Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Egyetlen szikra és ismét lángba borul a Balkán Vucic szerint

KülföldLássuk! Már sistereg a kanóc rendesen! Puskaporos hordónak nevezte a Balkánt Aleksandar Vucic szerb miniszterelnök csütörtökön Belgrádban, az Európai Biztonsági és Együttmûködési Szervezet (EBESZ) Miniszteri Tanácsának kétnapos konferenciáját megnyitó felszólalásában.

Hozzátette: egyetlen szikra is elég ahhoz, hogy ismét lángba boruljon a térség. Emlékeztetett arra, hogy az utóbbi hónapokban Koszovóban, Macedóniában és Bosznia-Hercegovinában is aggodalomra okot adó események történtek.

Hozzátette, országának célja az, hogy csatlakozzon az Európai Unióhoz, eközben azonban fenn kell tartania a hagyományosan jó kapcsolatokat Oroszországgal is.

Bírálta azokat az országokat, amelyek kerítést emeltek a balkáni migránsútvonalon. Szerinte ez nem jelent megoldást, ahhoz egyetértésre és együttmûködésre van szükség. Mint mondta: a migránsválság rámutatott az érintett országok és a nemzetközi szervezetek gyengéire, de arra is felhívta a figyelmet, hogy a problémák együttmûködéssel oldhatók meg.

forrás: reutersForrás: Reuters

"Megjelent az a félelem is, hogy külföldi terrorista harcosok jelenhetnek meg, akik a szíriai és az iraki harcokban vettek részt, és ez a félelem növekszik, de növekszik az idegengyûlölet is" - fogalmazott Aleksandar Vucic. Leszögezte, hogy a terrorizmus a legkomolyabb veszélyt jelenti a biztonságra, de azokra az értékekre is, amelyeket Európa képvisel, és minden ország egyformán érintett, ezért egységes megoldásra van szükség.

Az EBESZ-konferencia mentén csütörtökön tárgyalóasztalhoz ül Szergej Lavrov orosz és Mevlüt Cavusoglu török külügyminiszter is. Ez lesz az elsõ hivatalos találkozó azt követõen, hogy a török légierõ a múlt héten lelõtt egy orosz vadászbombázót a szíriai-török határ térségében.

A kétnapos konferencia fõ témája az európai terrorveszély, a szíriai helyzet és a migránsválság.
Link

Hozzászólások

172 #1 pozor124
- 2015-12-04 15:38
Komolyan mondom, egyszerûen nem hiszem el hogy ilyen hülyék legyenek az EBESZ-ék! (is) Ezt csak tettetni lehet? Vagy igazi? Tényleg nem értem! Hát ezek katonák, és elfoglalják az élõhelyünket, amivel az igazi baj az, hogy egészen mást és erõszakosan és lebeszélhetetlenül akarnak, mint amiben mi élünk. Többféle fejlõdési fokon lévõ ember él a Földön egymás mellett, de egymás mellett kell maradniuk, nem egymás élõhelyébe mászni! A fejletlenebbek nem bírják az intelligencia szabadságát. Értem a fejlettlenebb alatt a muszlimokat. Akármennyire elrothasztották az európai kulturát, ég és föld a különbség a muzulmán világ és Európa között, még mindig, és örökké Európa javára. Ezek a taknyos muzulmánok megerõszakolnak minket! Hülyegyerek muzulmánok!
172 #2 pozor124
- 2015-12-04 15:54
Persze ez az egész a FEHÉR FAJ elpusztításáról szól. Halló fehér faj? Nem bánod ha kipusztítanak?! Nem véded meg se magad se a fajod? Mi a frászkarika van? Lelõni mindet, -a bevándorló katonaférfiakat- kitoloncolni az engedelmesebbjeit 24 órán belül! A qrva isten b@ssza meg!
172 #3 pozor124
- 2015-12-04 16:09
Dehát errõl ír Alois Irlmaier német látnok -akinek minden jövendölése bejött, bárcsak ez ne jöjjön be- hogy a III. vh. a Balkánon fog kirobbanni. Nézzetek utána a googlén!
172 #4 pozor124
- 2015-12-04 16:27
Sajnos reális megoldás az, ha most az összes le volna lõve, mind egy szálig, aki bent van Európában muszlim. Vége szakadna a muszlim õrületnek. Aki õrült, nem beszámítható, azzal az erõ nyelvén lehet csak szót érteni.
2 #5 gerry
- 2015-12-08 12:04
pozor - "errõl ír Alois Irlmaier német látnok -akinek minden jövendölése bejött" ....

Ez úgy néz ki, hogy ha valami "bejön", csak rá kell keresni a guglin és máris megvan ki mondta ezt... már csak össze kell passzítani és egyesek rögtön elkezdik mondani csillogó szemmel: - Látod, ez megmondta.

Tudod az ilyen megmondó emberek napi 10 órában oktaktják a rászorulókat... szorozd meg néhány évtizeddel ös rájössz mennyi minden hangzott el csak tõle...

Meg képzeld el, ha Ro-Zsola utóbbi néhány hónapos szereplésének leüllepedett esszenciánja "bejön"...
4 #6 Posta Imre
- 2015-12-08 12:21
Elõre látta az Isz­lám Állam rém­tet­teit egy vak jósnõ!
A bol­gár szár­ma­zású Baba Vanga már év­ti­ze­dek­kel ez­elõtt fi­gyel­mez­tette a vi­lá­got az ISIS bru­tá­lis tá­ma­dá­sa­ira és ag­gasz­tóan gyors ter­jesz­ke­dé­sére. Bár a jö­võbe látó asszony már húsz éve ha­lott, ko­ráb­ban több fon­tos tör­té­nelmi ese­ményt is elõre lá­tott, jós­la­tai pedig több­nyire be­iga­zo­lód­tak.http://ripost.hu/...-vak-josno
2 #7 gerry
- 2015-12-08 15:47
Imreeees_franc

Ha jól tudom a kinai veszedelem is lett volna, ha jól tudom amióta Izrael megalakult, állandóan hallani a muszlim veszélyrõl, no meg lehet ügyesen fogalmazni, hogy rá lehessen kenni a hajra ha bejön... úgy kb... majd megfésülik és értelmezik a követõk, ami meg nem jött be az elsülled a múlt sötét bugyrában.

ennyit a többnyire beigazolódításokról.

...na megyek mer itt más babérok vannak mint ami nekem valós_f-ang
4 #8 Posta Imre
- 2015-12-08 16:17
Gerry a babér a krumplifõzelékbe való, nem áll az jó nekendnek sem! Jóslatok, vagy tervek, esetleg üzenetek és programok, nem mindegy? A világ már elért a végére és most fordul vissza az elejére megent, aztán így tovább sok-sok milliárd évekig. Kár erre a babérokat pocsékolni.

Kasszandra ezt jól benézte!

Hét jóslat, amely valóra vált


Zsidó bankár jósolta meg az I. világháborút
Mirõl szól Malakiás jóslata?
Több száz világvégét élt már túl az emberiség

Egy újabb világégés

Az 1918. november 8-i német forradalom után 11-én a szövetségesek részérõl Foch marsall, az új német kormány képviseletében pedig Erzberger miniszter aláírták a 36 napra szóló fegyverszüneti szerzõdést. Ennek értelmében a német hadseregnek 15 napon belül ki kellett ürítenie Franciaország, Belgium, Luxemburg, Elzász-Lotaringia területeit. Haladéktalanul vissza kellett vonni a német katonai egységeket az egykori Osztrák-Magyar Monarchia, Törökország és Románia területeirõl.

Hitler és Varsó

A fegyverszünet pontjaiban még viszonylag kevés kivetnivalót (Elzász-Lotaringia területeit kivéve) talált a vesztes Németország, azonban 1919 nyarán a párizsi békekonferencia az országra olyan békeszerzõdést kényszerített, amely revánsért kiáltott. Foch marsallhoz hasonlóan több politikus is felemelte szavát a versailles-i szerzõdések ellen, érvelésük szerint a vesztes országokat nem kellene megalázni, hiszen bár az adott pillanatban valóban a padlón volt a gazdaságuk, mikor megerõsödnek, elégtételt kívánnak majd venni. A marsallra nem hallgattak a dölyfös gyõztesek (fõként a francia vezetõség), ekkor - 1919 júniusában - hangzott el híres mondata: „ez nem béke, ez fegyverszünet húsz évre”. Jóslata csupán néhány hónapot tévedett: 1939. szeptember elsején Lengyelország lerohanásával kezdetét vette a második világháború.http://mult-kor.h...529?pIdx=7

Azért ne légy ilyen kõszívû, mert hamarosan be kell ismerjék, hogy "Posta Imre ezt is megmondta elõre!". Akkor mi lösz? s_proszt

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.66 másodperc
4,440,317 egyedi látogató