr átolvasattal. KGBéla már nem is téma. Most akkor a Posta =Tapos, és úgy is lesz! El lesztek taposva, de ehhez én már nem is kellék. Torockai = Trockij (Lev Davidovics Bornstein), Dúró = uród (csúnya, ocsmány...), Novák = v ákno (az ablakba) Fura dolog az NLP.

Hozzászólások

1592 #1 irokez
- 2019-05-05 11:09
Ó, hát rossz ez a rassz? Sz.r, mert oroz a torzorosz? :)
4 #2 Posta Imre
- 2019-05-05 11:22
Fejetlenség a brit szélsõjobbnál, három hétig sem bírta Putyin rajongója

Diane James mindössze tizennyolc napig bírta Nagy-Britannia legnagyobb euro­szkeptikus, bevándorlásellenes pártja élén. Az UKIP szeptember 16-án megválasztott elnöke magánéleti és szakmai okokra hivatkozva mondott le a tisztségrõl kedd éjszaka.

„Nyilvánvalóvá vált számomra, hogy nem rendelkezem sem a kellõ felhatalmazással, sem minden EP-képviselõ és párttársam támogatásával, hogy végrehajtsam azokat a változtatásokat, amelyek szerintem elengedhetetlenek"

– írta a The Timesnak eljuttatott közleményében az EP-képviselõ.

A szélsõjobboldali pártban rövid ideig teljes volt a káosz, ugyanis a saját bevallása szerint Vlagyimir Putyin munkásságát csodáló James nem tette hivatalossá pártvezetõi tisztségét, így helyettest sem nevezett ki. Emiatt automatikusan elõdje, Nigel Farage került vissza a párt élére.

– Próbálok elmenekülni..., de mielõtt szabadulhatnék, visszarántanak...
http://nol.hu/kul...ja-1635045
139 #3 jozsef toth
- 2019-05-05 12:33
Torockó helységnév is ad némi kapaszkodót a "kotoroc"
De az is jo ,hogy ;KOT-ROC;el a pics@ba!
KOTORJ,,,,,
KOTORJATOK,,,,,
Mert ha nem akkor mentek a KATROC -ba.Sok evre!!:@
1368 #4 Karpatkanyar
- 2019-05-05 13:31
A brexitben gyõztes UKIP vesztessé válik. A brit Munkáspárt elnöke , a Jeremy Corbyn, már nem szegül ellen egy új Brexit népszavazás kiírásának.
Puff! A brit plepszet addig szavaztatják, amíg egyszer leszavazzák a Brexitet.
Így kell ezt! Demokrácia egy nagy szórakozás.
1046 #5 windwalker
- 2019-05-05 21:35
Dúró Dórát anno a Magyar sziget rendezvényen kúró dórának becézték,elég könnyen feküdt...ja torónál itt voltak az orosz tv-sek a bérrab tartást pedzegették...véletlen...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.76 másodperc
4,606,316 egyedi látogató