Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Orbán fia bevonult a hadseregbe

BelföldMost akkor a prájdon fegyverrel fog valaglani? Mi ez? Felház? Isten is a fegyverek erejében bízik? Először a hücpe novák, most meg...én meg a harcos csak lesek, hogy saját kérésre sem hívnak? Benkő, mi a rabbi-szentség van már itt új-judeisztánban? Mindenki megőrült? Sie vis pacem...para bellum! John Wick 3. Bevonult a hadseregbe Orbán Viktor miniszterelnök fia, Gáspár, írta meg a 444. A Szolnok TV június 7-én megjelent, csütörtök estére elérhetetlenné tett Katonai eskütétel című videójában szúrták ki a miniszterelnök fiát, amint több fiatallal együtt, fegyverrel a nyakában esküt tesz.

A 444 a Szolnok TV leírására hivatkozva azt írja, a 22 honvéd kemény, különleges kiképzésen vett részt. A testnevelés mellett többek között tanítottak nekik katonai közelharcot, tájékozódást, valamint határvédelmi gyakorlat is szerepelt a programban, hiszen az illegális bevándorlás megállítása most ez egyik legfontosabb feladat.

Az eseményen, a közönségben, a hátsó sorokban ott volt Orbán Viktor is. Az eseményről készült beszámolók sehol nem említették, hogy Orbán fia is a katonák közt volt, arról se tettek sehol említést, hogy a miniszterelnök ott volt az eskütételen. A 444 azt is írja, hogy a megyei napilap online verziója, a Szoljon.hu a Google keresője szerint közölt egy galériát az eskütételről, de azokból a fotókat később eltávolították.
Link

Hozzászólások

1513 #20 Irrefutable
- 2019-06-15 18:42
A történethez tarzozik, hogy csak elment erre a honvédelmi táborra. Egyébként nagyon tisztességesen bántak ott velük, csak az IQ...az nem volt oly magas ottan. Szóval nem dőlt végül a kardjába. A kedvenc sztorim, az volt, mikor büszkén mutogatták nekik a szimulációs programjukat, kezdetleges grafika, kezdezleges program. Na a srácok kb. 10 perc alatt kijátszották. Na ja a PS nemzedéks_hihi
1313 #21 zoli
- 2019-06-16 06:12
Nos Kedves Imre,igen kíváncsi voltam arra,mit tudnak a szolgáló katonák.Remélem ez csak egyedi eset,de tartok tőle,hogy nem az,és tényleg szolgálók!
A gyerek jó ismerősöm,falubeli,jó szándékú,de ....
Két hónapja szereltem le az általad is áhított önkéntes tartalékos állományból.Téged nem hívtak be,engem behívtak.Nos leszereltem,mert a töketlenség,és a tájékozatlanság az egeket verte.Ott sem tartottam a pofám.Én aki lehúzott egy pár évet,figyelmezettem a missziót megjárt zászlóst,arra,hogy milyen hibákat vétett pl az EÁP-on-gyakorlás,és bemutató közben.Nem lettem népszerű. És még sorolhatnám.a "társaim" tágra zárt szemekkel figyelték mit szerencsétlenkednek egy tűz-pár előre vonásnál.Javítottam,mutattam,nem szerettek. Nos ilyen katonák védenek minket.Vagy nem....
1323 #22 Laplage2
- 2019-06-16 07:45
Nem az egészséges ember kell katonának, mindenféle ürüggyel elküldik az embert!
Mindegy nem katonákra van szükség, hanem harcosokra!!!!
8 #23 miskolcilaci
- 2019-06-16 22:45
Gondolom, valami zsibis lesz. -Kiválasztott-. Én elküldtem volna Ukrajnába a frontra. Kíváncsi lennék harcolna e? De inkább nem.
https://www.youtu...e=youtu.be

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.49 másodperc
3,405,827 egyedi látogató