Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Fegyveres szélsőjobboldaliak után kutatnak a német hatóságok

BelföldMég szerencse, hogy a szolgálatok szervezték, szokásjog alapján. Azért veszitek alapot! Nem az a baj, hogy szervezkedtek, hanem az, hogy nem békésen döntötték vona meg a zsidót, hanem békátlanul. Mi ebből a tanulság? Ne olvassunk híreket? Házkutatásokat tartottak kedden Németország négy tartományában fegyveres szélsőjobboldali szervezkedés gyanúja miatt, írja az MTI.

A szövetségi legfelsőbb ügyészség közleménye szerint hat gyanúsított és további négy ember lakását kutatták át. A rendőrségi művelet két keleti és két nyugati tartományban, Szászországban, Szász-Anhaltban, illetve Alsó-Szászországban és Észak-Rajna-Vesztfáliában zajlott.

Az akciót bűnszervezet megalakítása és bűnszervezetben viselt tagság gyanúja miatt hajtották végre.

A gyanúsítottakat „szélsőjobboldali meggyőződésük köti össze”, és a Wolfsbrigade (farkasdandár) nevű szerveződés tagjaiként 2018-ban megalapították a Sturmbrigade (rohamdandár) elnevezésű alegységet, amelyet a szervezet „fegyveres szárnyának” szántak – áll a közleményben.

A gyanúsítottak célja a szóhasználatuk szerint „a szabad hon újbóli megerősítése”, Németország átalakítása a „germán szokásjog” alapján, és feltételezhető, hogy mindezt erőszakkal akarták elérni.

A házkutatások a gyanú további megalapozását szolgálták, a legfőbb cél újabb adatok feltárása és annak megállapítása volt, hogy a csoport rendelkezett-e fegyverekkel. Egyelőre senkit sem vettek őrizetbe – közölték.

Mint a Neokohn is megírta, Németországban fellendültek a szélsőjobboldali mozgalmak, melyek az EP-választás alatt Izrael-ellenes üzeneteket is megfogalmaztak.
Link

Hozzászólások

139 #1 jozsef toth
- 2019-07-30 19:24
Imre te meg irod itt ,hogy vasakat pakoltal egesz nap!s_hihi
Te mire varod oket??
1368 #2 Karpatkanyar
- 2019-07-30 22:09
A németeknél is megalakult, csupa jogászokból álló, egy a magyar Alkotmányos Ellenálláshoz hasonló szervezet. A 2.vh. után mindjárt és megkérdőjelezték, hogy a Szövetségi Köztársaság nem legitim csak a 3. Birodalom. Ezt susmogták évtízedeken keresztül, de nem volt foganatja. Azonban néhány éve megalakult a Reichsbürger-Bewegung (RB; Birodalompolgárok Mozgalom), akik felkarolták az ellenálló jogászok elméleteit és súlyt adtak nekik. Megjelentek a libsi csoportok tüntijein és szétverték ezeket. Lett is ebből nagy nácizás, fasisztázás. A dolgok továbbfejlődtek. Az alkotmány védelemnek nevezett szolgálat rászállt a RB-ra és házkutatásokat tartottak. Lefoglaltak többszáz modern gyalogsági fegyvert, sokezer municiót. A 2.házkutatásnál már rendőrhalott is lett meg egy súlyos sebesült. RB mozgalom tagjai saját személyi igazolvánnyal és útlevéllel rendelkeznek. Kihágásaik miatt a rájuk szabott büntiket nem fizetik ki. Stb.
267 #3 Perle
- 2019-07-31 12:24
Valahogy nem tudok eligazodni eben a glo-bal-ista világban.:|
Miközben a németek szélsőjibboldaliak utan vizslatnak, az amerikai elnök a baolodali ANTIFA-t akarja tenor szervezetnek nyilvánítani. Könnyebb lenne azzal a hatóságoknak ellenük harcolni.
https://www.hirad...lvanitasat
267 #4 Perle
- 2019-08-02 18:11
Újabb TBC-s iskolások után kutatnak Németországban. 2 iskolában már 109 beteget találtak.
A feknőttek között is sok van.
https://www.swr.d...n-100.html

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.52 másodperc
3,397,757 egyedi látogató