Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

2 cikk, de mintha etgy ügy lenne

TechnikaSzia Imre!

A balkáni fegyverkezési versenyről küldök egy magyar nyelvű cikket, amit viszont románból fordítottak és egy román nyelvű cikket, ami a Caracal-i Alexandra és Luiza kiskorú lányok eltűnéséről szól.
Link
A cikk írója könyv és újságíró is egyben, azt nyomozza ki, hogy a lányok eltűnése körüli toporgása a DIICOT (Terrorelhárítás) ügyészeinek, akik oly gyorsan elítélték a mondvacsinált "székely terroristákat", nem egyéb, mint a román politikai elit parancsára elkövetett toporgás. A szerző párhuzamot von a Belgium-i pedofil hálózatok több évtizedes egy helyben toporgó nyomozása és az egész államapparátus érintettsége meg a román eset között. Amennyiben nincs a WikiLeaks, akkor a belgák még mindig ott toporognának a pedofil hálózatokban, az 1996-ban szervezett Fehér Mars tüntetés ellenére, várva, hogy a háttérben megbúvó pók, mikor ront rájuk. És ez a pók nem volt egyéb, mint az államapparátus, a politikai elit érintettsége a tucatnyi gyerekgyilkosságok mögött.
Szerző közli még, hogy kelet Európában évente 6000 személy tűnik el, és ezek nagy része a serdülőkor végén, és az eltűnt személyek listáját Románia vezeti. Valóságos embercsempész hálózatok működnek, melyek különösen fiatalkorú lányokra lesnek. És most jön a bomba, amit a szerző bevet: A lányrabló-közvetítő hálózat Deveselu-i Amerikai katonai támaszpontra viszi a gimnazista lányokat. Ebből látható újra, hogy a román politika fegyvere ugyanaz most is, az áruláson kívül, mint Trianonban, a szövetségeseik ellátása férfi és női prostituáltakkal. Hisz, mint tudjuk, az árulás előtt mindent kell tudni a Szövetségesről.

A fegyverkezési versenyről a következő cikkben olvashatsz magyar nyelven:
Link

A cikkhez plusz hozzáfűzni valóm csak annyi lenne, hogy a térségben Magyarország utolsóként kapott észbe és kezdett némi pénzt költeni fegyverkezésre. talán a lengyelek lennének azok, akik elsőként a valós orosz veszélytől félve már rég 2%-át a GDP-jüknek fegyverekre költik és ezt növelik jövőtől 2,5%-ra. A szerbek biztosan nem nyugosznak olyan könnyen bele Koszovó elvesztésébe, mint a magyarok pl. Erdély elvesztésébe.
1. Ez a "magyar" belenyugvás annak tudható be, hogy nem magyar.
2. Ez a szerb bele-nem-nyugvás annak tudható be, hogy az szerb.
Koszovó halálra ijedve a szerb fegyverkezéstől maga is fegyverkezésbe kezdett. A szerbeket nagy-Albánia létrejöttének rémálma gyötri, és ebben az oroszok, fehéroroszok segítségükre siettek: ajándékba kapnak Radpanzer (kerekes páncélosokat), T72-eseket, MIG29-eseket. Csak a felújításaikért kell fizessenek. A románok leállították a Dunán felfelé küszködő orosz hajókat, de Orbán megengedte nekik, hogy mindezt repülőgépeken, magyar légtérben mégiscsak leszállítsák a szerbeknek. Ezzel a szerbeknek lesz a térségben a legerősebb légierejük. Fuccs lesz nagy-Albániának? Az amerikaiak belemennének terület csereberébe csak csillapodjon a helyzet.

Szép Új Világ elé nézünk újra.

üdv

Hozzászólások

3 #1 Enid
- 2019-08-07 07:04
Így világos, hogy miért árasztották el román "feleségekkel" és munkavállalókkal Európát. Hajlékonyak.
267 #2 Perle
- 2019-08-07 12:01
"A szerbeket nagy-Albánia létrejöttének rémálma gyötri"

Minden józanul gondolkodó európait is ez gyötörhetné. Mire lenne jó az, hogy ha Európa közepén megalakulna egy nagyrész iszlám emberekből álló nagyobb ország?
Én még emlékszem, hogy 2 évtizede albán útonállók garazdálkodtak az M1-es, és sorra vették, lopták el az autókat az arra utazóktól. Főként a jobb nyugati autókra hajtottak.
Nekem már a pékségükből is elegem van. Tele van az ország iztelen, édes-sós sületlen, felfújt kenyerekkel, péksüteményekkel. Minden boltjukban ugyanazok.
A magyar pékségeket ellehetetlenítették az olcsóbb, de minőségileg kifogásolható termékekkel.

A román cikkből csöpög az orosz ellenesség az amerikai támaszpontokkal a hátuk mögott. Úgy tesz a cikk írója, mintha nem is a nato erőltetné a hadi kiadások növelését. Nem a magyarok észbekapásáról van itt szó. Ezt kell tennünk, ha beledöglünk, akkor is. Az a duma, hogy Európának azért kell nyakig felfegyverkezni, mert orsoz veszélytől tartanak, a "csalással viselj háborút" este. Ha megnézzük, hogy az orosz határok közelében hány országot vonnak be évek óta a nátóba, azt igazolja hogy oroszok elleni támadásra készülhet a fél világ.
Olyan ez, mintha valaki , betörőket látva , akik ólalkodnak a háza körül, előkészítené a kisibaltáját és a puskát. Nem ő lenne a támadó fél. Lehet, hogy naiv vagyok, de abből a tényből indulok ki, hogy ki van otthon.
267 #3 Perle
- 2019-08-07 12:42
Itt egy albán politikussal megesett eset. Most halásztik Hollandiában egy csatornából. Elnökösdit játszott a holland településen, ahol magánhadsereget is tartott úgy, hogy a helyi hatóság hagyta ezt.
https://nltimes.n...age-report
69 #4 Szalonna
- 2019-08-08 20:07
Mindenhol trianon van már? Igaz, ez egész világ egy Tri-anon.
75 #5 talpi
- 2019-08-09 19:43
Szalonna
- 2019-08-08 21:07
nywertél
1368 #6 Karpatkanyar
- 2019-08-09 21:44
Perle, az, hogy az albánok gyenge minőségű pekaruval tömik tele a saját boltjaikat a magyar fogyasztóvedelem korrupciógyanús viselkedésen múlik.
Macedónia egy jó része szinten albán.
A magyarok észbekapása az amerikai útjával függ össze Orbánnak. Sokat kell engednie Trumpnak ahhoz, hogy elnézzék a Putyin barátságot neki. Így most elkezdett amerikai fegyvereket gyártani.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.74 másodperc
3,899,522 egyedi látogató