Honnan olvasnak:Le lesztek figyuzva!!!

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Pánik tört ki az Oroszország egyik legzordabb éghajlatú városában, amelynek lakói reggel azt érzékelték, hogy nem kelt fel a nap.

TanácsadásEh, nem találták a kapcsolót, vagy csak már éppen annyira a periférián vannak, hogy oda már másik Nap kel? Véletlenek? Teljes sötétségre ébredtek tegnap a Jakutföldi Verhojanszk lakói. Reggel nyolcig nyoma sem volt napsugárnak az északi területen.

Az ijesztő jelenséget egyszer, pontosan egy évvel ezelőtt már tapasztalták a helyiek, de az okát azóta sem sikerült kideríteni. A “fekete reggel” három órán át tartott, és komoly hőmérsékletcsökkenés követte. Az érintett terület nagyobb volt, mint Olaszország.

A meteorológusok úgy vélik, hogy az elsötétedést az erdőtüzek miatti füst és a különlegesen vastag, sötét fellegek együtt okozták, de ezzel nem nyugtatták meg a város lakóit, mert az elmélet nem ad magyarázatot a jelenség pontos ismétlődésére.

– Lassan hátborzongató hagyománnyá válik, hogy július egyik napján eltűnik a nap, és mi pánikba esünk – nyilatkozta egy helyi lakos.

A Fobos meteorológiai központ által kiadott három térkép a szakemberek teóriáját látszik igazolni, ezek egyike ugyanis rendkívül vastag felhőréteget és extrém magas széndioxid-szintet mutat a levegőben, 7,19 milligrammot köbméterenként. A Fobos elemzése szerint a Jakutföld déli részsén tomboló erdőtüzek füstje felgyorsította és fokozta a felhőképződést. Az, hogy a nap tavaly épp ugyanebben az időben tűnt el, talán a véletlen műve.
Link

Hozzászólások

1313 #1 zoli
- 2019-08-12 06:18
Pólusváltás,hologrammal vegyítve.Kíváncsi vagyok mikor mondják el hivatalosék az infót!? Majd ha már döglik a népség
6 #2 anzsi a macska hala
- 2019-08-12 07:57
Zoli, én meg attól félek, miért adnak Fobos nevet egy meteorológiai központnak.
1313 #3 zoli
- 2019-08-12 11:43
Szia Anzsi!
Nincs mitől félni.A Fobos nevet korábban egy ürállomás,vagy műhold viselte.viseli.A klasszikus értelembe vett időjárás kutató központoknak vége van,mivel a Föld időjárását csakis kozmikus értelemben lehet vizsgálni.A Fobos is egy ilyen kutató központ,amely a világűrben történő anomáliák a Földre gyakorolt hatását vizsgálja.Az,hogy a Napot nem lehet látni,az valószínűleg nem holoisztikus vetítés,hanem ténylegesen komoly elváltozás eredménye az 50 évvel ezelőttihez képest.Most a napokban éljük ennek a mikro környezetre gyakorolt hatásait,csak a "pánikkeltés"-tájékoztatás nem jó buli,mivel veszélyeztetve lenne a gazdasági "stabilitás"-hú de sok szuper szakszókok... :D :D
267 #4 Perle
- 2019-08-13 16:16
Napsugár helyett másfajta sugárzás többszörösét mérik Habarovszkban egy hadi kísérlet miatt::o
https://nepszava....set-idejen
6 #5 anzsi a macska hala
- 2019-08-13 18:14
Szia Zoli, a válaszod megnyugtatott.
Nem félek egészen addig, amíg át nem keresztelik Deimos-ra. ( a Mars másik holdja) Onnantól már rettegni fogok.
2 #6 gerry
- 2019-08-13 18:56
Perle - ez nem új ;) = https://youtu.be/...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.61 másodperc
2,859,757 egyedi látogató