Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Halász Posta Imrét elemez

GondolatokMondanom sem kell, hogy az öregnek szövegértelmezési gondjai akadnak már nem most és emberismeretből is nagyjából zéró, de azért bírom. Link

Hozzászólások

4 #20 Posta Imre
- 2019-08-01 18:16
Akocekamárelvanvetve. Éskikelt.
152 #21 tibi
- 2019-08-01 19:04
Itt józsi bácsizzátok,ezt a szerencsétlen hazudozót!Van nektek eszetek?Eddig azt se tudtam,ki ez a fasz,de ,hogy nagy szarkeverő,szarjankó,az biztos!
34 #22 valahun
- 2019-08-01 19:45
Egynek hatot, másnak vakot vet a világ kockája.
238 #23 bivaly
- 2019-08-01 21:18
Aszta ! Hujj ! Csaholnak a hívők . Mint látható, gondolkodni nem a szokásuk, minek a francnak asztat ! Über segget nyalunk, fogalmunk nincs miért, de kurva jólesik ! Még annál is jobban . ?????????????
Congratulation ! Pubik ! Érzelemből szoptok, az oké, de értelemből szoptatok-e már ? Csak olyan himi-humi kérdés, mellékesnek álcázva ? Már bocsánat "aranvirágok", de, meg esetleg, meg talán, Ti egyszer ebben a kibaszott életben, bármiről, bármikor, szoktatok gondolkodni ? Vagy a "gondolkodni", mint olyan, már sokaknak, "fogós, ravasz kérdés" ? És csak benyalunk, mert az megvígasztal, már ha nem hoz hasznot, akkor is !?
88 #24 Asumhari
- 2019-08-01 21:58
tibi!
Tiszteletlen vagy !!!Ilyen hőzöngőkre nincs sehol sem szükség!!!Majd, ha leteszel az asztalra te is valamit, akkor verd a melledet, de addig a hangodat ne halljuk !!!Hátra a sor végére!!!
8 #25 miskolcilaci
- 2019-08-01 22:18
Bivaly! Így a létrán lépkedve fölfelé, egyre varázslatosabb a táj!
1349 #26 Nagy Levente
- 2019-08-01 22:43
Úgy látszik azért az "öreg Halász"-nak sikerül egyeseknek a "tyúkszemére lépni" ! Hát igen az igazságot nehéz teher elviselni, még akkor is ha ezt egy (szerintük) ilyen szerencsétlen hazudozó mondja is! Mivan nem volt elég lopnátok még többet? Nem volt elég a bolsevik zsidó kommunizmus? Túl nehéz megtartani ebben a zsidó liberális-kapitalizmusban, amit akkor ott elloptatok másoktól? Most gondoljátok, jöhetne a habzsi-dőzsi ez a "szemét, hazudozó" meg itt beleköp a levesbe! Csakhogy, akik majd elveszik azt amit a kommunizmusba és a privatizációkor összeharácsoltatok jó ha tudjátok az nem a Halász Jóska lesz, hanem az aki mindeddig megadta nektek hozzá a lehetőséget: a zsidó bankárok - csak megsugom -! Pont olyan "földönfutó rabszolgák" lesztek mint bárki más akiktől mindaddig loptatok (jó lehet már nem te, hanem az örökösöd)! Mert a zsidó olyan mint a kisgömböc nem fog megálni a "tied" előtt. "Ami ebül jött az ebül is vész" Nem hallottátok még ezt a közmondást? Jobb ha, ezért inkább megfontolod, mint sem leócsárolod a Halász Jóska bá szavait vagy ha az nem elég olvasd el a Petőfit! Igaz nektek az sem mond semmit! Kár is ezzel az időtöket fecsérelni! Hajtsátok a profitot a "pízt" az a nektek való, ne is törődjetek semmivel! Hajrá! Csak ne mondjátok, ha majd történik olyan amire nem számoltatok, hogy hát erről senki nem szólt! (Ha nem inged ne vedd magadra!)
2 #27 gerry
- 2019-08-02 10:21
Na de Levente! Hajcsatok nem pedig cigányosan; Hajcsátok!
....Ja nem a lányok hajába való 2018-ban megint divatbajött izérõl beszélsz?
Akkor viszont hajtsd le a fejed a magyar nyelv elõtt egy bocsánat kérésre, ha van rá idõd, miközben ti - többiek - hajtsátok a pénzt, vagy hajszoljátok magatokat minél több pénz megszerzése érdekében!
s_hihi
1349 #28 Nagy Levente
- 2019-08-02 12:04
Gerry!
Kösz a figyelmeztetést! Kijavítom, ha úgy jobban tetszik! De nem ez a "nemmindegy"!? Remélem, azért még érted így is! Nem tudtam, hogy ez egy helyesírás szakkör, majd legközelebb figyelek! Azért nehogymár az jöjjön le, hogy ez most ezért cigány, aki meg eleget tudott lopni, harácsolni a kommunista-szocializmus meg a privatizációs időszak alatt - a bolsevik zsidó és szovjet csapatok biztató támogatásával és direkt szemlehunyásával, elfordulásával - az meg ma a kibaszott zsidó fasszopó: "magyar" kapitalista-liberális faszagyerek!

Kijavítottam!!!
A "píz" az marad, mert direkt van így, tudod úgy érzem hatásosabb! A "hajcsátokban" igazad volt!
2 #29 gerry
- 2019-08-02 15:50
Levi - nem kötözködésnek szántam, (úgy látom meg is értetted a Smájli jelentését), de azért a báncsa, hajcsa, roncsa, hajíccsa... egy kicsit gyomorszájra érkezik nálam.

Nem hinném, szerintem ez se mindegy, legfeljebb félrenéz az ember.
Viszont - másként fogalmazva,- tényleg igaz, hogy nem ez a legfontosabb dolog a világon. Mégis, talán segit abban, hogy a gondolatok surlódás nélkül is egymásra találjanak.
1349 #30 Nagy Levente
- 2019-08-02 15:57
Gerry!
Akkor jó és örülök, hogy "nem kötegedésnek szántad"! Ez fontos a mai világban, mert szinte csak a megosztottság van jelen! Majd, azért legközelebb figyelek!
Barátsággal!
91 #31 Tuzroka
- 2019-08-03 13:29
A Halász Jóska amikor már senki nem jelentkezett,hogy a Nézeteit ütköztesse vele meg haragudott ránk és itt hagyott bennünket.El ment Brüszelbe Morvai Krisztina képviselő asszony beszédeit írni.De most,hogy a képviselő asszon státusza meg szűnt haza kullogott meg kereste a rozsdás "kündű " kardját és meg forgatja azokban akik még a páston vannak. A Geri TÍbór ide is be akart kéretszkedni,hogy belülről bontsa meg a mi egységünket de itt nem talált tárt karokra, hát el kullogott vissza a ködös albionba.:(
1349 #32 Nagy Levente
- 2019-08-03 20:34
Kedves Tuzroka!
A Halász Jóska nézetei jelenleg nem szorulnak védelemre, mert már nincs a világon ország, aki az "ősi civilizáció értékrendjét követné"! A zsidók mindenhol szisztematikusan felszámolták!
Éppen ezért nem tudom van-e még ember a Földön, aki nem a zsidók pénzén élne? Szerintem nincs. A Jobbik párt egyébként is mindenkit átbaszott ugyanúgy, mint eddig minden kormánypárt vagy "ellenzéki párt"! Mert ezek mind a zsidók pénzén élnek csak ők tudatosa és következetesen! Ilyen a rend(etlen)szer! Persze különböző szinteken, az "Oszd meg és uralkodj" elvét követve a világon mindenütt! Mit kellett volna a Halász Jóskának csinálni ebben a helyzetben: éhenhalni? Ugyanúgy, mint bárki más itt ebben a "lehetetlen" és alig "élhető" világban próbált boldogulni, a lehetőségeihez mérten - gondolom -. Én egy párat leveleztem vele. Annyit megállapítottam, - amit már le is írtam - hogy egy az elveihez makacsul ragaszkodó ember. De ettől még a munkásságát a magyarság, sőt az emberiség megmaradása szempontjából értéknek tekintem, mert nincs jobb megoldási javaslat ma (szerintem) az évszázadok óta egyre süllyedő a zsidó háttérhatalom által irányított zsarnoki és elnyomó, az emberi értékeket semmibe vevő, sőt lábbal tipró rend(etlen)séggel szemben. Hangsúlyozva, hogy nem az ember a legfontosabb, még nem is az, amit mond, hanem az amiért mondja!
Az Imrétől meg csak remélni tudom, - bár azt is megértem és elfogadom, ha nem ezt teszi - hogy beleáll a nemzet általi elkötelezettségből, ha nem is rögtön. Járja körül, beszéljék át és hozzon bölcs döntést, mert mindenki "maga tudja a magáét"!
152 #33 tibi
- 2019-08-03 21:37
Na Ide figyelj, te ASUMhari:Engem itt már nagyon sokan megsértettek,MINT SZEMÉLYT!,Nem SZEMETET!Ha ez az oldal a magyaroké,Akkor bujjatok bele a vén halász seggébe,de Heller ágiéba is!Én vagyok az utólsó,aki ilyen szemét közösségbe ,még egyszer megjelenek!Szégyeld magad ,és szégyelje Imre is!Én hátra állok!Mint buta PARASZI!Nem hőzngök én,Csak érzem sokk,már itt a HELYEZKEDŐ BIBOLDÓ!A "nevedet"7 éve nem láttam itt!Menjetek a RÉKA táborba fizesSSSS!Vedd meg IMRÉT is ha MEG tudod!Te kis barom nem tudod ,hogy mindíg a háttérből irányítanak!?Hogy keveredtél ide ,te kis szekusss?Húzd össze a szájad bőrét ,mi előtt engem irányba állítól!Te ki pöcs!
2 #34 gerry
- 2019-08-03 22:10
tibike drága - nem fogsz hiányozni!
99 #35 MORMOTA1968
- 2019-08-06 00:55
Majd az új háború vagy világháború, ami már itt van a kanyarban összetereli a nyájat! Addig meg annyifelé kószál, ahány birka csak van. Senki ne várjon csodát! Nemzet nem létezik, csak az álmainkban! Beszélni lehet róla, de attól még "NEM LESZ!" Ahányféle náció, rassz, érdek ütközések, elképzelni se tudom, hogy ebből egyszer valaha is egységes egész legyen! Csak a marakodás megy egyfolytában, egymás ócsárlása! Valóban az az ellenség, akit mi annak hiszünk? Mert hogy "MI" nagyobb ellenségei vagyunk "EGYMÁSNAK!" Mindenkinek megvan a maga véleménye és sokan körmük szakadtáig ragaszkodnak is hozzá!

A pénz mozgat mindent és mindenkit, sajnos! Nem így kellene, hogy legyen, de így van sok ezer éve! Szegény szerencsétlen elmaradott állatok, növények, baktériumok! Soha nem lesznek képesek elérni azt a "HATALMAS ÉRTELMI SZINTET" amit az emberiség pár ezer év alatt sikeresen elért! Hogy "SZÁMOK" uralják az egész életét, egész gondolkodását! Számokat szolgálunk egész életünkön át! Adókat fizetünk "KI TUDJA KIKNEK" akik aztán az orrunk előtt építik fel belőle "NÉPHÜLYÍTŐ RENDSZERÜKET, BIRODALMUKAT!" A "KÖVETHETETLEN" pénzből építenek fel "ELLENÜNK" egész "FEGYVER RENDSZEREKET!" És itt most nem kell feltétlenül "HAARP-ra és hasonlókra gondolni! A "KÖZPONTOSÍTÁS" a kulcsszó! Születésünk pillanatától egészen a halálunkig "JÓL FELÉPÍTETT, KÖZPONTOSÍTOTT RENDSZERBEN ÉLÜNK!" Vallások, oktatás, sajtó, média, sportok, a szórakoztatás ezerféle módja, kereskedelem, stb...stb...ennek a rendszer épületnek egy-egy téglája!

Minden birkára egy másik birka vigyáz! A birkákra meg a kutyák vigyáznak, tudjuk kik ők? A kutyák pedig az önjelölt és "nem egészen komplett idióta, agyrohadásban szenvedő" juhászok parancsát hajtják végre! A nyáj pedig mindig arra megy, amerre terelik! Most látszólag nyugovóra tértek a "juhászok" és a kutyáik se "éberek" gazdáik nélkül, ezért arrafelé kószál a nyáj, amerre kedve tartja! Pedig az igazság az, hogy nagyon is figyelnek, odasandítanak néha fél szemmel a juhászok a szétszéledt nyájra! És ha kedvük tartja bármikor füttyenthetnek "kutyáiknak" hogy: na ugorj, keríts! És a birkának nem kell sok, elég ha csak a lábába kap valamelyik kutya, máris tudja, hogy a kutyával nem lehet viccelni! A kutya harap! Parancsra! Időnként még is előfordul, hogy a "birka" is megtanul harapni és nem csak a füvet, egymást is! Szintén parancsra! És nem "GONDOLKOZIK" minek is zsibbasztaná az agyát ilyen felesleges agytornával? Öljük egymást "PARANCSRA" ha kell, pedig csak az "elme roggyant" juhászokat kellene együttes erővel legyűrni, letaposni, hogy többé fel se tudjon állni! De egyszerűbb egymást marni, mint ahogy a disznók, vagy tyúkok esnek egymásnak!

Vajon véletlen lenne az elnevezés: GÓJ? Magyarul "gulya!" Annyira, de annyira könnyű "megvezetni" a gójt! Semmi másra nincs szükség hozzá, csak a "zsidó kabbalára, számmisztikára, Tórára, Talmudra és a "BANKÁROK NÉPE" és a hozzájuk hasonló népek máris azt tesznek a birkával, barommal, disznóval, szamárral, lóval, stb...stb...amit csak "AKARNAK!!!"

A PÉNZ, EZ A BÁRMEKKORA MENNYISÉGBEN TETSZÉS SZERINT "ELŐÁLLÍTHATÓ SEMMI" EZ TELJESEN MAGA ALÁ GYŰRTE AZ EMBERISÉG NAGYON NAGY RÉSZÉT! Fizetünk a számokért "kamatot, uzsorát, dupla és tripla uzsorát" még mindig és mindörökké! Már tudjuk, hogy a "SEMMI" után fizetünk "AZ ÉLETÜNKBŐL ELVETT LEGDRÁGÁBB KINCSÜNKKEL, AZ IDŐVEL" még sem tudunk, merünk "NEMET MONDANI" pár száz "LÉLEKTELEN SZÖRNYETEGNEK" mert ugye ott van az a "KURVA TÖRVÉNY" amit ők hoztak és a "KUTYÁIKKAL" tartatják be!

Hogy mikortól baszódott el ennyire az emberiség? Talán a "TEREMTÉSÉTŐL" fogva, mikor létrehozták, a ki tudja kicsodák? Mert ha az "IGAZI MINDENSÉG MEGALKOTÓI, MEGTEREMTŐI" csak tökéleteset képesek alkotni, akkor az "ember" nem az ő teremtményük! De ha megnézzük a természetet, a természet törvényeit, minden halálnak mondott pusztulás után új élet fakad! Akkor "LÉTEZIK" egyáltalán "JÓ ÉS ROSSZ A TERMÉSZET TÖRVÉNYEI SZERINT?" A "TŰZ" a "VÍZ" a "SZÉL" és minden más ami "pusztít" egy "ÚJ ÉLET" lehetőségét segíti elő! HÁT HA ÉGNIE, PUSZTULNIA KELL MINDENNEK, HÁT PUSZTULJON! Ha másból úgy sem ért az "emberiség" nagy része! Az élet majd folytatódik tovább némi kihagyással, más formában és belőlünk, a NAGY-NAGY EMBERI CIVILIZÁCIÓNKBÓL" jó ha némi töredék marad, mélyen eltemetve Földanya méhében!

A nép jelenleg olyan, mint Mátyás király Fekete Serege vagy még inkább, mint a Francia Idegenlégió mindenféle nációból, ember fajból összeverbuvált zsoldos katonái. Legtöbbjük annak nyal, szolgál, akitől nagyobb zsoldot kap! Tudjuk mi lett a Fekete Sereg katonáiból Mátyás király halála után! Na, pont ilyen jelenleg a nép is! Nem nemzet "NÉP!" Zsidóktól kapott zsoldból él "MINDENKI!" NINCS MAGYAR PÉNZ, MAGYAR KORMÁNY, MAGYAR NÉP! Az erőszak szervezetek tagjai, az I-gazságszolgáltatás csicskásai, parlamenti csürhe, politikai elit, mind-mind azokat szolgálják, akiktől a zsoldot kapják, nem azokat, akik etetik, zabáltatják, eltartják őket is! Most tegyük fel, hogy sikerül orosz-kínai segítséggel megszabadulni a most hatalmon lévő héber maffiától! Ők, az oroszok, kínaiak más utat követnek, mint a zsidók? Náluk nincs kamatos pénzrendszer, igazságtalanság? Hagyni fogják, hogy végre megszabaduljunk parazitáinktól, de az összestől? Egy fenét! Ezektől SOHA!!! Soha nem szabadulhatunk már meg! És mi lesz az elmúlt 30 év alatt nyakunkra költöztetett idegen nációkkal, rasszokkal, fajokkal? Őket hogy rakjuk ki innét, mivel nem mi "magyarok" engedtük be őket, hanem az egyre pofátlanabb parazitáink? Mi lesz az egy, másfél millió kínaival, akik már itt lehetnek, állampolgárságot kaptak? Hogyan kérjük meg őket szépen, úgy hogy a Kínai kormány ne haragudjon meg ránk, hogy legyenek szívesek távozni, mert nem a "magyarság, nem egy magyar kormány" engedte meg nekik a letelepedést? És az Orosz kormány vajon nem szólna bele a magyar belügyekbe, az idegenektől való szabadulási kísérletbe? Miféle nemzetről, nemzeti feltámadásról álmodozhatunk mi? Mi lesz a két milliós zsidósággal és a két milliós cigánysággal? Megszabadulni abból a kutyaszorítóból, amiben vagyunk? s_hihi s_ohno s_franc

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.38 másodperc
4,606,318 egyedi látogató