Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Még az űrből is látszik a tűz és a füst – lángokban a sarkvidék

BelföldGrönland? Rápipáltak kicsit a "klímastratégiára". Ugye mennyire fontos a CO2? Hja, hogy mégsem? Repülőgép is egyre több és a játék folytatódik. A Sentinel-2 műhold Jakutföld felett keringve a térség legészakibb erdőtüzét örökítette meg.
Amint arról mi is beszámoltunk, az Északi-sarkvidék eddigi "legrosszabb évszakát" éli - több mint 100 bozót- és erdőtűz pusztított és pusztít most is a térségben.

Alaszkában, Gröndlandon és Szibériában a terület "eddigi legforróbb júniusa" után sem javult a helyzet, az extrém forróság megmaradt.

A Meteorológiai Világszervezet (WMO) szerint a jelenség példanélküli.

Július közepén a világ leghidegebb városában, Jakutszkban napokon át 30 fok fölött alakult a maximum hőmérséklet.

A meleg és a szárazság nyomán Szibériában július végére 3 millió hektáron tomboltak erdőtüzek, végül Vlagyimir Putyin a hadsereg bevetését is elrendelte.

"Ezek a bolygó legnagyobb tüzei közé tartoznak, néhány 100 000 hektárnál is nagyobbnak tűnt"
- nyilatkozta korábban Thomas Smith, a London School of Economics környezeti geográfusa az USA Today-nek.


Olyan brutálisan ég az Amazonas vidéke, hogy már az űrből is jól látszikLink

Hozzászólások

2 #20 gerry
- 2019-08-29 18:42
bz - te nem szállsz el egy kicsit önmagadtól? "te viszont egy cionista kazár vagy!!!!!!! Tipikusan kazárokra jellemző mellébeszélésed elárul...." mégis miböl gondolod, hogy Enidnek horgasorrú felmenõi lennének?
Szerintem egy kicsit vegyél vissza. Persze ha ezért én is megkapom a kazár jelzõt, akkor vitatkozhatunk! Szorítok rá idõt az életembõl! Addig is l'chaim! - ezt a francia nevelésem miatt tudom, még Danton és Robespierre életét mint szorgos tanítvány feldolgoztam és annak erkölcsi, jogi, emberi, politikai, történelmi esszenciáját ("kivonatát" - a gyengébbek kedvéért) Ványa bácsinak (alias Csehov álnéven ismertem) már én tanítottam meg így visszakerült a nagy CCCP kulturális felvilágosultságának gondolatébresztõ alappilérjei közé. Sajnos az eredeti orosz nyelvü változatott már nem tudtam elolvasni de hiszem, hogy a széles látokörü tudás eredményes lehet - már akinek van olyanja. Te honnan szerezted a értelmiségi papírjaidat?
s_hihi
1713 #21 bz
- 2019-08-29 19:02
gerry
"mégis miböl gondolod, hogy Enidnek horgasorrú felmenõi lennének?"
- A kazárok igen kis hányadának van horgas orra. Pont ezért terjesztik önmagukról hogy csak a nagy orrúak kazárok. Ugyanis ha mindenki csupán a nagy orr alapján tudja azonosítani őket, igen kevés kazárt ismerni fel. A patkány fül, vagy a ferde szem sokkal gyakoribb. Persze sok további ismertetőjegye van még a kazároknak.

1 patkány fül (hiányzó fülcimpa és cimpánál az arcbőrhöz le van nőve, plusz vannak variációk is):
patkány fül 1 https://24.p3k.hu...24x576.jpg

patkány fül 2 https://media2.s-...0x1080.jpg

patkányfül 3 (biztonságpolitikai "szakértő";) https://hungaryex...ploote.jpg

patkányfül 4 (biztonságpolitikai "szakértő";) https://www.flagm...foldi8.jpg

(már tudjuk hogy az ún. biztonságpolitikai szakértők miért hallgatnak hazánk kazár megszállásáról)

patkányfül 5 (Rudolf Heß, Hitler helyettese) https://www.dhm.d...essbio.jpg

2. ferde szem (a szem külső sarka lejjebb van mint a belső):
ferde szem 1 http://polgarport...rzsolt.jpg

ferde szem 2 https://coubsecur..._image.jpg3. a felsőnél sokkal vastagabb alsó ajak:
vastag ajak 1 http://img.wenner...592b42.jpg

vastag ajak 2 https://www.biogr...863jpg.jpg

vastag ajak és patkányfül együtt (Károlyi Mihály): https://upload.wi...yi1948.jpg

4. dülledt szem
kep.cdn.index.hu/1/0/1681/16815/168153/16815348_15669050497f6e4217256ee560caeb6c_wm.jpg

5. mandula vágású szemek (ahol a szem belső sarka nem a szem vízszintes tengelyén van, hanem lent)
betyarsereg.hu/wp-content/uploads/2015/09/petra-laszlo-estadio-deportivo.jpg

6. göndör haj: http://cdn.collid...-crazy.jpg

7. görbe orr (Pius pápa): https://timedotco...321473.jpg

8. sok van még


"Persze ha ezért én is megkapom a kazár jelzõt..."
- Ezen rég túl vagyunk.

"Te honnan szerezted a értelmiségi papírjaidat?"
- sehonnan, tehát igen valószínű hogy nem vagyok kazár. :-)
2 #22 gerry
- 2019-08-29 19:20
bz - rendben, nem jellemzõ a nagy kampós orr, de akkor is, Enidnél tévedsz - ismerem.

A füle nem patkány formájú (nem is cincog!)
A szeme nem ferde (- akkor a kínaiak estleg kazárok?)
Az alsó ajka - bár nem mértem meg, de úgy szemre, nem tünik sokkal vastagabbnak mint a felsõ ... ( a sajátom se!)

Ezt nem értem: "-Ezen már rég túl vagyunk." - ezt úgy érted, hogy mi ketten, vagy csak királyi többest használsz megszokásból?
Jó lenne ha tisztán látnék ebben a kérdésben. Hogy - esetleg - tanulhassak a hibáimból!

... nem vagy értelmiségi? Nahát, akkor én értettelek félre - azt hittem, hogy a kijelentõ mondatok használata a tanári oktatásra jellemzõ, ahogy a dolgozatokat is õk bírálják el "elmegy", "rossz", "ez egy nagy nulla" jegyekkel - és ez utóbbit Enid érdemelte ki nálad...

De akkor csak úgy....?
cdn.pixabay.com/photo/2014/04/03/11/55/speaker-312597_960_720.png
1713 #23 bz
- 2019-08-29 19:34
gerry
"ezt úgy érted, hogy mi ketten, vagy csak királyi többest használsz megszokásból?"
- egy régebbi hozzászólásban írtam, csak lehet nem vetted észre.

"Hogy tanulhassak a hibáimból!"
- Nem fog menni, ugyanis kazárságra hátrányos tényekre a kazárok annyira megkövesedett hazugságokkal reagálnak, hogy még ha fegyelmezettek, akkor is csak idő kérdése hogy elszólják magukat. Nem tudnak kilépni a bőrükből. Tehát a kazárokat könnyebb felismerni hazugságaikról, mint megjelenésükről. Enid is így bukott le, meg mások is.
(az igazság ismerete nélkül nem könnyű hazugságon kapni a kazárt, de ezen tudok segíteni...)

"a tanári oktatásra jellemzõ"
- Tényeket írok kazárokról, magyaroknak. A magyarokat nem sérti, csak a kazárokat. A magyarok kíváncsian olvassák, míg a kazárok felháborodottan reklamálnak. Ez van... :-)
99 #24 MORMOTA1968
- 2019-08-29 20:08
Kedves Jozsef Toth! Hihetetlenül hatalmas igazságokra tapintottál rá! Ezek a gondolatok már bennem is megfogalmazódtak párszor. Ha valóban létezne egy "MINDENT LÁTÓ, MINDENRŐL TUDÓ, MINDENHATÓ ISTEN" aki ráadásul "JÓ ISTEN" miért nem tesz semmit? Egyáltalán nem zavarja amit az emberiség nagy része művel a teremtésével? Kicsit azért furcsa ez az egész, sőt, nagyon furcsa! Vagy úgy van Isten is, mint a "Csillagkapu" című amerikai sci-fi sorozatban az "ŐSÖK" nevű Teremtő faj, hogy "ÉN ANNYIRA, DE ANNYIRA JÓ VAGYOK ÉS FASZA GYEREK, HOGY NINCS JOGOM BELEAVATKOZNI AZ EMBEREK DOLGÁBA!" Pont ezt a "BIRKA-ságot" nevelik bele a kereszt-lénységgel" a fehér és nem csak a fehér fajú népekbe! De persze elsősorban a fehér fajú népekbe! Arra, hogy a már a vallásosságból kigyógyult ateistákat is lehessen valamivel hülyíteni, kitalálják az "IZMUSOKAT" élen a "LIBERALIZMUSSAL" és annak szélsőséges fajtájával a "neoliberalizmussal" vagy a "DEMOKRÁCIA, DEMOKRAT-izmus" meséjével! Pártoskodással sűrűn megspékelve, természetesen!

De visszatérve az eredeti témára, tényleg nagyon úgy néz ki, hogy "ISTENT" akárhol is van vagy épp nincs, nem nagyon zavarja az a pusztítás, iszonyatos borzalom, ami a kezdetek óta, vagyis az új emberi civilizáció megjelenése óta van jelen a bolygón! AZ MEG EGY KÜLÖNÖSEN ÓTVAROS NAGY HAZUGSÁG, HOGY LÉTEZIK VEGYTISZTA SZERETETT! Látni ilyesmit a természetben? A természet törvényeiben? Az állatok is ugyan úgy háborúznak a territóriumuk megvédése érdekében egymással, mint az emberek. Talán a növényevőket kivéve. Ők biztos kereszt-lények, vagyis beáldozásra ítéltek! Milyen érdekes, hogy az emberi társadalmakban is ugyan ez van, mint a természetben! Szeretett rezgők, potenciális zsákmányok, ragadozók és paraziták!

Ha nem használná szinte mindenki a paraziták "HAMIS" pénzét, fizetőeszközként, nem venne fel újabb és újabb hiteleket a bankároktól és ezért nem kellene adót se fizetni, ha nem használná a termékeiket, áruikat, semmit ami tőlük származik, nem követnék a vallásaik, izmusaik tanításait, nem hagynák, hogy mindenki más feje fölé nőhessenek, titkos társaságokban, világszervezetekben legyenek jelen mindenhol a Földön, most nem használhatnák a mi adóinkból befizetett pénzekből kiépített terror fegyvereiket, módszereiket a "NÉPESSÉGCSÖKKENTÉSI HÁBORÚJUKBAN!" Isten pedig valószínűleg nem azt jelenti, amit mindenki gondol róla, bár ami van és létezőnek tűnik körülöttünk, azt valószínűleg "TEREMTŐ ELME" álmodta meg és hozta létre! DE NINCS, NEM LÉTEZIK VEGYTISZTA JÓSÁG!

Egy kiöntött folyó, egy kitörő vulkán is mindent elpusztít, még is a pusztítás után "ÚJ ÉLET FAKAD!" Akkor hogy is van ez az egész? Csak program, programozás volna az egész? Egy anya, legyen állat vagy ember, ha normálisan működik benne a program, az élete árán is megvédi a kölykeit, utódait! Állatok esetében a szeretett általában csak az elválás pillanatáig szól, mikor is leválasztódik az utód és saját életet kezd! Az ember esetében ez nem mindig van így! HA MI MINDANNYIAN EGY SZERETŐ, EGY JÓSÁGOS ISTEN GYERMEKEI, TEREMTMÉNYEI VAGYUNK, AKKOR MIÉRT NEM TESZ SEMMIT SEM, MIÉRT NEM TESZ RENDET VÉGRE EBBEN A POKOLBAN, AMIT MI MAGUNK TEREMTETTÜNK MAGUNKNAK! Ez is csak egy tanulási folyamat lenne? Mint ahogy "Matula bácsi" is ráhagyott mindent "Tutajosra és Bütyökre" a "Tüskevár" című könyvben és filmsorozatban. Majd megtanulják a saját kárukon! Mindenki maga viszi a vására a saját bőrét! Vagyis "SZABAD AKARATUNK" lenne mindenben, ha nem vennének körbe minket mindenféle korlátokkal!? Csak akarnunk kellene, egy "KÖZÖS AKARATTAL" és már holnap elkezdhetnénk rendet rakni magunk körül! De pont ezért dolgoztak azon évszázadokon, évezredeken át bizonyos erők, hogy "SZÉTSZAGGASSANAK MINDEN EGYSÉGET!" NE LEGYEN "EGY" AKARAT!!!

Ha Istenre, Istenekre várunk, valami Isteni csodára, akkor mindannyian megyünk a lecsóba! Az orrunk előtt, a "MI MUNKÁNK" gyümölcséből építettek fel egy "BÖRTÖN RENDSZERT, EGY TERRORRA ÉPÜLŐ RENDSZERT" azok, akikben "NINCS LÉLEK!" Gyárilag kimaradt belőlük! Direktbe! De azért működnek! Na ezt nem kellene hagynunk, hogy működhessenek!

Egyáltalán! Valóban egy "EMBERI KORCS FAJ" akarna elpusztítani minket? Mert az, amit a "MI KÖZREMŰKÖDÉSÜNKKEL" tesznek, tehetnek most ezzel a bolygóval, az itt kialakult élettel, az nem vall "EMBERI FAJRA!" Nimród ősapánk is egy idegen, nem emberi faj ellen harcolt! Ők állnának most is, azóta is minden "rossz" mögött?

Az erdők felégetése, a metángáz mezők, szénmezők begyújtása, atomerőmű balesetek előidézése és az emberiség nagy részének mindenféle módon történő mérgezése "nem vallhat emberi gonoszságra!"

De van egy faj, amelyet biztos hogy nem ugyanazon elme hozott létre, akik "MINDENHOL OTT VANNAK VEZETŐ, URALMI POZÍCIÓKBAN" és szemmel láthatóan ezt az "IDEGEN, MINDENT ELPUSZTÍTANI KÍVÁNÓ ERŐT" szolgálják! Ők lennének a strómanok, végrehajtók? Ez számomra már jóval elképzelhetőbb igazságnak tűnik!

A mi környékünkön jövő hét keddre brutál kemény 1 milliméternyi esőt mondanak, jósolnak a lehűlést meghozó viharfelhőkből! Csütörtökre már 6 milliméternyit! Hogy a földhöz ne basszam magam örömömben! s_ohno

Olyan anyagokat szórnak ki a levegőbe, amik "MEGAKADÁLYOZZÁK" a természetes esőfelhő képződést, aztán amiben van eső mégis, azt szépen a HAARP-al elviszik valamerre és ott úszni fog minden! Nálunk egy megyét igen sűrűn emlegetnek, ahol mindig csúnya viharok vannak mostanában, özönvízszerű felhőszakadásokkal! Nálunk meg csontra szárad minden!

Csak tudnám mi a fenének tartunk, etetünk mi vadászpilótákat, katonákat, ha "NEM TESZIK" ami a dolguk volna? Egy kurva vegyi szar szórót sem szabadna hagyniuk szabadon odafent csíkozni! Lelőni őket felszólítás nélkül! Ha lecsobbannának senki sem tudná többé letagadni, hogy "MÉRGEZNEK" minket folyamatosan! Méghozzá politikusi, kormányzati, állami segédlettel, beleegyezéssel!
2 #25 gerry
- 2019-08-29 23:03
bz - akkor ennyit errõl - te meggyõzõdéssel vallod az igazadat, így nincs hozzáfüzni valóm... de azt hiszem mégsem fogadlak fel házi tanítómnak!
De még elvisellek, volt n'alad itt sokkal rosszabb is. Amúgy pedig mindegy minek nevezed a csavartpajeszuakat, nem fogom befogni a szádat...
Itt megengedett a szabad vélemény nyilvánítás - feltéve, ha nem Imrét vagy az itteni klubtagokat támadod. Bárki, bármit leírhat ide (nincs zenzúra) és bármelyikünk válaszolhat a beírtakra, legyen az pozitív vagy negatív vélemény. Viszont a személyeskedéssel vigyázz, mert elõfordulhat, hogy te is alannyá válsz. Most - csak enyhén támadtalak meg, hátha elgondolkozol a levélváltásunkon, de amint látom nem értetted meg. Kapsz még egy lehetõséget, hogy átgondold mit is akarsz tenni. Ez a mondatod "...Tehát a kazárokat könnyebb felismerni hazugságaikról, mint megjelenésükről. Enid is így bukott le, meg mások is... " nem azt mutatja, hogy bármirõl elgondolkoztál volna... Na majd meglátjuk. Enid nem vette a szívére, ennél az itt eltöltött jónéhány év már tapasztaltabbá tette.
Ami meg engem illet - ilyenkor úgy gondolom, szórakozhatok egy kicsit az unalmas hétköznapjaimban... soha nem árt meg egy agytorna.
Akik meg ezért megutáltak az elmúlt években (sokan voltak, tudom) azoknak azt üzenem, hogy... de ezt már úgyis tudják.
s_Laptop
3 #26 Enid
- 2019-08-29 23:11
bz! Én nem sértődtem meg és nem reklamáltam. Leírtam pár gondolatot. Ennyi. Nincs ok ekkora hűhóra. Előfordul, hogy két ember nem ért egyet.
Ne edd ilyen apróságokon magad. Nem vagyok én kötelező olvasmány...
:)
Gerry egy nagyon türelmes ember, én sokat tanulok tőle.
1713 #27 bz
- 2019-08-30 15:26
gerry
"te meggyõzõdéssel vallod az igazadat"
- Nem az igazamat vallom, hanem az igazságot osztom meg az érdeklődőkkel. Hazugságból sok van, míg igazságból egyetlen.

"mégsem fogadlak fel házi tanítómnak"
- Én az igazságot tanítom. A hazugság terjesztőinek érdekeit zavarja az igazság, mert céljaikkal ellentétes irányba viszi a dolgok menetét. Az igazságra szomjazók szerencsére sokkal többen vannak.

"mindegy minek nevezed a csavartpajuszuakat"
- A maroknyi zsidó vallást gyakorló kazárok kis részének van pajesza, míg vannak akik megtévesztésből megkeresztelkednek, de a kazárság csupán kicsiny hányada vallásos, míg túlnyomó részük ateista. Tetteik és kinézetük, vallásuktól függetlenül megegyezik. Különböző felvett vallást és/vagy az ateizmust érdekeik szerint váltogatják, mint valami jelmezt.

"az itteni klubtagokat támadod"
- Nem támadok senkit, hacsak nem arról van szó, hogy az igazságot egyesek támadásnak tekintik. Erre van egy történetem: Egyik nyáron haverral bicajoztunk és megálltunk egy falu cukrászdájánál. Ettük a teraszon a krémest, miközben egyik szomszédos asztalnál, két kazár/zsidó a magyar egészségügyet szidta. Egy idő után meguntam és átszóltam nekik. Ha az egészségügy a problémájuk, legjobb ha a zsidókat szidják. Ugyanis full zsidó/kazár a pártjaink, zsidó/kazár kormányaink, zsidó/kazár egészségügyi vezetőink stb. Miért nem az egészségügyet romboló itteni zsidóságot szidják, ahelyett hogy a hazug érvekkel győzködik egymást, mintha azoknak bármi köze volna az igazsághoz. Erre mindkét kazár igen felháborodott és kikérte magának a zsidózást, hiszen ők maguk is zsidók. Szokásos antiszemitázós marhaságaikkal jöttek, amitől mindenki öklendezik. Tehát kérték befejezni a zsidózást. Ordítottam nekik tudtam hogy zsidók, hisz nem vagyok vak. Éppen ezért a jogos felháborodásom, mivel a médiában is ugyanezt csinálják a zsidó fajtársaik. Elég csúnyán beszéltem velük, de mivel egyik igazságelhárító mellébeszélésük sem jött be, inkább viccesre váltottak (harcmodort váltottak. kívül vigyorogtak, belül vicsorogtak. nem szabad bedőlni nekik, mert a színjátszás mesterei). Aztán mosolyogva távoztak, de előtte még kezet is nyújtottak. Az igazság melletti következetes kitartás, látszólag megtöri a zsidókat. Ám ettől még nem változnak meg, úgyhogy nem szabad bedőlni nekik!!!!!

Szóval egyeseket az igazság sért, míg a hazugság éltet. A magyarokkal épp fordítva van. Miért kellene saját hazánkban eltűrnünk a zsidó kisebbség hazugságait??? Részemről nem tűröm. Sem utcán, sem közhivatalban, sem bármilyen ügyfélszolgálaton ahol zsidók győzködnek becstelen húzásaik jogosságáról. Magyarországon nem a magyarok üldözik az igazságot kimondó magyarokat, hanem a magyarul beszélő zsidó migráns tömeg üldöz minket a saját hazánkban. Nem mindenki magyar attól hogy magyarul szól hozzánk!!!

"Most - csak enyhén támadtalak meg, hátha elgondolkozol"
- Erre egyetlen olyan válasz sem jut eszembe, amit ne gúnyolódásnak tekintenél joggal.

"Kapsz még egy lehetõséget, hogy átgondold mit is akarsz tenni."
- Isten azzal bízott meg, hogy minden téren következetesen tartsak ki az egyetlen igazság mellett. Ezt fogom tenni.
43 #28 stormhu
- 2019-08-30 16:42
Hmm....
139 #29 jozsef toth
- 2019-08-31 19:08
MORMOTA1968 !
Talán a növényevőket kivéve.
NEM KIVETELEK!
Sott meg kanibalizmus is van naluk.
Erre a leg jobb peldanyok a CSIMPANZOK!
Nemturik el a sajat teruletukon meg a sajat fajtajukat--se!
Elet es halal !
Az elelem nelkul NINCS ELET!!
ES az aki eloled elveszi az elelmet ,hogy o eljen tovabb az ELLENSEGED!
Ezert KELL azokat MEGOLNI!s_ratata
Igy mukodik a termeszet rendje!
Csak az emberek neha elfelejti ezt a torvenyt !!
Es jon a hulyesegevel ,jo jo de hat azok is emberek!!!
En egy onzo ember vagyok aki nem szereti ha elveszik az enni valomat es azt a teruletet ahol szeretek elni!s_hees_ratata
99 #30 MORMOTA1968
- 2019-08-31 20:17
Kedves Jozsef Toth! Igen! A természet törvényei pofonegyszerűen működnek. Csak a civilizált ember lehet akkora barom, hogy saját törvényeket gyárt, bizonyos valakik hatalmának fenntartása érdekében. Azok akik uralomra vágynak, törnek, tudják, hogy szolgahad, csicskahad nélkül esélyük sincs elérni céljaikat, illetve fenntartani megszerzett hatalmukat. Ezért van szükségük erőszak szervezetekre, elsősorban katonákra, illetve titkos szolgálatokra és rend-őrségre! No meg olyanokra, akik ítélkeznek mások felett parancsra, emberek által megírt törvények alapján. Bírók, ügyvédek, ügyészek. Egy jól felépített hatalmi rendszer, három fő tartópillérei. A vallásokkal, izmusokkal való hülyítésen túl a legjobban uralkodni mindenki élete felett a csere és fizetőeszköz előállítása és annak működtetési rendszerének a kisajátításával lehet! Gazdaság, belföldi és külföldi kereskedelem, mezőgazdaság, ipar, turizmus, oktatás, médiák, sajtó feletti ellenőrzés, stb...stb...minden pénzzel működtetett.

Ha a természet törvényei szerint élnénk, paraziták sokáig nem élhetnének meg egy társadalmon belül sem. Főleg, ha nem lennének kereszt-lény baromságokkal hülyítve, hogy szeresd felebarátod, meg hasonlók! A szeretett vallása mi? Csak épp kissé meghamisítva érdek szerint! És eddig alig pár százmillióan, milliárdan dögöltek bele ezen nagy szeretett rezgő vallások áldásaiba!

Meglehet nézni, hogy a világ egyes pontjain mind a mai napig vadászó-gyűjtögető életmódot folytató törzs közösségek hogyan élnek és hogyan élnek azok a tönkre tett közösségek, ausztrál, afrikai, indián, stb bennszülöttek, őslakosok, akik elhagyták őseik életmódját, hitét, kultúráját és becsatlakoztak a büdös nagy civilizált fehér kultúrába! A mind a mai napig törzs közösségekben élő népek boldogok, pedig napi szinten kell beszerezniük gyűjtögetéssel, vadászattal az aznapi betevőt, hisz hűtőjük nincs, az élelmiszer tartósítást talán ismerik valamennyire, vagy nem, ezenkívül még vizet kell szerezniük és ennyi! Nem kapzsi disznók, nem ismerik a harácsolás fogalmát sem! Csak annyit vesznek el a természettől, amennyire szükségük van az életben maradásukhoz, se többet, se kevesebbet! Házaik egyszerűek, a természetben megtalálható anyagokból vannak felépítve, épp csak akkorára, hogy legyen hol aludniuk, visszahúzódniuk, ha rosszabbra fordulna az időjárás, illetve némi árnyékra vágynak. A vizet is ásott gödrökből szerzik be, ami nem éppen a legtisztább, de működik az immunrendszerük, nincsenek méreginjekciókkal beoltva. És nem felejtenek el szaporodni sem, mint mondjuk a fehér fajú népek, többségében. Még is az emberiség jó része, civilizált része lenézi, alsóbbrendűnek titulálja ezeket az ősi közösségekben élő embereket, mert hogy nincs akkora IQ-juk, mint a többi ember fajnak.

Nagyon erősen szelektálni kellene a fehér fajú népeknek maguk közül! Kiválogatni azokat, akik ellenségei saját fajtájuk érdekeinek és megszabadulni tőlük minél előbb!

Ami a csimpánzokat illeti, szegről végről állítólag van hozzájuk is némi közünk genetikailag, hisz valamiből létre lett hozva az emberi faj is, amihez vajon milyen genetikájú élőlények állhattak a legközelebb? Érdekes, a gorillákról nem igazán tudok, hogy ennének húst is. Igen, a territórium, a saját jól behatárolt területünk védelme kellene, hogy legyen az elsődleges fontosságú feladatunk, ha ebben nem akadályozna meg minket a közénk települt parazita had és csicska kiszolgálói! Nem szabadna hagynunk, hogy bárki, idegen kultúrát, saját érdekeit szem elől nem tévesztő népségek keveredjenek közénk! Egy ilyen természeti kincsekben dúskáló területre idegeneket beengedni a legsúlyosabb bűn! Éheznie, bármiben is nélkülöznie itt a nemzetalkotó népnek nem szabadna!

Pénzt bárki előtud állítani, pénzügyi rendszert is ki lehet hozzá dolgozni, nem lehet annyira bonyolult az sem! Vannak ehhez értő nemzeti érzelmű emberek is! A lényeg, hogy ne lehessen soha többé magánkézben a pénznyomtatás, veretés joga, a pénzrendszer irányításának joga! Ezt közösségi kézbe kell venni, bármiféle kamat alkalmazása nélkül! A kamat a pénzrendszer rákfenéje, mérge! Jelenleg 150 ezer forint körül van egy kiló ezüst ára. Az arany ennél sokkal többe kerül. Egy kerek számmal meghatározott jelképes értékkel felruházott ezüstöt is tartalmazó fémpénzzel stabil kereskedelmi rendszert lehetne kiépíteni és fenntartani a teljes közösség jólétét szolgálva, biztosítva ezzel örök időkre! Az ezüst, illetve arany tartalom határozná meg egy fémalapú pénz valós, de akkor is csak jelképes értékét! Mondjuk a színarany grammja lenne 10 ezer forint "egység" akkor egy 0,1% aranytartalmú fémérme 100 forintot jelentene, száz "egységet". Ezüsttartalmú fémérme esetén ez mondjuk jóval kevesebbet. De ez működött már régen is, mikor megvolt határozva királyi rendeletre, hogy egy bizánci arany, mennyi ezüstpénz érjen. És emellett lehetne réz, bronz, nikkel, vas és alumínium érme is, amik természetszerűleg kisebb jelképes értéket képviselnének. Újra lehetne egy darab tojás 50 fillér vagy 1 forint, vagy nevezzük bárminek azt a fizetőeszközt.

Sajnos a parazita sikeresen formálta saját képére a leginkább fehér fajú népek gondolkozását! Elfelejtettük azt, hogy mik a legfontosabbak az életben, mik azok a dolgok, amik igazán számítanak! A többi csak felesleges sallang! Nekünk sem lenne szükségünk erre a harácsoló életmódra, erre az önpusztító, közösség elhagyó életmódra! Most jelenleg úgy élünk mint egy zsidó, vagy még annál is rosszabbul! Mert azoknál is csak addig szól a nagy összetartás, míg közös az érdek, egyébként meg mindenki úgy sütögeti a maga pecsenyéjét, ahogy tudja, egyéni érdekei szerint. Egy közösségben párt is sokkal könnyebben találhatna magának az ember fia, lánya! Mert hogy jelen korunkban rengetegen élnek magányosan, szeretetlenségben, állandóan szeretett, törődés után vágyakozva! És piszok nehéz megtalálni azt, aki kiegészíthetné az életed és boldoggá tudnátok tenni egymást, hogy ne keljen boldogtalanságban leélni az egész hátralévő időd, amit még ezen a létsíkon kell eltöltened.

Nagyon fontos lenne, ha minden erőszak szervezet, törvényhozó szervezet, de még a politi-KUS-ok is a közösségtől kapnák a szükségleteik beszerzéséhez szükséges és nélkülözhetetlen értékmérő, csere és fizetőeszköz állományt!

Mi kell egy épület, egy infrastruktúra fenntartásához? Legyen az bármi, utak, hidak, közművek kiépített rendszere. Kellenek hozzá természetesen emberek és pénz, ami a különböző árufélék, szolgáltatások beszerzéséhez nélkülözhetetlen! Egy épület fenntartásához kellenek karbantartó munkások, szakemberek, takarítók, egy-két mindent koordináló vezető, néhány irodai dolgozó és ennyi! Nem annyira bonyolult!
1713 #31 bz
- 2019-09-01 18:28
MORMOTA1968
(Zsidókra jellemző hogy alany nélküli mondatokban beszélnek.)

"Csak a civilizált ember lehet akkora barom, hogy saját törvényeket gyárt, bizonyos valakik hatalmának fenntartása érdekében."
- Ezek a zsidók. Minden országban ők uralkodnak. Minden országban zsidók hozzák a törvényeket érdekeik szerint, de az őslakosok beleegyezése nélkül. Ugyanis a népek nem tudják hogy kizárólag zsidók közül választhatnak, akiket zsidó bankárok szervezeteinek megbízottjai jelöltek ki jó előre.

"Azok akik uralomra vágynak, törnek, tudják, hogy szolgahad, csicskahad nélkül esélyük sincs elérni céljaikat, illetve fenntartani megszerzett hatalmukat. Ezért van szükségük erőszak szervezetekre, elsősorban katonákra, illetve titkos szolgálatokra és rend-őrségre!"
- Ez a zsidó kisebbség, aki az általa létrehozott szervezetekkel nyomja el a meghódított nemzeteket, akár a meghódított nemzetek tönkre tétele árán is (ez a jellemző).

"Nagyon erősen szelektálni kellene a fehér fajú népeknek maguk közül! Kiválogatni azokat, akik ellenségei saját fajtájuk érdekeinek és megszabadulni tőlük minél előbb!"
- Ezek a kazárok, vagy a köznyelvben zsidók, akik minden általuk meghódított nemzettől idegenek és csupán prédának tekintik őket.

"Pénzt bárki előtud állítani, pénzügyi rendszert is ki lehet hozzá dolgozni, nem lehet annyira bonyolult az sem!"
- a kazárok ezt a privilégiumot saját maguknak hozták létre, minden nép beleegyezése nélkül.

"A lényeg, hogy ne lehessen soha többé magánkézben a pénznyomtatás, veretés joga, a pénzrendszer irányításának joga!"
- Így van. El kell venni a zsidóktól!!!!!!!!

"A kamat a pénzrendszer rákfenéje, mérge!"
- A kazár zsidó, szed kamatot. A munka büdös nekik.

"Jelenleg 150 ezer forint körül van egy kiló ezüst ára. Az arany ennél sokkal többe kerül."
- A mindenkori árfolyamokat a kazárok döntik el a tőzsdén. Nekem ugyan nem kell. Tőlem akár bele is fulladhatnak a "nemes"fémekbe.

"Sajnos a parazita sikeresen formálta saját képére a leginkább fehér fajú népek gondolkozását! Elfelejtettük azt, hogy mik a legfontosabbak az életben, mik azok a dolgok, amik igazán számítanak!"
- A zsidó agymosás eredménye. Sajtóban, médiában, közoktatásban mindenki zsidó. Ezekről a helyekről ki kell őket takarítani maradéktalanul! Ez az első- és legfontosabb lépés egy emberi társadalom létrehozásához.

"Nekünk sem lenne szükségünk erre a harácsoló életmódra, erre az önpusztító, közösség elhagyó életmódra! Most jelenleg úgy élünk mint egy zsidó, vagy még annál is rosszabbul! Mert azoknál is csak addig szól a nagy összetartás, míg közös az érdek, egyébként meg mindenki úgy sütögeti a maga pecsenyéjét, ahogy tudja, egyéni érdekei szerint."
- A zsidó agymosás és elnyomás eredménye. Ahol nincsenek zsidók, minden sokkal emberibben működik.

"Mert azoknál is csak addig szól a nagy összetartás, míg közös az érdek, egyébként meg mindenki úgy sütögeti a maga pecsenyéjét, ahogy tudja, egyéni érdekei szerint."
- Minden nép feje felett a fejükre nőtt zsidóság civakodik a pénzért és hatalomért.

"Egy közösségben párt is sokkal könnyebben találhatna magának az ember fia, lánya! Mert hogy jelen korunkban rengetegen élnek magányosan, szeretetlenségben, állandóan szeretett, törődés után vágyakozva!"
- A zsidók általi népirtás része hogy olyan közegbe kényszerítse a népeket, hogy a lehető legkevesebb utód szülessen. Ha agymosás által elérik hogy lehető legkevesebb legyen a házasságkötések száma, már megkezdődik a népességfogyás. Avagy népirtás, vérontás nélkül.

Semmi sem fog változni, amíg minden nép ki nem veti maga közül a fosztogató, tömeggyilkos kazárok tömegét. Ez az alap. Enélkül semmi nem fog változni!!!!!!!!!!!!!!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.84 másodperc
3,405,224 egyedi látogató