Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

MOST INDUL A HAJÓ (beszélgetés leonarddal)

GondolatokTudom, hogy vártátok már nagyon. Lassan folytatni kellene egyre tágabb körben. Világok találkoznak és kiderül, hogy nem is borult be. A nyafogás ezen és máson sem segít már. Tegyétek magatokat hasznossá! Keressétek azokat, akik megtalálhatóak! Link

Még valami, aminek semmi jelentősége nincsen, de az nagyon. Ma felhívtak a judapesti toborzó irodából (legalábbis úgy mondta a férfihang) mert megkapták a jelentzesem. Mondom, ez januárban volt még, mi tartott eddig? Én küzdenék soros gyuri ellen, de így, hogy? Azt mondták, hogy nem hoztam még az orvosit és a picológusi papírt. Mondom , arra vártam, hogy küldjenek jelet, hogy mikor és hova van jelenésem...szóval patt-helyzet. Menjek be az irodába, szól a fáma. Mondom, 21. század, csak küldjön már a doki.bubora egy jelet, nincs kedvem sétálni! Mail nem jött, vagy még nem jött.... De miért pont most? Mi történt? Nem sejtitek? Katonai nemzetbiztonsági szolgálat eddig ült a kérdésen? Ugyan már?

Hozzászólások

8 #134 miskolcilaci
- 2019-07-06 09:07
m.blog.hu/go/goodethungary/image/huxley.jpg
238 #135 bivaly
- 2019-07-06 09:54
És akkor érkeznek az alkalmazkodásra képtelen nagy tömegek, miközben meg vannak győződve, hogy rajtuk kívül mindenki hülye, mivel a normális kis létszámú egyedek nem alkalmazkodtak hozzájuk.
8 #136 miskolcilaci
- 2019-07-06 10:28
Bivaly, napi szinten! Egy korábbi munkahelyen az egyik dolgozó munkatársam gyakran mondogatta: „Hogy van az, hogy itt mindenki okos, én meg a hülye?” :-))
2 #137 gerry
- 2019-07-06 10:50
Laci - van ez így néha itt is! ;) (napi szinten:D)
1513 #138 Irrefutable
- 2019-07-06 13:17
Miskolcilaci....találtam egy videót amin egy szöszke szemüveges gyerek beszél az egységről, meg ilyenek...az te vagy, vagy névrokon?
8 #139 miskolcilaci
- 2019-07-06 13:33
Irrefutable! No, menjünk sorrendben: A szöszke az inkább a lányokra jellemző. Amúgy hetero! A szemüveges az stimmel, a gyerek... Így 50-felé anyukámnak még a kisfia vagyok! :P:Ds_Hlp
1513 #140 Irrefutable
- 2019-07-06 13:39
Neemm...akit láttam Mislolci Laci néven, max 30 éves. ( vagy baromi jó a plasztikai sebésze). Annyira okos, olyan jó dolgokat mond, azt hittem te vagy...:D( ezzel nem azt akarom momdani, hogy te nem mondasz okos dolgokat, de az a fiúcska valami szuper. ) Nekem fiúcska mert az öreganyja lehetnék, ha összejön az első randim. Szóval így ajánlom minden érdeklődőnek, Miskolci Laci2. előadását A földönkívüliektől a spiritualitásig, az egység törvényeB)
34 #141 valahun
- 2019-07-07 18:35
238 #142 bivaly
- 2019-07-07 21:13
Elvtársak !

Bárhonnan nézem, ez a hajó a békeharcban léket kapott, és elsüllyedt. Ez biza nem indul sehová.
Azért jegyek még korlátozott darabszámban kaphatók. Mint az ábra is mutassa ! Vegyétek, vigyétek !
1592 #143 irokez
- 2019-07-08 05:04
Bivaly, korai lenne még leírni azt a hajót!
Erős az ár, amivel szemben indulni kell, de meglesz az a plusz löket hogy ténylegesen elinduljon.
1431 #144 zsolt5000
- 2019-07-08 06:16
Az a hajó már indulni, "szokványosan" nem is indulhat....ezt lesznek akik érteni fogják,meg lesznek akik nem. https://www.youtu...Y51ibvtCdw
1592 #145 irokez
- 2019-07-08 06:46
Szokványos hajtóművel tényleg nem.
2 #146 gerry
- 2019-07-08 07:16
Hmmm.
Imre - csak muszály megkérdeznem; tényleg erre és ezekre van szükséged? - ha így érzed, akkor hozta (akárki) LeoLyra Galakticus-t és követõit errefelé.
(https://www.youtu...Sm6Bq-MrtA) - Amint látod, máris reklámoz. Remélem segíteni fog neked, nem állok az útjába. Szerintem itt az ideje, hogy egy kis szünetet tartsak a beszólásaimban. Olvasni azért fogom továbbra is, remélve, hogy nem tévedsz.

Zsolt5000 - Szégyenlem magam, de én vagyok az egyik aki NEM ÉRTI!
jég Madár vor 14 Stunden (https://www.youtu...uIwvPvSsgQ)
Posta Imre egy igazi költő! Új arcáról mutatkozik meg. Leonard pedig nagyon szépen, erőteljesen mondta el a verset, úgy, ahogyan kell! Ez a spirituális zene pedig gyönyörű! Köszönöm!

jég Madár vor 14 Stunden
"Mene tek el
Ha elfogy a szó, csak a sóhaj marad, mint kopasz fejnek a fésű, farönknek az acél, kőnek a véső. Immár késő. Minden gondolathoz lopnom kell a betűt, mint gombolyaghoz a cérnát, mit befűzve foltozom az igét. A tű fokán milliókkal száguldnak át gazok, s milliárdnyi fényév-sötétség gyújt nekik gyertyát. A viasz körmömet égeti, s ujjaimmal szívemet markolom. El kell menni a legvégéig és onnan még tovább! Ezért maradok, míg maradhatok s békésen hallgatom a háború zaját.

Posta Imre - 2016. október 11"


Light strike vor 14 Stunden (https://www.youtu...oElmgctMwg)
Az igazi harcos útja nem a bölcsessègèben rejlik. Hanem erőben , vèrben, bàtorsàgban.
|
|
|- jég Madár vor 11 Stunden
|- Light strike! Az erőhöz és bátorsághoz a bölcsesség is hozzá tartozik: Szakrális Alfa Hím: https://www.youtu...afL2UmG63w
|
|
|- Light strike vor 8 Stunden
|- Bizonyos esetekben igen kell a bölcsessèg. De a harchoz nem kell bölcsnek lenni. Hamarosan olyan gyilkolàs lesz amihez nem kellenek bölcsek. Az embernek ràkellene jönni kik az ellensègeik .


fenntartható Fejlődés vor 10 Stunden (https://www.youtu...MxyqaGIDqQ)
Tiszta idősíkban íródtak át a mintázatok... Néha a szemlélőknek úgy tűnt veszélybe kerültek a tiszta pillanatok.. Majd mikor ön-magjába tekintve állt fel újra a csatatéren, hárfák húrjait hallotta a távolból...A távolság mint idő hatott rá, mégis halhatatlan volt... Akkortájt a népek seregei felismerték egymást vezetőik szavai dörgedelemmel hatottak át tér- időt... Ebben a dörgedelemben nem volt harag, agresszió mert ki ismeri az erőt abban mindezek elvésznek. A vezetők tisztelve szerették népünket, a tisztelet mentén napként sugározták ki a térbe erejüket... Lendületes időszak következett az elveszett városok újra életre keltek... Felébredésükkel A jövő követei is visszatértek.. egyszerre történt mindez. Ismerték a visszatérés súlyát... tudták újra szükséges fogalmazniuk a létminőségeket itt ebben a történetben... Történeteik mindig sok szálon futottak, megszokták, hogy figyelmüket úgy helyezzék ki, hogy tereket s korszakokat fogjanak át... Újra és újra szembesülniük kellett a hitetlenek csoportjaival. A hitetlenek furcsamód mégsem voltak teljességgel hitevesztettek.. Hívhatjuk őket inkább "könnyen" hívőknek... mert miközben kardjaikat felemelve hirdették az igét a hirvivők ellenében aközben... igen gyenge pillanataiban meggyengült erényükben fondorlatos csapdákba estek... Ők maguk sem hitték el aztán azt a puszta tényt, hogy kaotikus pillanataikat a valóbani hitük hiánya okozta látásuk meggyengült mindenkit ki látott támadták... elárulták... hazugnak nevezték. Addig szőtték szövevényes ármányaikat...míg ebben a tévelyedett állapotaikban éberségük elveszett... Gondolataik többé nem voltak az övéik. Megteremtették maguknak azt a "fegyver arzenált" ami elől világkorszakokon át rettegve menekültek... Mert az egyet nem ismerték fel...A törvényt ami a harmónia törvénye, így teremtették be a térbe önmaguk árnyékvilágát s harcoltak a vélt ellenségeikkel... Csatákba bonyolódtak e őrületes és zűrzavaros álomvilágukban mit maguk hoztak létre...Ebben a tudatállapotban meg sem rezdült szívük húrja, hogy meghallják a Szeráfok énekét kik akkor ott és mindenkor és minden időben mellettük álltak ...Kik átjárókat tudtak volna nyitni nekik... Ön-magjuk befejezetlen s kétségbeesett emésztő létük ellenébe.B.
|
|
|- Light strike vor 8 Stunden
|- Na ez teljesen jó ahogy irod. Na vegre egy normàlis info ìràs ami nem mese vagy legenda. Erre volt pèlda csomószor így mostra is kell ez. Minden a maga idejèben.
1431 #147 zsolt5000
- 2019-07-08 07:39
Gerry!Azért írtam :-) Majd kiderül miért került a "képbe".....tán semmi sem véletlen.
238 #148 bivaly
- 2019-07-08 08:14
Gerry !

Az utóbbi időben már csak azt értem amit én írok ide, meg azt, hogy miért.
Ami meg a költőket és versmondókat illeti, rímfaragó milliárd, költő az kevés, verset is csak kevesen tudnak mondani, a többi csak felolvassa fejből a mások írását. Az egyszerű és érthető gondolatok közlése nem kíván misztifikált, rózsaszín működöt, az csak látvány a színen, hogy ne lásd a mögöttest, mert lehet, hogy a király klottgatyában van, és fakarddal hadonászik. Vannak szükségszerűen kétértelmű kifejezések, de itt annyira egyértelműnek kellene lenni, hogy az olyan hülyék mint én is, sejtsék legalább, hogy mit nyomnak a szeme közé, meg a fülébe ! Azért tettem fel pár kérdést evvel kapcsolatban (is) magamnak, és meg is válaszoltam. Manapság a varázsló, és próféta szakmában nagy a túltengés, a cirkusz létszáma mára meghaladja a közönség létszámát. Erősen egészségtelen arány. De, ha ők így gondolják jónak, legyen ?! A Macbeth-re élőben nem veszek jegyet, és ingyen sem kell.
51 #149 Skorpio58
- 2019-07-08 19:29
"Szó bennszakad, hang fennakad,
Lehellet megszegik. -
Ajtó megől fehér galamb," még az üzifalon is !

Mi a helyzet?
gerry reggel kulcsra zárta az ajtót? Ezt a drága hozzászólót még kihagytad innen,Szakrális ALFA HÍM.
https://www.youtu...afL2UmG63w
SzívTudat Eredetek Teremtői Központ.
Ezt ha megnézitek az ajtó reggelig így is marad , szerintem. https://www.youtu...X3QKR7Xb0U
4 #150 Posta Imre
- 2019-07-08 19:31
Gerry, most erre mit mondjak, írjak? Dolgozom lényegében egész nap és akkor érzem igazán jó magam, ha nem kell mások kétségeivel, gyötrődéseivel foglalkozzak. Ha jó, ha nem jó. Mit akarok, mit nem, most lényegtelen szempont, ahogy 10 éve is az akaratom határozta meg azt, hogy most még vagyunk, ahogy vagyunk, most nem az akaratom ideje van. Látok, hallok, figyelek. Ha holnap orbán szavalja el valamely "veresem", akkor mi történik? Vagy, ha a Skorpions játssza el gitárszólóban, akkor már illumináti leszek? Olyan vicces dolgok ezek. Ott voltam Karaulnál, senki nem kacarászott és sértődött meg ezen. Vagy mégis? Volt itt tengeralattjárós is és szóba elegyedtem rendőrgyilkossággal mostanában vádolt és elítélt személlyel...és...? Ma hívtak ugynebben a kérdésben, hogy akkor nekem mi a "fontos" és kérdeztem, hogy mondjuk orbán, vagy gyurcsány, esetleg zazri, vagy pataki attila lehet -e a pattronusom, ha úgy gondolja, az nem gáz-e? Esetleg Putyin valamely hasonmása sem gond? David Icke-vel akartam közös interjút. Ciki nem? De! Én olyan jól elvagyok ám magamban, csak tudjátok és most is mosolygom közben, ahogy Bivaly is szokja tenni. Kicsit rendbe kellene tenni az érzelmeiteket! Ma egy jó nagyot vakoltam, egyébként és az a jó ebben, hogy közben eszembe sem jut, hogy éppen ki és mit gondol, képzel és miről. És ez jó! Holnap megkeresem a judas priest, hátha elszavalják valamelyik zsengémet, tán még sláger is lehet belőle. Értem én, hogy féltitek a nem tudom mit. Én is "féltem", csak nem tudom mit.

Ja, láttátok a Pókember legújabbját? Parker fiú az illúzióval küzd, mely egy bosszúéhes "hős" képében jelenik meg és megidézi az "elemeket", mit tűz, víz, levegő...és ezekkel kell virtuálisan megküzdeni. Világunk egy zűrzavar és benne a rend az abrosz, mely elfedi a káoszt. Erre lehet teríteni.

Zsolt, Gerry pontosan érti ezt. Nincsenek véletlenek. Ha vannak sem velem fordulnak elő.
238 #151 bivaly
- 2019-07-09 08:03
Scorpio !

Erőt vettem magamon, és megnéztem mind a két videóból egy darabot. Azért csak egy darabot, mert ennyire voltam képes kínozni magam, annyira ellenszenves az egész, az a alfa hímes izé simán taszító, úgy, ahogy van, szerzője igen elégedett, soha nagyobb lelki kielégülése ne legyen, de a második videó szőke nője, na ott már azért ölni kellene ! Egy konzumidióta megnyilvánulása kamera előtt. Szupi, izgi, juj de jó, nahát, meg amit akartok. Amúgy szuper szakrálisan, és újra nézve az Imre videót, már éreztem is, ahogy szétterjed az egész Kárpát medencében a rosebb se tudja mi, de az nagyon ! Úgy szakrálisan, az ébredők számára, és a háttér hatalom által támogatva ! Biza !

Azért én csak maradok továbbra is átlag hülye, értetlen, az ébresztésre teljesen alkalmatlan. Legalább ezt képes vagyok felfogni, hogy magasabb szintre teljesen alkalmatlan vagyok. Régóta tudom, esetenként tériszonyom van, még leesnék.

Imre ! A Frontin, meg a Xanax ott áll melletted ! És két kanállal bevettél belőle. Önként ! De Te tudod, én meg csak nézek mint a moziban.
393 #152 Arany
- 2019-07-09 10:17
Kedves bivaly!

Ott tartunk, ahonnan elindultunk, és az előrelátó "jóslat", mintha semmit nem érne...
Ha a szavak már nem azt jelentik, amit valójában jelentenek... No ott kezdődik a baj. Fejekben is meg a lelkekben is.
Szakralitás... Emlegetik, mintha tisztában lennének a valódi értelmével, éppen úgy, mint a Szent Korona, és a magyarság valódi lényegét.

A ruha teszi az embert... Ezt mondják. De már ez sem igaz ott, ahol a mimikri már általános, mert ruhát cserélni mindenki tud, legfeljebb úgy áll rajta, mint tehénen a gatya, mert a benne való nem alkalmas a viselésére. Ha pedig mégis, akkor valóban beszédes.

Jelképek, tetoválások, és valójában hol itt a tiszta forrás???
Tudja a valódi értelmét aki egy életre megcsináltatja a testén?
És azt is, hogy a látványon túl is vannak következményei?

Már elmúlt az az idő, amikor fél szavakból is értettük egymást, túl tágra nyílt az olló, és az igények elszálltak sokaknál.
Rekkenő hőségben kacagány, és a nőkön földig érő fehérség. Valamikor jelentett valamit...

Ma a legnagyobb kurva is hófehérben megy az esküvőre, mert szeretne olyan lenni... Attól még nem lesz olyan.

Aki nem fogalmaz pontosan, és konkrétan, az egyéb aljasságokra is képes...

Nekem ma csak ez számít. Még akkor is ha megutálnak érte. Akkor inkább magányos maradok, és így legalább jó társaságban vagyok...

Sajnos már semmin nem lepődök meg.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 2.28 másodperc
3,517,631 egyedi látogató