Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Orbán Viktor vezeti az Európa fazonját szabó emberek listáját

BelföldTalán karmikus, emblematikus jewrópára, hogy egy zsidó-cigány, Putyin pincsije lesz az "EU" díszfaxa. Ma néztem a mózes 1-en a nyekegését. Már majdnem beszéli a magyart. A Politico 28-as listáján olyan emberek szerepelnek, akik önálló véleménnyel rendelkeznek, és amellett ki is tartanak. Ha kell megharcolnak igazukért. Mint a lista élén álló Orbán Viktor.

A Politico hírportál elkészítette annak a 28 európai közéleti személyiségnek a listáját, akik – az összeállítás címe szerint – fazont adnak, felrázzák és felpezsdítik Európát. A lista élére Orbán Viktort, Magyarország miniszterelnökét állították, az õt bemutató írás címe pedig A konzervatív felforgató.

A Politico összeállításából az derül ki, hogy Orbán Viktor a legmeghatározóbb személyiség Európa fazonszabászatában

A lista második helyezettje Margrethe Vestager az EU dán versenyjogi biztosa, a Hajthatatlan versenytárs. Harmadik Nicola Sturgeon, a skót Nemzeti Párt vezetõje, a Tökéletes szeparatista. A negyedik helyen már egy csoport is található, a német Welcome Refugees alapítói és Horst Seehofer, bajor miniszterelnök. Jellemzésük szerint A nagylelkû nép és a zsémbelõ bajor. Az ötödik Stromae, azaz Paul Van Haver, a belga, de Nagyon nemzetközi popsztár.
Orbán Viktor, a konzervatív felforgató

Orbán Viktor nem lehet ignorálni, írja a Politico a magyar miniszterelnök bemutatásában. A 10 milliós, kevés természeti forrással rendelkezõ Magyarország vezetõje nem könnyû ember. Lehet szeretni, vagy gyûlölni – az emberek többsége vagy ezt, vagy azt teszi – de figyelmen kívül nem lehet hagyni.

Az Orbán politikai márka a politika új normája Európában. Az orbáni jegyeket fel lehet fedezni a francia Nemzeti Frontnál, de a balos spanyol Podemosnál is, amint Lengyelország új konzervatív vezetõinél, Olaszország szocialista miniszterelnök Matteo Renzi esetében, a toryknál Nagy-Britanniában – de még Donald Trump esetében is Amerikában.

A teljes listát itt tekinthetik meg.
Link

Hozzászólások

154 #1 kakas
- 2015-12-03 09:58
41.media.tumblr.com/0d4f56d128873777bb067f6472d57b35/tumblr_nyp0tuHM321s4ew3vo1_1280.jpg
75 #2 talpi
- 2015-12-03 16:32
A rothadás látszi a képén, de sebaj, ez a sorsa mindegyiknek, hiszen nem valók életre. Kinek az "anya jegyek" kinek a melanoma, de mindegyik egyaránt elrothad saját bõrében.
2 #3 gerry
- 2015-12-03 23:23
Napról - napra "Fokosodik a helyzet" (kakas után szabadon)
www.postaimre.net/kepek/fokosodo_helyzet.jpg

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.44 másodperc
3,405,559 egyedi látogató