Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Bizergálják a zidőt

TechnikaSzia Imre!
Remélem nem haragszol hogy így ismeretlenül is tegezlek, nem találkoztunk még élőben, bár egy korcsoport vagyunk. Üdvözöllek erőben, egészségben!
Mondhatjuk azt, hogy inkább tudományos vonalon mozgolódom, a politika oldala csak mint tömegpszichológia érdekel, megmondom őszintén annyira nem követem a közéletet, hogy néha azt sem tudom melyik makákóra kell gondolni a majomcirkuszból, amikor egy nevet hallok.

Hallgatván a múltkori fóti író-olvasó találkozód felvételét, megütötte a fülem az a fél mondat, arról, hogyan kerültünk el egy világégést 2010-11 körül. Hmm, mondom ez érdekes. Valamit sikerült megváltoztatni.

Ennek a történetnek több összefüggése lehet.

Volt egy magát John Titornak nevező ember, aki állítólag egy időutazó volt, legalábbis azt állította, hogy 2036-ból jött vissza egy hozzánk nagyon közeli alternatív realitásból. Lehet, hog?y ismered a történetet, sok konteós oldal feldolgozta ezt. John Titor egy amerikai fórumon válaszolgatott a kérdezőknek, elmagyarázta az időutazás fizikai hátterét, leírást, fényképeket is közölt a gépéről. Ami érdekesebb, higy az ő valóságukba (idővonalukon) 2011-ben polgárháború tört ki az USAban, amit csak a 2015-ben bekövetkezett 3.világháború szakított meg, amikor oroszország megtámadta nyugat európát. Mindezeket 2000 novemberében írta a fórumon.

Ezek a mi idősíkunkban nem következtek be, de érdekes módon több olyan hitelesnek tekinthető jós (vagyis olyanok akiknek jóslatai egy darabig 100% pontosak voltak), jóval 2000 előtt ugyanezeket az eseményeket vizionálta. Viszont ezek a jósok és jóslataik 2010-2011 után teljesen pontatlanok lettek, utána gyakorlatilag már semmi sem jött be ezekből.

Egy teljesen mas vonalon 2013-ra sikerült behatárolnom egy jelentős idővonal váltást (vagy valóság váltást), aminek mibenlétét ugya nem tudtam behatárolni, de nagyon sok apró időbeni eltérés keletkezett. Nincs semmilyen fizikai bizonyíték! Viszont az ember emlékező tudata megőriz olyan emlékeket, amik ebből az alternatív realitasból származnak, amik a mai idővonalunkon sose léteztek. Ezt a hatást mandela effektusnak hívják, internetes közösségek több száz eltérést fedeztek fel, gyakorlatilag ez egy nagyszámú emberi mintán végzett emlékezeti teszt, ami statisztikailag bizonyítja, hogy valami történés volt! Jópár emberen elvegeztem én is ilyen tesztet, teljesen sikeresen.
Azóta többször történt kisebb idővonalbeli divergencia, de ezek nehezebben kimutathatók csak, nem olyan jelentősek mint a mandela effektus.
Nem tudom ezeknek a változásoknak az okát, viszont a hatás ha nehezen is, de detektalható.

Ez így elsőre elég zanzás, ha nincs informaciód ilyen jellegű dolgokról zavarosnak is tűnhet. Bár úgy gondolom Neked ezek nem ismeretlenek.

Szóval csak szeretném megköszönni azt a fél mondtodat, mert nekem ismét visszaigazolódott valami a fenti katyvaszból.

Üdv: ...

Hozzászólások

159 #1 vanyusha
- 2019-06-20 19:03
upload.wikimedia.org/wikipedia/de/9/98/Bahlsen_TET_Warenzeichen.jpg
1592 #2 irokez
- 2019-06-20 19:51
Nem hallottam a mandela effektusról, meg Jhon Titorról, de ezt a többszöri váltást meg tudom erősíteni.
Csak egy zökkenés, mint amikor a vonat egy átkapcsolt váltón megy át és az ember csak áll értetlenül. A tömeg menetel tovább! De nem ennek kéne lennie, nem így kéne történnie! Aztán lassacskán bele-törödik az új realitásba míg megint egy váltás. Legbelül szerintem többeket nyomaszt az érzés tudattalanul is, már nem itt kéne tartanunk, már rég nem ennek kéne lennie, nem találom a helyem ebben a világban.
4 #3 Posta Imre
- 2019-06-20 20:02
Kicsit más, de mégsem annyira. Ma hívott Szűcs Eszter UCC kérdékörben. Angolt fordít és az egyik nyilatkozatban azt írják, hogy 1918-ig mindent eltöröltek visszamenőleg.
684 #4 atacama
- 2019-06-20 20:14
a múltat végképp eltörölni..?? ez ismerős.
1513 #5 Irrefutable
- 2019-06-20 22:27
Azért az emberek nem olyan bonyolúltak, és kiszámíthatatlanok, mint azt szeretnék magukról hinni. És ahogy a mostani írott történelmet, még a csúsztatásokkal is megnézzük, nincs új a nap alatt. Ez így nekem sántít..."jósolgat" a figura valamit, ami vagy bejön vagy nem. Ha nem, ott a mentőöv, de bíz az megtörtént csak hoppácska csúsztam az idősíkok között.
Viszont az emberiség rajongása a misztikumokért eltörölhetetlen. De nem is baj. Mindnekinek szüksége van egy gittre, ami az ővé, rágcsálhatja, közben jól érzi magát.
Igazából olyan előadókat kedvelek, akiknek minden rizsa nélküli mások által is használható tudása van és a misztikum egyensúlyban van a két lábon földön állással. 166436szorra is csak ismételni tudom magam. AZ ELME EGY ROPPANT ÉRDEKES SZERKEZET, TELJESEN VALÓSÁGOSNAK ÉRZÉKELTEZI VISELŐJÉVEL A MAGA ÁLTAL GERJESZTETT ÉRZETEIT.
Vannak ehhez szép szakszavak is pl. Szuggesztió, tömeghisztéria.
Nehogy már ne lássam vagy érezzem, mint a többi sok ezer létező.
Így aztán a sorozatos plagizálás végett kialakul, a vazze Józsi is publikálta, meg a Jeromos is meg Buga Jakab ..na akkor tuti így van, mert előadások, könyvek születtek meg és még a szomszéd Micike is ugyanezt mondja.
Szóval a legtöbb ilyen tan egy embercsoport àltal konszenzusos folyamatokon át kivajúdott abrakadabra vagy akár ábrák a dobra:D
1349 #6 Nagy Levente
- 2019-06-20 22:47
"A táltosok közös gondolattal kérdezték: Így van ez megírva - nem lehetne-e másképp?
A szellem erre ezt felelé: Minden jövendölés ókumálás (következtetés) a múltat meg jelent összekötő vonás folytatásán a jövő felé. Megírva semmi sincsen, mert minden megváltoztatható - ha nem fordultok el Istenetek-től és megszívlelitek az ősök intelmeit."
Máté Imre - Yotengrit II : A rábaközi tudók (sámánok) szellemi hagyatéka (200. o.)
238 #7 bivaly
- 2019-06-20 22:51
Irrefutable !

Látod, tUCC Te jót és jól is !
2 #8 gerry
- 2019-06-20 23:15
1513 #6 Irrefutable - lassan beérkezel abba a kõrbe amit rohadtul útálnak a szeretetrezgõ lelkiekben gazdag földi tünemények.
(Azt már tudom, hogy csicseri haragszik rád! - Mindig nézz a hátad mögé)
s_hihi
75 #9 talpi
- 2019-06-21 08:06
gerry
- 2019-06-21 00:15
Szoktam én is, viszont, legtöbb esetben egy legyek által lepet kupacot látok.
Ha nem akarok hátra nézni, akkor azért, mert tudom, aki ott van, abban bizalmam vagyon.
Viszont vannak esetek, amikor érzem, hogy nem az árnyékom van mögöttem, no az maradjon a legyekre.
1513 #10 Irrefutable
- 2019-06-22 17:19
Kedves Bivaly...és pont ma hoztam rendbe a sziklakertem:D
Gerry...dehogy haragszik csicseri...egy magasan képzett tudótól távol áll a harag.;) Legfeljebb nem egy nyelvet beszélünk, de az még nem ok a haragra. Egyébként mókás, mert ha a spiritualis tanarok elakadnak, csak megtalálják a telefont, hogy nézzem meg ezt meg azt.
Meg ácsi a bácsi...nem azt mondom, hogy ennek vagy annak ebben vagy abban esetleg nincs igaza...csak egy szöszület...
Van egy tan...miszerint ha sokan vagy csak valaki rosszat akar a másiknak, az esetlegesen hóttan rogyhat össze. Ugye milyen svarc gondolat? Na ha ez valóban imigyen lenne, akkor sok köz illetve magánéleti szereplő hóttan összerogyódott volna már réges rég.
Soha egy makkanásilag nem mondottam, hogy szeretetrezgő tanok nem működhetnek, csupán azt, hogy senki ne legyen hiszékeny úr, vagyis tessen ellenőrizni, kipróbálni, használni . Ha jó maradhat ha nem tessék elfelejteni.
137 #11 balu
- 2019-06-23 16:22
Gondolom nem vág ide, de 2012 óta hány "második Napot", ill. Nibirut fotóztak? Elillant az egész égitest?

Amúgy volt egy nagy időutazó, aki megírta az Alapítvány történetét, de mivel el akarta kerülni a támadásokat, direkt fiktív időbe helyezte el (ami praktikusabb, mint idősíkokat magyarázni). Egy másik csóka meg az 1980-as évek közepe tájáról adott meglehetősen riasztó leírást, de hálistennek, nála is elcsúsztak az idősíkok.
1368 #12 Karpatkanyar
- 2019-07-05 12:54
Idősíkok nincsenek párhuzamos univerzumok nélkül. Hogy ezekben az univerzumokban mi történik ezt érzékelni, legalábbis egyeseknek, hihetetlen. Hadoválhatnék a morfogenetikus mezőkről, melyek egyenesen 2 párhuzamos univerzumban élő intelligens lények kis csoportjai között jönne létre, de minek. A tudományos kutatói múltamban kellene keresgéljem, mikor halt ki ezen képességem.
Huszonéveim elején még azon töprengtem, hogyha az univerzum tágul, mivel az ősleves felrobbant, higy egyszercsak ez a tágulás lelassul, míg egy dott pillanatban megáll és visszafordul. Mi történik ekkor?
2 #13 gerry
- 2019-07-05 17:15
Kárpátkanyar - tudom, hogy nem vagy egy buta ember, de...

(Tudod, mi az amikor egy ember összeszorítja a fogait és hirtelen beszívja a levegõt? - általában úgy deffiniálják, hogy "felszisszent"!)

Ez utóbbi "hozzászólásod" elolvasásakor ezt tettem.
Minden magyarázat nélkül, néha azért kicsit visszafoghatnád magad! Persze nem azt mondom, hogy légy szerény - ezt amúgy se tudnád megtenni, de legalább ne fényezd annyira magasra nõtt homlokod... vagy ne mindig. Kicsít vakít.

Igen, tudom én is, hogy élnek ma is polihisztorok, de itt nem sok bloggol közülük.

"...hogyha az univerzum tágul, mivel az ősleves felrobbant, hogy egyszercsak ez a tágulás lelassul, míg egy adott pillanatban megáll és visszafordul. Mi történik ekkor?" - elmondod nekünk is, vagy titkodat megtartva, várjunk azt' majd kiderül?
6 #14 anzsi a macska hala
- 2019-07-05 19:09
Kárpátkanyar,
"az univerzum tágul, mivel az ősleves felrobbant, higy egyszercsak ez a tágulás lelassul, míg egy dott pillanatban megáll és visszafordul."
Ez egy kiváló logikus következtetés. De mivel a kiindulópont hibás, az egész brilliáns logika nem ér semmit. Az univerzum anyaga gyorsulva tágul, és a tudósok nem tudják mivel magyarázni. Nem működik a matek. ill. működik, csak nem hiszik el.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.77 másodperc
2,859,748 egyedi látogató