Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szia Imre

Belföldelküldöm Dr Kriston volt ügyvédem szösszenetét, amit ha gondolod kiteheted a lapodra, hiszen a te profilodba vág :-D :-D
áldással Teo ( Fapipa ) (Azt már rudjuk, hogy Kriston es zsidó, így nem lehet baj!)

PÁSZTORTÜZEK GONDOLKODÓ PARASZTOKNAK
Országrablás törvényes rendszere
Fidess és DK kamupártok tündöklése

ORSZÁGRABLÁS I. FOK
Országrablás az amerikai-izraeli cionizmus Nagy-Magyarország tartalékállamként felvásárló pénzügyi gőzhengere, amely 30 éve tart és rendszerváltoztatás címén minden kormányzópárt benne volt ebben a politikai bizniszben. A szocialisták az ipari termelő- és szolgáltató rendszereket adták el, ebben különösen a Horn-Kuncze kormány, majd Durcan-Gyurcsány (szlovák-magyar-izraeli) cionista kormány és különösen Suchman privatizációs miniszter jeleskedett, míg a Hajdú-Bétes-libás Bajnai egyéves kormányzása "frontsebészetével" dicsekedve elkente a szart, így ért véget az ország idegen kezekbe adása szocialista-szadeszos fénykorszaka, de nevezhetjük ezt neoliberális ámokfutásnak is.

ORSZÁGRABLÁS II. FOKA.
Országrablás az amerikai-izraeli cionizmus országfelvásárlása magasabb fordulatot vett Orsós-Orbán (román-magyar-izraeli) cionista Európát szétverő és Közép-Európát térfoglaló V-4 országok izraeli MOSSAD művelete kiszolgálásában és a Magyarság sírásójaként tündöklésének idején. Ezt a kisfröccsben, kovászos uborkában és pacalpörköltben utazó bábfigurát nyomja/tolja maga előtt a cionista térfoglalás. A cionizmus célja Európa szétverése (pacalpörkölt ebben jeleskedik), mert egy kevert népességű alattvalókból álló, ezért egységes nemzetállami fellépésre képtelen Európa felel meg nekik. Ezek figurája a másik cionista Ursula Von Der Leyen is, akit a Vörös Brigádok elől már annak idején is bújtatni kellett Angliában, de meglett a jutalma, először a német Bundeswehrt verették vele szét, most Európa élére helyezték. Látszólag pacalpárti Orsós-Orbán nemzetállamot akar, de ez csak egy "kakukktojás" a cionizmus testén, ugyanis Nagy-Magyarország = Nagy-Izrael tartalékállamát védelmezi, nem a mi hazánkat, egyébként pedig vesszen Európa, amely megállíthatná az izraeli térfoglalást, ugyanis a holokauszt folytán okkal és joggal törés van az európai zsidóságot - közte hazánk védelemre jogosult zsidóságát - védő EJC (Európai Zsidókongresszus) és a cionizmus vezérárbocát kezében tartó WJC (Zsidó Világkongresszus) között.

VÁLASSZATOK KÉT CIONISTÁT.
FIDESS KAMUPÁRTI ORSÓS-ORBÁN.
DK KAMUPÁRTI DURCAN-GYURCSÁNY.
A magyarság és a magyar nép számára fogyaszthatatlan az izraeli Mossad amerikai CIA támogatásával zajló magyarországi térfoglaló háttérművelet. A magyar népesség munkaszolgálatosai azok a német-zsidó nagytőkések tulajdonában álló német iparvállalatokban éhbéren foglalkoztatott magyarul beszélő szerszámok, akik a cionizmus rabszolgatörvényeire is csak "felröffentek", ennyi, különben is élelemre, rezsire, ruhára "fussa" így nagy gond nincs azzal, hogy rabszolga vagyok. Azt már nem tudják, hogy Nyugat-Európában a hazai termékek árszínvonala mellett 10x annyi bérért engedik magukat a dolgozók "kizsákmányoltatni". Itt jön egy Kósa és hozza a debreceni BMW gyárat vele beterjeszti a rabszolgatörvényt. Na ez a Fidess kamupárt másik teoretikusa, és hát persze Debrecent hozza, a cionizmus Nagy-Magyarország tartalékállama kijelölt fővárosát, azét a Debrecenét, amelyik ha kellett a vészkorszakban a deportálások legfőbb csendőrkerülete volt, de a cionisták egy országért ezt is elfelejtik.

ITT AZ IDŐ VÁLASSZATOK (!)
ORSÓS-ORBÁN PACALPÖRKÖLT KAMUPÁRTJA VAGY SZEMKILÖVETŐ DURCAN-GYURCSÁNY KAMUPÁRTJA.
Blog bejegyzésem címéből következik, hogy a magyar szalonnát kisfröccsel, hagymával zabáló és ennek az embertelen rendszernek támasztékát képező iskolázatlan magyar cselédekhez és parasztokhoz szólok. Mert mi értelmiségiek magunk között tudunk olyan hülyék lenni, hogy jól elvagyunk egymás eszméivel vívott párbajokban, csak semmi közünk a valósághoz. A valóság a 8 milliónyi felvilágosulatlan magyar cseléd és paraszt és az Ő királyuk Orsós-Orbán és annak fidess kamupártjának szerelmi házassága. Az igazság az, hogy amióta nincs iskolához vagyonhoz kötött választójogi cenzus, azóta az iskolázatlan vagy tudatlan rétegek választják a rendszerek kormányait. Most is ez van. Az iskolázatlan tudatlan magyar választ a két cionista Orsós-Orbán és Durcan-Gyurcsány között és elég annyi, hogy jobban "csippantom" az Orsós-Orbánt, mint Durcan-Gyurcsányt. És itt a vége. Szervezhetünk mi bármilyen nemzeti ellenállást (deviza vagy amit akartok), vagy Trianon-ökörséget (cionista térfoglalás), követelhetünk mi törvény előtti egyenlőséget, demokratikus jogállamot. Minek, ha úgyis a pacalpörkölt párt és a szemkilövető párt között választ a felvilágosulatlan magyar.

LECSÓFESZTIVÁL ÉS AZ AMERIKAI CSAPATOK BEHÍVÁSA.
Felvilágosulatlan magyarok itt most beszólok nektek. "Tikteket" mi a fasz érdekel? Hát sem a segélylapot, sem a földed területalapú uniós támogatás igénylését nem tudod kitölteni. Ha csak a falusi infót olvasod már megfájdul a fejed. De a politikában aztán aktív vagy. Te szerkeszted a falusi kocsmahíradót. Az első vagy aki lever mindenkit, ha nem elsőnek jutsz a kondérhoz a lecsófesztiválon. Ott vagy mindenhol, ahol dörgölődhetsz a politikai maffia helyi vezéreihez. Különben meg egyáltalán nem érdekelnek a közügyek. Szolidaritás legkisebb ösztöne sincs benned pl. a kilakoltatott honfitársaidért. Apropó honfitárs, már akinek, nekem ugyan nem. Te nekem a sehonnai bitang ember vagy aki ha kell halni nem mer, akinek drágább a tyúkszaros élete mint a haza becsülete. Te a szememben Senkiházán laksz, lakhatnál bárhol, neked olybá' mindegy. És a feszületet ha fából van gyújtósnak is képes vagy használni. Ne panaszkodj ha éppen azok fognak összeszedni, akiket "csippantol" és kitelepíteni Senkiföldre. Na ott aztán választhatsz: "lenni vagy nem lenni", mert neked igazán ez a választásod, ha észhez nem térsz. Akkor leszel honfitársam, ha neked is drága lesz az igazság, ha kiállsz azok igazáért, akiktől a sehonnai szavazataid veszik el a joghoz jutás asztalát. Akkor leszel ember a szememben, ha tiltakozni mersz a nagyüzemi éhbéren foglalkoztatásod ellen, ha felismered, hogy a traktor lízinged egy életre adósok sorsára juttat, ha felismered hogy nincs semmid csak a közterület és ezért elkezdesz magadnak és másoknak jogokat követelni, ha majd felismered hogy a fidess kamupártod holdudvara éppen felvásárolja idegeneknek a maradék országodat, és mert mi másért mint a cionista ország- és térfoglalás biztosítására nemzetközi egyezményben éppen most hívta be az amerikai csapatokat.

Dr. Kriston István
Civil jogvédő állampolgár

Hozzászólások

139 #1 jozsef toth
- 2019-07-28 13:37
Ertheto ez az iras.

jogokat követelni,
En kovetelnem ,hogy mind azok akik DONTESEKET hoznak mindegy hol es mibe!
KAROSSAK!!
Amennyibe az a dontes anyagi ,vagy mas karokkal jar AZONNALI FELELOSSEG vonassal jarjon!!
Ha nemzet ellenes AZONNALI HALAL !

Ez egy nagy szar ,hogy a nep allittolag meg valassza a vezetoket,de innentol mindegy ,hogy milyen donteseket hoznak!

Azert NEM OK a felelosek !
Hanem a NEP mert OK valasztottak!
Nagy nulla nincs felelossegre vonas!
Csak pofaznak rola mielott valasztasok vannak!
30 ev alatt a TITKOSITTASON kivul mi volt az amire igazan BUSZKE LEHET a MAGYAR EMBER!
NEM ALLAMPOLGAROKOR BESZELEK???NEM azokrol beszelet akiknek van ilyen papirjuk!
EMBERROL beszelek aki a szuletesetol fogva EMBER !
139 #2 jozsef toth
- 2019-07-28 13:50
Mind azok akik az elmult 30 evbe a NEMZET vedelmi vonalon dolgoznak ,csak a NEMZET ellen HAZA ARULAST tamogattak!!
kerdes
NINCS EBBE SEMMI ?????? !!!Es bisztos eleg JO penzert!
1349 #3 Nagy Levente
- 2019-07-28 15:22
Abban egyetértek a cikk íróval, hogy szar ez a népképviseleti demokráciának hazudott választójogi rend(etlen)szer. De ez bizony nem véletlen van így hanem direkt. "Ide ezt a lapot osztotta a világuralmat bírtokló cionista háttérhatalom"! Ha ezeket a "tudatlan" embereket hibáztatjuk "csak" ezért, nagyot tévedünk, ráadásul így nem fog történni semmi ami akár a DURCAN-GYURCSÁNYT, akár az ORSÓS-ORBÁN pacalpörkölt állam-maffiáját megállítsa! Teljesen, gyökerestül más rendszert kell felállítani, ami támaszkodik hagyományainkra és ahogy Gerry írta egy másik cikknél "kardal van alátámasztva"!
165 #4 LM
- 2019-07-29 10:03
Azért megy az arcba tolás, hogy lássa már a "paraszt" mi folyik itt. Ez is egy ilyen cikk: "elit" ,Lolita express meg amit akartok, hányinger
https://privatban...kas-327458
961 #5 szabir
- 2019-07-29 17:58
igy van ahogy Pimi mongya kozbe a zsidok mongyak meg a tuttit es
15 #6 porcica
- 2019-07-30 16:05
A fenébe is! Már régen nem írtam ide, de most igen felbosszantott ez az írás!
Lehet szidni a parasztokat, akik csak a lecsófesztivál érdekel, de ki a jó fene eteti meg a nagyon okos elit, iskolázott réteget, akik leugathatják a kevésbé, vagy alul iskolázott, ám bár fizikai, produktív munkát végző embereket. miért is vannak azok a nyomorult emberek annyira alul? Ők nem keresnek több 100 ezreket, örülnek, ha az 1 tizedéért elmehetnek ganéjt pakolni az állatok alól, vagy a földet kaparják 'szaré-húgyé'.
Különben is, ha meg tudnák írni az uniós támogatáshoz szükséges papírokat, akkor a tanult ügyvédek ' mi a fasznak' vannak??
Olyan járatja a száját, aki csak a várja, hogy a sült galamb a szájába repüljön, de, ha lehet akkor a falusi fajtából, ne valami nagyüzemi,mert az nem egészséges. Ezek a zsidók minden lehetőséget megragadnak, hogy megalázzák, ócsárolják a dolgozó magyarokat. Szarrágó, értéktelen, semmi haszna gazemberek! A parasztok nem buták, csak éppen nem engednek nekik teret soha, hiszen 'ki a fasz' dolgozna, ha ők is kiművelnék magukat, és hirtelen mindenki elmenne az egyetemre???
s_ezt-ni
A választásokról meg mint már tudhatjuk, nem a nép dönt, hanem a zsidók, és akkor is meglenne a szavazási eredmény, ha senki nem menne el szavazni.
Arról meg, hogy elmennek oda, ahol megvendégelik őket, azt gondolom, hogy az iskolázottak is elmennek, csak nekik más fajta megvesztegetési bulikat tartanak. Egy kis operabál, kokó a lecsó helyett, és kurvák (fiúk-lányok) orvvérzésig.
Ki-ki a maga módján!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.62 másodperc
3,410,093 egyedi látogató