Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Miért nehéz rendet teremteni Szíriában?

Külföld Ez is valami parajnás debil, összeesküvés-szagértõ lehet csak! Értitek? Nem? Akkor értitek! Aubrey Bailey, A Daily Mail olvasója egy rövid levélben foglalta össze a helyzetet a brit lapban.
Világos, mint a vakablak.

Még mindig zavaros, hogy mi történik a Közel-keleten? Hadd magyarázzam el. Mi az iraki kormányt támogatjuk az Iszlám Állam elleni harcban. Az Iszlám Államot nem szeretjük, habár az a Szaúd-Arábia támogatja, amelyet kedvelünk. Aszadot, a szíriai elnököt nem szeretjük. Támogatjuk az ellene küzdõket, kivéve az Iszlám Államot, amely harcban áll vele. Iránt nem szeretjük, habár Irán támogatja az iraki kormányt az Iszlám Állam elleni harcban. Szóval a barátaink egy része az ellenségeinket támogatja, az ellenségeink egy része pedig a barátunk. Továbbá az ellenségeink egy része valamely más ellenségünk ellen harcol. Mi szeretnénk, ha ez utóbbi ellenségeink veszítenének, de nem szeretnénk, ha az ellenük harcoló ellenségeink gyõznének. Ha legyõzzük azokat az embereket, akiket le szeretnénk gyõzni, lehet, hogy olyanok lépnek a helyükre, akiket még kevésbé szeretünk. És mindez azzal kezdõdött, hogy megszálltunk egy országot, hogy kiûzzük onnan a terroristákat, akik nem is voltak ott, egészen addig, míg oda nem mentünk, hogy kizavarjuk õket. Érti már?

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2015-12-01 20:26
Erdogan egész családja a terroristákat támogatja

Recep Tayyip Erdogan török elnök lánya a tulajdonosa annak a “titkos” katonai kórháznak, ahol – Törökország területén – az Iszlám Állam harcosai orvosi ellátásban részesülnek.
https://internetf...more-37715
75 #2 talpi
- 2015-12-02 03:50
Jisrael szintén ugyan ezt teszi ámerikai támogatással de õk a közel kelet "legdemokratikusabb"országa maguk szerint. Annyira demokratikusak hogy már lassan nem is lehet õket bírálni. Igaz itthon pedig annyi már Magyar hogy a II. Vh után nem volt annyi "parti-zan kis hazánkban. Pedig hirtelen voltak bõven. Igaz mind zsidó de ezt megszoktuk már hiszen 1848 ban is szerintük a szabadság harxban "lovas "csapatokkal vettek részt. :D :D :D

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.57 másodperc
4,460,707 egyedi látogató