Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Hatalmas nemzetközi hadgyakorlat lesz Magyarországon

BelföldMakkabi, de az izraeli haderõ most "nemzetinek" van álcázva? De izgi. Nagyszabású nemzetközi hadgyakorlatot tartanak Magyarországon a közeljövöben, ez derült ki Benkõ Tibor honvédelmi miniszternek az MSZP-s Mesterházy Attila írásbeli kérdésére adott válaszából - írja a hvg.hu.

A lap tájékoztatás szerint Mesterházy arra kérdezett rá, hogy kik vesznek részt a tervezett hadgyakorlaton, hol fogják tartani, és milyen egységek vesznek benne részt. Benkõ Tibor válaszából pedig kiderült, hogy a május 10. és június 24. között hajtanak végre egy "nagy láthatóságú gyakorlatsorozatot" részben Magyarországon, valamint Romániában, Bulgáriában, Szlovéniában, Horvátországban és Észak-Macedóniában.

A Magyarországon megtartott gyakorlat során Várpalota, Szolnok, Szentes, Ócsa és Taszár települések lesznek érintettek. A gyakorlaton pedig "nagyságrendileg" 1100 magyar katona vesz részt, köztük lövészek, különleges mûveleti, mûszaki és rendész szakemberek, valamint katonai kiképzõk és hallgatók.

A magyar katonák mellett továbbá amerikai, albán, bosznia-hercegovinai, észak-macedóniai, horvát, koszovói, litván, montenegrói, német, szlovén, szlovák, cseh és lengyel egységek is részt vesznek majd a gyakorlaton.
Címkék: hadgyakorlat, magyar honvédség, makrogazdaság
Link

Hozzászólások

684 #1 atacama
- 2019-05-07 07:31
hinnye,henye-hunya..lesz itt akkor lakodalom...be lesz itt még biztosítva még a mindenség is..
és tessék mondani szépen megberetválkozott katanák lesznek a katonák? hogy se az A4-es papírlap se az gyufás doboz se sercegjen?
139 #2 jozsef toth
- 2019-05-07 12:50
A magyar katonák mellett továbbá amerikai, albán, bosznia-hercegovinai, észak-macedóniai, horvát, koszovói, litván, montenegrói, német, szlovén, szlovák, cseh és lengyel egységek is részt vesznek majd a gyakorlaton.

Azt elfelejtettek oda irni,hogy a tobbi felsorolt orszagokba is ott vannak az Amerikaiak.
Es termeszetessen ott is mellettuk lesznek!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.42 másodperc
3,397,422 egyedi látogató