Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Küszöbönálló világméretű újraindítás !

BelföldUgye már mennyire várjuk? Egy éves a "cikk" és már indulunk is...újra és újra, örökkön örökké! De most tényleg!
Hatalmas terv szerveződik évek óta, hogy óriási pozitív változást indítson be a bolygón.
Ez a törvényes igazságszolgáltatás bevezetését fogja jelenteni, hogy véget vessen a bolygó népessége és ökoszisztémája ellen folyó durva bánásmódnak.

Nekünk azért van már tudomásunk erről, mert bennfentesek információkat hoztak napvilágra, hogy így segítsenek minket felkészülni.

Itt van néhány fontos információ a tervvel kapcsolatban és arról, hogy te mit tehetsz, ha segíteni szeretnél.

Mit kell tudni erről az átmenetről?

Sok megválasztott tisztségviselő, cégvezetők, nagy bankárok követtek el az emberiség ellen szélsőséges bűncselekményeket, hatalmas pénzösszegeket loptak el, korrupttá tették a társadalmi életünket, a médiát, a pénzügyi életünket.

A bolygó felszabadításáért az Ellenállás szervezésében a hivatalos szervek bennfentesei le fogják tartóztatni őket és jogilag tisztességes eljárásban fognak részesülni.

A tömegmédia egyértelmű bizonyítékokkal fog szolgálni arról, hogy valójában mi történik.

A pénzügyi rendszer le fog állni 3, legfeljebb 15 napra. A pénzed nem fog eltűnni, egy új igazságos rendszer fog a helyébe lépni, amely több bőséget biztosít mindenkinek. A régi rendszer olyan virtuális adósságokon alapult, amelyek elrugaszkodtak a valódi értékektől, így lehetővé tette emberek egy kis csoportjának, hogy világszerte ellopják és manipulálják a pénzt. Ezért minden banki adósság elengedésre kerül.

A magánemberek és vállalatok között tisztességesen keletkezett tartozásokat továbbra is el kell ismerni. Az új rendszernek valódi (főleg arany alapú) fedezete lesz, hogy így biztosítsák a tisztességes kereskedéseket.

Hatalmas mennyiségű lopott vagyont fognak újra szétosztani minden embernek a bolygón.

Te mit tudsz tenni, hogy segíts ebben?

Egy békés átmenetben vagyunk, de lehet, hogy átmenetileg a közlekedés, az energia- és élelmiszer-ellátásban zavar lesz. Győződj meg róla, hogy elegendő készleteid vannak 3, legfeljebb 15 napra a szükségleteid fedezésére.

Maradj nyugodt. Ez nem statárium vagy államcsíny. Nem fognak előírni senkinek semmit. Nem lesznek megengedve véres bosszúk. Egy tisztességes igazságszolgáltatás a cél.

Tájékozódj. Kérj segítséget, beszélgess emberekkel, hallgasd meg a bejelentéseket, végezz saját kutatásokat.

A köztetek lévő konfliktusokat mesterségesen hozták létre az „Oszd meg és uralkodj” elvén.

Békében kell élnünk, mint testvérek. Ha tudsz, segíts, hogy mindenkiről gondoskodni tudjunk és hogy másoknak is meglegyenek az alapvető szükségleteik.

Ennek az eseménynek a pontos dátumát nem lehet megjósolni, de a terv jól halad. Békében kell élnünk, nagyobb bőségben és szabadságban. A korábban eltitkolt megoldások elérhetők lesznek az egész bolygó számára és hatalmas valódi humanitárius és ökológiai projektek kerülnek bevezetésre.

Felszabadítás most!
Link

Hozzászólások

1349 #1 Nagy Levente
- 2019-06-16 21:22
Ez nagyon hasonló az UCC törvények "szellemiségéhez"! Vagy ez egy újabb csapda, vagy tényleg létezik még a világos oldal a Földön is, szemben a sötétséggel! "Na majd kiderül, ha beborul!"
8 #2 miskolcilaci
- 2019-06-16 22:10
Bla bla... Bla. Erre még emléxem!

www.kepfeltoltes.eu/images/2019/06/380BIG_0012734244.jpg
165 #3 LM
- 2019-06-17 07:59
Nekem inkább Benjamin Fulford szagú a dolog.

Csak néhány észrevétel:
- Igazságos? Az hol igazságos ha azok akik tényleg hülyék voltak és hatalmas tartozásokat halmoztak fel (ismerjük a hitelből lakás de akkor már kocsit meg az asszonynak is mentalitást) azoknak IS mindent elengedünk?
- A vagyont szét lehet osztani újra, az egy pillanatnyi állapot utána a csatornákon ugyanoda visszafolyik, mert a tömegek értelmi képessége az ön és közveszélyes szinten mozog. Talán egyik királyunk mondta, amikor megkérdezték tőle, hogy néz ki hogy X csoport birtokol nagy földterületeket és Ő a király (és rajta keresztül a nemesség). A király visszakérdezett, hogy mit gondolsz ha szétosztanám a földet mennyi idő lenne míg az EGÉSZ X kezére kerülne. Na így.
- A komplett újraelosztási rendszert kell átkalibrálni, hogy a folyamatosan keletkező javak, jövedelmek legyenek igazságosabban elosztva. De ehhez EMBEREK kellenek akik képesek gondolkodni és FELELŐS döntéseket hozni

Ez egy ugyanolyan ökörség szerintem mint az összes többi plejádos, fulfordos, újkorszakos, újdimenziós kábítás. Ezt a rendszert nem lehet "átállítani" áttolni egy kapcsolót és akkor hurrá aranykor van, felépíteni sem így építették. Idő kell neki, meg kellene tanulni gondolkodni, el kellene kezdeni Embereket nevelni, elő kell jönni példamutatással, hogy van másik út és akkor talán van némi esély
1513 #4 Irrefutable
- 2019-06-17 10:07
Nekem meg a georgai köveket jutatta az eszembe. Egyébként olyan jókat szórakozok, mikor gumicsontoztnak a najlonok. Pár éve egy szolnoki ismerősöm( szerencsére már nem az) totál bezsongott, mert Asthar kapitány személyesen közölte, miszerint leállnak a bankok, és ő, két bankomatot is talált a városban, ami üzemen kívül leledzett.:D Azóta szorgosan jár az 50-es női rajongókörével a Mátrába, szupertitkos spiritualis gyakorlatokat végezni. Vagyis baromira komolyan veszi magát a pasas. Csak azt nem tudom, ha ennyi überbeavatottmagfialánya van az országban, akkor miért tartunk itt. Talán mert nincs? És adott egy végtelenségig elkeseredett embertömeg, akiknek kell valami szent küldetéstudat?
Nem véletlen hagyják őket légzőgyakorlatozni...minnél dilajabb meg haszontalanabb egy tevékenység, annál.nagyobb teret engednek nekik. Sok vizet nem zavarnak.
2 #5 gerry
- 2019-06-17 10:13
LM - tiszta Marx & Engels... :D

A címet olvasva nekem egész más jutott az eszembe;
KITÖL KELL MEGKÉRDEZNEM, HOGY MEGNYOMHATOM-E ÉN A PIROS GOMBOT?
1072 #6 fkriszta
- 2019-06-17 10:59
A linkeken visszakövetve a Cobra oldalára jutottam. Ez sem az aminek látszik :)
267 #7 Perle
- 2019-06-17 21:49
Ugyan már! Ki mit, mikor indítana újra ebben a globalista világban? Abban, amelyben egy szűk réteg dolgoztatja, szipolyozza ki a többi 7 milliárdnyi embertömeget?
Olyan mese ez, mint a túlvilági boldog élettel való kecsegtetés, szemfényvesztés..

Álmodik a nyomor, sajnos.:|
238 #8 bivaly
- 2019-06-20 05:49
Gerry !

Nem is piros ! Egyszínű mind ! És rohadtul keresik, hogy nehogy a katapult gombot nyomják meg.
75 #9 talpi
- 2019-06-20 18:28
Gerry, ne kérdezz senkit, nyomd :)
75 #10 talpi
- 2019-06-20 18:50
#3 LM
- 2019-06-17 08:59
s_grat

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 2.92 másodperc
3,410,850 egyedi látogató