Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kémkedéssel gyanúsítják a jobbikos Kovács Bélát

BelföldSzóval a jóbik zsidajokat Moszkva instruálja? Mégsem Telaviv? Vagy mindegy? Na mindegy, így már sok minden érthetõbb, miért nem mehet a nemzeti gondolat, csak ez a mocskos buzi zsidó banda, minden szálon. Az Európai Unió intézményei elleni kémkedés bûntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatta ki hétfõn Kovács Béla európai parlamenti képviselõt a Központi nyomozó Fõügyészség. A politikus tagad illetve panasszal élt a gyanúsítás ellen, és érdemi védekezést terjesztett elõ.

A nyomozás határideje december 20. A minõsített adatokat is tartalmazó eljárás állásáról további tájékoztatást nem adnak.

A szóban forgó bûncselekmény büntetési tétele egyébként 2 évtõl 8 évig terjedõ szabadságvesztés.

Mint ismert, Kovács Béla mentelmi jogát októberben függesztették fel. Az EP jogi bizottsága hónapokon át vizsgálta, hogy a magyar ügyészség kérése alapján kiadható-e a képviselõ a magyar hatóságoknak, Polt Péter legfõbb ügyésztõl kiegészítõ információkat kért és július 14-én személyesen is konzultált vele.

Tavaly május 15-én derült ki, hogy a legfõbb ügyész három nappal korábban diplomáciai úton Martin Schulz európai parlamenti elnökhöz fordult, kérve, hogy az EP függessze fel a Jobbik EP-képviselõjének a mentelmi jogát. Az indok a sajtóban eddig megjelent értesülések szerint az európai közösség intézményei ellen folytatott kémkedés gyanúja volt. A politikus ellen az Alkotmányvédelmi Hivatal 2014 áprilisában tett feljelentést, miután a polgári elhárítás figyelmét felkeltette, hogy a képviselõ rendszeresen találkozik konspiratív módon orosz diplomatákkal, és havi rendszerességgel Moszkvába látogat. Kovács Béla több nyilatkozatban tagadta a kémkedés vádját.
Link

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.69 másodperc
3,406,223 egyedi látogató