Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

MOST INDUL A HAJÓ (beszélgetés leonarddal)

GondolatokTudom, hogy vártátok már nagyon. Lassan folytatni kellene egyre tágabb körben. Világok találkoznak és kiderül, hogy nem is borult be. A nyafogás ezen és máson sem segít már. Tegyétek magatokat hasznossá! Keressétek azokat, akik megtalálhatóak! Link

Még valami, aminek semmi jelentősége nincsen, de az nagyon. Ma felhívtak a judapesti toborzó irodából (legalábbis úgy mondta a férfihang) mert megkapták a jelentzesem. Mondom, ez januárban volt még, mi tartott eddig? Én küzdenék soros gyuri ellen, de így, hogy? Azt mondták, hogy nem hoztam még az orvosit és a picológusi papírt. Mondom , arra vártam, hogy küldjenek jelet, hogy mikor és hova van jelenésem...szóval patt-helyzet. Menjek be az irodába, szól a fáma. Mondom, 21. század, csak küldjön már a doki.bubora egy jelet, nincs kedvem sétálni! Mail nem jött, vagy még nem jött.... De miért pont most? Mi történt? Nem sejtitek? Katonai nemzetbiztonsági szolgálat eddig ült a kérdésen? Ugyan már?

Hozzászólások

1513 #153 Irrefutable
- 2019-07-09 12:13
Arany!!! Big like!!!! "
Ma a legnagyobb kurva is hófehérben megy az esküvőre, mert szeretne olyan lenni... Attól még nem lesz olyan."
4 #154 Posta Imre
- 2019-07-09 16:14
Bivaly, akkor jó!

Arany neked is jár a pont.

Erről nekem ez jut eszembe: https://www.youtu...iaVtf4fsBU
1349 #155 Nagy Levente
- 2019-07-10 18:11
Kedves Arany!

Mivel "nem osztottak más lapot" és a "társadalom" sem "igényli", a tizenkilencre a további lapot (persze ehhez kellett hosszú idők és generációkon átívelő szocializáció, integráció és egyéb "agymosás" folyamatok "programpontok";) ezért toporog egyhelyben az is aki érzi és érti is a "változás szelének" vagyis az "újabb laphúzás" szükségességét és igényét!

Kedves Bivaly!

Lehet, hogy vakablakot próbálok beüvegezni és mint tudjuk a kutya is beledöglik a próbálkozásba, de ezt az ablakot nem én falaztam be és ha beledöglök, akkor is - ami rajtam múlik - megpróbálom lebontani ezt a falat. Mert azt viszont bizton tudom, hogy a fal mögött van olyan, ami miatt megéri a próbát. Abban igazad lehet, hogy ehhez a falbontáshoz mostmár egy élet is kevés, mert túl nagy az "ellenszél"! De akkor is...! Egyébként legjobb meglátásom szerint a "falbontás" egyedül nem, de közös akarattal sikerülhet, szerintem! "Csak" meg kellene érteni (jobban nekem is) és utánna értetni (a többséggel), hogy mi van a fal másik oldalán.
238 #156 bivaly
- 2019-07-10 21:27
Kedves Arany !

Köszönöm, hogy írtál ! És köszönöm, hogy azt írtad, amit !
Nekem pont ez a véleményem, hogy akkor maradok egyedül. Pont ! És maradok mindenkor, mindenkivel szemben őszinte, azt írom amit gondolok, arról amit látok, hallok, olvasok. Még pontosabban, nem írok sehová semmit, mert tökéletesen felesleges. Nem mondok senkinek semmit, mert tökéletesen felesleges.

És hagyom a vakokat a politikai korrektség alapján, hogy játsszák saját lelkük megnyugtatására, hogy ők látók !

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.45 másodperc
4,615,329 egyedi látogató