Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Posta Imre meghívó együttlétre

GondolatokNos, készül egy összejövetel, amiben számítok rátok, amennyiben számít ez még nektek. Nincsenek elvárásaim. illetve vannak, de azt már ti itt jól megismerhettétek. Link

Hozzászólások

1313 #58 zoli
- 2019-06-28 09:30
Hahaha!
Micsoda vihar keletkezett a biliben!!
Még mindíg azzal vannak egyesek,hogy majd a zsidók odamennek,és majd...Aggyal rendelkezők tudják,hogy ha kigondoltál valamit,és ha akarják,hát holnap tudják. Amúgy meg van itt jó néhány ember,aki ki tudja szimatolni a nem odavalót,ebben is biztosak lehettek.A túlzott paranoia káros az egészségre,meg a cselekvésre is.
Aki tud menni menjen,kell,hogy ismerjétek egymást.
Az én dolgom ennél nem fontosabb,de halaszthatatlanabb,ezért írtam ki nyilvánosan,hogy vagyok,de nem leszek.Aki megsértődik az meg jobb ha nincs ott.
Pacsi pá!
238 #59 bivaly
- 2019-06-28 18:14
Kedves Ilona T !

Mivel én nem vagyok Mindenki, ( bár be lettem sorozva Mindenki közé), teccene máá újra elmondani, hogy mit is teccik mondani ? Biztosan nagyon hülye vagyok ( egyeseknek csak hüje), hogy nem értem !?
Teccik tudni, én vagyok erre felé a nem értem, sem azt hogy miért, meg azt sem, hogy hogyan ?
Nyilván csökkent ( erősen csökkent !) szellemi képességeimből kifolyólag nem tudok ( tudtam) magas szellemi színvonalon szárnyaló szellemi nagyságokig feljutni, már a másodikon is alig kapok levegőt, ez a korral jár. Szóval eddig melyik szellemvilágban teccett nem jelen lenni, hogy csak most teccik itten hirtelen jelen lenni, Leonard(O) piktorral egyetemben ? Írásából ugyan tudom, hogy a youtube szellem(i) világában otthon teccenek lenni, én nem, mivel hogy, mint írtam is, nem vagyok Mindenki, tehát mint aféle tudatlan érdeklődöm csak.
Engem bizonyára nem teccett tanulmányozni, ezért tájékoztatom hogy itt én vagyok akinek soha semmi nem jó, mindennel mindenkor elégedetlen, állandóan dühöngök, folyamatosan vulgáris, sőt, obszcén vagyok, a többit majd hozzá teszi a Mindenki.

Eddig melyik sós lében tetszettek tartósítani magukat, hogy hirtelen itt teremjenek ? És éppen most ? És Imre balján a drága jó említett úr !?

Bár sokak szerint, aki nem tudja betéve a youtube minden kis és nagy hírét, kis és nagy szereplőinek nacionáléját, az mind hülye ! Akkor én ezek szerint hülye vagyok, nem úgy mint Mindenki !

Félre téve a nem viccet, igen jól érzem magam ebben az állapotomban. Főleg, hogy nem vagyok Mindenki.
És már megint volt pofám leírni ( nem egészen mert az kicsit sokkal durvább lett volna), hogy miről mit gondolok.
4 #60 Posta Imre
- 2019-06-28 18:22
Kedves Ilona, az az "oldal" itt már nagyon sok mindent megélt. Mamagéli Leonarddal VALÓ beszélgetésünket is. Itt a "r-égieknek" saját története, történelme van, amit sajátosan éltek meg. A "tiszteletet" itt minimum ki kell harcolni és az sem biztos, hogy elég lesz. Ez itt a hajó tőkesúlya.

Zoli, most beszéltük meg Orogával a "témát", te meg tudod, hogy hol kell lenned. Ott leszel és ez így jó.
1513 #61 Irrefutable
- 2019-06-28 18:52
Nyuszika bemegy a patikába: Csókolom van répatorta?
-De Nyuszika ez itt egy patika!:D
Szóval ez az antré erősen elcsúszott. Minthogy itt senki sem házal a szellemi tudományával( vagy akármivel) főleg nem küld fullajtárokat, aki aztán leszólja a házigazdákat. Ezt is teccik érteni? Ha már olyan magas szellemi szinten vannak.
Úgy gondolom Ön messzemenő tisztelettel lett fogadva, addig, míg el nem tetszett kezdeni erőszakoskodni, és lekezelően nyilatkozni.
Köszönjük szépen ilyenből volt már több csokorra való.
2 #62 gerry
- 2019-06-28 20:20
Félek SzentIlona megfenyegetett, hogy számolnunk kell "velük"... Az a hülye szeizmográfom! - Kaméleon, megvettem a kockás festéked - mikor festhetlek be :D - Imre, ugye Te is számítottál ilyesféle szellemi letámadásra és azért tetted fel a fenti képet. Ugye ez AZ a seprüd amivel idõnként ki szoktad tessékelni a kufárokat?

Tedd amit tenned kell!
8 #63 miskolcilaci
- 2019-06-28 21:14
Jelen van Mindenki Ilonája! Kellett ez nekünk? s_Hlp
1677 #64 IlonaT
- 2019-06-28 21:59
Kedves Imre, minden ok, nagyjából erre számítottam. A tisztelet Bennem továbbra is megvan, az alapból megvan :). Én nem harcolok, az a tisztelet, amit harccal lehet csak „kivívni”, nálam nem opció. A reakciókból pedig lehet tudni, hogy talált. Hogy hogy cseng le, az majd kiderül. Elvégeztem, amiért kértem a belépést, így nem kell többet hsz-t írnom.
A legjobbakat!
238 #65 bivaly
- 2019-06-28 22:05
Ilona T!

Naddon jó, naddon jó !!! Leereszkedtél, felhomályosítottál, beajánlottál, megdícsértél, ( be is nyaltál), munka elvégezve, elmész pá !?
Erősen beszartunk a gyönyörtől, ami nélküled nem jöhetett volna létre !
Na, ezért van itt Mindenki .
8 #66 miskolcilaci
- 2019-06-29 00:14
Kedves Ilona té! A megosztottság igen fontos! Nemde? Értem, tapasztalom. De a fizikai szinten önt sem kerüli el amiért másokat okosított!
Gyóni Géza: Csak egy éjszakára... - Gáti Oszkár
https://www.youtu...2nt0uXIJT0
Felfogta e?
1661 #67 Postaigen1010
- 2019-06-29 06:52
miskolcilaci

Egy ébredônek minden napra jut itt egy igen erôs gyomros... Köszönöm a linket.
s_f-ang
2 #68 gerry
- 2019-06-29 09:24
Itt meg szellemi megrökönyödéssel látom/hallom gépi felolvasó fordításban (angol eredetiböl?) Lyrai Leo d' Galakticus okosságait László Czunyi ajánlásával (szerencsétlen emberiség nem ezt érdemelné, vagy mégis?):
https://youtu.be/...7UfMB52oOo

Gyerünk emberek, lefekvéskor hallgassátok minden este, nehogy hülyén halljatok meg! (a monoton felolvasás hozzásegíthet a gyorsabb elalváshoz is)
Ha naponta lejátszátok, talán hamarabb eléritek a megfelelõ rezgésszámot a lebegéshez! B)
1513 #69 Irrefutable
- 2019-06-29 09:58
Jól van Gerry...majd annyira felrezegsz, hogy csinálhatsz te is olyan cuki előadásokat, mint a Braco gyerek. Csak kiállsz , lesed a népet az új frekiddel és kiugranak a bénák a tolószékből. s_kot
2 #70 gerry
- 2019-06-29 14:12
Irrefutable - amint láthatod a pillanatnyilag kiírt 3135 megynyitás, a hozzászólások azt mutatják, hogy jónéhány embernek felkeltette az édeklõdését a "Téma amelyik az utcán hever"

Nem egészen értem a célzásodat - illetve az irányát, de ilyen melegben nem is biztos, hogy jól értelmezném a "lesed a népet az új frekiddel..." részt, ezért nem firtatom.

- de ha már megszólítottál + az utcán heverö téma is elõkerült (pedig ha elhiszed lezárásnak szántam a fenti hozzászólásomat ehhez a cikkhez), folytatnom illik.
Amikor Imre feltette a képet a két oldalán álló ismerõsével, a jobboldali rögtön ismerõs volt - rá is keresem... Talált.

Imre döntéseibe két okból nem szólok bele, az egyik az, hogy nincs rálátásom (nem szokásunk egyeztetni arról ki-mit gondol vagy cselekszik) a dolgaira. A másik - innen csak kibic lehetnék olyankor amikor valamivel kapcsolatban megerösítõ vagy eltanácsoló véleményt mondanék, így marad számomra az a lehetõség, hogy a magam nevében mondok véleményt. Mindenkinek joga van ezt tenni, ha nem Imrét támadja - bár ahhoz is érezhet jogot, de azt kockáztatja, hogy Imre - ilyen esetben, mint tulajdonos - vétójoggal rendelkezve, kitiltja.

Na de vissza a földön heverö dolgokra - ugye mindenki látott már szarkupacot elpottyantani a járdán, vagy a füben egy fa alatt. Többnyire azonnal megjelennek a legyek, dongók és egyéb - szarszagra érzékenyen reagáló azon élõ akármik. Ha elzavarod õket rövid idõn belül megint egymás mellett fognak hemzsegni, döngicsélni és ameddig el nem lapátolja valaki a szart addig ezek is ottmaradnak.
"Szemtelen mint egy piaci légy" - ugye mindenki ismeri? (A kijelentés e-verziója nõi lelkeknek is elfogadható, illik a megkövetelt etikai kódex szabályaihoz. Nem úgy mint a "szarevõ" szavunk (pfujjj!) az bunkó dolog, még én is belepirulok néha. Szóval ezeknek a piaci legyeknek egy részét, nem a kitett, gyönyörõ vörös szinü disznó- marha- és más állatfajták husikája hozza lázba, fura ízlésüket más szagok vonzata vezérli. Imádják és ha kell bele is pusztulnak a szenvedélyükbe...

Ezek a legyek sosem adják fel. Áldozati helynek képzelik, ha kell minden erejükkel megvédelmezik kedvenc táplálék-oltárukat.

Együtt erõszakosak lesznek, és ez által számomra ellenszenvesek. Persze tisztában vagyok vele, hogy én is az vagyok a számukra. Egyikük másikuk mutáns lehet, mert azt veszem észre, hogy fullánkjuk nõtt, némelyik csak szúrni képes de a "legfejlettebbek" - szinte úgy érzem már logikusan is gondolkodnak, terveznek és váratlanul végre is képesek hajtani fullánjukat is használva egy támadást - ami sok esetben már embereket is lebénító mérget tartalmazhat.
Kegyetlenek, számítók és erõsek. A sok év ittlétem megtanított arra, hogy én is kegyetlen, és erõs maradjak. Ha nem vagyok erre képes akkor az oldalt rövid idõ alatt elárasszák az élõsködõk.

Nem tudom, hogy érthetõ-e a viszolygásom egy ilyen helyzetben ezért nem is várom el, hogy bárki egyetértsen velem, de ahhoz még jogom van, ha úgy látom, valaki vagy valakik túlságosan vehemensen kezdenek itt hepciáskodni, vagy bírálni minket akkor ugyanolyan erõvel - vagy még nagyobb energiával neki(k) ugorjak. Aztán majd kiderül kinek hol a helye.
Imre meghívására nem tudok elmenni, bár szívesen kiállnék egy vitára nagytudású Leóval*** , mert nyughatlanul lázadozó lelkem ilyenkor fejjel képes beleugrani egy vitába mi esetemben nem azt jelenti; "várd ki ameddig kifejtem a véleményem", ezt a stílust meghagyom azoknak akik szeretnek elõadásokat végigülni - én inkább a pankráció mellet teszem le a voksomat. A mottóm - ilyen esetben egy idézet a klasszikusoktól: "Aki szelet vet, vihart arat."
De ezt talán már észrevettétek néhányan. Az újszülötteknek meg úgyis minden vicc új amin - ha megértenek illetve ráéreznek akkor göcögve nevetnek, ha nem akkor csodálkozó, nagyra nyílt szemekkel néznek. Nekik még megengedett minden variáció, de egy felnõtt személytõl ennél jóval többet várok el.

Na pá, megyek lubickolni, már a fa lombja alatt is meleg van. A Lago di Lugano (olasz svájcban) vize - 15 méterrel elõttem viszont hüvös és símogatóan folyékony.

*** https://youtu.be/...
1513 #71 Irrefutable
- 2019-06-29 17:24
Gerry ..máskor kiírom mindig, hogy a humor helye volt. .
2 #72 gerry
- 2019-06-29 20:15
Irrefutable - akkor mégis jól tettem, hogy bíztam benned!
..de mi az a freki? - esetleg frekvenciára gondoltál?
- hát úgy nézek én ki mint Merkel???? :D
s_f-ang
238 #73 bivaly
- 2019-07-02 19:28
Gerry !

Mivel tanultam ( tanították nekem !) ábrázoló geometriát, kérdem, hogy milyen látószögre gondolsz ?
Oldalról egyértelmű, lehet, hogy a melled kicsit kisebb, nem rángatod a fejed, a hasad stimmel, és ha sapkát veszel, minden rendben ! Az nem biztos, hogy tudsz menetelni még !?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.08 másodperc
4,615,297 egyedi látogató