Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Tegnap

GondolatokItt tartunk most.. Link

Hozzászólások

1592 #1 irokez
- 2019-08-04 10:08
Úgy érzem sikerült megalapozni a Réka tábort a TT találkozón. Létrejött az az erőtér a bemutatkozások, személyes beszélgetések, a lelkek egymásra ismerése által; programok, izzadtságszagú egofitogtatós egyeztetések, veszekedések nélkül.
Ezek után, nagyon várom a tábort!
267 #2 Perle
- 2019-08-04 13:25
Imre! Itt is megerősítenek a mondanivalódban:
https://www.youtu..._0t3YP5-BA
6 #3 anzsi a macska hala
- 2019-08-04 14:27
Ha 100 igaz ember összegyűlik, az bármit elérhet pusztán a gondolat erejével.
Pont úgy, mint Sheldrake majmai.
961 #4 szabir
- 2019-08-04 21:15
vaccsin Reka/patak/Creek tabor
ki Atlla v Buddah?:D
----
kozbe Bathory Zsigat matatom, Almos stb
http://szkitia.in...koscsillag
521 #5 Istoczy
- 2019-08-04 21:18
Sajnos el kellett jönnöm, a félidőben, de Imre! Végighallgattalak. Nem volt könnyű, majd a táborban többet csevegünk. Nem lesz alkohol???
69 #6 Szalonna
- 2019-08-06 08:44
Csicseri baráts_vigyori

Imre Facsar
Imre Facsar
1 napja (szerkesztve)
Ebben a videóban Posta beszélt 32 percet és megint nem mondott semmit. A 10 évvel ezelőtti előadásai jobbak voltak.

2


Barát Csicseri
Barát Csicseri
1 napja
Mondani mondott, mert beszélt a mézes mázos madzagról. Ha rárepülnek a döglegyek, az jó, de ha nem repülnek rá, az is jó, mert még valami ki is sülhet belőle, ha nem piszkítanak bele a döglegyek. Nem könnyű megérteni mostanság Posta Imrét, de azért sokat mond, és sok mindenről. Elkezdett magyarul beszélni, a magyaroknak, ha jól látom. az a kérdés, mit is ér el vele. Majd kiderül, vagy beborul, és csak a döglegyektől függ, mit is csinálnak, mert hamar vége is lehet. Hamar kisül mi is lett belőle.

1


Barát Csicseri
Barát Csicseri
1 napja
@Sándor Csoknya - Csak nők és férfiak vannak a földön, és elhiheted senkinek fogalma sincs, mi is az egység. Ahányan vannak mindegyik mást gondol az egységről. Ha végig viszed a szert a társaddal, bejut a szikrád a magba, és ember, a társad asszony lesz, akkor fogod tudni, mi az egység valójában. A magot úgy is mondják, hogy egység, mert ott tényleg egység van. Ha nem lesznek emberek asszonyok, akkor nem érdemes tenni semmit, mert mindenki marad rabszolga. Ezért várnak a magyarok, hogy a szer tudását elkezdjék átadni, tehát valaki jól vigye végig a szert a társával. Addig a magyarok kussolnak, akármi is történik.


Megszukhattuk már az agymenéseit. Gerrynek amúgy nincs hozzá idegzete.s_hihi
2 #7 gerry
- 2019-08-06 09:23
Szalonna - nincs baj az idegeimmel ez csak önvédelem.
Nem tud szórakoztatni egy agyilag zavart, magamutogató ember, nem szerettem a cirkuszban a törpe növésü embereket, nem is dobáltam meg õket, és nevetséges sem volt a számomra.
A bohócot szerettem, kb. 13 éves koromig az is akartam lenni, megnevettetni az embereket...

Egy étterembe ha elmegyek, nem azt az ennivalót eszem meg amit a pincér választ ki és úgy néz ki mint egy teveszar-pörkölt, olyan az illata is ... akkor nekem az teveszar. Csicseri - amikor elém kerül, úgy viselkedik mint egy pincér aki szerint én teveszart akarok enni. Undorodok tõle meg attól is amit és ahogy bárhol leír.
Ha személyesen futnánk össze valahol csak egyszer mondanám, hogy álljon félre az utamból, ha nem értené meg szépszóra akkor felrugnám mint egy fejõszéket... ja olyan már talán nincs is. :| Akkor mint egy sámlit.

(Lehet, hogy békés, jó érzés fogna el! ;))
1323 #8 Laplage2
- 2019-08-06 11:51
Sajnos, nem lehetek ott, mivel a felmondási időt töltöm, így hatványozottan, több a munkám,!
Sok szar lett az elmúlt 4honapban, de már csak egy hónap és vége ennek az embert örlő munkának!
Kitartás mindenkinek! s_durr
116 #9 livia
- 2019-08-06 18:28
Nagyon tetszett a beszéd. Kérdés: El lehet menni a táborba látogatóba néhány órára? Sajnos most más a feladatom.
116 #10 livia
- 2019-08-06 18:43
Ja! A zsidó szót lecserélném kazárra!
2 #11 gerry
- 2019-08-06 19:10
lívia - Imre valahol azt írta, hogy ö lesz az utolsó elõadó (most már tudjuk, hogy Imre egy utolsó! :D), és senki nem kell fizessen belépõt ha csak hozzá megy. Gondolom azért nem lõnek le ha néha balra vagy jobbra is tekintgetsz ;)
1592 #12 irokez
- 2019-08-06 19:22
Lívia, nincs ilyen lehetőség, aki nem ér oda 13.00 ig előzetes regisztrációval az kíül marad.
34 #13 valahun
- 2019-08-06 19:26
Na pont most akartam írni, hogy amiről Gerry írt, az a pusztaszeri találkozóra vonatkozott.
69 #14 Szalonna
- 2019-08-06 19:40
Gerry, ő azt hiszi hogy próféta.
Persze sokszor nem lehet érteni mit is akar mondani.
116 #15 livia
- 2019-08-06 20:28
Gerry! Aludjunk egyet, és holnap megbeszéljük. Szerintem nagyon sokszor le vagyunk ejtve, de holnap újra kell kezdeni a napot, és hátra kell dobni a tegnapot. Aztán megint valaki belénk váj újra. Nyomj egy resetet. Jó éjszakát! Ne törődj a tegnappal! Van holnap, ha el nem lopja valaki, mert akkor kereshetjük.
2 #16 gerry
- 2019-08-06 20:49
ja.... Szalonna, asszondod, azt hiszem?
Te most mit is akartál ezzel mondani?

s_f-ang bocs livia, akkor tévedtem...ne haragudj, ez nem volt szándékos csak lekváros. Le is pofoztak érte :|


..... [RESET]
99 #17 MORMOTA1968
- 2019-08-08 02:54
Helló Imre! Nem tudom milyen témákról fogtok ott a RÉKA táborban beszélgetni, de lennének ötleteim ezzel kapcsolatban. Nagyon jók voltak ezek a PI klubos találkozók és nagyon jó az is, hogy már saját alternatív "televíziós" csatornáink is vannak, bár sajnos talán a legfontosabbak ezek közül csak interneten nézhetők. Nincs országos lefedettségű hivatalos média felületünk. Nagyon jó, hogy végre elkezdődtek az önszerveződések, az egymás közötti kereskedések, egyenlőre csak elszámolási pénzekkel, bár szerintem a kézzel fogható helyi pénzek, népi pénzek jobbak volnának, akár arany fedezettel is, amit helyben lehetne biztonságos körülmények között tárolni, nem svájci bank trezorokban. Persze az arany csak másodlagos vagy pót fedezetként szolgálna, hisz a pénz valódi fedezete tudjuk jól, hogy micsoda! A valódi értékek!

De van még hová fejlődni. Az új nemzedékek oktatását is meg kellene oldani nemzeti táboroztatásokon keresztül, egyenlőre. Ha már ezt is központosították cionék! A helyi pénzek bevezetése, nagyobb közösségek alakítása után, helyben teremthetne munkát mindenki számára, megfelelő bérezést biztosítva! Régebben a mi községünkben is készült mindenféle tészta. Kenyeret és mindenféle más péksüteményt most is készítenek. Ezt máshol is meglehetne tenni, mondjuk 30 km-es körzeten belül, ahogy azt a sajnos túl fiatalon elhunyt Szombathelyi Tibor is megálmodta. Most nézzük, mi mindent lehetne helyben előállítani, megtermelni a teljesség igénye nélkül.

Húsáruk, húsfélék, helyi vágóhídon feldolgozva. Nálunk ilyen is van. Mindenféle haszonállat húsának feldolgozása helyben. Tojás és igazi tojásból készült tészta félék készítése, csomagolása helyben. Egy csomó embernek adva ezzel munkát, ott helyben. Tehenek tartása, legeltetés megoldása, mindenféle tejtermék helyben való feldolgozása, előállítása. Akár kecsketejé is. Birkák és egyéb haszonállatok háztáji tartása és szervezett begyűjtése vágásra, mint ahogyan régen le lehetett adni "aránylag jó pénzért" a hízókat. Gabonafélék termesztése a környező földeken, ott ahol ez megoldható. Zöldségfélék, gyümölcsfélék termesztése, ültetése. Erdők telepítése, leginkább akácosok, olyan helyeken, ahol mondjuk régen szeméttelepek voltak, vagy ahol csak dzsunbuj nő. A méhészek örülnének neki. Gyógynövények termesztése és feldolgozása, értékesítése helyben és országos szinten is.

Egészségházak létrehozása, építése, ahol népi gyógyászati módszerekkel, jól bevált ősrégi receptek alapján gyógyíthatnák az embereket. De még jobb lenne, ha inkább megelőzhetnék a betegségek kialakulását, megfelelő tájékoztatással. Itt ingyen juthatnának hozzá amúgy méregdrága készítményekhez rákos és egyéb súlyos betegségekben szenvedők. A helyben létrehozott érték többleteket külföldön is lehetne értékesíteni, cserébe értékes árukért, amik helyben nem hozhatók létre. Desztilált víz előállítása helyben a teljes közösség számára, igazi tiszta sót is biztosítva.

Közösségi házak építése, ezeket ma Művelődési házaknak nevezik. És sajnos nem arra használják, ami a nevében van. Itt lehetne értékes ismereteket szerezni megfelelő, nem reklámozott előadóktól, ébresztő filmeket lehetne vetíteni projektoros kivetítőn keresztül, a végén pedig közösen megbeszélni, kielemezni a látottakat. De bármilyen más filmet is ugyan így ki lehetne beszélni, ki mit látott a film cselekményében, kinek mi jött le a történetből. Tiltott könyvek, írások felolvasása, kibeszélése. Szórakoztató estek hétvégente, közösségi játékok, például tekézés, stb...A lényeg, hogy együtt éljen meg minden jót egy adott közösség.

Régen, még a rablóváltás előtt mind a honvédelemnél, laktanyáknál, mind a börtönöknél, kórházaknál, iskoláknál, stb...saját termesztésű gyümölcsökből, zöldségfélékből, állat állományból oldották meg a helyi étkeztetést. Vissza kell állítani ezt a régi jó szokást, újabb munkahelyeket teremtve ezzel, helyben!

Saját ismeretterjesztő, ébresztő újságok nyomtatása. A fénymásolók korában ez már nem lehet probléma. Írni sokan tudnak, Bivaly például nagyon jókat ír, de persze nem csak ő, mindkét Imre, Gerry és a klubtagok közül is sokan. Az életből, a valóságból merített, ihletett témák vannak dögivel! Olvassa őket boldog, boldogtalan!

A hatalom legnagyobb fegyvere amit elsőként nyúl le, szál meg, az a sajtó, könyv nyomtatás, kereskedés és a néphülyítés csúcsa, a média! Az oktatás feletti ellenőrzés megszerzése mindezeknek a betetőzése! A vallás hívőket se ártana felébreszteni Csipkerózsika álmukból! Az izmus hívőkről se megfeledkezve! Ezek valamennyien hathatósan szolgálják ellenségeink érdekeit hiszékenységükkel!

Héber mentes szatócs boltok nyitása, ahol mindent lehetne kapni, olyan termékeket, áruféléket is, amik helyben nem előállíthatók. Műszaki cikkek, szórakoztató elektronika, üzemanyag, stb...Ezeket forintért lehetne megvásárolni, amit tehetősebb közösségi tagok finanszíroznának és ezt a pénzt később a közösség adná vissza helyben előállított, forintért is értékesíthető termékek, áruk, vagyis valódi értékek formájában.

Gyógyfürdők építése, ott ahol van ilyen jellegű forrásvíz. Nálunk van, csak eddig még senki sem akarta ezt a lehetőséget kihasználni. Környezet szépítés, szálláshelyek építése, táborozási lehetőség, turizmus. Masszázs nem csak tehetőseknek, mindenkinek!

Cipőfélék készítése, ruhák varrása helyben. Újabb munkahelyek. Mindenféle szakmában dolgozó ember helyben juthatna munkához, mint a régi TSZ időkben. Építeni volna mit, ha az anyagi keret, lehetőség meg lenne teremtve hozzá!

NAGYON-NAGYON FONTOS!!! Az emberek többségének fogalma nincs arról mi a pénz, mire lett kitalálva, hogyan lehetne jól, kamat és inflációmentesen működtetni, keringetni egy gazdasági, kereskedelmi rendszeren, egy nagyobb közösségen belül! Dr.Drábik János és Vezér-Szörényi László egyik legutóbbi két részes közös előadásukban gyönyörűen, majdnem mindenki számára érthetően elmagyarázták, hogyan épül fel a mostani beteg pénzügyi rendszer és hogyan lehetne működtetni egy egészséges helyi "népi pénz" alapú pénzrendszert! Sajnos nem mindenki értette! És ez nagyon-nagy baj!

Fapipa is kitalált valamit, illetve mások is közreműködtek ott ha jól tudom, egy arany fedezetű pénzt. Nem tudom mennyire terjedt el vajon azóta!? Az is egy jól működtethető pénz lenne, FIX értékű aranyfedezettel, hintáztatás nélkül!

Katonáknak, rendőröknek, titkosszolgálatosoknak is "NAGYON" el kellene már magyarázni "MI IS AZ Ő VALÓS FELADATUK" egy közösségen, társadalmon belül, mert most nagyon nincsenek tisztában vele, szerintem! Hát nem az idegen érdekeket kiszolgáló maffia kormányunk kiszolgálása! NAGYON-NAGYON FONTOS VOLNA, HOGY ŐKET IS A KÖZÖSSÉG PÉNZELJE, NE IDEGEN HATALMAK!

Minket szolgáljanak, ne mindenünket kiárusító, áruló politikusokat, gazembereket! A tanárokat is sürgősen "ÁT KELLENE KÉPEZNI!" Mert amit ma tesznek "tisztelet a keveseknek" az-az "ÚJ NEMZEDÉKEK, ÚJ VILÁGREND KISZOLGÁLÁSÁRA VALÓ PROGRAMOZÁS, NEVELÉS!"

A teljes törvénykönyv, könyvek átírása "KISKAPUK NÉLKÜL" mindenki számára közérthetően "NEM JOGÁSZ NYELVEN MEGFOGALMAZVA" hogy a kutya is kiköpné, mert ehetetlen és érthetetlen! Csak tisztán, érthetően! A különböző súlyos bűncselekményekre ma kiszabható büntetési tételek legtöbbször a vicc kategóriába tartoznak! Ha büntetésről van szó, legyen az! SOHA NE VÁGYJON VISSZA SENKI A RÁCSOK MÖGÉ! Még rémálmában se jöjjön elő, annyira viselje meg! Ne kigyúrva kerüljön ki onnét egyik se aki bekerül!

Bíróságok, Igazságszolgáltatás. "SOHA NE LEGYEN" megfélemlíthető, befolyásolható, de mindig döntsön igazságosan! NEM ÚGY MINT MOST!

Mindenkit, akit az elmúlt 30 évben megkárosítottak, ártatlanul meghurcoltak, legyen kártalanítva! A halálba kergetettek családtagjai is! Bár "pénzzel" nem lehet tönkretett életeket jóvá tenni!

Hazaárulásért, még ha nem is a hazája a hazátlanoknak, hazánk kiárusítóinak, járjon olyan büntetés, hogy visszakívánkozzanak a jó édes anyuk ölelő karjaiba, de még inkább méhébe, onnan ki sem kívánkozva! s_ezt-ni

Biztos, hogy sok mindent kifelejtettem, de egyenlőre ennyi jutott az eszembe. Az alapoktól kell újra építeni mindent! Ha már hagytuk így elku@vulni ezt a népet! Ha a kocsis alaposan fel is önt a garatra a helyi kocsmában és ezért hazafelé elalszik a bakon és kiesik kezéből a gyeplő, a ló még haza talál magától is és hazaviszi a gazdáját! De ha egy egész nép kóvályog, megszédítve töménytelen mennyiségű, szépen becsomagolt hazugságtól, kiengedve kezéből a gyeplőt, ott kicsit már komolyabb a probléma, a baj! És a kulcsszó a "VAK HIT!"

A szemfényvesztők népe bármit képes elhitetni a végtelenül hiszékeny néprétegekkel!

Fontos volna, hogy mindenki megértse! Az a "HAMIS PÉNZ" azok a színes bankár fecnik, amiket mindannyian kénytelenek vagyunk használni, akkor válnak "JELKÉPES ÉRTÉKKÉ, HIVATALOS, TÖRVÉNYES FIZETŐESZKÖZZÉ" mikor bekerülnek a rendszerbe, a gazdasági-kereskedelmi körforgásba, vérkeringésbe, helyi kipás politikusaink jóvoltából és a törvény szolgák szem lehunyásával! Ezek az országvezető politikusok úgy vannak kiválasztva jó előre, hogy tudják róluk "EMBERGYŰLÖLŐK" vagyis irányíthatók, mert bármelyikük gyermekkorát megvizsgálnánk, azt láthatnánk, hogy annak idején nem épp a legnépszerűbb gyerekek voltak osztálytársaik körében! Vagyis valószínűleg állandó terrorizálásoknak, lelki kínzásoknak lehettek kitéve, csúfolódások tárgyaiként szenvedhették végig életük első felét! És most eljött az idő a visszavágásra! Van köztük néhány elég ferdén, sandán kinéző is.

De visszatérve a hamis pénzre. Így lesz az értéktelen semmiből, értékes árukkal, szolgáltatásokkal fedezett "LÁTSZÓLAGOS ÉRTÉK!" A legnagyobb "SZEMFÉNYVESZTŐ TRÜKK" ami valaha létezett! Fizetjük a hatalmas adókat, de kiknek és mire fel?

Ők a "SEMMIÉRT" megkaphatnak bármit és mindent! A "SEMMIBŐL" lesznek hatalmassá, mindenki más fölé nőve! Bár a hierarchia azért náluk is megvan! SEMMI SZÜKSÉG SEM LENNE ADÓZÁSRA ORSZÁGHATÁROKON BELÜL, HOGY AZTÁN MÁSOK LÁSSÁK HASZNÁT! A pénz útja, szaporítása követhetetlen folyamat! Tesznek róla az illetékesek, hogy így legyen, túlbonyolítva az egyszerűt!

Egy országhatáron belül keringetett belső pénz feleslegessé tenné az adóztatást, mert egyetlen fillér se hagyná el az országot és végig a gazdasági-kereskedelmi vérkeringésen belül maradna! Különben is, minden épületet, infrastruktúrát, stb...a közösség tagjai működtetnek és javítanak, ha kell! Persze őket is kell, hogy valaki irányítsa, csak hogy ehhez nem lenne semmi szükség politikusokra! Csak szellemi munkásokra.

Ami meg a más országok, népek vezetőivel fenntartott kapcsolatot, együttműködést, tárgyalásokat illeti, arra is meglennének a megfelelő emberek! Olyanok, akikben még van gerinc! Bár a politika sok esetben ku@válkodással jár. Szo..., nya..., behomorítás! Jelen korunk példaképei! s_vigyori Na, legközelebb inkább írok egy könyvet! s_hihi s_franc
198 #18 faeb
- 2019-08-08 15:04
Mormikám, ez megint nagyon jól sikerült! Természetesen igazad van, de a mai RENDSZERBEN szinte kivihetetlen. Viszont nagyon jó gondolatok vagy program egy új rendszer elindulásakor...
Áldás rád és családodra.
Faeb
99 #19 MORMOTA1968
- 2019-08-09 21:08
Kedves Faeb! AKI VALÓBAN ISMERI A TÖRTÉNELMET ÉS KÉPES IS TANULNI BELŐLE "ILYEN EMBER PEDIG NEM TÚL SOK VAN" AZ TUDHATJA, HOGY VAN EGY BIZONYOS HATÁR, AHONNÉT TOVÁBB MÁR NEM FOGJÁK ENGEDNI! s_ratata

Eddig "MINDIG KÖZBELÉPTEK" azok, akik veszélyben érezték a hatalmukat! Olyan "idézőjelbe téve ember" pedig mindig akadt, aki jó pénzért bemocskolta a kezét helyettük, a parancsadók helyet! Nem voltak lelkiismereti problémáik és álmatlan éjszakáik e-miatt! MI nem néhány gazemberrel állunk szembe, nem is Izrahell-lel, vagy az egyszerű hétköznapi kis zsidókkal, hanem egy az egész bolygót behálózó "GLOBÁLIS MAFFIA SZERVEZETTEL" akik energiájukat a működésükhöz magától az áldozataiktól veszik! Ez egy "végtelenül sötét energia" ami a "FEJEKBEN VAN!!!" A TUDATLANSÁG, EMBERI OSTOBASÁG ÉS AZ A TUDÁS, AMI AZ Ő KEZÜKBEN ÖSSZPONTOSUL, AZ A FEGYVER, AMIVEL EMBEREK MILLIÁRDJAI FELETT URALKODHATNAK! AMÍG A MÉDIÁN, SAJTÓN, OKTATÁSON, VALLÁSOKON ÉS IZMUSOKON KERESZTÜL HÜLYÍTHETIK AZ EMBEREK MILLIÁRDJAIT, AMÍG EZEK A FEGYVEREK AZ Ő KEZÜKBEN MARADNAK, ADDIG SENKI NE REMÉNYKEDJEN SEMMI JOBBAN, PLÁNE NE POZITÍV IRÁNYÚ VÁLTOZÁSOKBAN!

Gondolj bele, milyen életet él most sok milliárd ember világszerte! És most ez alatt inkább azokat az országokat, népeket értem, amelyek fejlettebb életszínvonalon élhetnek. Gondolj csak bele! Fizeted a közüzemi szolgáltatásokat, mint ivóvíz, áram, gáz, kábeltévé, internet, szennyvíz, csatorna díj, évi adó fajták, vagy lakhatási díj, ha albérletben vagy kénytelen élni! Mennyi pénzed megy ezekre el a keresetedből, illetve nyugdíjadból, ha már nyugdíjas vagy? És akkor ehhez jön még nem kevés kiadás, hisz muszáj néha elmenned bevásárolni is. Ahol sokszoros áron juthatsz hozzá a különböző árufélékhez, termékekhez, hisz ki tudja hány kézen megy át amíg az áru, termék eljut a létrehozójától a boltig? És bizony mindenki ráteszi a maga hasznát! Aztán ezt még megterhelik ÁFA-val, ami minden egyes állampolgárra kiszabott államadósság törlesztő adóztatás! Mert hülye lenne fizetni az, aki felveszi ezeket az állam hiteleket, amely pénzek aztán ki tudja hová lesznek, mire költődnek el! Egy részük magánzsebekbe, magánszámlákra vándorol, ez nem kérdéses! A PÉNZ ÚTJA KÖVETHETETLEN, FŐLEG HA MÉG RÁADÁSUL FIZIKAILAG NEM LÉTEZŐ SZÁMLAPÉNZRŐL VAN SZÓ!

Az egész életed a pénz hajszolásáról, a gürizésről, a felszínen való maradásról szól, no és a folytonos költekezésről, már akinek van miből! És akkor még nem beszéltünk egyéb igényekről! Tudjuk jól, hogy kik "SZÁMOLJÁK KI" a fizetéseket, nyugdíjakat, mindenféle hókuszpókusz, zsidó kabbala számítások szerint! A lényeg, ha mindent kifizettél, egy fillér se maradjon nálad! Minden pénz visszajut hozzájuk, így vagy úgy!

Ők adják a teljesen értéktelen fizetőeszközt, te pedig az életed adod cserébe! NAGYON JÓ ÜZLET! Nekik. Ők "SEMMIFÉLE" értéket "NEM ÁLLÍTANAK ELŐ!" Egyszerűen csak ráteszik a ragacsos mancsukat mindenre, kisajátítanak mindent, törvényeket hoznak, alkotnak, amit aztán az általuk hatalomba helyezett politikus kutyáik tesznek "HIVATALOSAN" is törvényessé, akiket meg más kutyák fedeznek, vigyáznak rájuk egy életen át! Ez egy "szervezett bűnözői csoport" röviden: MAFFIA! A "KISZOLGÁLÓ SZEMÉLYZET" meg mi vagyunk, mindannyian!

Lehetne mindezt jobban csinálni, egészséges szinten, úgy hogy mindenki, aki most ezt a "BETEG" rendszert szolgálja "HOSSZÚ, BOLDOG ÉS EGÉSZSÉGES ÉLETET ÉLHESSEN?" Lehetne, ha hagynák! De nem hagyják! Most sem fogják hagyni, erre jobb ha felkészül mindenki, aki "AZT HISZI" hogy könnyedén kikerülhet ebből az ördögi körből! A TERMÉSZET TÖRVÉNYEI SZERINT IS, HA NEM KÜZDESZ AZ IGAZADÉRT, HA NEM VAGY KÉPES KIÁLLNI ÖNMAGADÉRT, A FALKÁÉRT, CSORDÁÉRT, STB...HA VAGY OLYAN HÜLYE, HOGY MAGAD KÖZÉ ENGEDED A PARAZITÁKAT ÉS HAGYOD, HOGY A FEJEDRE NŐJENEK, ELVEGYÉK AZ ÉLETTEREDET, DE MÉG AZ ÉLTETŐ LEVEGŐT, VIZET, FÖLDET IS TŐLED, MEGÉRDEMLED A SORSOD, AMIT KAPSZ CSERÉBE, TŐLÜK! s_ezt-ni

HONVÉDŐ ÉLET-HALÁL HARCRA KÉSZÜLJETEK! Aki másképp képzeli, békésen, jogi úton elrendezve a másképp elrendezhetetlent, az "NEM EBBEN A VILÁGBAN ÉL!"

Békés öregkorról álmodoztam egykoron fiatalon, nem erről ami ránk, mindannyiunkra vár! Csak sok százmillió, milliárd "FELÉBREDT" tudná megakadályozni a "VILÁGVÉGE" eljövetelét, egy újabb "EMBERI CIVILIZÁCIÓ" végleges eltörlését!

Egyáltalán "BIZTOSAK VAGYTOK BENNE, HOGY AZ ELLENSÉG, AZ IGAZI, AZ EMBERI FAJHOZ TARTOZIK? Mert minden jel arra mutat, hogy itt egy "VISSZAVÁGÁSRÓL, EGY ŐSI HARC FOLYTATÁSÁRÓL VAN SZÓ!!!" Két teljesen eltérő génállományú faj háborújáról, ugyanazon cél eléréséért, hogy kik is uralják a bolygót! Minden ősi írat, ami fent maradt az utókornak, erről szól!

NIMRÓD, AZ ELSŐ KIRÁLY NEM EGY "EMBERI FAJ" ELLEN HARCOLT, MÉG A VILÁGŰRBEN IS! Ember nem tesz tönkre szánt-szándékkal egy teljes bolygót! Nem szór ki repülőgépekből sok millió tonnányi nehézfém oxidot, baktériumokat, fertőzött rovarokat, meg ki tudja még mi mindent, tudva, hogy ezzel leszennyez mindent, nem csak az embereket! Nem szaggatja széjjel szándékosan a bolygót védő ózonréteget, nem csinál pokoli katlant a Kárpát-medencéből!

Nagyon remélem, hogy létezik egy másik oldal, ami legalább olyan ősi, mint azok, akik most azon dolgoznak, hogy eltöröljék a Föld színéről az életet!

És "MIÉRT" pont a "FEHÉR FAJ" van nekik annyira útban?

Itt nem csak a "MAGYARSÁG" fennmaradásáról van szó, ez egy globális közös ügy! De ha a magyarság, A "MAG-ja minden "FEHÉR FAJÚ NÉPNEK" eltűnik, vége! Vesztett az emberiség! s_f-ang

Már maga a "gyilkos vírus, a kamat" használata se logikus, ha csak nem akarsz "szívatni" egy nem a te fajodhoz tartozó fajt, akitől egyszer csúnyán kikaptál!
Valamikor az "ŐSI" időkben!

Amivel "ŐK" se számoltak és ami ellen ők se tudnak "SEMMIT SE TENNI" az a "TUDAT" a kezdetektől fogva, ami "NEM PUSZTUL EL" a testtel együtt, hanem tárolódik valahol, ahogyan most a számítógépes szerverekben, csak hogy ez a "TUDÁS ANYAG" nem gépekbe van zárva! Épp ezért megfoghatatlan, lekövethetetlen, újra és újra visszatérő! Az "ŐSÖK TUDÁSA, ÜZENETE!"

És hogy kit választanak közvetítőnek, teljesen mindegy!
Csak legyen benne valami, ami a legtöbb emberből idővel kihal, kiveszik! Azokból, akik elfelejtették milyen gyermeknek lenni, fogékonynak az épp ésszel felfoghatatlan dolgokra is! Látni maguk körül a valóságot! A többi világot is! s_hihi s_franc

Ők nem fognak nyíltan színre lépni, minek is tennék? Ha van aki helyettük is elintézi a dolgokat! De ehhez szükségük volt egy "ÚJ FAJRA" a bárhová beszivárgó "EMBER PARAZITÁRA!" Amelyet úgy kevertek össze, mint egy méreg koktélt! A lényeg, hogy a hatása pusztító legyen! Egy pszichopata, gyűlölködő, érzéketlen fajra volt szükségük! Akik összetartók, de csak amennyire kell! Akik bármire képesek, még arra is, hogy ha nekik pusztulniuk kell, akkor pusztuljon a test is, amiben élősködtek, pusztuljon velük együtt minden és mindenki! Egy faj, amely elég beteg gondolkozású ahhoz, hogy két ezer év után visszaköltözzön egy föld területre, ami állítólag az őseik földje volt és az sem számít, ha ez a föld 70%-ban terméketlen sivatag! Most persze már visszacsinálnák az egészet, ha lehetne! Mert jól éltek a különböző népekbe ágyazódva, míg nem jött egy "elmebeteg" aki sikeresen hitetett el velük egy nagy hazugságot, hogy ők "EGY NÉPHEZ, EGY FAJHOZ" tartoznak! Még egyetértés sincs köztük, nem hogy vérségi kötelék! Amiben egyek, az a parazitizmus, az ősi gyűlölködés azok iránt akiktől egész életükben függnek! Önálló életre képtelenek, folyamatosan a gazdaállataiktól függ a jólétük, további sorsuk! A "BARMOKTÓL!" Élhetnének békében, jólétben is köztünk, állandó üldöztetés, üldözési mániában való szenvedés nélkül is, de valamiért nem akarnak ezzel a lehetőséggel élni! Pedig jobban járnának ők is, meg mi is! A rák előbb-utóbb felzabál minden testet, még ha ő maga is belepusztul! Ezen is látszik, hogy a rák nem "GONDOLKOZIK, NINCS VALÓDI TUDATA, CSAK PROGRAMJA, AMIT KÖVETNIE KELL! Szegény rákok! Ja igen, tudom, nem igénylik a sajnálatunkat, ők nem kérnek egy gój sajnálatából, csak a vagyonából, de abból mindent!

Egy állat egyszerű élete semmi, az ember túlbonyolított életéhez képest! Egyszerűen csak él! Megszületik, táplálkozik, iszik, ha szomjas, szaporodik, ha eljön az ideje, játszik, pihen, vadászik, vagy menekül, legtöbbje mindig máshol hajtja álomra a fejét és csak ritkán készít fészket, odút, járatot, leginkább egy új élet megérkezése előtt! Elveszik amit a természet ingyen kínál fel nekik és csak annyit, amennyire feltétlen szükségük van! Nem harácsolnak, nem gyűjtögetnek, legfeljebb néhányuk télire, de legtöbbjük inkább csak zsírtartalékot gyűjt a keményebb időkre felkészülve! Egyszerű ez az élet és kőkemény, de igazságos törvények szerint folyik, a természet törvényei szerint! Az ember viszont maga alkot törvényeket, amik ritkán igazságosak és legtöbbször önös érdekeket szolgálnak. Nem követik a természet ősi törvényeit! A Föld törvényét, az élet törvényét! Szegény, szerencsétlen emberiség! Szegény szerencsétlen minden más, ami miattunk kénytelen szenvedni és pusztulni! Baj, ha néha megkérdőjelezem, mennyire tekinthető mindez normálisnak, amit mi emberek teszünk? s_ohno

Jelen korunkban az ellenség már nem kívülről támad, nem beszélhetünk már hagyományos háborúról. Én ezt inkább úgy nevezném "PARAZITA HÁBORÚ!" A parazita belülről támad, bomlaszt, saját fajtáját állítva minden erőszak szervezett, titkosszolgálat élére! A hatalom megszerzése érdekében a befogadó gazdanép felett igyekszik minél hamarább elfoglalni minden stratégiai kulcspozíciót! Egy ilyen ellenség ellen, amely a "szabadkőműves testvériségen" belül működik, egymást védve, fedezve, lehetetlen sikeresen felvenni a harcot! Ők jól megszervezettek, titokban működnek, akkor is, ha külsőleg láthatók, tudható, hogy vannak! Ki az, aki bevállalná valamennyiük felkutatását, akik belülről bomlasztják, pusztítják a világ társadalmait? A külső ellenség ellen könnyű felvenni a harcot, mert láthatóak, megállíthatóak, pusztíthatóak, de egy olyan ellenség ellen harcolni amely belülről támad? És ez még mind semmi! Mert azt is sikeresen éri el a fentebb leírt néphülyítő fegyvereivel, hogy maguk az áldozatok védjék meg ellenségeiket! Parazita stratégia! És ehhez mindössze csak le kell utánozniuk a természet parazitáinak technikáját. Irányítani a fejet, szépen mézes-mázosan beszélni a buta gójokhoz, orruknál fogva megvezetve mindenkit, aki nem ismeri a parazita természetét! Erre nagyszerű példa azok a mostanában divatos pénznyerő játékok, műsorok, ahol a média parazita látványosan hülyíti, szívatja az ostoba, semmit sem tudó, sejtő gójok agyát! A pénz fegyvere, istene mindent visz! Tökéletesen kiismerték az áldozataikat! Aki képes, ha csak időlegesen is legyőzni egy ilyen ellenséget és felébreszteni a bealtatott tömegeket, arról méltán emlékezhet majd meg az utókor! Mert sajnos maga a történelem bizonyítja, hogy a győzelem a parazita felett mindig csak időleges, mert mindig akad olyan hülye, aki újra bedől nekik! És mint a gaz a kertekben, a gyom, újra és újra kinőnek minden kitakarított társadalom zsíros és termékeny talaján. Ahol felvirágzik egy ország, ott várható a parazita feltűnése is, mert messziről megérzik a zsákmány szagát!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.10 másodperc
4,709,061 egyedi látogató