Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Egy izraeli jeshivában a rabbi Hitlert éltette

BelföldReggeli helyett! Õszinte vallomás...ami nekünk már rég nem új.
A The Times of Israel híroldal érdekes és egyben felháborító esetrõl számolt be, mely a történetbõl kiderül, hogy nem egyedi esetrõl van szó. Az egyik zsidó telep oktatója egy videofelvétel szerint nyíltan a zsidó felsõbbrendûség ideológiáját hirdette hallgatóinak. Mondandójában azt is kifejtette, hogy az arabok hibás genetikájuk miatt izraeli megszállás alatt kívánnak élni.

Két rabbi egy a Ciszjordániában lévõ illegális zsidó település katonai elõkészítõ iskolájának vallási jellegû elõadásán nyíltan rasszista kijelentéseket tett az arabokkal kapcsolatban, sõt Hitlert is éltették és a zsidó felsõbbrendûség ideológiáját hirdették.

A több részbõl álló videofelvételt az izraeli 13-as csatorna tette közzé. Eliezer Kashtiel rabbi, az Eli településen lévõ Bnei David akadémia oktatója a felvételen kijelentette, hogy ,,a nem zsidók bolondok és erõszakosak,, és mindez a genetikai tulajdonságaik miatt van.
,,A gojok a rabszolgáink akarnak lenni. Egy zsidó rabszolgájának lenni a legjobb. Õk elégedettek azzal ha rabszolgák , õk rabszolgák akarnak lenni.,,

,,Körül vagyunk véve genetikailag hibás emberekkel. Kérdezz meg egy egyszerû arabot, hogy hol akar élni. Õ megszállás alatt szeretne lenni. Miért? Mert genetikai problémái vannak. Nem tudják, hogy hogyan irányítsanak egy országot. Semmit se tudnak megcsinálni.,,

Kashtiel rabbi továbbá kijelentette, hogy: ,,Igen, mi rasszisták vagyunk, Hiszünk a rasszizmusban.,,

A Bnei David Yeshiva egy másik oktatója, Giora Redler rabbi pedig nyilvánosan dícserte Hitler ideológiáját az egyik holokausztról szóló elõadásán.

,,Kezdjük azzal, hogy Hitlernek igaza volt e vagy sem… Õ volt az egyik legkorrektebb ember aki valaha élt és minden egyes szava amit mondott igaz volt. Õ csupán a rossz oldalon volt.,,

Redler szerint a zsidók elleni legnagyobb népirtás a pluralizmus és nem a náci Németország végsõ megoldása. Szerinte az igazi holokauszt nem a zsidók meggyilkolása volt, hanem szerinte a világi társadalom a veszélyes rájuk nézve.

,,A humanizmus és a szekuláris kultúra, vagyis, hogy az emberekben hiszünk, na az az igazi holokauszt.,,

A mûsor nézõi közül sokan jogosan felháborodtak ezen és furcsának találják azt, hogy az Eli városában lévõ akadémia állami támogatásban részesül. A sok felháborodás miatt egyes parlamenti képviselõk választ kértek az izraeli oktatási minisztertõl, hogy az ilyen oktatási intézmények miért kaphatnak állami támogatást és az ilyen oktatók miért taníthatnak állami támogatásból mûködõ intézményekben. Tamar Zandberg képviselõ szerint ezekben az intézményekben csupán a homofóbia, a sovinizmus és a gyûlölet terjed.

Az eset a miatt is sajnálatos, hogy a Bnei David akadémiáról számos vallásos katonatiszt kerül az izraeli hadsereg kötelékébe. Éppen ezért számos kirekesztõ gondolatokat valló tiszt kerül fontos pozíciókba akik például a nõk szerepét is teljesen másképpen értelmezik a fegyveres erõk soraiban. Az intézmény egyik korábbi oktatója Yigal Levinstein rabbi például kijelentette, hogy a nõknek nem való a hadsereg, hiszen megõrülnek az izraeli hadseregben ellátott szolgálatuk során. Szerinte ezzel el is veszítik zsidó jellegüket.

2017-ben Avigdor Liberman védelmi miniszter már próbálta csökkenteni az intézmény anyagi támogatását, azonban a fõügyészség jogi okok miatt ezt meggátolta.

Orientalista.hu – Al-Isfahani (the Times of israel )
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2019-05-07 06:02
Jeruzsálemrõl nevezték el a Lánchíd budai hídfõjénél lévõ parkot

Jeruzsálem parknak nevezték el Budapest I. kerületében a Clark Ádám tér-Lánchíd utca-Friedrich Born rakpart által határolt területet.A vasárnapi névadó ünnepségen Tarlós István fõpolgármester azt mondta: Budapest talán legfontosabb jelképe, a Lánchíd közelsége szimbolikus jelentõségû, és a hely fontosságáról tanúskodik.
Hozzátette: a baráti közeledés gesztusa az is, hogy a magyar fõváros vezetése éppen Izrael fennállásának 70. évfordulóján, 2018-ban határozta el, hogy közteret nevez el Jeruzsálemrõl.

Cipi Hotoveli izraeli külügyminiszter-helyettes a Jeruzsálem park létrejöttét mérföldkõnek nevezte a két ország kapcsolatában. Szerinte „ismét fontos lépést” tettek afelé, hogy a magyar nagykövetség Tel-Avivból Jeruzsálembe költözzön.
1368 #2 Karpatkanyar
- 2019-05-07 07:01
Honnan van az a hir, hogy a Nulla kilometerkövet is ide helyezik?
A Nulla kilometerkövet mondjak Ground Zero-nak is, de ez angol nyelven, amerikai hadsereg defincioja szerint egyebet jelent. Es ez az egyeb jelentes nem igazan batorito a magyar lakossagra nezve. Talan azt jelenti, hogy az elsö atomtöltetü raketa ide csapodik majd be, ha renitens a magyar es nem fogad szot az izraeli parancsnak?

Es meg egy megfigyeles. Nezzetek meg jobban a Tarlos-Izraeli nö kezeben lkevö tablat, mit ir rajta:
Viz ivaros.
Ivaros szaporodot jelent. Ez megint valami zsido magia?
Itt vagyunk es szaporodunk, szaporodunk, szaporodunk, .....
4 #3 Posta Imre
- 2019-05-07 07:17
photos.wikimapia.org/p/00/02/71/34/37_big.jpg

Direkt úgy írták, hogy vizivaros, de mögöttük a táblán már viziváros van. Víz, nullás kõ, Budai Vár...Lánchíd...alagút...de nem Jeruzsálem a gond, hanem a zsidók.

https://www.youtu...p2Y3YQX_j0
238 #4 bivaly
- 2019-05-07 08:31
Miért, mit vártok ettõl a szar csahos bandától ?
139 #5 jozsef toth
- 2019-05-07 13:25
Igen ez nagyon szep!Es valojaba ossze szorul a szivems_f-angmeg a gyomrom!!!

En szeretem az =dolgokat.A zsidoknak rengeteg helyen van emlekmuvuk,muzeum,szobrok es mind olyan epitmenyuk ami az o erdekuket kepviseli.
De kerdezem ,hol van a Magyaroknak barmilyen ehez hasonlo epitmenye IZRAELBE?
Vagy mas orszegoke ahol viszont az oveke ott diszelegnek!!
Szoval hol van az = jatek szabasz?

Ribike szepen mondta ,hogy sok izraeli jon a mi hazankba LATOGATNI a gyonyoru fovarosba!
Csak azt nem mondta ,hogy annyira tetszik nekik ,hogy maradnak IS !

Nagyon sajnalom ,hogy az 400 rakata nem talalta meg a jo celt.
Az elmult 70 ev ! Nem eleg bizonyittek ,hogy ahova ezek beteszik a labukat ott mindenki utalja oket?!

Mikor lesz az osszes IZRAELI vezetonek a szobra felallitva ??
Mer az 5 keruletbe van meg hely !
131 #6 lalapapa
- 2019-05-13 13:12
minden veges mes mindenkinek,, kerdes a meg tett ut milyen szagos volt,, minden el mullott percet sajnalok, es kezdek egyre jobban,, https://www.youtu...nre6C803M8,, regi mit latok azt sem hiszem alapon, termelni es munka is kell, alapon csak lee valahogy,, irani muftik mar lekertek egyet regebben a csapatbol,, nem tanultak belolle,, de hat igazat nem tudni,, a hessegetes folyikk,, meg hat kell hogy adj isten re legyen a fogagygy is,,
probaljuk elvezni minden napot,, alapon kesoi keles,, talan kave betetekkel,, le szarva a sok problemat,, legjobbakat a tarsasagnak,,
:)

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.63 másodperc
3,400,074 egyedi látogató