Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Orbán Viktor: Rekordrészvétel mellett rekordgyőzelmet arattunk

BelföldNa a hülyegyerekek megint szavazgattak. A szavazatok csaknem 100 százalékos feldolgozottsága alapján hatalmas győzelmet aratott a Fidesz-KDNP az Európai parlamenti választáson. A szavazatok 52,26 százalékával 13 mandátumot szereztek. A DK 16,21 %-al 4 helyet, a Momentum 9,90-vel 2 helyet, az MSZP-P 6,67 %-al 1, a Jobbik pedig 6,42 százalékkal szintén 1 mandátumot szerzett. A Magyar Nemzet értesülései alapján már korábban megírta a majdnem teljes feldolgozottságú eredményt.

Európa a mi hazánk is, ezért meg akarjuk változtatni
- mondta Orbán Viktor miniszterelnök, a választási eredmények nyilvánosságra hozatala után.

A magyar választók három dologgal bíztak meg minket - mondta a miniszterelnök. Ez a három dolog:

1. Állítsuk meg egész Európában a bevándorlást

2. Védjük meg a nemzetek Európáját

3. Védjük meg a keresztény kultúrát

Az is kiderült - folytatta -, az emberek Magyarországon azt gondolják, hogy Brüsszelben változásra van szükség. Olyan vezetők kellenek, akik az európai emberek érdekét képviselik, akik tisztelik az európai nemzeteket és olyan európai vezetők kellenek, akik büszkék a 2000 éves keresztény kultúránkra - hangsúlyozta Orbán Viktor, aki megerősítette: számukra Brüsszelben is mindig Magyarország lesz az első, és mindenkivel együtt fognak működni, aki meg akarja állítani a bevándorlást.
Link

Hozzászólások

1349 #20 Nagy Levente
- 2019-05-29 22:02
Fkriszta, amíg így is megy a szekér biztosan! Aztán, majd ha a húzdmeg után kell jönnie az erezdmegnek, akkor Orbán "gyásznagyurat" akarommondani "násznagyurat" is leváltják, mint 2002.-ben. Valószínűleg ha jól tippelek nem Gyurcsányra, - mert ők, vagyis a DK ugyanúgy a Netanjahu féle cionista skót szabadkőműves páholyból "támogatott" ha jók az értesüléseim, mint a Fidesz-Kdmp. - hanem a Rothschild és Soros féle párizsi páholy által támogatott Momentum lesz a befutó, vagy egy másik csürhe! Lehet, azért eltelik még addig egy-két "választási" ciklus. Mert, azt ne gondolja senki, hogy itt Jancsira vagy Juliskára vagy akár Rostás Lujzára a kapitalista tőkések bármiféle döntést bíznak. Ez a játék legfeljebb látszat "népképviseleti demokrácia", ugyan már na!
198 #21 faeb
- 2019-05-30 19:56
Vian: "nagyon sajnálom azt a sok jószándékú, tisztességes, hívő (naiv) embert, kik reménykedtek a támogatott pártjaikban, vagy a csodában?. Őket, biz csúnyán átverték". Ne sajnáld őket! Majd 30 éve átverik őket és mégis...
267 #22 Perle
- 2019-06-01 14:57
Ne gondoljátok, hogy a szépségkirálynő választás teljesen tisztán működik. A versenyzők csaknem fele csal a mesterségesen felduzzasztott mellel, festett hajjal, ,mőszempillával, műkörömmel , a kilónyi vakolattal az arcukon. Ezek a sallangok nélkül kellene őket megmérettetni.
Az ország legszebb lányai részt sem vesznek ezen a versenyen Sokszor úton-útfélen százszor szebb lányokat láthat az ember, mint a flancos vetélkedőn. Az a verseny, amelyik szavazás útján hozza a győztest, már eleve csalásra alapul. Kinek mennyi a támogatója, mint a pártválasztásokon.
1349 #23 Nagy Levente
- 2019-06-01 20:57
Kedves Perle!
Ezért írtam, hogy teljesen mindegy milyen választást írnak ki ebbe a kibaszott zsidó farizeus "rendszerbe"! Akié a pénz azé a hatalom és ezért a választási győzelem is! De ne gondolja senki, hogy ez mindig így volt magyar honban és így is kell legyen! Mert nem!
267 #24 Perle
- 2019-06-02 14:17
Igy van, Levente. Majd meglátjuk, hogyan alakul a szavazás, ha a legjobb barát délről kidől a miniszterelnöki székből . Mert rezeg alatta a léc rendesen.
2 #25 gerry
- 2019-06-02 15:33
''Levente'' - hmmmmm, te ugye nem Levente király vagy álruhában? Csak kérdezem. Nem lenne új a nap alatt. s_hihi
https://youtu.be/... - ja nem te vagy, mert a király nem beszél (mer' megírták neki -s_huh- ámbár a szerencsétlen még olvasni se tud) ilyen csúúúnyán mint TE! (értsd "kibaltázott" )... meg nem beszélsz királyi többesben se.
1349 #26 Nagy Levente
- 2019-06-02 20:45
Gerry! Ha...ha...ha...ha! Ne viccelj! Úgy nevettem az első egy pár mondata után alig tudtam én is ezt már leírni! Lehet, hogy a hülyeség nem csak öröklődik, hanem ragályos is?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.80 másodperc
3,402,976 egyedi látogató