Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Hamvaiból a Fõnix?

Küldtek egy linket, hogy segítsek ide feltenni.
Na majd kiderül. - Kedveltem (kedvelem) Budaházyt, kérdés az, hogy le fogja-e rombolni az illúziómat? (Azt a keveset, amit a pozitív életfelfogásom még most is képes bennem generálni)

Youtube-Link

Hozzászólások

238 #20 bivaly
- 2019-05-21 07:26
Kedves Gerry !

Csak annyit ehhez az egészhez, meg amit írtál, meg mások más témákban, hogy Ti kurvára kritizáljátok a világot, meg a benne levőket, de ha Titeket bárki kritizál, akkor annak a kurva anyját ! Igaz ugye ?

Értettem Gerry, főleg az objektív megítélést. Te mennyi időt töltöttél el Budaházy közelségében ? Beszéltél vele, legalább egyszer ? Láttad beszélni másokhoz, legalább egyszer ? Nem a youtube-on, élőben, és húsz évvel ezelőtt ? Tekerj vissza az időbe ... meg, és nézd meg a "hídfoglalást", és utána baszogassál, hogy igazad van ! A tények makacs dolgok, még Sír Gerrynek is, vagy rá ez nem vonatkozik, kritikán felül áll, többekkel együtt, ugye !? És mindenben ám, kivétel nincs !!!

Csak költői kérdéseket tettem fel, tökéletesen feleslegesen.
2 #21 gerry
- 2019-05-21 07:47
Tényleg tökéletesen feleslegesen.
1313 #22 zoli
- 2019-05-21 15:20
Alaptétel:csak az a párt kap médiát-bármekkorát-akit a zsidó jónak lát.Innentől kezdve Budaházy bármit mond bárhol bárkiről,hiteltelen.Sajnálom,nem szeretném végig élni a kálváriáját,a nem látható paktumok is megszülettek már.Ő a múlté.
34 #23 valahun
- 2019-05-21 17:40
Morvai nagyasszony is megérkezett : "Szolidaritás a "letiltott" Toroczkaival - egykori harcostársammal (videóval)

Torockai László elsőként lépett fel a Magyarországot fenyegető tömeges migrációval szemben. Ő hívta fel a figyelmet a határvédelem szükségességére s polgármesterként ő szervezett mezőőrséget a rábízott ásotthalmi lakosság és voltaképpen az egész ország védelmére. Ő mutatta be nekem is a hatalmas veszélyt 2015 év elején, amikor meghívására náluk járhattam. Most a Mi Hazánk Mozgalom európai parlamenti képviselőjelölti listájának vezetője. Mélyen felháborít, hogy "korunk cenzora", a Facebook letiltotta kétszázezres látogatottságú oldalát, indokolás nélkül, önkényesen beavatkozva ezzel a magyarországi választási kampányba. Szolidaritásom jeleként bemutatok ("újratöltve";) két rövid dokumentumfilmet a "régi szép" (de igen kemény) időkből, amikor Laci bátor fellépésével megalapozta hazánk sikeres migráció-ellenes stratégiáját. Kérem, hogy minél többen osszák meg és terjesszék, ezzel is szembeszállva a kommunizmusra emlékeztető, gyalázatos cenzúrával. Nekünk ne a Facebook ellenőrei mondják (parancsolják) meg, hogy kire szavazhatunk és kire nem május 26-án!
Isten óvja és vezesse Magyarországot!

Köszönettel és szeretettel

Morvai Krisztina"

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.39 másodperc
2,915,995 egyedi látogató