Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Varnus Xavér: Harminc lábcédula megváltoztatná az országot

BelföldEjnye no, nem tetszik a jagelló-rendszer? Szerintem sűrűn kevés lenne a 300 ezer is. Varnus Xavér februárban végleg elköltözött Magyarországról, mivel “25 év alatt nem sikerült az országnak eljutni oda, hogy valakinek a ledolgozott munkáját kifizessék” és a nihilt sem bírja. A Bors arról kérdezte, hogy a politika tehet-e a költözésről.

“Úgy voltam vele, hogy nem akarok 52 éve­sen szívrohammal lefordulni a székről, mert valamilyen barom felbőszít, inkább elmegyek. (…) Ma Magyarországon politikai élet nem létezik, nyílt pankráció van a társadalom minden szintjén. Ott tartunk, hogyha egy tizenöt fős társaság a Gellérthegyen piknikezik, és úgy döntenek, lemennek sétálni a Belvárosba, már azon összeverekednek, hogy melyik hídon menjenek”

– nyilatkozta a bulvárlapnak, majd azt is elmondta, szerinte mi jelentené a megoldást.

“Úgy hívják, patológia. Harminc lábcédulának meg kell íródnia ahhoz, hogy ez az ország megváltozzon.”

A művész – aki októberben a Heti Hetest is otthagyta – korábban azt mondta: a német fővárosban olcsóbb az élet, mint Budapesten, és ráadásul új otthonától csak pár lépés a berlini dóm, ahol a világ egyik leghíresebb orgonáján gyakorolhat esténként. Csupán azért tartotta meg apró budapesti garzonját, hogy legyen hol aludnia, amikor idős szüleihez hazalátogat.
Link

Hozzászólások

139 #1 jozsef toth
- 2019-07-29 19:16
Tenyleg???
[color=#ff0000] Csupán azért tartotta meg apró budapesti garzonját, hogy legyen hol aludnia, amikor idős szüleihez hazalátogat.[/color]
Miert ? A szulok nem engedik ,hogy naluk aludjon!
267 #2 Perle
- 2019-07-29 22:16
Ja, igaza van a művész" úrnak" , ráadásul Berlinben mindent szabad a " másoknak" . Elfogadóbb ott a lakosság minden mocsok iránt. Itt meg kezdett égni az ő lába alatt is a talaj..
https://www.youtu...awN2jqmXTQ
. s_huh
165 #3 LM
- 2019-07-30 11:11
A Bors c. újság azért eléggé a legalja de a széles "nép"rétegeket itt lehet elérni. Programoznak rendesen, nem finomkodnak mostanság.

Csak az archívum kedvéért az utóbbi pár napban, hétben kijött infók:
- Orbán Tusványoson már 5 szűk esztendőre készül, egyenlőre csak gazdaságiról beszél de várjuk ki a végét
- Lolita express, Imre kiposztolta lsd. főoldal, a milyen is az elit témakört feszegeti, biztosan egyedi eset és biztosan egy "véletlenül" kipattant történet
- Jöhet a portfolio cikke, igen valóban elképesztő... nem is gondoltuk volna https://www.portf...32643.html
- Hozzácsaphatjuk ,hogy a FED valószínűleg kamatot fog csökkenteni (szerdán ülésezik de a piacok jelentsen is bármit biztosra veszik), lesz ebből akkora válság vagy valami egészen más, hogy csak na vagy nem... bár az furcsa lenne.
- A német autógyárak gyakorlatilag kényszerleállnak, az autópiac a 2008-as válság előtt is jó indikátora volt a reccsnek, jah és Fulford Benjámin is azt mondta,(fedezett hitelkötelezettség szemétdombja okán) hogy most már aztán irgumburgum

Bármi is lesz kommunikációs (fősodratú) fronton egyre gyorsabban és egyre "kényesebb" témákat adagolnak.
139 #4 jozsef toth
- 2019-07-30 17:08
Azert met egy kicsit KUKACOS vagyok,erdemes lenne az allampolgarsagon bellulis azt megnezni,hogy milyen vallasi csoportohoz tartoznak.
Mert nem sok Magyar nyugdijas lehet kuztuk!
Marpedig akik foleg europaiak es a sajat orszagukba jol erzik magukat ,viszont nem beszelik a Magyar nyelvet eleg furcsanak tartom,hogy itt akarnak dolgozni ezert a penzert,sott meg nyelvetis akarnak tanulni.Csak azert ,hogy orban tudja mondani ,hogy milyen jol mennek itt a dolgoks_franc
1648 #5 Avian
- 2019-08-02 16:58
Nagyott csalódtam Xavérban totál szodomita....azt gondolná az ember a zene tisztán tartja a lelket - hát sajna már nem!
267 #6 Perle
- 2019-08-04 20:51
Na, vazze! Transzneműeké a jövő a brazil reklámiparban. Ők tudnak a fogyasztókra legjobban hatni, minden eladni .
https://www.bbc.c...g-industry

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.61 másodperc
3,397,722 egyedi látogató