Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Háború lesz? 572 milliárdért rendelt német fegyvereket Magyarország

BelföldÓ, csak "üzlet". A fegyvereket átjátsszák szegény afrikai bevándorlók kezébe a judaista szekták elleni véres küzdelemhez. Magyarország a német hadiipar legnagyobb felvásárolója 2019 első felében – derült ki egy német zöld képviselő, Omid Nouripour adatigényléséből. A dokumentumok szerint Magyarország 1,76 milliárd euró, azaz nagyjából 572 milliárd forint értékben rendelt fegyvert a németektől.fegyvrek-2-300x125 Háború lesz? 572 milliárdért rendelt német fegyvereket Magyarország német hadipar hadipar

A Magyar Honvédség már 2018 végén bejelentette, hogy 44 Leopard 2A7+ nehéz harckocsit és 24 Panzerhaubitze 2000 (Pzh 2000) önjáró löveget vesz a németekről, de akkor az üzlet pontos értékét nem közölték. Valószínűleg ez a beszerzés szerepel a most nyilvánosságra hozott német adatokban. A rendelés 2020-ra érkezhet meg, Magyarország részletekben fizeti ki. (Népszava)
Link

Hozzászólások

139 #20 jozsef toth
- 2019-07-14 15:26
Colosseum69
2019-07-14 10:04
https://www.youtu.
..TrDk3oe5So
Ertheton es vilagos!
Az eggyik katona parancsa ol,es szaros a ganyaja! A masik zsoldos es csak penzert teszi!
Vagy Jappan!
A ket atom bomba csak a rossz embereket olte meg?
De eggyikse haza szeretetbol csinalja.
Es nincs a meregen ,hogy a masik embernek is van csaladja!
Szamomra ez igy ertheto mert igy mukodik ez a haborusdi.
De az EN szemelyes dontesem az ,hogy szamomra mind a 2 ellenseg!
Ugyan ugy megolom mert nem az EN erdekeimet tamogatjak!s_ratata
Nekik katona dolog a halal!
Igen minden haboru a lakossag terrolizallasa .
Vietnam;2,5 millio vietnami elete,vele szembe 56 ezer amerikaie.
A 2,5 millio az mind vietnami katona es politikos volt?
NEM ! A FOLDON DOLGOZO RIZS TERMELO!
Es Jappanba a ket atombomba ,ugye NEM civil embereket olt meg????
1349 #21 Nagy Levente
- 2019-07-14 16:25
Jóska, jól látod, "nincs a mérlegen, hogy a másik embernek is van családja"! Ez itt egy másik nagy probléma, hogy ezek a "rendszerek" vagy "programok" amit ma "működtetnek" számunkra (ugye ez ma a népképviseleti demokráciának hazudott kapitalista-liberalizmus, amit a fidesz illiberalizmusnak nevez, mert egy kicsit "visszahajlítja" az ugyanerről a tőről fakadó és ezáltal ugyanilyen gyalázatos kommunista-szocializmusra) így szocializál embereket (programoz). Mi magyarok jól láthatóan egy másik szellemiségből, kultúrából lettünk "kipenderítve", mert ott nem hogy ez a "kiscsalád" volt a "megbecsülés tárgya", - amit ma semmibe sem néznek már és nem csak a "kivűl állók", hanem sajnos egyre jobban és egyre nagyobb számban a "benne lévők" sem - hanem rokoni alapokon szervezett volt és így "kitágítva a kört" alulról szerveződött a kiscsalád után számított a nagycsalád (vagyis unokatestvérek stb.) aztán még tágabb kör a bős, aztán a nemzettségek és a nemzettségek alkottak egy nemzetet. Ez volt több mint ezer éve. Jól látható hová süllyedt ez a nemzet is (persze nem "csak" a magyar, hanem globálisan mindegyik legalábbis ebből a nézőpontból szemlélve). De ahogyan mondják " innen szép nyerni"!
8 #22 miskolcilaci
- 2019-07-14 20:39
Akkor még csak hadnagyocska volt...
https://www.youtu...D8D5KuvwP8
238 #23 bivaly
- 2019-07-15 05:36
Nem jött le a mondanivalóm !

Akkor újra, kicsit másként.

A háború vér, és halál. Pusztul a támadó katona, pusztul a védekező katona, és hullik a civil, gyerekestől, asszonyostól. Pusztul a környezet, a víz, az élelem.
Ezt nem joystick-al játsszák !

Ami meg a fegyverzetet illeti, eszköz nélkül a legprofibb hazafi, véderő, bármi, csak egy pötty egy céltábla közepén . A támadóra ugyan ez vonatkozik. Az eszközre szükség van, mert éreztetni kell az erőt a katonának önmagában, és valóban az ellenségnek is tudtára van adva, hogy íme, van mindenféle vasam, ha nekem jössz, pofán váglak valamelyikkel ! Eszköz nélkül, okosan, meg joystick-al, ember nélkül ? Ugyan már !

A földről letörölni várost, vagy országot, azt el lehet játszani egy joystick-al, feltéve, hogy egy másik joystick nem lép közbe !? De mi van utána, győzelem a porig rombolt föld, rajta a hulla hegyekkel ???
Az utcai harcokat emberekkel játszatják, ahol a terep ismeret már maga egy fegyver ! És ekkor már nem lehet "Drezdásat játszani", mert a saját is menne a kohóba ! Pedig azt is egy joystick-al el lehetne intézni !

A háborút ne egyszerűsítse le senki ! Szép szóval, meg imával nem elkerülhető, fegyverrel igen ! Nagyon nem kívánom senkinek, leszámítva akik nagyon szeretnék ! Nekik tartanék kis éles bemutatót, családtagokon, hogy érezzék az isteni törődést !

Sbert !

Az AMD 65 iszonyat biztonságot adott számomra. Valóban nem nagyon kell jobb fegyver ! És lehet vele pontosan is lőni ! Tudom, hogy mit tud, nyilván nem mesterlövész fegyver, de nem is arra készült. És szerintem abszolut nem avult el ! Egy fegyvernél nagy előny az egyszerűsége és megbízhatósága, a többi múlik az emberen, karbantartás, beállítás, tárolás.

A fegyver önmagában kevés, emberrel együtt egész, de az egy másik kérdés, és ez mindenre vonatkozik, a kőbaltától az atomtengeralattjáróig mindenre.

Ja, hogy keressük az embert is ? Mondom, az egy másik kérdés.
80 #24 monguzking
- 2019-07-15 08:07
Bivaly lassan emberen kivul meg egy tenyezot figyelembe kell venni megpedig a mesterseges inteligenciat amely egyre nagyobb teret nyer....a tudatrol keveset tudunk de szerintem mindennek van tudata igy mesterseges inteligencianak is de neki viszont nincs teste s legfokepp lelke igy moralja sem..
2 #25 gerry
- 2019-07-15 10:47
monguzking - személyes véleményem az, hogy az AI csak attól a pillanattól fogva lesz tudatos amikor az emberiség teljesen megérti és le is tudja kopírozni az emberi agy müködését.
Addig viszont bármilyen ember által készített "Artifizielle Intelligenz" csak egy magas fejlesztésü Robot marad.
De már a Drónok is robotok, tudat, lélek és morális adatfeldolgozás nélkül. A Technika fejlõdõképes... az ember már kevésbé.

Persze a pozitron agy már egy másik történet.
1653 #26 e7h25s38
- 2019-07-15 12:17
[OFF topic] A mesterséges intelligencia (AI) egyfajta gép, beleprogramozott tudáshalmazzal, ami a gépbe táplált emberi tudás. Ugy tudom, az AI jelenleg nem rendelkezik tudattal. Létrehozható viszont olyan algoritmus, ami tudatos. Viszont az nem intelligens, nem az a fajta tudatosság amit a köznapi ember annak nevezne, de a tudatosság jellemzöi megállnak rá.[ON]

Nagyobb problémának látom, hogy katonákat különféle pszichoaktív szerekkel nagyon sok mindenre rá lehet venni. Az együttérzés elnyomása vagy teljes kikapcsolása, extém esetben fáradtság vagy fájdalomérzet néklül gyilkoljanak, bárkit. Már a rómaiak is képesek voltak növényi drogokkal harci állatot csinálni az emberböl (berserker). Kereshetnénk akár azt is, hogy a lakosság ingerküszöbét mivel kell megemelni annyira, hogy ne reagáljon, ne is ismerje fel, hogy itt bizony baj van. Az átlagpolgár iszonyatos tompasága amivel elmegy a világ dolgai mellett, nekem az nem természetes jelenség.

Volt egy film a 90-es évek elején, Jákob Lajtorjája c. A vietnami háború volt az alaptémája, valahol egyfajta kiszivárogtatás is volt a film, abban a tekintetben, ahogy a vietnami amerikai alakulatokon már akkor különféle pszichoaktív vegyianyagok hatását vizsgálták - éles bevetésekben. Sok rétegű a film, nem könnyű műfaj, de érdemes megnézni.
2 #27 gerry
- 2019-07-15 13:19
miczo - ez így kerek! vagy gömbölyü :) (csak érdekességként, ezek hárman voltak a film producerei: Alan Marshall, Mario Kassar, Andrew G. Vajna)

+ Ha valaki még eddig nem tudott erröl az elôadásról akkor érdemes megnéznie: https://amara.org...u/1930433/ (beállítva magyar feliratra)
99 #28 MORMOTA1968
- 2019-07-16 22:11
Kedves Bivaly! Normálisan gondolkozó ember nem vágyik háborúra, de! Talán ez az egyetlen olyan dolog, ami még észhez térítheti ezt a végletekig lebutított népet és nem csak a miénket! Ha a komfort zónánkból ki leszünk penderítve, akkor lesz ébresztő, addig nem! Egyébként egyetértek azokkal, amiket igen szemléletesen leírtál. Valamelyik Hun tévés vagy CMM-es videóban láttam talán, ahol szintén beszéltek valamiről, amiről mindenkinek nagyon érdemes lenne elgondolkoznia. Láttatok ti már bankárt harcolni a frontokon? Vagy pápát, bármilyen vatikáni főcsuhást? Multi kóceráj vezérigazgatót és vezérkarát? Zsidó rabbit, vagy iszlám vallási vezetőt? Ezek mindig a háttérbe húzódva, biztonságos távolságból uszítják egymásra az embereket, népeket, ilyen-olyan ürüggyel! Olyan embereket vesznek rá gyilkosságok elkövetésére, mások hazájának feldúlására, otthonának elpusztítására, akik egyébként többségében teljesen normális, hétköznapi életet élnének, ha tehetnék. Képesek volnánk megértetni azzal a katonával még a tényleges konfliktus, erőszak megkezdődése, eldurvulása előtt, hogy erre semmi szükség? Hogy gondolkozzon el azon, kinek, kiknek jó ez? Kiknek a célját, érdekeit szolgálják egyáltalán az ilyen BŰN-cselekmények? Persze egy fanatizált, agyilag teljesen elszállt embernek már nem érdemes magyarázni! Aki például vallási meggyőződésből öl, vagy politikai meggyőződésből és ami mind közül a legrosszabb, gonoszabb, csupán élvezetből, jó pénzért zsoldosként! Mert hogy ma már egész hadseregek bérelhetők fel pusztításra, gyilkolászásra! A lényeg, egy másik ország területén élő lakosság "TERROR ALATT TARTÁSA!"

Drábik János és mások is megmondták! Két dologról "SEMMIFÉLEKÉPPEN SEM SZABAD LEMONDANIA EGY NÉPNEK SEM!" A pénznyomtatás és a saját közpénzrendszer feletti ellenőrzés jogáról és egy ütőképes hadsereg fenntartásáról! A magyar és nem csak a magyar, mindkettőről és ezzel együtt minden más feletti ellenőrzés jogáról is lemondott! Azt is tudomásul kellene végre vennie mindenkinek, hogy a Vatikáni f-egyház nem más, mint a bankármaffia központja, a végrehajtó szerve pedig a "BANKÁROK NÉPE, EGY CSINÁLT NÉP, A ZSIDÓ! A GÖRÖG-RÓMAI BANKÁR BIRODALOM ÁTMENTÉSE EGY PONT KAPÓRA JÖTT KICSIT ÁTDOLGOZOTT KERESZT-LÉNY VALLÁSBA, AMELY PERSZE SAUL RABBI RABBINIKUS JUDAIZMUSÁBÓL, EGÉSZEN PONTOSAN TALMUDIZMUSÁBÓL LETT KITENYÉSZTVE! AMINEK KÉSŐBBI KÖLKE AZ ISZLÁM, STB...!

Nem lehet egy népnek nagyobb hibát elkövetnie, mint megadni a bankárok népének az egyenlő állampolgári jogokat, egyáltalán beengednie maga közé, megtűrni vallási tanításaikat, f-egyházaikat, szervezeteiket, szerveződéseiket és elfogadni tanaikat, tanításaikat, izmusaikat sajátként! Talán vannak olyan zsidó emberek, akik azt sem tudják eszik e vagy isszák a talmudizmust, cionizmust, mert nem tartanak kapcsolatot ilyen intézményekkel, de ők akkor már csak rasszilag, vérségileg számítanak zsidónak, egyébként nem! Viszont mindig fennáll a veszélye a beszervezésüknek az ilyen intézményekbe! Egy szó mint száz: NAGY SZARBAN VAGYUNK!" Ebből kimászni?! Nem lesz egy kellemes gyalogtúra! Felkészülhetünk a legrosszabbakra! Vannak akik dolgoznak a vértelen, jogi úton való megoldására a dolgoknak, de tudjuk, hogy tárgyalásos alapon még soha nem oldódtak meg a dolgok! Inkább azon kellene gondolkoznunk melyik oldalra akarunk állni! Mert ebből egyedül "NEM FOGUNK TUDNI MÁR KIMÁSZNI!"

Az egész emberi történelmünk ebben az emberi civilizációs korszakban arról szólt, hogy szinte mindig valamilyen katonai szövetséget kellett kötnünk egy másik nép hadseregével, vagyis el kellett köteleződni valamelyik oldal mellett! Talán volt idő, amikor elég erősek voltunk ahhoz, mert voltunk hozzá elegen, hogy más népek keressék a mi katonai szövetségünket, de ennek már vége! Szóval hova, melyik oldalra fogunk állni, egy ennyire megosztott nép? Keletre, nyugatra? Jelenleg, ez csak az én véleményem, megint a rossz oldalon állunk! Ha létezik egyáltalán jó oldal? A legjobb, a teljes függetlenség, pártatlanság volna, vagyis mindig középen maradva, csak hogy mi itt középen mindig is "CÉLPONTOK" leszünk! Más hódító népek célpontjai, akiknek régóta fáj a foguk hazánk földjének mérhetetlen természeti gazdagságára! Jelenleg katonailag szerintem a nullán állunk, pénzügyileg a béka segge alatt mérföldekkel! Miközben tonnaszámra hordják ki még a megmaradt országunkból is egy saját pénz mögötti arany és egyéb természeti kincseink fedezetét idegen hódítók a bankár központba és egyéb helyekre!

A Hun tévén hangzott el egy adásban, a meghívott vendégelőadó szájából, hogy szerinte az USA aranya már "NINCS IS A FÖLDÖN!" És ez nem csak egyszerű összeesküvés elmélet, mert igenis lehet alapja! Az arany nagyon értékes nemesfém valakik számára és most nem kell feltétlenül egy idegen fajra gondolni! A bankárok népének ősrégi álma egy aranyba vont város, egy földi mennyország felépítése! És mint tudjuk a fanatizmusuk minden népnél, rassznál erősebben van a tudatukba ivódva, vagy inkább égetve! Mint például az is, hogy ők a kiválasztottak, akiknek nem csak uralkodniuk kell minden más ember felett, de már valójában is uralkodnak szinte minden más ember felett! Át lehet őket formálni, le lehet őket szoktatni erről az uralkodási vágyról, hajlamról? Nem hiszem! EZ A GÉNJEIKBE ÍRT PROGRAM! Ettől eltérni nem fognak, mert nem is tudnak! Mindig is a népek testébe ágyazódott paraziták lesznek! És mindig is számíthatnak áldozataik szövetségére, tudatlan ostobaságára, kereszt-lény papjaik, híveik és izmusaikba belehülyült gójok közreműködésére! Tudják, hogy simán feltudják használni a gójokat egymás ellen, egymás kiirtására! Több ezer éve teszik ezt, több ezer éve! Van benne bőven tapasztalatuk, gyakorlatuk! Fegyvertáruk csak egyre bővült az elmúlt évezredek során! Ezek a fegyverek mindannyiunk előtt ismertek, ezerszer megemlítettek!

A meghülyített "ÚJ GENERÁCIÓK" már most is az ő érdekeiket szolgálják! Vakon, süketen és engedelmesen! Kevés kivételtől eltekintve! Próbálj felállni, felegyenesedni, ha egyfolytában gyomroznak! Próbálj levegőt venni, ha állandóan a nyakadon, mellkasodon taposnak! "A gójok a mi rabszolgáink, se éjjel, se nappal nem szabad pihenniük, egész életük a mi szolgálatunkról kell, hogy szóljon!" Hol is olvasható ez az idézet, persze nem egészen pontosan így? s_ratata
267 #29 Perle
- 2019-07-17 15:33
A megvett tengeri kikötőnk egy lerobbant ipartelep.:o
http://www.atv.hu...triesztben

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.04 másodperc
3,391,450 egyedi látogató