Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Bemutatták a Magyar Honvédség katonáinak új köznapi egyenruháját

BelföldSzokjatok hozzá, hogy katonák mászkálnak és kontaktálódnak a "civilekkel"! Persze jó benyomást és a "mundér becsületét" is
vissza kell szerezni..., de már késő. Ja nem is, elnézve a sok agyhalottat, soha nem késő...
Link

Hozzászólások

1513 #1 Irrefutable
- 2019-07-12 21:27
Velencében már rendesen gépcsirkés katonáék irányítgatják a forgalmat a garàzsnál. Lehet lassan a gondolákat is valami hadiszerszámmal lökdösik majd...
2. Ez a Benkő...a cuki rózsaszín nyakkendőjében...a sztájlíszt valami LMBTQRST szimpatizáns,? Vagy a rózsaszín az új erőt szimbolizálja... és a beszéde...ő sem az irodalmi magyart beszéli..erős a dialekt.
Eszembe jutott apósom egyik anekdotája még a híres hortobágyi " családi pikk-nikk" idején. Jöttek a jó elvtársak, megkérdezték...na a faluban kinek van a legalacsonyabb iskolai végzettsége , viszont jó pártkatona. Emigyen elő is keveredett a kondás legény, lett is belőle tanácselnök rögvest. Dölyfösen sétálgatott a puszta Hilton előtt, és mondta a magáét" Ne ugráljanak itten, mert éreccségijük is van ,meg vannak, akiknek hóna alatt a diplomata."
Szóval, hogy ne térjek el nagyon a tárgytól, kíváncsi lennék melyik jóízlésű neopolgár döntötte el, mi lesz a divat katonáéknál. Kicsit visszarepülve az időben a harmincas évek fílíngjét hozó kalapocskákkal... La La Land lakóinak meg szerintem oly mindegy, miben tetszeleg az ólomkatona..viszont biztos írtak ki rá pár közbeszerzést. Tervezésre, gyártásra, szállításra...vagy ezt is a böriben varják az asszonyok?
139 #2 jozsef toth
- 2019-07-12 21:34
Ez egy ujjabb lopas .Akiknek a kezebe van az egyenruha varatas ,ott kell keresni a bunosoket!
267 #3 Perle
- 2019-07-12 21:42
Azoknak a katonáknak szánhatták ezeket a ruhákat, akik majd a minisztériumban , vagy a különféle katonai intézményekben dolgoznak és korzóznak majd, nem pedig a tényleges fegyverforgatóknak, harcosoknak.
Minek egy katonanőnek olyan pantalló, amelyben a fenekét riszálhatja majd, amit nem takar el a megrövidített zubbony?
Még szerencse, hogy nem testhez símuló " macskanardágot" terveztek nekik, mert ezt viseli a főváros összes elhájasodott, alaktalan, narancsbőrös, az önkritika teljes hiányában szenvedő nőszemélye.
75 #4 talpi
- 2019-07-13 05:58
No szépek voltak a "bá-búúúúúk" egy se vóna magori? Azt a qrva életbe, csupa Jordán parti s/z/ékel/y/ ? Benkővel az élen?
1564 #5 Szecsi_Levente
- 2019-07-13 06:55
Amikor a Pride-on igazoltattak, mondtam a
kommandós-ruhás rendőrlánynak, hogy felesleges
felírnia az adataimat, mert akiknek megy az
izraeli titkosszolgálat már régóta figyel.
Erre megjegyzi, hogy: Ha a Moszad figyeli, akkor
nem kell félnie attól, hogy én felírom az adatait.

Érdekes a reakciója, nem? Mármint egy állampolgár
(akit elvileg védenie kellene) kijelenti, hogy tudomása van róla, hogy egy idegen
ország titkosszolgálata Magyarországon belül
illegálisan működve figyeli őt, a magyar rendőr
pedig úgy áll hozzá, hogy ez teljesen normális dolog.
Meg sem lepődik.
1313 #6 zoli
- 2019-07-13 07:06
Bakki!
Ha nem mondjátok,hogy magyar egyenruhák,azt hittem volna,hogy orosz divatbemutató!
De lehet,hogy nem igen látom ruszul!
4 #7 Posta Imre
- 2019-07-13 10:40
Ütős videó mutatja be az új Fradi-mezt


A kilencvenes évek divatja, no meg három csillag.

Hangulatos klippel mutatta be új, hazai mezét a Ferencváros. Az NB I harmincszoros bajnoka a klubtörténet első háromcsillagos dresszében lép pályára az új évadban. Szerhij Rebrov együttese már az új szerelésben játszott (és győzött 2-1-re) a Ludogorec elleni BL-selejtező első felvonásán.https://rangado.2...radi-mezt/
961 #8 szabir
- 2019-07-13 11:22
milyen ijedt kepe s beszede s hangja van a mittom mi az? ''vezerekari ezredes'' vagy mi?

nekem es furcsa az a sok hirtelen haccsereg tuningoias hungariba mi a lofahszt akarnak?
2 #9 gerry
- 2019-07-13 15:46
szabir - olcsóbb zsoldos katonákat a NATO (Amerikai Hadsereg számára, így az USA állampolgárok nem fognak panaszkodni, hogy a fiaik külföldön halnak meg (lásd az utolsó néhány évtizedet), de mivel több píz marad, az elosztásnál többet kaphatnak a szervezõk is
A HAZA mindenek elõtt.
A hõs halottak díszlövéseihez felhasznált golyók egységára csak egy májkonzervnek felel meg de annak a költsége meg egy ilyen emlékbélyeg sorozattal, busásan megtérül... képzeljétek el, esetleg márványtáblát/emlékmüvet is építenek a szabadság elérése közben elesett hõs magyar katonáknak.
Valami ilyesmit:
news.uni-obuda.hu/files/image/slideshowmarcius15-15695.jpg
Talán a cigányhadsereg is felkerülhet (végre) egyszer a hõsök falára - az majdnem olyan mint a Hösöktere.
1648 #10 Avian
- 2019-07-15 12:02
TJ amikor a devizásokkal voltam egyik faxi attól ment tönkre hogy devizát vett fel a házára hogy himzögépeket vegyen a katonaruhákhoz a rangjelzései miatt.Ö varta a feleségével azaz övé volt a szabászat varroda de Pintér feleségének vették el a megrendeléseket - panaszolta.

Hát ezek öltönyösen kosztümösen nemis gyakorló vagy bevetésre valóak. Nincs hely a kényelemnek..nem attól voltak trottyosok hogy ne bolonduljanak utánuk hanem a kényelem miatt mikor hasra fel, mászni kell, müvelet jön.
Azt meg ilyenekben nuku.

Jah a divatdiktátorok találták ki a harisnyanadrágszerü felsö gatyót is hadd adja ki az alakot MINDENHOL aztán csoda ha a pasik bepedóznak mert már a kicsikre is azt adnak meg a banyekokra is csipöt takaró tunika nélkül.
Hát nem dögös.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.70 másodperc
3,399,938 egyedi látogató