Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Hatalmas nemzetközi hadgyakorlat lesz Magyarországon

BelföldMakkabi, de az izraeli haderõ most "nemzetinek" van álcázva? De izgi. Nagyszabású nemzetközi hadgyakorlatot tartanak Magyarországon a közeljövöben, ez derült ki Benkõ Tibor honvédelmi miniszternek az MSZP-s Mesterházy Attila írásbeli kérdésére adott válaszából - írja a hvg.hu.

A lap tájékoztatás szerint Mesterházy arra kérdezett rá, hogy kik vesznek részt a tervezett hadgyakorlaton, hol fogják tartani, és milyen egységek vesznek benne részt. Benkõ Tibor válaszából pedig kiderült, hogy a május 10. és június 24. között hajtanak végre egy "nagy láthatóságú gyakorlatsorozatot" részben Magyarországon, valamint Romániában, Bulgáriában, Szlovéniában, Horvátországban és Észak-Macedóniában.

A Magyarországon megtartott gyakorlat során Várpalota, Szolnok, Szentes, Ócsa és Taszár települések lesznek érintettek. A gyakorlaton pedig "nagyságrendileg" 1100 magyar katona vesz részt, köztük lövészek, különleges mûveleti, mûszaki és rendész szakemberek, valamint katonai kiképzõk és hallgatók.

A magyar katonák mellett továbbá amerikai, albán, bosznia-hercegovinai, észak-macedóniai, horvát, koszovói, litván, montenegrói, német, szlovén, szlovák, cseh és lengyel egységek is részt vesznek majd a gyakorlaton.
Címkék: hadgyakorlat, magyar honvédség, makrogazdaság
Link

Hozzászólások

684 #1 atacama
- 2019-05-07 07:31
hinnye,henye-hunya..lesz itt akkor lakodalom...be lesz itt még biztosítva még a mindenség is..
és tessék mondani szépen megberetválkozott katanák lesznek a katonák? hogy se az A4-es papírlap se az gyufás doboz se sercegjen?
139 #2 jozsef toth
- 2019-05-07 12:50
A magyar katonák mellett továbbá amerikai, albán, bosznia-hercegovinai, észak-macedóniai, horvát, koszovói, litván, montenegrói, német, szlovén, szlovák, cseh és lengyel egységek is részt vesznek majd a gyakorlaton.

Azt elfelejtettek oda irni,hogy a tobbi felsorolt orszagokba is ott vannak az Amerikaiak.
Es termeszetessen ott is mellettuk lesznek!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.58 másodperc
2,966,369 egyedi látogató