Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kedves Imre!

KultúraKérlek, hogy a következő programokat tedd közzé a honlapodon!

Link
Link
Link

üdv.

(címek...javítva. /Gerry/)

Hozzászólások

961 #1 szabir
- 2019-05-26 07:40
ezekbol 1 link jo be , valami ''istenno'':D
684 #2 atacama
- 2019-05-26 07:46
egy se jön be!!
1513 #3 Irrefutable
- 2019-05-26 11:01
Jól van na fiúk, van akiknek biztos bejön. Habár minket sem okítottak pénzért. Ettől minidg prüszköltem. Ennek ellenére vannak akik pénzért tanítanak és vannak akik hajlandóak erre áldozni. Ez az ő útjuk, érdeklődésük. Lehet az a baj, hogy soha nem akartam Istennő meg minden más lenni.. s_kot
272 #4 Kameleon
- 2019-05-26 11:16
Ez most komoly, és itt "reklámozva"? Tényleg nem érzitek-látjátok mire megy az egész? Miért engeditek?

naphun.blogspot.c...us-ki.html
naphun.blogspot.c...-elem.html
naphun.blogspot.c...-rend.html
2 #5 gerry
- 2019-05-26 14:11
Kameleon - ha az Imre által betett és általam kijavított Linkek tartalmára gondolsz, akkor válaszolok. Imrét - ahogy értelmezem - megkérte valaki, hogy tegye fel a linkeket. Feltette.
Ha így történt akkor az is rendben van - mert ketten is megjegyezték hozzászólásban -, hogy kijavítottam a hibás dolgokat mert tényleg nem voltak aktívak - mint Technikai zseni. (csak úgy megjegyzem :D)
NamármosT - kipróbáltam és amikor megjelent a színes szélesvásznú oldal azonnal tudtam, hogy ez nem nekem való, így ki is kapcsoltam. Nem olvastam el.

Irrefutable reakciója - ahogy olvasom - közel azonos volt.

Kameleon - most jössz te - akit sokan, évek óta ismerünk, eddigi müködésed alatt mutattál magadról, gondolati világodról némi átfogó képet (bocs, ha tõled se olvastam el minden "logikai magyarázatot, elvi levezetést";) de nem zavartál bele a saját világomba, nem akartál erõszakkal meggyõzni arrol, hogy kell látnom a világot... eddig elfogadható vagy a számomra. Most azt kérdezem miért ez a kirohanásod? Nem érezzük-látjuk miért engedünk... mit?

Emlékeztetni szeretnélek "valamire". Imre mindent leközöl az oldalán - saját véleményét, másokét, okosságokat, baromságokat (néha ;)), és mit is vár el?

Azt, hogy ne utána menjetek, hanem a saját fejeteket használjátok.: Hozzá lehet szólni? Persze - ezért a te hozzászóláasod is jogos és az én jelenlegi, szubjektív válaszom is. A link pedig annak jó akit érdekel - ameddig azt saját célra használja.
Van akinek erre van szüksége, másnak ez felesleges.

Nem zavar az a vallásos személy akinek szüksége van a rendszeres gyónáshoz azért, hogy rendben legyen a lelki egyensúlya. Szégyen vagy nem de még egész eddigi életemben nem.gyóntam meg a büneimet (Na jó, mert soha nem is estem bünbe ;))

Geri Tibor - egy dologban tévedett amikor rátámadt a Imrére és a "postaimrekövetõkre".

Imre soha nem keresett, nem is akart õt követõ embereket maga köré gyüjteni. Nem realizáltátok? Imre - azokat keresi akik nem mögötte, hanem mellette állnak ki.
Geri Tibor ezt nem igazán értette meg és ez az egyik nagy probléma. Imre NEM az ellensége, de nem is lesz a követöje sem. Ahogy velem együtt még néhányan ugyancsak ezért nem cseréljük a lobogónkat POSTA helyett GERI feliratura. Nincs szükségünk vezetõre. Barátra, megbízható társra, egészséges lelkületü egyéniségek csoportjára van szükségünk.
Sajnos ezekbôl az emberekbõl hiány van kishazánkban. Sok olyan személy is hozzánk csapódott az évek alatt akik - ha megfogalmazatlanul is - Vezetõt kerestek akiben megbízva, biztosságban érezhetik magukat. Ezért olyan nagy százaléku lemorzsolódás is az oldalon, mert várakozásuk ellenére egyeseknek nem fogta meg a kezét Imre és az itt lévö keményebb mag, vagy olyanok tüntek el rövid idõ alatt, akik azt szerették volna, hogy itt átvehessék részben-egészben az irányítást. Elvétve akadt olyan ember is - mint pl. Tulok, meg még néhányan akik elmentek innen, de ma is minden tiszteletem az övék, mert önmagukat irányítják, olyan szinten üzennek a rendszernek amihez kevésnek bizonyult ennek az oldalnak a felépítése. Sajnos az egyelüllétnek vannak hátrányai - az idõ felõrli a magányos harcosokat, és ha én, mint Sancho Panza nem vállaltam volna el Imre oldalán azt amihez úgy-ahogy értek, talán már régen nem lenne oldalunk. De az, hogy itt vagyunk, mégsem az én érdemem, hanem Imréé. Egyetlen ok miatt: Még nem csalódtam benne. Azzal tökéletesen tisztában vagyok, hogy többször hibázott, és jónéhány esetben nem voltunk azonos véleményen, de - ellentétben az évek alati rengeteg õt letámadó véleményével, én még ma is úgy gondolom, hogy emberi tisztességében nem ingott meg... pedig kapta az ütéseket állandóan.
Kameleon - nem az a lényeg, hogy mi kerül fel az oldalra - és persze a kis kirohanásod se lépte túl azt a határt ami a hirtelen reakciók miatt bárkivel megeshet... de ne feledd el, azért kerül fel minden - néhány dologtól eltekintve, mert ezzel lehet megedzeni az itt olvasó személyeknek a szabad gondolkozásához szükséges belsõ erõit.
1. Soha ne higyj a leírtaknak
2. Higyj önmagadnak, de ne csak érzelemböl, hanem azt is megkérdöjelezve és értelmeddel megtámogatva.
3. Folyamatosan figyeld önmagad és a téged körbevevõ (téged elérõ) információk valóság tartalmát.
4. Ne bízz a tévedhetetlenségedben és másokéban sem.
5. Figyelj az ösztöneidre - nem csalhatatlanok, de jelzésértéküek.
6. Társakat keress akik segítségével letisztulhatnak benned olyan dolgok is amivel az ember egyedül nem mindig képes megbirkózni.
7. Nem biztos, hogy azok a társaid akikkel körül vagy véve, vagy akiket te választottál ki a saját véleményed "azt hiszem" elfogadásával.

... pont nélkül: Nekem se higyj el semmit - az itt leírt gondolataim csak az én valóságomat hitelesítik és a saját számomra. Te pedig kövezd ki a saját ösvényedet, aztán majd kiderül, látótávolságban lesz-e a két út.

na ennyi mára... szócséplésnek bõven elég!
139 #6 jozsef toth
- 2019-05-26 14:48
Ha mindenki CSAK ezt 7 pontba felsorolt dolgot tartana maga elott ,es ennek alapjan itelne meg a minden napi eletet,az mar jo es NAGY fejlodes lenne .s_grat
4 #7 Posta Imre
- 2019-05-26 18:18
Kaméleon, nyugi van!

Gerry, tőled meg várakozáson felüli, de szinte megható, hogy ennyire értesz! A helyzet bonyolultabb, mint látszik, de nem tarthatatlan.
139 #8 jozsef toth
- 2019-05-26 21:52
Geri Tibor !
Mivel tudom ,hogy olvasod az oldalt igy mindenki elott felajanlok 3000 $ art.
Akar neked vagy annak aki ,BIZONYITOTT irast ,vagy titkos videoval tudja bizonyittani Posta Imre barmillllen multjat ami nem fedi mind azt amit eddig ,csinalt ,vagy mondott.
Eleg nehez dolog eggyut egy asztalnal dolgozni kozosen ,ha ilyen ???vannak a masik
kal szembe!s_hihi
Ha eddig nem kerdezted,hogy a mai politikusok honnan kaptak a csalad nevuket.
Akkor miert kerdojelezed meg a ;POSTA ;csaladnevet?

Engem az se erdekel,ha a postas volt az apja!
Mert meg mindig ember !!!!!

De szertnem ha esetleg te is csinalnal ,a nezoknek egy onelet rajzot .
A csaladodrol es az ottani postasokrol:D
4 #9 Posta Imre
- 2019-05-27 04:25
Józsi, most akkor vérdíjat tűztél ki a fülemre? Egyetlen hajam szála is többet ér! Mondjuk egy Fabatkát.
2 #10 gerry
- 2019-05-27 10:13
Imre, jó ha tudod Józsi már tele is aggatta a környéket ezzel (valamelyik fidesz-egykori pártnyugdíjassal lebeszélte - az meg ingyen kipakolja Budapestet, így választások elõtt mindig mozgósítják magukat):
postaimre.net/kepek/3000Dollar.png
Azt azért (lehet, hogy nem véletlenül) elfelejtette megemliteni Jóska a körözésen (a címén kívül), hogy csak akkor fizet, ha valaki felfedi szörnyü múltadat - amit persze egy jogban járatos ember minden probléma nélkül meg tud oldani, viszont a fejvadászok nem... így jobb ha a közeljövõben kezed ügyében tartod a dobókéseid... vagy 1 fabatkát a valutaváltáshoz.
139 #11 jozsef toth
- 2019-05-27 10:28
Imre latod nalam meg ennyit ersz!;)
De van aki azt mondja ,hogy 1 forintose adna erted:D
Hat mar csak ennyit er a forint?s_franc
139 #12 jozsef toth
- 2019-05-27 10:30
2 #10 gerry!
Tobbet neked-se mondok semmmmmmit!
Na te aztan jo titok tarto vagy!
75 #13 talpi
- 2019-05-27 19:30
#5 gerry
- 2019-05-26 15:11
Szó szerint :)
116 #14 livia
- 2019-05-27 21:03
József! No, és utalod is, vagy csak a felhő?
2 #15 gerry
- 2019-05-27 21:22
livia - te tudsz valamit?s_hihi
139 #16 jozsef toth
- 2019-05-27 21:27
116 #14 livia!
Igen utalom!
De csak kizarolag NEMZET POLITIKAI ugyekkel kapcsolatos disznosagai erdekelnek!
Nem erdekel Imre sexualis kapcsolata ,hogy hol es kivel.
Ezt Veraval KELL hogy kozoljetek!

Ezert NEKI KELL fizetni!:D
En ezert NEM FIZETEK:P
livia Meg nagyon fontos csak velem tudasd azt amit tudsz.
gerrynek 1 szotse!
O mindent ide feltesz;)

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.26 másodperc
3,890,931 egyedi látogató