Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Lica újra brillírozott

GondolatokUCC. A vállalatok hálójában III. Link

UCC. A vállalatok hálójában IV. Link

Hozzászólások

69 #1 Szalonna
- 2019-06-12 20:35
Lica olyan mint egy sámán a videóban.:D

magyarnemzetikormany.com/pi-klub/images/news/nomadlica.jpg

Itt azért jobbs_hihi
Imre, itt elég gyötört voltál a munka áldásai miatt.
174 #2 victorya
- 2019-06-13 01:12
Még a gyermek születése előtt megkérdezik a választott neveket (fiút és lányt is). Ez általában a szülőágyon történik vajúdás közben. Illetve ekkor tolnak a szülő nő orra elé egy köteg aláírni való papírt, TAJ igénylőt, adószám igénylőt, lakcímbejelentőt, köztük néhány biztosításról szólót is, Babakötvényről, miegymásról. Tényleg nagyon humánus az időpont választás, nem? Vajúdás közben a nő nem teljesen ezen a világon van, a tudatállapot beszűkül, a születendő gyermekére és magára koncentrál, a külvilág történései " elhalványulnak". A gyermek még a " hajón várakozik a kikötőben" és már ott vannak első dokumemtumai. A tájékoztatás a nullával egyenlő- Ezeket alá kell írni!- Hangzik az utasítás, és jön egy újabb fájás, papírok gyorsan aláíratódnak- csak menjenek, hagyjanak már engem- alapon. Ott nincs arra idő, hogy átolvassuk, mit íratnak velünk alá. Aztán megszületik a várva várt gyermek, aki már egy csomó irattal rendelkezik. A kórházból alig érnek haza, az idillikus családi hangulatot megzavarja a postaláda tartalma. A néhány napos újszülött már (Csupa nagybetűs) névre szóló leveleket kap. És az édesanyja ekkor a fejéhez csap, hogy -Te jó ég, miket írattak velem alá? - Eltelik néhány nap és már meg is jelenik az ajtóban a biztosítós fószer kedvesen mosolyogva. Egy frissen szült anyának kèt szoptatás közt, hullafáradtan pont az ő hadoválására van szüksége. Kiderül, hogy a babakötvény alanyi jogon jár minden belföldi és külföldi gyermeknek.
https://www.allam...pirok/BABA
Aztán jobb esetben a kötvényt, biztosításokat negálják a szülők, s a biztosítós tovább indul egy másik célponthoz. Siralmas, ami itt megy...
1648 #3 Avian
- 2019-06-13 18:35
Szerencsére régen (1980 ig tuti) megvárták a nyugalmasabb idöpontokat meg a két szopi idöközben jöttek. Csak a kivonat volt a dolog lényege. A szüléshez pedig semmiféle engedély nem kellett hiszen az életmentö beavatkozásként ment 2 emberéletért. Nuku büró.
139 #4 jozsef toth
- 2019-06-13 18:57
174 #2 victorya !
Mind ehez csak annyit,hogy normalisnak modhato korulmenyek kozott ,alkohol,dragok ,es minden olyan ami orvosi beavatkozas soran mint gyogyszer mellek hatasa miatt MINDEN HOL az ugynevezett civilizat vilagba ezt semmisnek kell nyilvanittani!

Semmilyen dokumentumot amit ilyen allapotba iratnak ,vagy magatol irnak az illetok azt SEMMISNEK KELL nyilvanittani a birosagoknak!

Mivel NEM BESZAMITHATO Ilyenkor az emberi tudat!
63 #5 GP
- 2019-06-16 14:14
59 #6 Lica
- 2019-06-18 21:26
https://www.youtu...e=youtu.be
33 perctől Kubínyi Tamás véleménye.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.59 másodperc
4,615,364 egyedi látogató