Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A titkosszolgálatok hivatalosan is átvették a "lengyel-zsidó" bélügyeket

Belföld Elzbieta Witek eddigi belügyminisztert választották a lengyel parlament alsóházának új elnökévé
Elzbieta Witek eddigi belügyminisztert választották meg pénteken a lengyel parlament alsóházának (szejm) új elnökévé, előtte hivatalosan is lemondott Marek Kuchcinski eddigi házelnök.
Kuchcinski csütörtökön jelentette be lemondását, miután a közvélemény nemtetszéssel fogadta a néhány esetben a családtagjainak részvételével tett belföldi kormányzati repülőútjairól megjelent információkat.

Az új szejmelnökre a 460 tagú alsóházban a jelen lévő képviselők közül 245-en szavaztak.

A 61 éves Elzbieta Witek - aki a lengyel jogrendben a második közjogi méltóság az államfő után - a harmadik nő ebben a tisztségben a lengyel parlamentarizmus történetében. Előtte a jelenleg ellenzéki Polgári Platformhoz tartozó Ewa Kopacz (2011-2014), illetve Malgorzata Kidawa-Blonska (2015. július-november) töltötte be ezt a posztot.

Jaroslaw Kaczynski, a kormányzó Jog és Igazságosság (PiS) elnöke csütörtöki nyilatkozatában hangsúlyoztam, hogy a házelnök a repülőutak kapcsán nem járt el törvényellenesen, és nem tért el a "bevett szokásoktól". Kilátásba helyezte, hogy a PiS kezdeményezni fogja az előző kormányzati ciklusokban az akkori vezető politikusok által tett repülőutak tisztázását is.

Kaczynski bejelentette a kormánygépek használata szabályainak szigorítását is. Ezek lényeges részleteit Michal Dworczyk, a kormányfői hivatal vezetője ismertette pénteki sajtóértekezletén. Egyértelműsítik az előző kormány idején, 2011-ben a repülőutak szervezéséről kiadott előírások "laza" részleteit, központosítják és nyilvánossá teszik az államfő, az alsó- és felsőházi elnök, valamint a kormányfő által tett repülőutak adminisztrálását. A kormánygépeken csak a hivatalos küldöttségek utazhatnak majd, a családtagok is kizárólag a küldöttség tagjaként.

Kuchcinski 2015 novembere óta irányította az alsóház munkáját. Witek a májusi európai parlamenti választást követő részleges kormányátalakítás keretében vállalta a belügyminiszteri posztot, 2015 óta kormányfői kabinetfőnök, valamint kormányszóvivő is volt.

A megüresedett belügyminiszteri posztot - hivatalosan meg nem erősített sajtóértesülések szerint - az október 13-i parlamenti választással záruló kormányzati ciklus végéig a titkosszolgálatok irányításáért felelős miniszter, Mariusz Kaminski veszi át.

Link

Hozzászólások

1368 #1 Karpatkanyar
- 2019-08-15 13:02
Lengyelországban még adnak a látszatra. Magyarországon már rég szárnak a látszatra. Erős kézzel tartja a gyeplőt Orbán! Azt csinál, amit nem szégyell. Mint gyakorló cigány-zsidó, hát ... tudjuk, semmit sem szégyell.
267 #2 Perle
- 2019-08-15 13:38
Lengyelország Magyarországra, Budapestre passzolja át légiforgalmának egy részét. Valakiket megkenhettek bizonyára.
Nem volt eddig is elég zajhatás Ferihegy környékén, még azoknak az óriásgépeknek a zaja is, amelyeknek Varsóból kellene startolni , a magyar lakosságot terheli. Felháborító!
Ennyire rá lennénk szorulva egy kis jövedelem pótlásra?
Miért nem kérdezik meg a lakosságot, ha már mindenről véleményt kérnek tőlünk? Még hogy nem lesz éjszakai repülés? Mese.:o Ennyit a lengyel barátainkról. Mi vagyunk a szegényebb testvérük.
https://www.korma...udapestrol
4 #3 Posta Imre
- 2019-08-15 13:46
Perle, nem tettem fel, párna-napja írták, hogy a lengyel multik itt vernek lassan mindent. Ajvé! A KGST újragondolva, ahogy mondottam. Ha kulcsszavakra keresel, sok együttműködés van ám, nem is feltűnően.

Egyre nagyobb a kereslet itthon a lengyel termékek iránt
Lokál , 2018. 12. 11. 12:27

Lengyelországban és Magyarországon csaknem mindenki ismeri a mondást, amely a két nép történelmi barátságát példázza. Az országok az utóbbi években sem szakítottak a hagyományokkal, ennek köszönhetően a lengyel-magyar külkereskedelem erőteljes növekedést mutat az utóbbi másfél évtizedben.
https://www.lokal...kek-irant/

Elkelt a magyar sikercég, a legnagyobb lengyel festékgyártó a vevő
A Poli-Farbe Vegyipari Kft. tulajdonosai együttműködési megállapodást írtak alá az FFiL Sniezka SA-val, a legismertebb lengyel festék- és lakkgyártó vállalattal, amelytől a magyar társaság azt várja, hogy megerősíti exportját a régióban, illetve a beltéri festékekhez hasonló, markáns pozíciókat épít ki a homlokzatfestékek, vakolatok terén is - közölte a magyar tulajdonú társaság az MTI-vel. https://www.napi....78516.html

Persze, hogy lengyel-e a lengyel vagy orosz, vagy ámerikai, vagy csak szimplán zsidó...az most mindegy.
1713 #4 bz
- 2019-08-15 16:01
Karpatkanyar
Lengyeleknél ugyanaz van mint nálunk. Vagyis a lengyelek mindenkori kormányai ugyanúgy full kazárok, mint nálunk. Tehát a lengyel kazárok egyezkednek és osztozkodnak az izraeli kazár fajtársaikkal, de a lengyelek vagyonán és -bőrén. Amúgy az izraeli államfők 1-2 kivétellel mind lengyelországi kazárok, vagy azok leszármazottja (galiciai zsidók). A lengyelországi kazár politikusok fizetnek kárpótlást izraeli fajtársaiknak a lengyelek vagyonából. A lengyelországi kazár politikusok még bocsánatot is kérnek a lengyelek nevében az izraeli kazároktól. Ugyanígy megy nálunk, vagy a németeknél, de mindenhol a világon. A kazár színjáték megy mindenhol. A kazárok pofáját látni minden tv csatornán, csak országtól függően, más-más nyelven beszélnek.

A lengyel titkosszolgálat szintén full kazár épp úgy mint nálunk. A kazár titkosszolgák fő tevékenységi köre megakadályozni az uralmuk alá kényszerített népeket abban, hogy saját kezükbe vegyék saját sorsukat és hazájukat, valamint segédkezzenek a világot uraló kazároknak a világ népei vagyonának, saját maguk közti szétosztásának biztosításában és az ezekből adódó "problémák" megoldásában. Néha persze marakodnak, vagy marakodást színlelnek, mert a népeknek cirkuszt csinálnak hogy féljenek, vagy hogy épp altatásban tartsák őket.

"Hajdu János szerint a magyar jogrendszer a fegyverhasználat terén eléggé leköti a rendőr kezét, ami a szimpla hétköznapokon helyénvaló, de például egy túszejtésnél már nem feltétlenül. Azt is mondta, ha valaki meg akarná szüntetni a TEK-et, annak nem vele kell megküzdenie, hanem az izraeli, amerikai vagy német titkosszolgálatokkal." A TEK bevallottan nem magyar, tehát nem minket szolgál.
https://hvg.hu/it...hasznalati

Az egész kazár bagázst egyben kell értelmezni, különben kusza és átláthatatlan. Nem a gordiuszi csomót kell kibogozni, hanem a kazárokat kell felismerni. A gordiuszi csomó csak ködösítés, amivel elfedik a karár keze nyomát úgy mint cselszövést, merényleteket, forradalmakat, háborúkat, puccsokat, de ezek egyetlen feladata hogy leplezzék a kazárság egyértelmű mesterkedését. Erre bizonyíték, ha mindennek a végkifejletét nézzük, mert az volt az eredeti cél. Meg kell nézni ki lett az embertelen vérfürdők végső nyertese, mert az volt a kitervelő és végrehajtó/végrehajtató.
- kinek lett haszna a szovjet forradalomból -> kazároknak
- kinek lett haszna a Szovjetúnió létrehozásából és a szocializmus bevezetéséből Európában - > kazároknak
- kinek lett haszna az I.vh, patkánylázadás, Trianon után - > kazároknak
- kinek lett haszna a rendszerváltoztatásból nálunk - > kazároknak
- kinek lett haszna a devizahitel bevezetéséből -> kazár honfoglalók részére lakoltatják ki a magyar családok tízezreit
- kinek lett haszna az ikertornyok lerombolásából -> kazároknak
- kinek lett haszna pl az I-II. vh-ból -> kazároknak mert országhatárokat és államformákat változtattak meg, majd a hidegháborúval sokkolták a világot évtizedekig és most újrakezdték.

Ha végignézzük a kitervelők, végrehajtók, nyertesek, majd az aljasságokat átláthatatlanul és időről-időre új "szemszögből" magyarázó elméletekkel, találgatásokkal burkoló személyek fotóit, kizárólag kazárokat találni. Viszont a kazárok, vallásos kazár zsidókra fogják aljasságaikat, de egyben védik is őket. A zsidókat befogadó népek fölé emelik, előjogokat adnak nekik, külön törvényekkel védelme alá helyezik őket, ám nevetve gúnyolódnak azokon, akik a zsidókat okolják, mondván hogy az egész csak összeesküvés elmélet és különben is hogy tudna ilyesmiket végrehajtani a maréknyi vallásos zsidó. Így működik a kazár rendszer.
1713 #5 bz
- 2019-08-15 19:19
PI
Minden multi kazár tulajdonú, még a lengyel multi is. Másmilyen tulajdonú multi ugyanis nem létezik a Föld nevű bolygón. Pl:
- Tesco brit kazár
- Aldi német kazár
- Lidl német kazár
- OBI német kazár
- Auchan francia kazár stb stb stb
Lengyel multit pont nem tudok, de borítékolom a lengyel kazár tulajdonos kinézetét.
267 #6 Perle
- 2019-08-17 23:32
Lengyelország részt vehet az USA Hormuzi szoros misszióban.
A németek kimaradnak ebből a gruppen kekszből, helyettük a polákokat veszik rá, Kazár ügy ez is az irániak ellen.:o
https://www.today...ait-hormuz

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.60 másodperc
3,405,621 egyedi látogató