Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Ferenc pápa bocsánatot kért a romáktól

BelföldAkkor most már tudjuk részben mért transzpoltálták Csíksomlyóra. Cigányország és/vagy kitelepítés.
Bocsánatot kért egyháza nevében Ferenc pápa amiatt a hátrányos megkülönböztetés miatt, amely a történelem során a roma közösségeket érte, és amely a katolikus egyháztól sem volt idegen.

A katolikus egyház feje vasárnap egy görögkatolikus roma közösségbe is ellátogatott az erdélyi Balázsfalván.

Az egyház nevében bocsánatot kérek az Úrtól és tőletek azokért a pillanatokért, amikor a történelem során hátrányosan megkülönböztettünk, bántalmaztunk, vagy elhibázott módon, Káin, és nem Ábel tekintetével tekintettünk rátok, és nem tudtunk elismerni, nem tudtunk értékelni benneteket a sajátosságaitokban

– mondta a pápa.
Pont olyan megoldhatatlan, mélyen sistergő konfliktus, amelynek a pápa maga is része
Riportunk arról, mit is üzent Erdélyben a Magyarországon sorospápának csúfolt Ferenc a magyarországi magyaroktól ezer hosszú, de nehezen elszakítható érzelmi szálon függő hargitai katolikusoknak.

(MTI, kiemelt kép: Farkas Norbert / 24.hu)
Link

Hozzászólások

272 #1 Kameleon
- 2019-06-02 17:48
Róma-Romania-Roma: cigány = zsidó: http://magyarnemz...;c_start=0

The "Khazarian" (=kamu) bloodlines who identify as Jews clearly do not want the masses to know the truth about the Aryans and “the white race” they have lumped everyone with similar skin pigment into. In fact, there’s evidence to suggest their goal is to genocide what’s left of Aryan DNA on this planet. As Harold Rosenthal revealed about the Zionist agenda, here is a transcript of ADL President Abe Foxman’s speech about the destruction of white race and ZioNazi world domination.

August 25, 1998, New York, NY:

"Gentlemen. Welcome to the Second Centennial Meeting of the Learned of Elders of Zion. We have achieved all of the objectives expressed at our first meeting 100 years ago.

We control governments. We have created dissension among our enemies and made them kill each other. We have effectively silenced criticism of our affairs and we are the richest race of men on this earth.

Many of you are very busy men. Let us get to the crux of the matter. As masters of business, politics, law and most importantly … media, we are ready to implement our most important and ambitious program. One that will finally and totally remove from existence the impediments of our absolute control of this earth.

I speak OF THE DEATH OF THE WHITE RACE. The complete removal of all means of reproduction of the so-called Aryan race. Men, we now control the destiny of this race. It is now time to make sure the White race becomes extinct through miscegenation [incest] and having a virtually zero birth rate.

We have all enjoyed the vision repeated all over this world every day of THE LAST WHITE CHILDREN playing with little dark children and knowing that they are being set-up for their eventual destruction.

We can ruin THE ANCIENT PURE BLOODLINE OF AN ARYAN CHILD by convincing him or her of the altruism of begetting interracial children.

We must expose the race mixing of the urban centers to the suburbs and rural areas of this country.

More aggressive programs to integrate these areas are now underway through HUD. It is worth any price to annihilate the next generation of White children. We want every White father to feel the sting of having their children marry colored mates and produce biracial children.

We must use our power to discourage White men and women who still persist in getting together from producing more pure White children. They will be ostracized by not becoming part of the New Society of all races.

This will dissuade most of them. We will deal with the less cooperative goyim [non-jews] by murder and imprisonment.

Finally, we will SEE THE END OF THIS WHITE RACE. Impressionable White children will have their minds molded into the agents of their own destruction. Already, our efforts have succeeded in making the "men" of this race grovel at our feet.

Men, you and your ancestors have worked hard to make sure we would have the power to hold the destiny of this race in our hands. Now we have it.

Perish Aryan Goyim (cattle)!" [Applause]
End of speech.

Teljes írás: https://www.dtss....he-aryans/

Bátran kijelenthető, hogy a háború a tiszta-ősi-örökös vér ellen zajlik! A többi csak látszat:
1.) www.facebook.com/...9743100883
2.) www.facebook.com/...2392886951
3.) www.facebook.com/...3433800180
684 #2 atacama
- 2019-06-02 17:51
kaméleon ez így igaz mert igaz kezdetben vala a tíz köröm a bot a kő.. most már kifinomultabbak az eszközök..
272 #3 Kameleon
- 2019-06-02 19:15
"Feltűnően nagy érdeklődés övezte a Magyarok Világszövetségének mai napon megtartott sajtóértekezletét, amelyen ismertették a Magyarok VIII. Világkongresszusa keretében megtartandó, Eltörött a hegedűm című konferenciát, amelynek középpontjában a magyarországi cigányság szerepel majd. Az eseményen megjelent több cigány vezető, a Fővárosi Roma Oktatási és Kulturális Központ igazgatója, valamint a Kőbányai Cigány Kisebbségi Önkormányzat elnöke, akik bejelentették, hogy véleményük szerint ma Magyarországon 2 MILLIÓ cigány él." - MVSZ Sajtószolgálat 7426/120229 Forrás: ch-serverhosting....dmore=5407

Jeretyán vs Száva: "2 millió": youtu.be/CUbsjEC1...

"A feljelentés lényege szerint a magyarországi zsidó és cigány kisebbség kapcsolatot tart fenn cionista szervezetekkel és terrorakciókat szervez Magyarország alkotmányos rendjének megdöntésére." (2012. április 20.) AZÓTA SIKERÜLT? Vádolom a zsidó-cigány bandát: magyarnemzetikorm...;c_start=0

Most nézd meg az "igazolványod", hogy lett a "Magyar Köztársaság" nevezetű New Yorkban bejegyezett cégből, "Magyarország" nevezetű cég, ugyanott!

Kalergi terv - faji háború: magyarnemzetikorm...;c_start=0

Csak a videók miatt - cigány maffia:
www.facebook.com/...788308024/
www.facebook.com/...636459573/
1349 #4 Nagy Levente
- 2019-06-02 21:12
Jellemző a Pópától akatmmondani Pápától: Erdélybe látogat és a cigányoktól kér bocsánatot! Mert tőlük egyszerű! Mert mára, olyan rendetlenséget sikerült összehozni a szabadkőműves zsidó rabbiknak, hogy végülis ez nekik mármint a cigányoknak kedvező! Vagyis ahol megengedik lehet lopni, csalni sőt kötelező pl. választások! Aztán ha ezt jól csinálják, - ami nékik azért nem megerőltető - még eddig soha nem látott módon a vezetőiket legalábbis bőségesen megjutalmazzák. Ettől a bocsánatkéréstől már el is lehetett volna tekinteni! Nem számít!
Na de mi a helyzet a magyarsággal! Na az a bocsánatkérés pl. Trianonért, a teremtő rendért, nagyapámtól amit átélt a kommunista terrorért, a földért ami már a Mészáros Lőrincek meg a Csányi Sanyik kezében van, meg mindazon ezer más értékért, amely pénzben nem is mérhető és több mint ezer év alatt lopták, csalták, hazudták és manipullták el, azért már fájó lenne bocsnatot kérni. De nem is kell a bocsánatuk, mert ezektől, ezért nem lehet várni ilyet. Ugyanis több mint ezer év "munkájuk" - nevezzük inkább manipulációnak - veszne oda! Tehát ezt nem fogadom - vagy ha tetszik - fogadjuk el! Magyarorszgnak igazság kell, nem bocsánat!
"Nem kell nekünk a másé,
Egy porszem se a világból,
Csak magyar hegy s magyar róna,
Ahogyan az Isten rég kimérte,
Igazságot, igazságot, igazságot Magyarországnak!"
99 #5 MORMOTA1968
- 2019-06-03 05:07
Ha kitart még addig az emberi civilizáció és nem leszünk 10 éven belül Új Zsidó Birodalmi központ és nem lesz semmiféle háború országon belül, akkor a történelem megfogja ismételni önmagát, mint ahogy mindig is tette! Egy túlszaporodott népesség, amely már nem egy földrészről szorította ki elődeinket sok ezer éves történelmünk során, etnikailag úgy meg fog sokasodni, hogy egyszerűen eltörölnek minket erről a földről, őseink földjéről is! Vagy másik választási lehetőség a beolvadás a szaporább fajtájukba! Persze ebbe még beleszólhatnak cionék is és ők nem fognak olyan finoman és érzékenyen hozzányúlni a dolgokhoz, mint teszi ezt a még mindig oly megértő és ostobaságban, hiszékenységben utolérhetetlen magyarság igen naiv része! Csak két út létezik, melyiket választjátok? Feladás vagy takarítás? Én úgy látom, hogy itt megint csak egyezkedés lesz! Már nincs megfelelő jelzőm a fajtám önjelölt vezetőinek megnevezésére! Nem tudnák eléggé durván fogalmazni! Ahhoz még a magyar szókincs is kevés lenne! A zsidók szekértolói a kereszt-lények, ez eléggé egyértelmű és világos számomra! Számotokra is, gondolom? Mit lehet tenni az esetben, ha az ellenséged a saját fajtád birkái? Előbb ölnek le téged, mint hogy a "kiválasztottak" ellen fordulnának bármiféle módon is, hű katonái cionnak, életüket és vérüket áldozzák bármikor! Kivéve ha a hazájuk feldarabolásáról van szó, mert akkor van az az "APRÓ PÉNZ-JUDÁS PÉNZ" amiért kiesik a kezükből a fegyver! Sohasem fogom megérteni ezt az "ÖNGYILKOS-ÖNFELADÓ" hozzáállást, amit a fajtám képes produkálni bármikor! Hányingerem van! s_ezt-ni :os_ratata
139 #6 jozsef toth
- 2019-06-03 14:32
Es mikor fog azert kerni ;bocsanatot;,Hogy mind a 2 vilaghaboruba az altaluk JOVAHAGYOTT es az o engedejukkel felszentel fegyverekels_ratata olettek az embereket!!
961 #7 szabir
- 2019-06-03 15:37
ja lattam en es a tennap vki linkelgette ajutubon, a rak a belit egye ki
684 #8 atacama
- 2019-06-03 18:53
Mit? a rakabelit?:D:D
ja meg egy-két oláhot boldoggá avatott..
684 #9 atacama
- 2019-06-03 19:29
A Járjunk együtt! mottót és a Ferenc pápa Romániában, 2019. május 31.-június 2. feliratot azonban a román hatóságok fellépése nyomán le kellett takarni.
az oláhoknak nem tettszett
A románok nem tűrték a magyar feliratot a pápa ruháján
https://civishir....pa-ruhajan
1349 #10 Nagy Levente
- 2019-06-03 21:33
Atacama, "A románok nem tűrték a magyar feliratot a pápa ruháján" megint egy újabb gumicsont. Ezeket az eszközöket manipulációkat használja Orbán kormánya is háttérben a zsidó hatalommal, hogy a valóságról vagyis a valós veszélyekről eltereljék a figyelmet!
159 #11 vanyusha
- 2019-06-04 11:01
Cigányország és/vagy kitelepítés. Kárpátmedence teröletén orr-szagok nem léteznek ,aranypecsétes egyeesség: p apa viz jogán bír-ók .
II .bér-élők idő lopot rátelepőlő (izmaelikák só vám ado jog) aki cserélhető- menetekel békével .
199 #12 cico
- 2019-06-04 11:27
Otthon szoktunk erről "beszélgetni" és valahogy mindig ugyanoda jutunk: ha mint biológiai fegyverként, a zsimák felszaporítja a cigót, akinek tömege a birkákkal együtt lenyomja a nemzetet (ami maradt), majd a birkák mennek a vágóhídra, utána mit fog csinálni a cigóny? Mikor majd nem fognak neki adni? Mikor majd már nem fegyver lesz, mint most, hanem ugyanolyan zellenség? A zsimák nem fog meditálni ezen, jön a következő verzió: a cigóny takarítása. Mert ezek egy percig nem fogják eltartani őket, jöhet majd a vagonizálás. Szóval bocsánatkérés ide vagy oda, szép muzsikaszó,l a buta cigóny sem lát tovább az orránál. Sem.
139 #13 jozsef toth
- 2019-06-04 19:56
Azert ez is bizonyittek,hogy a BIRKAKNAK mindegy mi van irva a PASZTOR ruhajara:D
Mert ha 1 birka is tudta volna ennek az igazi lenyeget,ott hagyhattak volna a terepet az osszes PASZTORNAK es a roman jezetoknek!:@
Ezt a birkak ugyse fogjak komolyan venni!s_hee
Begetve mennek arra amarre terelik oket!:|

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.06 másodperc
3,392,380 egyedi látogató