Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kedves Imre!

GondolatokCikk a kuruc.info-n: 2 millió roma Magyarországon + megalakult a cigányok hadserege + az én tippjeim, hogy miért hívtak fel téged a hős honvédők

Arra az esetre küldöm a lenti linket, ha esetleg még nem jutott volna el hozzád a hír: a tavalyi, a 2 millió magyarországi zsidóról szóló nyilvános bejelentés után, itt a 2 milliós magyarországi cigányságról szóló önvallomás, valamint állítólag a cigányok elkezdték toborozni a tesóikat az őket elnyomó, csúnya, gonosz, rasszista, magyar nácik ellen felállítandó hadseregükbe.

Miért mindig én találom meg ezeket a híreket?

A cikk lényege ez:

Megalakult a roma haderő

- sok ezer fővel vannak készenléti állapotban,
- kétmillió "roma" van Magyarországon, van emberanyag bőven,

A cikkben lévő videóban látható a cigányok generalisszimusza. :) Nézd meg, érdemes!

Link

Olvastam a blogodon, hogy felhívtak a Cahal judapesti toborzóirodájából, és hogy ötleteket vársz, hogy miért pont most reagáltak a jelentkezésedre.
Az én tippjeim az alábbiak:
1. Biztos látták, hogy nagyon ráérsz nyári tábort szervezni meg hajókázni, és gondoskodni szeretnének róla, hogy ne unatkozz, továbbá esetleg látták a videókon, hogy úgy érzed magad, mint akit medvehájjal kenegetnek, és ezért szerintük itt az ideje, hogy bezupálj náluk a speciálisan neked készítendő gőteszem-kígyófog-békazselé-letörtgyíkfarok-varázsgomba-sárkánykarom összetételű huszárlevesükből.
2. A két hír összefügg (mármint a telefonhívás és a magyarok provokálása a roma Wellington tábornokkal a kurc.info-n), mert arra gondoltak, hogy mivel éveken keresztül kifejezted, hogy milyen nagy kedved lenne egy országos nagytakarításhoz, most megadják neked a lehetőséget, hogy hasznossá tedd magad a leendő magyar-cigány puccentoválási vetélkedőben, míg ők hátradőlve nézik a lomtalanítóshow-t a fotelből...

Hozzászólások

1313 #1 zoli
- 2019-06-30 08:49
A cigányok felfegyverzése nem mai keletű dolog.Cigánygárda,és hasonlók...No akkor mi van?
Fegyelmezetlen csürhe,nem alábecsülés,(Szun-ce),de valóság. A fegyelmezett parancs végrehajtásra nem alkalmasak.Aki volt katonai bármilyen szintű vezető,az tudja,hogy a fegyelem az első fegyver.
1368 #2 Karpatkanyar
- 2019-06-30 16:14
Hol a link?
Szun Tcu: Ne becsüld le az ellenseget, hanem kutasd ki!!!
80 #3 monguzking
- 2019-07-01 06:58
Szerintem elindult egy olyan folyamat is hogy cigany fiatalok megprobalnak beepulni tarsadalomba,nem akarnak segelyen tengodni hanem penzt akarnak keresni hogy meno cuccokat vasarolhassanak---suzukiban is egyre tobben dolgoznak,persze mas kerdes hogy nincs tudasuk s nehez munkat nehezen birjak de ez ugy latom hogy nemcsak cigany fiatalokra hanem magyar fiatalokra is igaz valamint az is hogy nemcsak ciganyok ertelmi kepesseguk alacsony hanem azzok tersegekbol szarmazo magyar fiataloke is gyenge....ebben a rendszerben nem megoldhato a cigany problema...a rendszert kell megdonteni,uj vilagot letrehozni
159 #4 vanyusha
- 2019-07-01 12:55
Megalakult a roma haderő - sok ezren készek fellépni a szélső-neonácik ellen, hogy ne legyen új Hitler-korszak
Alább tekinthetők meg az ideológiai alapvetések, a lényeg: a sátánista, szélső-neonácik indokolatlan kegyetlenséggel nyomják el a szegény romákat, újabb Hitler-korszakot akarva, ők nem fogják hagyni, sok ezer fővel vannak készenléti állapotban, kétmillió "roma" van Magyarországon, van emberanyag bőven, csoportok jelentkezését várják, ráadásul még a Jóisten is velük van.forrás:
https://kuruc.inf...


Az ukrán neonáci rezsim .......

A másik náci rezsim, Benjamin Netanjahu miniszterelnöksége alatt Izraelben..
http://postaimre....3#comments
Hiv:Küszöbön a valuta újraindítás,
852 #5 Borus Demeter
- 2019-07-02 14:58
Mint néhányan tudjuk a kuruc.inf... a zsidónemzeti ratyikálisok szócsöve, így azt is tudjuk, hogy ez a a czikk a magyarok és a czigányok egymást gyilkolására buzdítja az oktalan szavazóbirkákat!
116 #6 livia
- 2019-07-02 20:52
No, én is olvastam, meg kb számolni is tudok, kalkulálni. A baj, hogy ezek sík hülyék, még akkor is, ha tudják nyomogatni a gombokat.Tanulni lusták. Megkérdeztem egy cigány lányt, miért nem tanulsz, válasz: Minek, a parasztnak? No, magyaráztam neki, de szerintem csak feleslegesen. No, néha a szó úgy odaég. Most nem érti, de folyton visszatér, mondjuk álmában. No, nem vagyok már idealista, az csak úgy fiatalon voltam.Ma már csak realista. Előjött a latin tudásom felfelé a hegyen, úgy az unokámmal beszélgetve a mai nap. a spártaiak jöttek szóba. Itt fekszünk... Megcselekedtünk amit, megkövetel a haza. Ja, nekik azt tanítják, hogy spártaiak buzik voltak. Mert így tudták egymást megvédeni. No, én meg a spártai harcosokat védtem meg. Az utolsó hős én vagyok. No, ez csak úgy viccesen.
238 #7 bivaly
- 2019-07-02 21:24
A cigány akkor bátor, ha sokan van egy ellen ! Nem ember, állat ! Csak ugye nagyon nem mindegy, hogy a borsodi baromról vagy valamilyen börtöntöltelékről beszélünk, vagy a legkultúráltabb egyéb, más cigányokról, akikkel semmi baj, leginkább az ( nekik !), hogy előbbiek alapján határozzák meg őket ! Volt, és van cigány barátom, akik az utóbbiakba tartoznak, és egy életen át szenvednek, az előbbiek miatt !!!
80 #8 monguzking
- 2019-07-03 07:33
Bivaly az a nagy gond ha borsodi s egyebb elmaradott tersegek barmairol beszelunk akkor nemcsak a ciganyt kell odaerteni mert ahhol magyar kisebbsegbe kerult ott ugyanolyan melyre sullyedt mint cigany....itt suzukiba ugy latom hogy nemsok kulonbseg van ertelemben onnan szarmazo cigany vagy magyar fiatal kozott...
2 #9 gerry
- 2019-07-03 09:59
monguzking: Ez a környezet hatása az egyénre! :|

Itt, a környékemen csak szuperokos emberek élnek!:D
7 #10 virag
- 2019-07-05 18:40
Budapest tele van ennek a plakátjával:
http://dikhtv.hu/
2 #11 gerry
- 2019-07-05 20:27
virag - nekem nem kell a szobámba a TV - elég, ha a plak'aton látható nõ jön el egy estére! (Fújjjjj Gerry, hogy te milyen cigány-kultúrellenes vagy! - ezt súgja a belsõ énem, pedig nem így van, igenis én az élõ, személyes emberi kapcsolatok hídját szeretném felállítani, nem csak a képernyõn látható müsorokat bámulni. Remélem férfitársaim ebben egyetértenek velem.)s_hihi
75 #12 talpi
- 2019-07-08 20:32
gerry
- 2019-07-05 21:27
Szerintem pedig jobb lenne ha tv-d lenne nem egy ilyen, két lábon járó dögevőd. Azt ki tudod kapcsolni, ez viszont a bandáját két nap múlva a nyakadra viszi.
Volna Dikh tv-d azonnal :D
238 #13 bivaly
- 2019-07-08 20:53
Gerry !

Ahogy a Talpi mondja, első este lehet, hogy ő megy, de másnap már érkezik a stáb is.
De nem néztétek meg a műsorajánlatot ! Van ott dikhmá minden, de dichmá egy nagyon érdekes , Jakab István, Shalom, keresztény műsora !
75 #14 talpi
- 2019-07-09 06:35
Mindkét szerveződés "martalóc " csapat nem haderő, vagy netán katonai viszonylatban említhető egység.
Feladatuk a fosztogatás és a civil lakosság vegzálása.
Megemlíteném, Soros Gy. egyik tv interjújában elhangzottakat,/lehet nem szó szerint, /
" mit csináltak a háború alatt Budapesten?"
- édesapámmal begyűjtöttük a zsidók vagyonát, nehogy idegen kezekbe kerüljön,
- és a háború után ezeket vissza adták?
- ugyan mit képzel, dehogy, egyrészt, nem volt kinek, másrészt, akkorra már nem voltunk Budapesten, amerikában éltünk,
no szóval akkor mi is van?
Ezt, egy amerikai társaság riportsorozatában mondja el.
Ezek a "gárdák" pedig, mármint a dikkhshalom ugyan ezt fogja tenni, és semmi kegyelem senkinek.
267 #15 Perle
- 2019-07-16 22:32

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.05 másodperc
4,610,867 egyedi látogató