Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az izraeli titkosszolgálat Amerikában – súlyos lebukás?

KülföldNoha elképzelhető, hogy Epstein a megzsarolt politikusokról leadott információkat az FBI-nak is, de a jelek főképpen Izrael nemzeti hírszerző titkosszolgálata, a Moszad irányába mutatnak. De ki vezette be a pedofil milliárdost az amerikai politika legfelsőbb köreibe? Káncz Csaba jegyzete.


Izrael a szövetségesi viszony ellenére agresszív és páratlanul kiterjedt hírszerző tevékenységet folytat az Egyesült Államokban, de amikor ügynökei lebuknak, akkor az esetek többnyire rejtélyes módon eltussolásra kerülnek. Ez annak ellenére is így van, hogy az 1987-ben az USA-ban letartóztatott izraeli kémet, Jonathan Pollardot az Egyesült Államok történetének legnagyobb kárt okozó hírszerzőjének tartják. Az elmúlt hetekben egy újabb elképesztő ügy látott napvilágot, de az amerikai főáramlatú média mintha nagyon is óvakodna kibontani és értelmezni egyes érzékeny szálakat.

A „Lolita Express”

Történt pedig, hogy Jeffrey Epstein amerikai milliárdost július 8-án letartóztatták emberkereskedelem és kiskorúak megrontásának vádjával. Ez a tény óriásit szólt, hiszen Epstein közeli kapcsolatban állt mind a Clinton, mind a Trump házaspárral, azonkívül egykori politikai vezetőkkel (Henry Kissinger, Tony Blair) és celebritások (Woody Allen, Mick Jagger) egész sorával. Mint azóta kiderült, Bill Clinton egykori elnök legalább 26 alkalommal vette igénybe Epstein magán repülőgépét, amelyet szűk körben csak „Lolita Express”-nek neveztek.

A milliárdos több évtizede futtatta 13-17 éves lányokból álló szexkereskedő hálózatát, de a rengeteg bizonyíték ellenére 2007-ben mindössze 13 hónap börtönre ítélték. Az alkut megkötő akkori egyik ügyész Alexander Acosta volt, Trump munkaügyi minisztere, aki a mostani botrány miatt két hete lemondott. Acosta szerint annak idején felülről rászóltak, hogy tussolja el az ügyet, mert „Epstein a hírszerzés embere”!
Káncz Csaba
Káncz Csaba

Messzire vezető szálak

Igen ám, de John Schindler nemzetbiztonsági szakértő szerint noha elképzelhető, hogy Epstein a megzsarolt politikusokról leadott információkat az FBI-nak is, de a jelek főképpen Izrael nemzeti hírszerző titkosszolgálata, a Moszad irányába mutatnak. Ezt a feltételezést erősíti, hogy a kiskorú lányokat Epstein számára saját élettársa – és feltételezhető izraeli tartótisztje – Ghislaine Maxwell hajtotta fel. Igazából Maxwell vezette be a férfit a Trump- és a Clinton-család köreibe és neki voltak már évtizedek óta apja révén kapcsolatai az amerikai politika legfelsőbb köreibe.

Ghislaine Maxwell egy egykori magasrangú Moszad-ügynök és médiamágnás, Robert Maxwell lánya. A befolyásos személyiség 1991-ben halt meg rejtélyes körülmények között. Izrael állami temetést rendezett a tiszteletére az Olajfák-hegyén, amelyen megjelent hat aktív- és egykori izraeli hírszerzési vezető. A búcsúbeszédet Jichák Sámír, Izrael hetedik miniszterelnöke tartotta, aki kijelentette: „Ő többet tett Izraelért, mint amiről ma beszélhetünk.”
Link

Hozzászólások

139 #1 jozsef toth
- 2019-07-29 19:06
Most csak az tenne igazan az i -re a pontott ,ha azokat is meghalgatnak akikel ez megtortent.
Mert azert erdekes lenne,a lanyok csak emlekeznek,hogy megis kikkel kellet az ELIT retegen bellul( KEDVESNEK )lenni!!

Es az meg a csaladon bellulis (ELITEKNEL )csinalna egy kis szarkeverest!s_yeyes_grat
Ez meg eleg FRIS ezert meg jobban emlekeznek az ERINTETTEK!

Marpedig tobb evtized alatt nem mindenki hallgat,!
Foleg ha meg vannak bizonyittekok(FOTOK) kozos bulik,netan furdomedences videok!
Most nem csak FITYMA szukulet lesz!
Mar eggyeseknel nagyon ZSUGORODIK a borhianyos felulet:D

Itt az ujjabb remeny ,hogy beindul a (pedofil ) PATKANY vandorlasi ivazio!

Irany TELAVI mert ott meg aki nem zsido , de jo pedofil az is csaladi korbe kerul.s_hihi
267 #2 Perle
- 2019-07-29 21:50
Olvastam egy cikket arról, hogy ez a Dzsefri mutatta be a szlovén Melániát, akkor még manökent az urának.
521 #3 Istoczy
- 2019-07-30 06:36
Pár éve nálunk is volt az MSZP-nek valami titkos szexlakosztálya, ahol pár mostani celeb kezdte a karrierjét. Volt valami nyomozásféle ( talán Gyula nevű ) felhajtó ellen, de szép csendben elült a zsivaly. Hány ilyen Epstein van még a világon???
51 #4 Skorpio58
- 2019-07-30 17:35
Perverz, aberrált, pszichopata, sátánista, buzi mocskos szemét senkiháziak terelgetik ezt a szerencsétlen birkanyájat, mi meg küzdünk, mint szúnyog a viharban ./tegyetek alá magyar feliratot!/
https://www.youtu...ElppWEBgwE
5:30-nál a mi Gyurinkat is emlegetikhttps://www.youtu...c&t=7s
25:00-nál egy kicsit elérzékenyül a kedves riportalanyhttps://www.youtu...0hb8dfKN8k
Mi az elit megszállottsága a Molochnak nevezett bagoly ellen? https://steemit.c...med-moloch
1368 #5 Karpatkanyar
- 2019-07-30 22:26
Az öreg Bush temetésen a programfüzetben egyesek borítékot kaptak. Kik? A pedofil elnökök és alelnökök: pl. Clintonék, de az öreg Bush is pedofil bolt. A Fehér Házban hancúrozott latínó 12-14 éves gyerekekkel.
Obama csak Buzi, "felesége" transzvesztita. Amerika sűlyed el a gennyes káoszban.
51 #6 Skorpio58
- 2019-07-31 07:34
1368 #7 Karpatkanyar
- 2019-07-31 08:35
A Lolita expressz arról volt híres, higy az óceán fölött, nemzetközi zónában körözött a gép miközben az olyan erkölcstelen alakok, mint Bill Clinton gyerek-lányokkal hancúroztak meztelenül.
139 #8 jozsef toth
- 2019-08-01 11:13
Karpatkanyar !
Ezt azert igy csinaltak,hogy kozelebb legyenek a MENYORSZAK kapujahoz!
Talan mar ereztek is ugy 10 000 felet repkedve,hogy ezt se mindenki csinalhatja.??
267 #9 Perle
- 2019-08-02 18:26
9 #10 vala_ki
- 2019-08-10 15:39
Letudva.
Öngyilkos lett Jeffrey Epstein a börtönben
https://index.hu/...ag_borton/
3 #11 Enid
- 2019-08-10 15:51
Vala! Fogadjunk, hogy valamelyik Lolita vót, aki megöngyilkolta!
:o
Az se biztos, hogy ez az öngyilok már a "botrány" előtt ki lett gondolva, meg lett tervezve, le lett zsírozva... Áhhh...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.85 másodperc
4,461,940 egyedi látogató