Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Orbán Viktor: a kormány számít a zsidó közösségek támogatására

BelföldHát mé' nem a timbuktui nagyhercegbe botlott ez is bele? Persze, hogy számít rá, hogy minden gond nélkül be lehet vagonírozni a sok mocskos ganét! Erre én is számítok! Orbán Viktor miniszterelnök nagyrabecsülését fejezte ki Ronald S. Laudernek, a Zsidó Világkongresszus (WJC) elnökének a magyarországi zsidóság segítése érdekében tett erõfeszítéseiért.
A kormányfõ szerdán New Yorkban munkareggelin folytatott megbeszélést a szervezet elnökével; errõl Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetõje tájékoztatta az MTI-t.Link

Hozzászólások

75 #1 talpi
- 2015-09-30 22:05
Hogy ez a büdös cigány mit meg nem mer tenni egy seggnyalásért :) No de jön még "kutyára dér" ez mindenkire igaz.
80 #2 monguzking
- 2015-10-01 11:10
lauder is rajta van halállistámon--de szivesen megdögleszteném..megtehetnék azt a szivességét hogy összegyülhetnének egy csokorba judapesten hogy egybe elintézhetsem öket-boldoganhalnék ha ezzekböl a ganéjokbol pár tucatot pokolra küldhetnék
4 #3 Posta Imre
- 2015-10-01 14:28
A Lauder-kapcsolat

Az Organikus Építész, a Kabbala és a budai zsidóiskola

Ronald Lauder személye és magyarországi kapcsolatai a testvérblog, az Ördögûzõ utóbbi bejegyzései kapcsán kerültek a látóterembe. Idõközben kitört a botrány a Jobbik parlamenti felvetése kapcsán a nemzetbiztonsági kockázatot jelentõ izraeli állampolgárságú magyar politikusokról, köztisztviselõkrõl, ami még tovább fokozza a Lauder-kapcsolat megvizsgálásának aktualitását. Valóban veszélyesek-e hazánkra az izraeli állampolgárok, azok-e a legveszélyesebbek a cionista körökbõl, akiknek ilyen állampolgársága van, milyen magasra nyúlnak a hazai politikai életben e veszélyforrások kapcsolatai és vajon a Jobbik-e a legkézenfekvõbb politikai tényezõ az e veszélyes körökkel való TÉNYLEGES, nem színjáték jellegû szembeszálláshoz?

Az Ördögûzön közzétettem, hogy Makovecz Imre, a most szintén vitát gerjesztõ (botrányt keltõ?) Magyar Mûvészeti Akadémia alapítója kabbalista volt és többek között a sevillai magyar pavilonon is alkalmazott kedvenc jelképe volt a lefelé tükrözött menóra-életfa, amirõl kiderült számomra, hogy egy alapvetõ okkult, kabbalista, sátánista jelkép. Legalábbis a "fa" alsó fele egyértelmûen "pokoli" jellegû és Makovecz a sevillai pavilon kapcsán adott óvatlan nyilatkozataiban épp ezt az alvilági felet magasztalta. Ráakadtam, hogy egészen véletlenül ugyanez a fontos kabbalai jelkép, a menórásított élet+halál-fa a pesti Lauder Javne világi zsidó iskola logója, ami történetesen egész KK-Európa legnagyobb ilyen iskolája, ennek történelmi-demográfiai okait ismerjük. ( A Lauder Javne Iskola honlapja)

Iskolateremtõ személyiség...

Ki szeretne vele egy sötét utcában találkozni???
 Ekkor néztem kicsit utána, ki is Ronald Lauder, a Szponzor. Csak most tudatosult bennem, hogy a globális cionista intézményrendszerben és kapcsolati hálóban õ egy nagyon fontos szereplõ, kb. Soros "szines forradalom-csináló" alapítványaihoz hasonló szerepe van a szereposztásban térségünk oktatási intézményei terén (sok más fontos feladata mellett!). A Lauder Alapítvány Berlintõl Moszkváig, Varsótól Szófiáig szinte minden térségbeli fõvárosban mûködtet zsidó óvodát, iskolát. Szinte biztos, hogy ekkora hálózathoz már nem a saját családi cége pénzébõl szponzorál, hanem a globális cionista kassza erre kijelölt "arca". (Azért saját vagyonát 2011-ben 3,3 milliárd USD-ra becsülte a Forbes.) Egyéb nagy cionista alapítványok elnöke is volt/van, pl. az Izraelben faültetéssel foglalkozó, de eredetileg a cionista telepek számára arab földek felvásárlására létrejött legendás Jewish National Fund vezetõje volt, és jelenleg is elnöke a Zsidó Világkongresszusnak - nem akárki a "csapatban". Netanjahu nagy szövetségesének és támogatójának számít. (A "testvérpárt" Likud vezetõjéének...)
Hogy a küldetésének a zsidó identitás újjáélesztését tekintõ alapítvány által támogatott, létrehozott magyarországi Lauder Javne iskola logója a kabbalai sátánista "élet(+halál)-fa, melynek gyökerei között a Pokolban Lilith és Samael lakozik, az eléggé összhangban van azzal, hogy a Lauder Alapítvány logója meg nem más, mint "Bafomet fáklyája", vagyis Lucifer jelképe a sátánisták számára:


A bejegyzés folytatása

Lauder a közép-kelet európai óvodák, általános- és középiskolák mellett egy másfajta, róla elnevezett iskola, a Lauder School of Government, Diplomacy and Strategy bõkezû szponzora is Izraelben a herzliyai Interdisciplinary Center nevû "magánegyetemen", amit mindenki a Moszad intézményének tart.

A Jerusalem Post cikkébõl, 1999: A helyek kb. 15 %-át minden osztályban elit katonai alakulatok olyan végzõseinek tartják fenn, akik felvételi vizsgái esetleg nem látványosak, de számottevõ vezetõi képességeket mutattak fel. Az ilyen jelentkezõket személyes elbeszélgetésre hívják, és a korábban a Moszadot vezetõ Shabtai Shavit nézi át katonai személyi aktáikat a legigéretesebb jelentkezõk kiválasztása céljából.


Herzliya történetesen a Moszad székhelye is és érdekesség, hogy a város hazánk fiáról, a cionista Alapító Atyáról, Herzl Tivadarról van elnevezve. (Megdobban a magyar szív...) Ennek a Moszad-egyetemnek a természetes rekrutációs bázisa pl. a Lauder Javne?

Tömeggyilkos a színfalak mögött

Nem érdektelen számunkra, és a fenti iskolaalapítás fényében kicsit sem meglepõ, hogy Ronald Lauder a WTC-merénylettel kapcsolatos összeesküvéselmélet-dzsungelben teljesen elterjedt (és tényekkel, adatokkal, bizonyítékokkal alaposan alátámasztott!) nézetek szerint oszlopos tagja a sivatagi tevepásztorok bravúrjának álcázott akció mögötti cionista összeesküvésnek. Lauder New York állam privatizációs bizottságának elnökeként 2000-ben intézte el, hogy az állam privatizálja a tornyokat Silverstein és Lowi nevû fõcionista ingatlancápáknak, ugyanekkor más zsidó befektetõknek a Stewart volt katonai légibázist. Ez utóbbi az a hely, ahol a tornyokba csapódott két repülõgép útvonala keresztezte egymást és a konteók szerint itt leszálltak, kipakolták az utasokat (hulláikat) és üresen, kevés kerozinnal indították õket a tornyok felé, amiket a pincébõl robbantottak fel. Ezért kellett zsidó tulajdonban lennie a bázisnak és ezt is Lauder intézte.

Pragmatic Witness: 9/11: Israel’s Masterpiece
Ronald Lauder, a híres izraeli Estee Lauder milliárdos, aki a The Lauder School of Government, Diplomacy and Strategy-t építette a Moszad kiképzõközpontja céljára Herzliyában, New York Állam Privatizációs Bizottságának és New York Állam Privatizációs Kutatási Tanácsának egyaránt elnöke volt. 2000-ben Lauder elõsegítette, hogy a légierõ New Windsor, NY területén található Stewart légibázisát egy másik cionista, William Rollason és az õ National Express Group-ja kezeibe privatizálják.
Hátborzongató "egybeesés", hogy a tornyokba csapódó két repülõgép, a 175-ös és a 11-es járat útvonala a Stewart Légibázis területén keresztezte egymást pontosan ugyanabban az idõpontban. Minden valószínûség szerint a repülõgépek fedélzetén nem volt egyetlen utas sem és leszálltak a bázison, amely egy biztonságos, izraeliek által irányított végsõ ellenõrzõpont volt, innen küldték õket halálos küldetésükre. Lauder szintén hatalmát és befolyását felhasználva kezdeményezte és nyomta keresztül agresszíven az új koncepciót, hogy a WTC-komplexumot privatizálják a Kikötõi Hatóságnak.

(Amely aztán bérbe adta Silversteinnak és Lowynek.)

Georg Pataki, New York állam volt kormányzója egy régi vazallusa Laudernek, õ és neje is fizetett állásokban voltak nála.

Christopher Bollyn: The Israeli Connection to 9-11

Ronald Lauder,a Zsidó Nemzeti Alap elnöke és George Pataki, New York állam kormányzója Privatizációs Bizottságának volt elnöke a kulcsszereplõ, aki keresztülnyomta a WTC és a volt Stewart légibázis privatizációját, ahol az ikertornyokba csapódott két repülõgép útvonala furcsán találkozott. Lauder döntõ, bár nem emlegetett szerepet játszott a 9-11 elõkészítésében. Pataki felesége, Libby, legalább 2002 óta Lauder fizetési listáján szerepelt és hivatalos információ szerint 2004-ben konzultánsként $100,000-t keresett. A Village Voice szerint 1994 és 1998 között Pataki kormányzó kb. $70,000-t keresett Lauderhez kötõdõ társaságok elõtti beszédeivel.

A Világkereskedelmi Központ ikertornyai elleni merénylet (WTC, 9/11) izraeli megszervezése kérdésében egy jól öszefoglalt, áttekinthetõ, Lauder szerepét is tárgyaló ismertetés: 9/11: Israel did it


Ezek után nekünk érdekes, hogy Laudernek van egy közép-európai médiabirodalma is, a Central European Media Enterprises, ami amúgy érdekes módon épp Magyarországon nem ért el átütõ eredményt, míg a térségben sokfelé piacvezetõ.

Lauder magyarországi jobbkeze, fõembere, helytartója a médiavállalkozása élén pedig Baló György volt.
És itt visszakanyarodtunk kiindulópontunkhoz, a Jobbik és a cionisták, illetve a Jobbik és a manipuláció kérdéséhez.

A Jobbik-kapcsolat

Ennyi adat Lauderrõl azért kellett, hogy belássuk, nem elhanyagolható életrajzi apróság, hogy a Jobbik parlamentbe kerülését megelõzõ és MEGALAPOZÓ jelenség, Morvai Krisztina nemzeti ébredése, amely komoly antiszemita, anticionista színezettel rendelkezett, épp ennek a globális cionista elitfigurának a személyéhez kapcsolódik volt férjén keresztül.

Lauder és körei enyhén szólva kezükben tartották az egész világ, közte Magyarország médiaszektora nagy részét a Morvai-jelenség felépítése idején, ahogy azóta is. Ez a médiaközeg profi és gátlástalan, tökéletesen tudják, hogy akinek a véleményét nem szeretnék közvéleményformáló tényezõnek látni, azt agyonhallgatni kell, nem hagyni médiafelülethez jutni. (pl. mikor fogja az Index linkelni a Kitalált Újkort, vagy az Ördögûzõt???) Ez a közeg maximálisan tisztában van a negatív reklám értékével, tudják, hogy az a leghatékonyabb. Tehát ha a Jobbik bejutása elõtt és országos bázisa kialakulása idõszakában a csapból is az folyt 24 órán át, hogy Morvai egy rohadt fasiszta, aki veszélyt jelent a demokráciára és gyûlölködik a zsidók ellen, akkor

a médiumokat irányító cionista közeg pontosan tudta, mit akar, hogy õk most az indirekt módszerrel népszerûsítenek és nyilván parlamentbe juttatnak egy pártot.

A Lauder-kapcsolat révén nem legyinthetünk arra, hogy Morvai Krisztinának történetesen zsidó férje volt, miközben lehetett volna bármi más is, mert ez a férj nem Weiss Gusztáv szemüvegcsiszoló volt, hanem a WTC ügyben érintett, a cionista elit Belsõ Pártjához tartozó, Zsidó Világkongresszust és Zsidó Nemzeti Alapot elnöklõ, Moszad-iskolát szponzoráló Lauder hazai jobbkeze.

Hogy mire jó e köröknek egy nyíltan lefasisztázható párt jelenléte a magyar parlamentben, az a cionista körök történetét tanulmányozva nemigen kérdés. E körök mindig is bátran alkalmazták a saját maguk tömegek általi utálatára, mint erõforrásra alapozó technikát. Ahol a közvélemény zöme által utált ballib zsidó médiakutyák, a Bánók, stb. valakire uszítása garantált népszerûséget hoz a megtámadottnak. E közegben teljesen logikus, hogy a kurucinfó mögött állhatnak izraeli háttérmozgatók. stb. stb. A cionizmus saját propagandájával ellentétben nem a zsidó tömegek érdekvédelmi szervezete, a gonosz fõcionisták (az általuk kultikus okból manipulált) történelem során számos alkalommal vetettek oda zsidókat martalékul az általuk kreált, kiprovokált konfliktusokban, szívbaj nélkül használják kultikus áldozatnak a "magukfajtákat", amit az e körök által bevezetett, teljesen elégõ áldozatot jelentõ "Holokauszt" kifejezés is jelez! (Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a Jobbik a valóságban náci jellegû párt lenne! Csak azt, hogy még valóban olyat is képesek a cionista körök létrehozni, ahogy számos zsidópogromot, zsidóölõ merényletet is megszerveztek már "magasabb érdekbõl".)

Mindehhez egyáltalán nem szükséges, hogy a Jobbik politikusainak zöme errõl a háttértervrõl bármit is tudjon, illetve éppenhogy elõnyös, ha nem tud. Ettõl még tökéletesen alkalmasak a nekik szánt szerepre.

Azért nem mindenki lehetett ilyen beavatatlan, a kép az Európaparlamenti választások éjszakájának örömmámorában készült:Az Orbán-kapcsolat

NOL: "Orbán titkos tárgyalása Sukoróról?"
"A Népszava értesülései szerint a megbeszélést Estée Lauder fia, a Magyarországon is iskolákat alapító korábbi bécsi amerikai nagykövet maga kezdeményezte, mert meg akarta tudni az okát annak, hogy a Fidesz miért ellenzi hevesen az országnak milliárdokat hozó és munkahelyeket teremtõ kaszinóprojektet. Ronald Lauder az azóta külügyminiszterré kinevezett Martonyi Jánost kérte fel, hogy szervezze meg a találkozót."


"Kérte fel", vagy netán kiadta az ukázt??? Kihez köti erõsebb lojalitás Martonyit? (Kihez köti lojalitás Orbánt???)

Népszava: Orbán is tárgyalt Sukoróról? A Martonyi házában megtartott megbeszélésen az üzletember felvetésére Orbán Viktor állítólag azt mondta, hogy Magyarországon jelenleg négy ilyen jellegû kaszinóberuházás van elõkészületben, közülük Lauderé az egyetlen, amelynek ügyében tõle nem kértek támogatást, vele nem egyeztettek. Márpedig Orbán nem tûri el, hogy bár ellenzékben van, ilyen horderejû ügyeket nélküle intézzenek - hangzott el értesüléseink szerint.A találkozón a Népszava szerint részt vett George Pataki , New York állam korábbi kormányzója is, aki feleségével együtt régóta szerepel Lauder fizetési listáján és azóta kijelentette, hogy felveszi a magyar állampolgárságot és szavazni is fog :

Népszava: "Már az ügyészség keresi Ronald Laudert"

Ám a január végi találkozón - melyrõl még hétfõn a kormányfõ környezetének nem volt "tudomása", majd kedden már emlékeztek rá - nemcsak hárman voltak. Információink szerint Orbánon, a "házigazda" Martonyin és Lauderen kívül jelen volt George Pataki, New York állam volt kormányzója is. (...) Információink szerint Orbán az üzletember értésére adta azt is: Blumnál szívesebben látná a beruházásnál George Patakit.


Orbán szájkaratéja a globalista karvalytõke és intézményei elleni "szabadságharcról" csak a naív hazafiak megtévesztését szolgálja. Valójában csak annyi kifogása van a globalista cionista nagytõke ellen, hogy az néha kihagyta az aktuális gründolásokról való egyeztetésbõl... A szabadságharcos retorika a hívek kemény magjának megtartását célozza, közben nemcsakhogy találkozgat, egyeztet, alkudozik azon körök prominens képviselõivel, melyek ellen szavakban szabadságharcot folytat, hanem a sukorói beruházás befektetõi posztján kéri a globális szinten jelentéktelen, pitiáner kis csirkefogó Blum lecserélését a globalista cionista legfelsõbb körök fontos zsoldosára, a gátlástalan tömeggyilkosság megszervezésében kulcsszerepet játszó Nagy Gazember Patakira...

Alakul a lista?

Nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek?

Nem fontossági sorrendben:

1.Ronald Lauder (úgy tûnik, a magyar politikában és gazdaságban több hatalma van, mint 4-5 magyar miniszternek együtt, magyar állampolgárság nélkül is...)
2. George Pataki (már hazánkfia?)
3. Morvai Krisztina
4. Vona Gábor???
5. Martonyi János
6. Orbán Viktor???

és még sokan mások...http://kitalaltuj...solat.html

4.bp.blogspot.com/-lW8jd77QbGA/UL_X7yRL6NI/AAAAAAAAAa0/hwq3-DyngMM/s320/Megcsin%C3%A1ltuk%21.jpg
2 #4 gerry
- 2015-10-01 17:57
Ezt csatolnám ide: http://gerry.magy...readmore=3

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.56 másodperc
3,386,689 egyedi látogató