Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Pusztába kiáltott szavak

GondolatokPosta Imre előadása 2019.07.21. Pusztaszer
Link
Persze csak a szójáték kedvéért a "cím", mert azért érzékelhető az áthallás és visszahatás. Igaz, tegnap (is) kissé fáradt voltam, de a mai ledolgozott 10 óra nagyban javított az állóképességemen. Asszony meg is jegyezte, hogy biztosan jó lesz ez így? Nem nagyon van oda attól, hogy lényegében egész nap robotolok. Pedig ő is majdnem ugyanezt csinálja, pont, mint nagyon sokan mások. Az "előadás" igazából nem fontos. Az együtt-lét szerintem lényegesebb. Mivel tegnap ott volt velem, mert jönni akart, így a lényeg megvolt. A többi meg rátok van bízva, pont, ahogy mindig.

Hozzászólások

3 #77 Enid
- 2019-07-29 13:35
Egy másik hozzászólásomból idézve: "Az ilyen Emberek nem papírt szereztek valamiről, hanem évek alatt megSZERezték, BÍRtokolták azt a tudást, ami Mesterré avatta őket. Nem a nép avatta (!), Az legfeljebb (és ez is egy szint és nem is akármilyen!) észrevette, hogy EZ az Ember alkalmas a Tudás átadására." stb.
Talán pont a keepfargo által említett Szerről írtam én is, ahol az univerzum holografikus és fraktális jellemzői mellett, annak "nem lokális" mivolta is JELEN van...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.41 másodperc
4,610,900 egyedi látogató