Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Büntetlenül használhattak kiskorú lányokat amerikai katonák Romániában

BelföldJa, erről írt rozsola, közben a zsidó Epstein meg kimenekítve...ó, be szép. Persze még mindig csak a felszín.
Megdöbbentő cikket publikált hétfőn a bukaresti Libertatea napilap. Az öt újságíró (!) által jegyzett tényfeltáró riport azt járja körül, hogyan használták a Romániában állomásozó amerikai katonák, valamint osztrák cégvezetők és mások kiskorú lányok szexuális szolgálatait. Azt is kiderítették:

Hiába kértek a 14-16 éves áldozatok segítséget a klienseiktől, jelezve, hogy még gyerekek, azok „elvégezték amiért jöttek, fizettek és távoztak.” Az amerikai katonákat a román hatóságok nem tudták vagy nem akarták kihallgatni.

Mint a lap újságírói feltárták, egy jól szervezett Caracal-i futtató hálózat kiskorú lányokat szervezett be prostituáltnak, külföldi cégek vezetői, valamint a Deveselu-i NATO-támaszponton szolgáló amerikai katonák szükségleteinek kielégítésre. A román, az uniós és az amerikai törvények egyaránt elítélik a gyerekek szexuális kizsákmányolását, a román szervezett bűnözés és terrorizmus elleni ügyészség (DIICOT) mégis futni engedte az osztrák Bauschutz Gmbh & Go cég vezetőit (a vállalkozás egy vízerőművet üzemeltet az Olt folyón), a NATO-bázison szolgáló katonákat pedig be sem idézték. A lap riporterei végignyálazták a 2012-17 között felgöngyölített emberkereskedelmi ügy aktáit, melyben tizenhat kiskorú lány volt érintett, és sok furcsaságot találtak.

A régi ügyben nyomozó Nicolae Alexe néhány hete még az Olt megyei rendőrség helyettes vezetője volt, és a július végén meggyilkolt caracali lány, Alexandra Măcenașu ügyét is ő koordinálta, együttműködve az embercsempészekkel.

A Cocoș nevű bandavezér által irányított stricik megverték és videofelvételekkel zsarolták a gyereklányokat – azzal fenyegették őket, hogy ha nem mennek el az újabb kliensekkel, szüleiknek elküldik a korábbi aktusokról készült felvételeket. Az amerikai katonák a No Name nevű motelbe jártak, amely alig tíz kilométerre van az amerikai-NATO rakétapajzs dél-romániai bázisától. Ironikus, hogy a hotel tulajdonosa ma is amerikai és román zászlókkal dísziti a vendéglátóhelyet.

Egy Oana nevű 16 éves lány videón tett vallomást a lap újságíróinak, de arcát nem vállalta. Megdöbbentő dolgokról mesélt: még nem fejezte be a tizedik osztályt, amikor erőszakkal beszervezték. Ő úgy próbált menekülni, hogy a vevőinek könyörgött, menekítsék ki, mert még gyerek. A kliensek nem reagáltak, elvégezték, amiért jöttek, fizettek és távoztak. Neki nem voltak jól fizető, akár száz eurót is otthagyó külföldi kuncsaftjai, de a csoportjában több lánynak igen. Igaz, mindegy volt nekik is, mert a pénz nagy részét futtatóik tették zsebre. A kiskorú lányok szolgáltatásait a caracali rendőrség egyes tagjai is kihasználták.

A román ügyészek az amerikai katonákat egyáltalán nem keresték, de az osztrák cégvezetőket legalább kihallgatták – igaz, lakcímüket nem adták meg a bíróságnak továbbított dossziéban, így őket nem tudták még beidézni sem.

Az emberkereskedelmi ügyben végül tizenhét embert vittek bíróság elé, az összes román állampolgár. Hármat felmentettek bizonyítékok hiányában, tízen csak felfüggesztettet kaptak, négyen pedig 1 és 2 év közötti letöltendő börtönbüntetést. Később ezen büntetéseket is enyhítették, így végül senki sem került rács mögé.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2019-08-13 20:41
896 #2 PirX
- 2019-08-13 21:00
The Body of Epstein Appears to Have a Different Nose and Ears: http://worldprone...50504bf3d5

i.imgur.com/wDBZlIQ.png
1713 #3 bz
- 2019-08-13 23:17
A zsidók elvarrták a szálakat, nehogy az USA egész zsidó elitjét magával rántsa. Sorozatgyilkosok, pedofilok, homokosok szinte mind zsidók és csak elvétve van köztük nem zsidó. A papok, pápák mind zsidók, tehát a pedofil papok is mind zsidók. Az uralkodó elitek szintén zsidók. Ezért nem kerülnek bíróság elé és nem kapnak méltó büntetést a pedofil papok, közéleti személyek, míg a full zsidó sajtó, -média, -közélet mélyen hallgat róla és tagadja hogy ezek mind zsidók. A zsidók egyik része elkövető, míg a maradék bűnrészes a hallgatásával és védelmével.
Woody Allen
Kevin Spacei
Roman Po­lanski
Michael Jackson

A zsidóknál természetes és elfogadott az összes létező aberráció. Ha egymást büntetnék, olyan lenne mint a saját farkába harapó kígyó. Ugyanis az igazságszolgáltatást is a zsidóság sajátította ki. Ezért nincs sehol igazság, ahol a zsidóság megtelepedett.

Írt egy könyvet az apartheid-rendszer pedofil minisztereiről, egy hét múlva golyóval a fejében találták a bozótban https://444.hu/20...a-bozotban
Kizárták a pedofíliát mentegető papot https://index.hu/...eto_papot/
Több száz azonos nemű pár nevel ma gyermeket Magyarországon https://444.hu/20...arorszagon
Pedofil-vadásznak álltak az anyukák, elegük lett a passzív rendőrökből http://www.atv.hu...endorokbol
Mi történik a magyar gyermekotthonokban? 2016, a brutális visszaélések éve https://www.life....okban.html
„Ezek silány egyedek” – A teljes rendszer kudarcát bizonyítják a bicskei gyermekotthonban történt szexuális visszaélések https://168ora.hu...sek-159110
Őrület! Sorra buknak le a pedofil sztárok https://www.blikk...ok/j5m2lr5

A fentiek mind kazár zsidók műve
139 #4 jozsef toth
- 2019-08-14 02:45
Eddig csak Epstein -nek a kiskorú lányok szexuális molesztalasarol beszelnek.
Es az eddig senkitse erdekelt ,hogy az a hatalmas vagyon amit eddig elvezet,honnan jott?
Szoval az adohivalal eddig szemet hunyt!

En eleg hiszekeny vagyok!Mivel eddig nem feszegettek a DRAGOK es az azzal valo kereskedelmet igy bisztos ebbeis artatlan.

Na de mit tanult a ZSIDO cseszlovat apukatol??
Akkol kiderult,hogy az angoloknak,izraelnek ,es az oroszokkal jol bizniszelt .

Az hogy meg doglesztettek vagy csak vagy ki csereltek masra azt nemtudom.

De az ilyen ALLATOT engedtek eddig,mert bisztos a milliomos korokbe es a pulitikusok is EDDIG tamogattak!
Hogy az eddigi szar ne menjen rajukis igy nincs tovabbi vallatas!

Sott ha meg esetleg lesznek terhelo bizonyittekok azok is elfognak tunni.KOSER MODRA !
A haj mintat elfelejtettek meg csinalni ami 6 honapra visszamenoleg a DRA bizonyithato.
De semmi baj mert ha a piramisba talalt csontokbol megallapitottak ,hogy FARALO hasznalta akkor meg nemkeso.
De ha hanvasszak ugy ez a teszt is bukottttt.

A BAHAMAKON a kis magan szigeten rozoga hazikojaba a hazkutatas utan csak az talahattak meg amit szabad.

De lehet ,hogy a MOSZAD elotte mar takaritott.
139 #5 jozsef toth
- 2019-08-14 02:52
Itt lathato a kis nyomor nenyed.
https://youtu.be/...
267 #6 Perle
- 2019-08-14 12:03
Epstein meghótt, Ép Stein él.

Bealudt a két börtönőr, aki vigyázott a pedofilra. Úgy, mint a kabaré jelenetben Józsi bácsi, a notredámi teremőr. Igen mélyen aludtak.
https://nypost.co...his-death/

Máshol pedig azt írják, hogy ügyvédje kérésére nem kellett rá felügyelni.
267 #7 Perle
- 2019-08-15 12:35
Ép Stein hagytékában megtaláltak egy festményt a haverjáról, a volt amerikai elnökről. A kép a Oval ( vagy orál) teremben készült, az elnök kék ruhát és piros körömcipőt visel.
Ő Mounikát (is) használta büntetlenül.
https://twitter.c...36/photo/1

Megtalálták a jegyzetfüzetét is 301 brit nevével, köztük ismert emberekével.
https://www.thesu...ony-blair/
9 #8 vala_ki
- 2020-01-10 08:26
Az is érdekes, hogy félév után kiderült, hogy véletlenül másik cella felvételeit mentették. Ilyen gyerekmesékkel képesek előállni https://index.hu/...ba_torles/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.74 másodperc
3,449,663 egyedi látogató