Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Budaházy a PS-nek: Egy ügynök sem tudott volna nagyobb kárt okozni a Jobbiknak, mint Vona

BelföldNa, hogy teszik a "nemzeti oldal"? Gyerekek, ennyi idiótát egy csokorban. Gyuri, te hol voltál az elmúlt 10 évben? A mihazánkos fos banda meg véradásra buzdít a vörös keresztnek? Kell az orbán vejkó neve alatt futó vérplazma-bizniszhez a magyar vér. Ostoba állatok ezek. Link

Hozzászólások

238 #1 bivaly
- 2019-05-07 08:25
Imre !

Na, ez a tragédia igazán, amit itt látunk és hallunk. És elolvastam a videó alatti hozzászólásokat is. Most már egy ideje azon gondolkodom, hogy sírjak, vagy nevessek ? Ez egy valódi tragikomédia. A pártok és prominenseik nemzetárulása, rombolása, röhejes tálalásban.
Amúgy meg egy Fideszes média párt alkalmazott ne játsszon hiteles riportert, mert az már mindennek a teteje ! És ez a fideszes tehénke beszél a Fidesz rádióban a dolgok erkölcsös, pártatlan megítélésérõl !?
Õ a nagy objektív, az elfogultság mentes, bla, bla, bla, bla ... ???
Szegény Magyarország. A belsõ ellenséged sokkal nagyobb, mint a külsõ, pedig az sem kevés !
101 #2 oroga
- 2019-05-07 10:14
Imi ! A videó kiverte a biztosítékot,nálam.
P.S.nek nyilat-koznak... Akik nyilatkoznak,és amit nyilatkoznak.. Végeztem. ennyi.
101 #3 oroga
- 2019-05-07 10:16
Budaházi val nagyon vigyázzatok !!!! Vegyétek komolyan.
1368 #4 Karpatkanyar
- 2019-05-07 10:52
oroga, talanyokban beszelesz. Ennek mi ertelme?
Monnki tittan makka!
4 #5 Posta Imre
- 2019-05-07 11:03
Oroga, Gyurival mit kell vigyázni? Teljesen nyilvánvaló, hogy micsoda.
1513 #6 Irrefutable
- 2019-05-07 11:57
Aki nagy vízre indul, annak tudnia kell, melyik hullám a jó , melyik sodorja el.
1323 #7 Laplage2
- 2019-05-07 12:04
Sajnos nem nulláról kell indulni, mert az már jó érték.
Sokkal mélyebb részbõl kell felállnia mindenkinek, hogy változni lehessen!
Nem bízom én egyetlen egy egy vitézben, vagy leányban akik az elmúlt 70evben bármit is tettek, vagy nem tettek azért hogy ne itt legyünk. A francba az összes volt vezetõvel, celebbel, paprikajancsival!
Vannak még ebben az országban értékes emberek!!!!!
Nincs minden elveszve!
Hittel, bátorsággal mindent meglehet tenni, oldani! :)
166 #8 guipapa
- 2019-05-07 13:14
"Na, ez a tragédia igazán, amit itt látunk és hallunk. " De amit ezen a honlapon olvasok sem lelkesítõ munkásmozgalmi induló.
…
Hadd kérdezzem meg: mi a véleményetek Geri Tibor facebookos bejegyzésérõl?
"Posta Imrével az a baj, hogy jól látja a probléma felszínét, annak megjelenési formáit, érti annak okát. "....
https://www.facebook.com/tibor.geri.16
Elég régóta kukkulok "megmentõ csoportokat" de a valódi megoldást Geri Tibor elmagyarázásásaiból értettem meg.
2 #9 gerry
- 2019-05-12 14:14
"a valódi megoldást Geri Tibor elmagyarázásásaiból értettem meg" - és mi is lenne az? (Mármint arra értem, hogy hogyan lehet(ne) megvalósítani?

Pl. Tibor kiáll a Hösök Tere közepére (valahol itt: https://www.googl...31293!5i15), int egyet (persze azért küld is néhány meghívót, plakátot, a népligetben hozott egy hordót és felállt rá... stb.) és egy óra múlva felsorakozna mögé, mellé a HAD.

Sokan sõt százezrek - elszántan; "Életünket és Vérünket" kiáltva... Geri Tibor (kivont kardal?) elindul, mögötte a felszabadítók serege...
guipapa - merre fognak elindulni?

A másik lehetõség, meg tárgyalás: Jó idõben javasolnám a Hõsök Terét. Ki lehet tenni néhány asztalt, üdítõvel, padokat illetve székeket, kora délután - esetleg Vasárnap (a szombat nem jó, mert vannak akik nem dolgoznak) megjönne az illusztris Csapat, élükön Orbánnal, meg az összes többi V.I.P. jogu személy, Vona a tér szélén írná legújabb Vonaglokblogját, Gyurcsány is megjelenne, meg néhány Jogász... akiket nem kell bemutatni és persze Tibur és csapata ... bocs, Timor... bocs Tibor. Kézfogások és hátbaveregetések után (Brüsszelbõl az a részeges pofozkodót ne hívjátok meg - egy kicsit iszik és máris verekszik arról nem is szolva, hogy támogatni kellene a kocsijáig!) mindenki elhelyezkedik az összetolt asztalok körül, pertut isznak, körbe ott állnak és várnak az elkötelezett magyar párthüha emberek - talán nem fog ártani, ha néhány rendör biztosít 1-2 méter távolságot a csoportok között. A tér távolabbi részén pedig túristák és ügynökök fényképezik a nagy találkozáson megjelent résztvevõket.

Geri Tibor elöveszi az elõre-Hátra megírt 12 vagy több pontból álló követelését.

.................................................................
... Azt már most is tudom, hogy szurkolni fogok! A nyaralóm teteje nádbevonatu és nagy esõzésnél néhol beázik. Szurkom van.

...és bízom a tisztalelkü emberek egyesített erejében. Gyözni fogunk. Ha Geri Tibornak - szerinted igaza van és igazságával meg is lehet oldani ezt a gordiuszi csomót akkor... Fel, fel, mi rabjai a földnek!
238 #10 bivaly
- 2019-05-14 06:38
guipapa !

Végre vissza találtam, ami valamiért nem olyan egyszerü mint korábban !? ( ????????????????????????? )

Írtam a legutóbbi beírásodra, de nem maradt meg valamiért az sem !? Próbálom idézni magam.

Szóval, ez nem megmentö csoport, azok a túloldalon vannak. Ez egy olyan beszélget? hely, ahol egyesek betüket írhatnak, mások meg gondolatokat közölhetnek, megint mások meg információkat.
A túloldalra innen ritkán és kevesen mennek. Tudod, onnan jöttek át tizenéve! Vannak most is kerge birkák, ide-oda vánszorognak, nehezen de megszoktam. A tuti nem itt van leírva, ha igen, akkor én sem tudom, ha meg tudom, akkor nem írom le
! Remélem ezt a legutolsó mondatot más is megérti !? Nem baj, hogy nem neki írtam.
guipapa !
A honment? csoportokkal tele a padlás, meg a tököm is ! Az önjelölt vezérek, plusz szolgálatok szolgálatában leledz? mélymagyar vezérek, plusz aktivisták, annyian voltak, vannak, hogy hadsereget lehetne belölük felállítani ! És még is ott tartunk, ahol tartunk ?
Na, ezen gondolkodj el, a többi lényegtelen ! A nagy vitézek többnyire csak nagygyüléseken ugatták a Holdat és a Napot, utána haza ment mindenki, mint a kádári május elseje után, megenni a paprikás csirkét uborka salátával, és nem történt semmi, de x, y, jól megmondta ! Ennyi !

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.83 másodperc
3,397,293 egyedi látogató