Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Antiszemitizmus

GondolatokSzia Posta Imi!
Zsidógyûlölet, amely szélsõséges formájában durva zsidóüldözéssé, a zsidóság fizikai megsemmisítésének elméletévé torzult.
Read more: Link

Na ez egy hülyeség, és a többi hasonló is, amit találtam a weben szómagyarázatként!
Az igaz, hogy nem vallásháború zajlik a Geán, hanem faj–fajtalan háborúság, amilyen volt már többször is. Ismered talán a kõkádakban bituminnal összekevert maradványokat. Ezek a kõkádak a bizonyság arra, hogy volt a Geán faj–fajtalan háború. A YouTube-n látható videó is ezekrõl a kõkádakról. Felhívom a figyelmet, hogy nem fajok közti háborúság zajlik, mint ahogy ezt még több külvilági faj is hiszi. Csak nézd meg a sárkányokat, hogy elkorcsosultak. Csak nézd meg mondjuk a sámánokat. Õk is elkorcsosultak, mert pl. hat ujjuk van, vagy nézd meg kinek milyen torz az emberi, anyagi szervezete, vagy milyen torz betegséggel rendelkeznek. Az elég nagy hülyeség, hogy valakik még vágynak is rá, hogy torzak legyenek. Az eredeti táltosok nem voltak torz emberek, de már régóta elterjesztették, hogy õk torzak voltak, míg a sámánok, tényleg torzszülöttek voltak. A megkülönböztetõ jegyek persze mindig is megvoltak, de az nem torzulás eredménye. Próbálják feltérképezni a fajtajegyeket, csak épp nem sikerült ez egyetlen tudósnak sem, mert az energetikai rendszer az, ami számít, és az csak kommunikációkor, beszélgetéskor látható, persze csak annak aki látja. Ahhoz, hogy tényleg felismerd a magyart, vagy egy embert, muszáj beszélgetned vele, vagy egy folyamatban kell vele részt venned. Most nem történik más a Geán, mint azok, akik tényleg emberek, azoknak úgy átalakul a testük, hogyha volt nekik torzulásuk, elkorcsosulásuk, az is meg fog szûnni. Olyan ez, mint a szavak torzulása. Beszélhetsz torzan is, de ha magyar, ember vagy, akkor sokáig nem tudod elrejteni magad egy másik magyar, ember elöl. Ezért is nehéz megállapítani külsõre, hogy ki az ember, és ki a fajtalan.
Kb. egy éve szükségem volt a szó jelentésére, és akkor végigmentem a szón, és ez jött le, ez jött ki. Minden idegen szó azért idegen, mert egy vagy dupla csavar szerepel benne, de elõfordul sok esetben, hogy tripla csavar van a szóban. A legtöbb idegen szót speciálisan lehet csak megérteni, és az eredeti jelentést kihámozni. Nem könnyû, de aki rátalál a megoldásra, az elég gyakorlatot tud benne szerezni, hogy a többi magyartól idegen szó jelentését is meg tudja fejteni. Az Idegen szavak szótára majdnem mindegyik idegen szót tartalmazza, csak épp az eredeti jelentést nem. Majd mindegyik idegen szó eredet jelentése egészen más, mint amit közöl a szótár. Aki érti a betûk jelentését, annak könnyebb a dolga.

Az antiszemitizmus az, mikor valaki elismeri, hogy te többet tudsz az idõrõl, mint õ.

Az antiszemitizmus, valójában egy dicséret neked, ha a dicséret nem száll a fejedbe.
Köszönd meg, hogy megdicsértek, és állj tovább, majd tedd a dolgod. Kb. ennyit a dicséretekrõl.
Talán azért hozták az antiszemita törvény, néhány államban, hogy ne dicsérjenek meg, vagy pont azokat büntetik vele, akik ténylegesen többet tudnak az idõrõl.
Persze a hülyéket is büntetik, akiknek fogalmuk sincs a magyar nyelv szavainak jelentésérõl, és nem megfelelõen cselekszenek, vagyis azt hiszik, hogy cselt kell vetniük, és õk a csel okai.
Ha nem hiszed, járj utána.
ui.: Magamnak kicsit könnyebb a helyzetem, mert a zsidók be vannak oltva a szombat tiszteletével, és nem is akárhogy. Magam is a Szombat gyermeke vagyok, és így amelyik zsidó ártani akar nekem, az szinte azonnal megy a süllyesztõbe, és talán soha nem fog a Geára visszakerülni.
Van ennek másik jelentése, tevése is, hogy amit kimondok, azt a zsidóknak kötelezõ megtenni, ahogy Jahvé istenük meghagyta nekik. Eddig mindig meg is tették, amit kértem tõlük.
Ha nem tudod mit jelent a zsidóknak a szombat, nézz utána.

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.29 másodperc
4,602,653 egyedi látogató