Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Holokauszt: 'Csalással viselj háborút.'

BelföldJé, ezt a doksít 10 éve küldtem körbe hivatalos feljelentéssel ( Posta Imre weboldala - Hírek: Auschwitzi feljelentés, belejentés) de a szerver áthelyezés okán már nem leli. Jó gyorsan körbeért.
július 26, 2019
Egy amerikai rádióriporter a műsorában bemutatta, majd a rádió internet portáljára is feltette azt a vöröskeresztes dokumentumot, miszerint a náci holokausztnak a II. világháború alatt nem 6 millió, hanem 271,301 áldozata volt.

Hal Turner műsorvezető nem csak a rádióban, de a portálon is meglehetősen sarkosan fogalmaz: „A Nemzetközi Vöröskereszt hivatalos adatai bizonyítják, hogy az egész „holokauszt” csak egy nagy csalás volt! A korábban titkosított, de a közelmúltban nyilvánosságra hozott adatok azt mutatják, hogy összesen 271,301 ember halt meg a koncentrációs táborokban. Hat millió zsidó halála tehát nem történt meg, az egész erre való hivatkozás teljesen alaptalan kitaláció.” - olvasható már a dokumentumot bemutató rövid írás címében.

Az összes náci koncentrációs táborban [Auschwitz, Bergen-Belsen, Buchenwald, Dachau, Majdanek, stb.] megölt emberek [tehát nem csak a zsidók] száma összesen 271,301 volt a hivatkozott, mindössze egy oldalas, Turner szerint eredeti és hiteles vöröskeresztes dokumentum szerint.

Az alábbiakban a Nemzetközi Vöröskereszt hivatalos teljes haláláról szóló beszkennelt képe látható.


A riporter nem áll meg itt, hanem „az új és a most napvilágra került tények” alapján a honlapján azt állítja, hogy: „a világ zsidósága szándékosan hazudott annak érdekében, hogy anyagi és érzelmi hasznot húzzon a holokausztból.”

Turner egyúttal megállapítja, hogy: „sok száz millió dollárt fizettek ki a nemlétező holokauszt túlélőknek, és a holokauszt a világtörténelem egyik legnagyobb csalása, hazugsága.”

Az egy nap alatt világhírűvé vált Hal Turner New Jersey államban élő [műsorát nem csak abban az államban, de a szomszédos New Yorkban és az egész országban lehet hallgatni] műsorvezető a „holokauszt-bűnügyben” azonnali nemzetközi vizsgálatot követel a zsidó szervezetek ellen, különösen azok ügyében, amelyek hamis adatokon alapuló pereket indítottak egyének, szervezetek és államok ellen és csalárd módon jutottak anyagi előnyhöz. Felszólítja a világ könyvtárosait, hogy vegyék le a polcokról a „hazugságon alapuló” holokauszttal foglalkozó könyveket és azt kéri a világ országainak kormányaitól, hogy bontsák le a területükön álló holokauszt emlékműveket.

Érdekességként megemlítendő, hogy eddig sem az ICRC [International Committee of the Red Cross, Nemzetközi Vöröskereszt] genfi főhadiszállásáról, sem a világ és az amerikai zsidóság pénzügyi és szellemi központjának számító New Yorkból, sem Izraelből nem érkezett cáfolat a nácik által a Vöröskereszt részére átadott és Turner műsorvezető közreműködésével állítólag a világon először publikált korabeli német adatokkal kapcsolatban. Lengyel forrás oldal.

The Anti-Defamation League of B'nai B'rith. 1913: A Rothschildok megalapítják Amerikában az Anti Defamation League [ADL] elnevezésű társaságot, amit azért találnak ki, hogy mindenkit „antiszemitának” bélyegezzenek, aki megkérdőjelezi a Globális „Elitet”.
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2019-07-28 12:11
"Bár igaz, hogy mivel Auschwitz az emberi kép-zelőerő terméke, mivel nem felejtjük el, éppen ezért megismételhető, az is igaz, hogy Auschwitz, mi-vel emlékezünk rá, megismételhetetlen. Ebben nin-csen semmi paradox. Auschwitz mint az emberi képzelőerő intézménye úgy valósulhatott meg egy-szer is, hogy titokban tartották. Sem a németek nem tudtak róla (vagy legalábbis hazudhatták ma-guknak, hogy nem tudnak róla), sem a zsidók nem tudtak róla -vagy hazudhatták maguknak, hogy nem tudnak róla. Amíg él az elbeszélés szelleme (a zsidó-keresztény, görögséggel beoltott európai kultúra) nem lehet mindenki tudtával és közre-működésével Auschwitzot utánozni. Nem lehet (ahogy nem is lehetett) egy olyan Auschwitz, me-lyet tudással és gondolko<}ással párosítva hoz lét-re az emberi képzelőerő. Es miután Auschwitzról ma sokat tudunk és még többet gondolkodunk, Auschwitz megismételhetetlenné válik - ez az ép-pen, amit Kertész Auschwitz "értékteremtésének" nevez. "

Érdekesek ír a 93. oldalon, ahol Hitlert dícséri.s_nezem

Heller Ágne írásából ollóztam ki. Innen_ http://www.multes...e_id/1179/
139 #2 jozsef toth
- 2019-07-28 13:09
Holokauszt vagy nem holokauszt !
Mi a kulombseg a haborurba ,hogy hol es hogyan olik meg az embereket????
Mikor es HOL volt az ,hogy a haborut kik provokalt KIRAJOKAT vagy PAPAKAT felelosegre lettek vonva ,vagy utolagos penz buntetesre iteltek!!

Hat akinek a seggen be ment a KARO es az oldalan ki jott,es utanna meg elve ott kinlodott annak es a hozzatartozoknak bisztos jo erzes volt ! UGYE??

A haboruk soran IGEN hasznaltak kulonbozo VEGYI fegyvereket!!
ES ??? Kinek kellett ezert fizetni???
Arrol miert nem POFAZNAK ,hogy KIK voltak NEV szerint CSAK az utolso vilaghaborukert a felelossek???
Es mid ezalat hany NEM ZSIDO hagyta ott az eletet!!??
Es kiknek lett mind ebbol haszna??
Ez miert nem kerdes?????
Hol van az le irva ,hogy hogyan lehet es szabad embereket MEGOLNI??

Le fejezni,kotel, gojo,agyu ele kotni,a hasat felvagni szarra bobazni..........nuklearis fegyverrel szebb es jobb??

NA MOST MOCSKOS JO ES ROSSZ ZSIDOK erre adjatok valaszt!!
Bisztos fogjatok olvasni!!
Mert ahogy viselkedtek a az emberiseggel ez CSAK ido kerdese,hogy mikor fog ujra ojan gyuloletet ki valtani ,ami a folfrol benneteket orokre likvidal.

Es ha van meg idotok az is jolenne ha tudatnatok ,KIK penzeltek a vilag haborukat!!NEVSZERINT !!
Mert a vilagon mindenhol minden olyan cselekedet ami bunozesnek szamitt ,es emberek eletet elore megfontol ALJASSAGBOL tortenik azert FELNIUK KELL!!

Mivel TI olyan ugyessek es jol informalva vagytok,hogy meg azt is tudjatok ki mikor fingott a lagerekbe ez igazan nem nagy es lehetetlen keres a vilg nepei szamara ,hogy ez igy megegyszer sohase jojjon letre!

NEVEKET KERUNK EZ EDDIGI TOMEG GYIKOSOKROL!!
146 #3 satu
- 2019-07-28 14:17
Ugye emlékeztek még a Jad vasem intézet által közzétett listára, pár évvel ezelőttről?

Azt taglalta : volt olyan túlélő, aki 1994-ben (!) született az Usában... Persze azóta elérhetetlen ez a honlap, illetve korrigált...
1313 #4 zoli
- 2019-07-29 05:47
Ha 6 millió zsidó meghalt volna,kikből hozták volna létre izraelt? Régen kitárgyaltuk,hogy csalás.Most ért körbe? Oka van annak.
118 #5 keepfargo
- 2019-07-29 06:19
Holo=teljes, caust=égetés/elégetés

Szó nem volt teljes elégetésről, csak azt égették el, aki meghalt (betegségben, alultápláltságban, depresszióban, a megaláztatás v. értelmetlenség miatt )
A felszabaditás pillanatában a táborok dugig voltak; ez sem utal tömeges gyilkolásra...

Érdemes elolvasni irodalmi Nobel-dijasunk, Kertész Imre Sorstalansáag c. könyvét. Ebben Kertész mint szavahihető(nek is felfogható) szemtanú nem kevesebbet emlit, mint pl. a szadista, napias verések hiányát ( 1,5 év alatt egy nyakast kapott egy némettől), a mindkét táborban (Auschwitz, Buchenwald) megfigyelt ötszámjegyű (!) tetoválásokat, az ún. "gáz-zuhany" ismeretlen mibenlétét, a gondos orvosi ellátást (egy keléssel 3 hét a gyengélkedőn), valamint azt a (kicsit erőltetett ) hipotézist, hogy másfél év neki sorstalanság érzetét keltette...
(Akkor mit szóljon mondjuk Gyurcsányi Sanyi bácsi, a főbérlőm, 15 év Gulág után ?)

További tények A.-ból: volt kultúrház és volt uszoda, volt fertőtlenitő kamra ( CyklonB ), de NEM volt "bedobónyilás" az óvóhely tetején, azokat az oroszok rakták fel 45-ben... (tanuság: légifelvételek David Cole amerikai holokamu-kutató - YouTube - filmjeiben.)
3 #6 Enid
- 2019-07-29 06:32
... A hatmilliós terv:
https://youtu.be/...
139 #7 jozsef toth
- 2019-07-29 07:05
Azert eleg furcsa,hogy se Orosz reszrol ,se Amerikai reszrol nincsennek eredeti fotok,filmek .Csak nehany megszokott van allandoan felrakva .De azis csak kizarolag zsidoktol.
A Nemetek reszerol semmilyen bizonyittek nincs!
Hol van az eredeti tev rajza az epuletekrol?
Az esetleges csont maradvanyokbol a laborati bizonyittek?
Erdekes ? A piramosba talat csontokrol csinaltak labor eredmenyeket!
Itt miert nem???
Azt a latvanyt amit a katonak lattak, Oroszok vagy Amerikaiak hogy hogy semmilyen dokumentumot arrol nem irtak??

Csak kizarolag az volt amit a zsidok mondanak!
Es a zsidok miert nem csinaltak fotokat azonnal !??
Tehat nics konkret BIZONYITTEK!

ES ujra! Kik a bunosok NEVSZERINT magaert a haboru FINANSZIROZASAERT es az egesz ki robbantasaert?? Erre meg a zsidok se kivancsiak??
Tulsagossan ki log a lo laba.
Csak az igaz amit ok pofaznak,de semmilyen konkret bizonyittek!
Most mar van HAZUGSAG MERO !
Miert nem alkalmazzak???
Meg nem keso!! VannaK tulelok!Allittolag.
267 #8 Perle
- 2019-07-29 21:27
Írországban rejtélyes módon meghótt egy német protestáns 31 éves blogger nő, aki holoáldozatok leszázmazottjának adta ki magát. 2017-ben annyira szívhez szólóan írt a "rokonairől", hogy az Év bloggere címet is kiérdemelte.
http://www.ilawjo...st-is-dead
Ráadásul még megtoldotta volna a 6 milliót 22 nem áldozat névvel, melyről listát állított össze és elküldte a jadvasembe, odaátra.
https://ria.ru/20...71503.html
Egy orosz média szellőztette meg a dolgot, különben titokban maradt volna az eset.
3 #9 Enid
- 2019-07-30 09:33
Perle! A 22-nél baxta el a hülyéje. Szerintem azon rágott be valaki :D
153 #10 Skhyta
- 2019-07-30 10:49
Valaki feltette a fb.-ra. A cikk azt állaítja, hogy ez a világon a legelső publikáció erről. Oda is írtam, hogy :ezt már 7-8 éve Posta Imre "publokálta" . Minden esetre az jó, hogy most villággá röppent. A műsorvezető nem állt meg a közzételnél, hanem követelt is: " műsorvezető a „holokauszt-bűnügyben” azonnali nemzetközi vizsgálatot követel a zsidó szervezetek ellen, különösen azok ügyében, amelyek hamis adatokon alapuló pereket indítottak egyének, szervezetek és államok ellen és csalárd módon jutottak anyagi előnyhöz. Felszólítja a világ könyvtárosait, hogy vegyék le a polcokról a „hazugságon alapuló” holokauszttal foglalkozó könyveket és azt kéri a világ országainak kormányaitól, hogy bontsák le a területükön álló holokauszt emlékműveket. "
267 #11 Perle
- 2019-07-30 14:32
Tenor elleni védmű épült 250 millió forintból a fő zsinagőge köré.
https://mazsihisz...agoga-kore
139 #12 jozsef toth
- 2019-07-30 17:30
267 #11 Perle!
Ez ugye nem kivetelezes??
Mert mint vedelmi korlat ez jo es mukodik!
De mashol nem kellne veddeni az allampolgarokat ilyen komoly veddo korlatokkal?

Vagy erre az a valasz,hogy azok nincsennek ilyen nagy veszejnek kiteve!!
ERTEM!
De miert PROVOKALTAK ki ezt a nagy veszelyt a zsinagogasok ??
A kommonizmusba nem GAGOKTAK ennyit a zsinagasok!
139 #13 jozsef toth
- 2019-07-30 17:33
Azert eny ket VERER gunart csak nyakon kellene mar vagni!
Ne GAGOGJANAK sok igy a larma!
139 #14 jozsef toth
- 2019-07-30 18:14
Milyen erdekes ??
Ennyi penzt olnek olyanba ami Magyarorszagon MEG sohase tortenmeg.
De ,ha Mariska neni kerne ,neki is kell VEDELMI kerittes mert nala mar volt RABLAS ,a faluba meg lincseltek es oltek es eroszakoltak idos asszonyokat oda milyen valaszt adnanak??
Milyen kivatsagoj JOGNAK koszonheto az ,hogy az egesz vilagon csak ezeknek az elet vedelme a leg fontossabb!!

Vagy mar annyi szart csinaltak minden hol amire ra jottek az emberek,hogy itt van a szar elasva!! EZERT OLYAN BUDOS!!
Erdekes ugye???
Ha veletlen csak a rossz indulat beszelne belolem nezzetek meg Amerikatol egesz Europaba minenhol CSAK ezek korul vannak TERRORISTA neven vedeve!
A tobbi allampogar mar nincs!!
Vagy nem ilyen szinten!
Sehol a vilagon semilyen orszagon bellul eggyetlen nemzetnek se kell igy felni a TERRORIZMUTOL !
Pedig igazan jo pelda erre az USA.Mert kimondott nagy koloniakba sok kulonbozo nemzet el!
De eggyiknek sincs ilyen felnivaloja!
Igaz nem is bisztos ,hogy ok kapnanak ilyen vedelmi es bisztosagi keritteseket.
Ha feltik a tyukszaros eletuket ,MIERT nem a szajat kolcsegukon finanszirozzak??
Mindenki masnak a bisztonsagi kamarat maganak kell megvenni!
Remellem a vilagon egyszer csak MINDEN HOL latni fogjak az emberek es erezni,hogy BUZLIK valami DANIABA ! IS!!
267 #15 Perle
- 2019-07-30 22:55
A szrebrenyicai szerb mészárlás áldozatainak száma sem annyi, mint amennyit állítanak, a 8 ezer..
Minden médiában más-más áldozati számot említenek. Egyszerúen megszorozták tízzel, vagy eltévesztették menet közben a megölt bosnyákok számát. Olyan bosnyákok is voltak a Vöröskereszt által hozott áldozati listán, akik később elmentek szavazni.
https://www.globa...me/5684686
146 #16 satu
- 2019-08-01 01:20
Ha mán maccabi van Pesten_
https://www.youtu...DaMdpwh0Iz
Az évszámok sokat mondanak...
Itt meg a brexites Great Britain csapata
https://www.youtu...YSP1_W1swk
961 #17 szabir
- 2019-08-02 11:28
vmi hollo czikk a torontoi universziti oldalon
https://archive.o...-holodomor

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.36 másodperc
3,402,824 egyedi látogató